![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 10:35:09
|
|
|
|
arabela*
|
amor real,čestitke prijateljici. Joj,pa se bo začelo,jaz sem itak prva na čakalni listi
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 10:45:53
|
|
|
|
ključek
|
haloooo punce sporocam da je moj sladkor v krvi 5.1....meja je pa 7.8 za sladkorno, je rekla gin da se morm vseen pazit drgac pa je kr OK...sm si tok oddahnila da ni res.... super.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 10:47:05
|
|
|
|
ključek
|
Čvekice! Včeraj zjutraj je rodila moja prijateljica, ki je bila tudi septembrka, sicer ni sodelovala na ringaraji. Rok je imela 4/9-08, čestitke!!!! čeprav je mene zdej kr mal strah, da ne bomo že mele začele v rim hodit............... .........a ni še prehmal..............jaz sem komaj v 29.tednu................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 10:48:06
|
|
|
|
ključek
|
pa tok sem prehlajena.....................nos zabit, grlo polno, skoz kiham, kašljam , se usekujem.............me skrbi, da ne bom od tega kihanja & kašljanja sprožila porod...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 10:48:59
|
|
|
|
pf
|
Ja res se je zgleda začelo. Tudi meni so včeraj prijatelji povedali, da je znanka iz njihovega kraja ta teden rodila dobra dva meseca prej, ampak je vse vredu hvalabogu. Bubi saj od Umaga res ni daleč, tak da to sploh ni panike. Pa itak bo vse vredu, vi se kar lepo imejte. Bolj kritični so kaki otoki, ali pa Dalmacija. Gold fish zdajle si že verjetno opravila. Veš, da bo vse vredu. Me to you a vidva ne gresta nič na morje? Midva sva se včeraj kopala v Aqualuni in je bilo tako fajn. Tri urce dobre sva bila, je bilo mi čisto dosti, nakopala sem se, sončila pa se sedaj med nosečnostjo itak ne bom. Sva se odločila, da bova še šla kako nedeljo v juliju.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 10:55:21
|
|
|
|
ključek
|
Me to you a vidva ne gresta nič na morje? ne, letos ne. hiško zidava in bova ves denar vložila letos tja, da se bova lahko čim prej selila. želiva, da še pred septembrom.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 12:41:53
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem uradno še v službi do četrtka. Ampak danes nimam nič, tako da uživam doma taja. Če rabiš kako kilo, pa kar sporoči amor real, prijateljici. Pa je imela že prej kake težave (krajšanje MV, pogosto otrdevanje ali kaj podobnega) ali je bilo to kar iznenada?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 12:44:05
|
|
|
|
*bubi*
|
Bubi saj od Umaga res ni daleč, tak da to sploh ni panike. Pa itak bo vse vredu, vi se kar lepo imejte. Bolj kritični so kaki otoki, ali pa Dalmacija. Ja, jaz tudi mislim, da sploh ni panike. Pravzaprav sem prepričana, da moje dete sploh ne bo hotelo ven, če ga ne bodo dohtarji malo izbezali Ko pridem iz morja, imam spet UZ (v 33. tednu), potem pa res ostanem bolj kot ne doma
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 13:10:04
|
|
|
|
Tejchy
|
a že septembrke rojevajo? .... js grem pa v soboto na Mali lošinj... upam, da pridem še 2v1 nazaj .. Kako je pa s kopanjem v morju? Malo se verjetno lahko.... kakih 10 min... da se malo razmigam... ?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 13:38:07
|
|
|
|
pf
|
Meni so svetovali Tejchy zadnjič v porodnišnici, ko sem bila na pregledu čimveč kopanja oz. plavanja. Tak, da ni panike do zadnjega meseca. Lahko plavaš tudi pol ure, če ti znese. Meni je bilo včeraj tak fajn, sploh ne čutiš teže v vodi, ko plavaš, spale pa sva tudi kot klade ponoči.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 14:25:28
|
|
|
|
Tejchy
|
