metuLJchy -> partnerjev otrok in praznovanje (23.5.2008 12:11:00)
|
Punce se na vas obračam, ker me danes daje občutek krivde. Zakaj? Moja babi ima jutri praznovanje rojstnega dne in to okroglo, tako da je malo bolj slavnostno in gremo vnuki in njeni otroci v gostilno na kosilo. Vse lepo in prav. Povabila je mene in mojega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image]. Moj ima sinkota iz prejšnje veze in je pri njem vsak drugi vikend - to je ta vikend. Problemček nastane ker naše taščice ni, da bi tamalega počuvala, jaz sem babici povedala, kako je. Sama ni nič rekla, naj pa vsi pridemo, kar niti nisem pričakovala - konec koncev smo le najožji družinski člani s partnerji. Mojemu sem povedala, da v takšni situaciji bi raje šla sama, ne moremo se vsi trije tam narisat, konec koncev starejši ljudje težje dojemajo današnji pogost pojav - da se partnerji ločijo, otroci so malu tu, malo tam. In tudi razmišljam - to je njen rojstni dan, ona je konec koncev moja babica, partnerjevega sinkota imam rada ampak vseeno za njen rojstni dan se mi zdi bolje poslušati glas, ki pravi kaj bo njej bolj všeč. In zakaj občutek krivde - ker sem mojemu rekla, da imam raje da otrok (ki ni nič kriv) ne gre na to praznovanje, naj se pač onadva zabavata po svoje, jaz grem pa sama. Ali mislite da sem grdo ravnala?
|
|
|
|