jagoda77 -> RE: partnerjev otrok in praznovanje (23.5.2008 13:16:42)
|
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ meni se pa njeno razmišljanje ne zdi čudno, če je njena familija pač taka, zakaj bi morala ona sedaj it čez vse zaradi otroka... Zato ker je partnerjev, torej če ga je sprejela (partnerja namreč) tudi njen. In ona bi morala it čez vse zaradi svoje družine (tiste, ki naj bi odraslemu človeku bila prva družina) in sebe. veš kaj... marsikatera mama ne gre čez vse za svojega lastnega otroka, tko da verjetno tudi njej ni treba it... in gre se tle za eno bedasto požrtijo, ki roko na srce, malega otroka stare mame pa res ne brigajo in ne bo nič zamudu. in zakaj bi se morala ona zapenjat... jaz mojmu nisem nikoli zamerila ne nič, ker se ni zaradi mene skregal doma, ker me niso sprejel... zakaj bi mu? so le njegovi sorodniki in midva sva midva oni so pa oni in zaradi mene mu ni treba bit skregan... jaz lahko čez 5 let grem on bo pa zaradi tega z vsemi skregan? ah... .ne ni treba... lej vsak po svoje razmišlja in ti bi tko naredil, eni pa drugače... prav ima pa vsak zase, ker samo vsak zase najbolje ve, kaj je zanjga dobro
|
|
|
|