Meni so svetovali Tejchy zadnjič v porodnišnici, ko sem bila na pregledu čimveč kopanja oz. plavanja. Ja sj to vem, da je plavanje ful fajn... mene bolj zanima glede temperature... pravijo, da naj ne bi bila predolgo v hladni vodi... sam po moje mi kakih 10 min vsake tolko časa ne bi smelo škodit... Mene bolj jezi to, ko ne bom smela bit na sončku ... ampak bo že... sam da pridem v enmu kosu nazaj...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 14:35:03
|
|
|
|
emi*
|
Me to you po resnici povedano nimam pojma kaj ji je ali ji je zakuhalo ali pa se ji je strgalo.Zdaj je začela proti koncu zaj.........,kar nekaj, noben ne ve kaj ji je. Sploh ne vemo kako jo utišat.Pač z sva se full skregala enkrat od tega je že eno leto,oni so se začeli nekaj vmešavat pa ga odvračat od mene pa take,češ sem neumna pa take.Stvar se je umirila in sedaj sva evo prišla do . Ni nama žal prav lepo nama je in ta sedaj proti koncu nosečnosti nori,kot,da me hoče spravit ob živce ali da se mi kaj zgodi pa take. Obup,vsi pravijo,da je ljubosumna,kaj stara je 23let poročena pa pri mamici živi,pa sama ne sme nič pa druge zafrkava.Katastrofa! Sem si rekla,da še en sms mi pošlje ji bom res zagrozila,če se prej rodi zaradi njenih neumnosti,ker to je višek. Nama je lepo ,meni z dragim pa jo razžira,nekaj v tem smislu.Itak se ji bo že vrnlo,me sploh ne briga kaj ji je. Zadavla jo bom pa bo.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:13:32
|
|
|
|
Tejchy
|
emi - ne se sekiraj... niti ne odgovarjaj na njene sms-e, klice, njene neumestne pripombe... to jo bo najbolj .... ker določeni ljudje prav uživajo v podj drugih... in prav to ona počne... preslišaj njene komentarje, nasmej se ji in se obrni stran... resno... ni vredno, da se obremenjuješ s takšnimi ljudmi... je pač ljubosumna do nezavesti... ampak vse se vrača, vse se plača.. verjemi...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:22:44
|
|
|
|
arabela*
|
oila babike Zdaj mi je komaj uspelo malo pospravit po stanovanju,pa pod umit.Kosilo se kuha,hvalabogu.Bo danes samo zabeljen fižol.Njami. Sedaj pa sem tako utrujena in zasopihana,da to ni res.Madonca,kake muke mi daje moja nosečnost.Se včasih prav tako počutim,kot bi že 90 let imela. Pa nonstop mi je vroče zadnje čase.Še hvalabogu,da v stanovanju nimamo klime,ker bi zravn mene vsi pomrznili .Že tako,v avtu si vedno na -17 naredim.Ampak si pri ne morem pomagat. A ve kera kak recept proti utrujenosti? Pa ne tisti normalnii.Zravn mene še tako neznosno bolijo noge,pa roke.Nevem ali je magnezij za vse to ali kakšna druga zelišča??
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:24:20
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,ti si na tem področju bolj strokovnjakinja
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:27:22
|
|
|
|
emi*
|
Tejchy saj evo pred minuto sem opravila z njo. Povedala svoje in adijo.Zdaj bom res odnehala,se bom potrudla,ampak jaz ko me nekdo neki zaj.......ne morem biti tiho,ko em,da imam jaz prav.Ampak ji ne bom dala tega veselja,bo že se vrnilo 1x. Amor real čestitam prijateljici,prav me je začelo zvijati v želodcu,ker jaz imam rok 5.9. Dej napiši zakaj pa je prišlo do tega,da ne bom čez dva tedna v morju rodila. Se bom še bala namakat v morju,da ne pridem ven sama.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:28:50
|
|
|
|
emi*
|
Še nekaj,a vi veste zakaj mene bolijo nohti?Od česa bi to blo,česa mi primanjkuje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:37:35
|
|
|
|
bark
|
