Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:37:40
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, hvala vam za odgovore oziroma karkoli ze so nekateri, bi pa rada povedala samo to, da sm vprasala ce sem mogoce v fazi oploditve in da takrat se ne pokaze hormona? in ce je katera imela podobno situacijo???????? naslov ali sem nosecka ali ne, ni misljen kot vprasanje ampak pac kot naslov teme....joooooj groza.. ko sem se včlanila v ta forum res resnicno pricakovala prijazne ljudi...ah, sj ni vredno......draga volga, dj mi samo nekej povej, a je s tabo vse v redu, kolk si ze stara...42? dovoj ne....pa se se vedno obnasas otrocje..glede na to da imas tako majne otroke pomeni da TUDI ti nisi takoj zanosila...ali pac?...prosim ne pisi vec ker je skoda besed....draga marogica, poznas mogoce kako jasnovidko??? ce jo se mi javi....btw erika ti si zakon:) lepe pozdrave
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:40:36
|
|
|
|
*erika*
|
sj bo ne se sekirat,smo tudi prijazni ljudje
< Sporočilo je popravil *erika* -- 27.5.2008 16:41:04 >
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:41:44
|
|
|
|
Anonimen
|
mislim namesto volge sm mislila marogico glede starosti.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:41:56
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: simat jaz se čist strinjam z marogico, ene na tem forumu imajo pa taka vprašanja da ne moreš verjet, da lahko ženska v 21. stoletju na Zahodu kaj tazga vpraša. Pa ne mislim zdaj samo na to vprašanje ampak na splošno, lahko bi si marsikatera prej kaj prebrala pol pa bedarije spraševala. ker je bilo že vse povedano....prerokovano, vedeževano, te moram popravit samo v povdarjenem tekstu: mi se mamo za zahod, medtem ko nas ima ves svet za VZHOD mogoče pa bo to, to
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:53:41
|
|
|
|
Raho
|
Zamujam in bom sedaj ploskala . Sem morala najprej svojo deco podojiti
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:55:31
|
|
|
|
rija
|
a vse tri
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:56:28
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a vse tri Ja kaj si pa mislila. Seveda. Pa še psa Saj veš, da dojenje zvišuje IQ.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 16:59:51
|
|
|
|
rija
|
potem se ne moreva več družiti.....
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 17:00:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ma kaksn zahod pa vzhod!!!!!!!!!!!!!!! koja si ti budala!!! vzhod npr japonska je stooooooktat bl razvita kot amerika.......joooj skoda k ste vse ze mamice res!!!!! dobr da ni kaksn forum v zivo, dejansko za neko okroglo mizo...ker bi se mi film odtrgal! med vami primitivci je res tezko bit normaln, pa ce druge delate zivcne!
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 17:03:33
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija potem se ne moreva več družiti..... Kaj, a ti bi se tudi dojila
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 17:05:14
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ma kaksn zahod pa vzhod!!!!!!!!!!!!!!! koja si ti budala!!! vzhod npr japonska je stooooooktat bl razvita kot amerika.......joooj skoda k ste vse ze mamice res!!!!! dobr da ni kaksn forum v zivo, dejansko za neko okroglo mizo...ker bi se mi film odtrgal! med vami primitivci je res tezko bit normaln, pa ce druge delate zivcne! KOje li ti slovnice . Ima nas više budala ovde, zar ne? Glede na to, da to bereš, sodiš v našo družbo Ja, in morda ti bo nekega lepega dne Gospod prišepnil, da je to naš cilj
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 17:12:25
|
|
|
|
*erika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ma kaksn zahod pa vzhod!!!!!!!!!!!!!!! koja si ti budala!!! vzhod npr japonska je stooooooktat bl razvita kot amerika.......joooj skoda k ste vse ze mamice res!!!!! dobr da ni kaksn forum v zivo, dejansko za neko okroglo mizo...ker bi se mi film odtrgal! med vami primitivci je res tezko bit normaln, pa ce druge delate zivcne! KOje li ti slovnice . Ima nas više budala ovde, zar ne? Glede na to, da to bereš, sodiš v našo družbo Ja, in morda ti bo nekega lepega dne Gospod prišepnil, da je to naš cilj ti pa mas cajta,pjt raj psa podojit
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 17:14:18
|
|
|
|
Anonimen
|
neka neka...samo vi nastavite....jao erika kle je res bol da greva dol iz tega foruma.....đabe kle kj sprasvt
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 17:17:24
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: *erika* IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ma kaksn zahod pa vzhod!!!!!!!!!!!!!!! koja si ti budala!!! vzhod npr japonska je stooooooktat bl razvita kot amerika.......joooj skoda k ste vse ze mamice res!!!!! dobr da ni kaksn forum v zivo, dejansko za neko okroglo mizo...ker bi se mi film odtrgal! med vami primitivci je res tezko bit normaln, pa ce druge delate zivcne! KOje li ti slovnice . Ima nas više budala ovde, zar ne? Glede na to, da to bereš, sodiš v našo družbo Ja, in morda ti bo nekega lepega dne Gospod prišepnil, da je to naš cilj ti pa mas cajta,pjt raj psa podojit Grem, grem... Ampak bi pa bilo fajn, da nehaš sama sebi pisat, ne?