Ojojoj smo bili brez neta par dni,...spet in sem zdej imela spet tolk za prebrat . AinB držim pesti za tvojega bejbija. Saj boš vidla,da je vse ok. Gold fish kdaj in kje pa boš jutri v LJ? Jaz imam sicer jutri ob 9h pregled pri G, ampak, čebi imela čas,bom jutri že nazaj z dopusta, v službi, kar pomeni, da bom v LJ. Saraya meni so vzmetnico, ki sem jo naročila preko BC spletne trgovine pripeljali iz pošte domov.Pa je bila velika škatla,ampak je poštar z avtom popoldan prišel. Drugače sem ok, sam tale vročina me mal utruja. Smo imeli v soboto piknik-k sreči v gozdu-ampak sem se tolk najedla, da sem komaj dihala. Včeraj sva bila v Bovcu dopoldan,kjer je moj skoču s padalom- v tandemu- iz Kanina.Popoldan sva imela pa še kosilo, ker je imela njegova sekica roj.dan, tko da smo spet jedli in ko sem prišla domov, sem se samo kot kebrček zvalila na postlo in zaspala. Drugače sem pa ta vikend kr dve torti pekla . Danes še torej uživam doma, potem pa še 4x v službo in bo konec za dobro leto. Pa tud jaz moram papirje začet urejat. Kje pa je Kahlo spet? Še vedno na morju?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:45:04
|
|
|
|
Tejchy
|
A ve kera kak recept proti utrujenosti? js žal ne .. bi ga pa tud rada vedela... ker sem tud sama čist brez energije... bi lahk ves dan sam spala... sam pol se nekak prisilim, da grem nekaj delat, ker če ne sem pol še bolj zblojena od nedela in imam občutek, da sem še bolj zmatrana... To je po moje od vročine... pa od tega, da nam trebuščki vedno bolj rastejo..... pa da se vedno bolj bliža naš odhod v Rim...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:46:36
|
|
|
|
arabela*
|
bark,pozdravljena.Smo te že tak malo pogrešali Pa Kahlo,ona pa je čist poniknila nevem kam
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:47:47
|
|
|
|
arabela*
|
Tejchy,pa ne,jaz sem energije polna.Bi kar laufala.Samo kaj ko ne gre
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:48:20
|
|
|
|
Tejchy
|
Zravn mene še tako neznosno bolijo noge,pa roke.Nevem ali je magnezij za vse to ali kakšna druga zelišča?? magnezij je sam za krče... za bolečine pa malo več počitka z dvignjenimi nogami... pa namakanje nog, masaža, ... malo se razvajaj... pejdi na kako pedikuro al pa masažo nog... tud limfna drenaža menda pomaga, sploh zdj ko nam noge otekajo... sem bila zadnjič v salonu, pa mi je rekla da menda si lahko tud to privoščimo... ker mene tud kter dan tko noge oz. podplati pečejo, da je joj ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 15:49:33
|
|
|
|
Tejchy
|
Še nekaj,a vi veste zakaj mene bolijo nohti?Od česa bi to blo,česa mi primanjkuje. pojma nimam .. to pa res prvič slišim... ma v je možno vse..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 16:00:06
|
|
|
|
alysa
|
Js sm tut še sam do četrtka v službi, pol pa najprej dopust do porodniške. Si še ne predstavljam, da bom eno leto doma Sam vem, da bo pestro ... Tejchy, a tk dolgo se čaka na izdelke iz baby centra ker js bom tut tam naročla kinderpet, sam mi sploh še niso potrdili, če ga imajo na zalogi ... sm mislila, da so pa mal bolj ažurni Vročina tut mene ubija, še posebej v službi, doma še nekako gre, pa občasno me bolijo še noge in križ ... ja, nč se moram sprijaznit, to je pač del . Uživajte
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 16:19:50
|
|
|
|
pf
|
Mene so podplati tudi pekli in sem bila v petek na pedikuri in masaži nog. Zdaj so moje nogice kot nove, sploh me ne bolijo več tak. No otekajo še občasno, ampak tudi to danes manj, ker ni take vročine in malo bolj počivam. Limfna drenaža baje da ja, če je s priporočilom ginekologa, pa še to ročna in ne strojna. Jaz se vseeno ne bom odločila zanjo, grem raje na pedikuro čez čas spet in masažo. Emi ne se sekirat, ker ni vredna. Otroček vse čuti, pusti jo, pa ji raje kasneje posveti, mislim po porodu, ali pa še bolj pametno nikoli in jo ignoriraj. Ignoranca bi kar znala pomagati v tvoji situaciji. Naj se krega sama s sabo in bluzi sama s seboj. Jaz sem danes tudi tako utrujena, bi kar spala. Nisem bila tako utrujena že mesece. Vidim, da če čez dan malo počivam, sem še bolj zdelana, če pa sem v akciji, pa sem v akciji skozi.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.