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 17:18:13
|
|
|
|
Raho
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ti pa mas cajta,pjt raj psa podojit OK, eno je hec, drugo pa že žalitev. Meja punce, meja. Paštetkica, pusti... Ni vredno... S tem samo izkazuje svoj nivo komunikacije.
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 19:39:33
|
|
|
|
*erika*
|
kako misl sama seb?js nism noseca in tudi nocem bit in to je to,ne me hecat!
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 19:39:57
|
|
|
|
*erika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka ti pa mas cajta,pjt raj psa podojit OK, eno je hec, drugo pa že žalitev. Meja punce, meja. Paštetkica, pusti... Ni vredno... S tem samo izkazuje svoj nivo komunikacije. k mas ti tako visok nivo
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 21:29:22
|
|
|
|
thaila
|
jest pa vec nic ne razumem .......pa kaj vam je zenske??? a ste ve sploh normalne? v katerem razredu pa smo??? ma otroci v prvem razredu razumejo pojem medosebne komunikacije, ki se drzi na nekem nivoju, kaj pa je tukaj??? u glavnem jest eriko cist razumem, ker je na zacetku tega foruma le skusala povedat da je prav da dekleta, bodoce mamice ali mamice vprasajo karkoli jih naj bi zanimalo, ampak potem pa rafal na njo...ja halo?? normalno da se je punca razživcirala...ne razumem marogice niti volge, niti marsikoga drugega...kar se pa anonimke tice, vse bo cas pokazal, je moznost da si v oploditveni fazi, ker takrat se nos hormon se ne sprosca, oz zaznamo ga lahko sele 3 teden zanositve, tako da brez panike bejbi...lp
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 21:34:03
|
|
|
|
thaila
|
pa kdo je tebe učil olike??? neodgojeno deriste! quote]IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie Pljuni v roko in če bo pljunek tak zelen in masten, potem si noseča, drugače nisi. [/quote]
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 23:00:29
|
|
|
|
ejša1
|
Tudi jaz bi na tvojem mestu počakala par dni, potem pa naredila test. In upam, da ti bo pokazal plusek... Sicer pa ne morem verjeti, kako nezrele in plitve osebnosti, so nekatere uporabnice foruma
|
|
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 23:18:12
|
|
|
|
Marogica
|
...na celotno temo..... aja, pa jaz sem stara 42, hvala, anonimna..no julija bom...se zahvaljujem že v naprej za darilo....
< Sporočilo je popravil Marogica -- 27.5.2008 23:19:20 >
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 27.5.2008 23:49:25
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho IZVIRNO SPOROČILO: rija potem se ne moreva več družiti..... Kaj, a ti bi se tudi dojila ja, pri kakšnem enozizu
|
|
RE: sm nosecka lali ne??? 28.5.2008 6:44:08
|
|
|
|
srki
|
U, moderatorji bodo spet mogli metel vzet v roke, pa še kakšno cunjo pa kemisjko čistilo . Volga, je bil krompir kuhan v 20 minutah ali 30?
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?