|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
29.6.2008 18:56:10   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: pf

A ste videle punce, da je danes že ena avgustovka rodila?

Ja, sm glih vidla, me je kr stisnilo, a že avgustovke so na vrsti, še malo pa bomo mi ... user posted image

Sm bla včeri na predstavi 5moških.com v MB, je blo prav sproščujoče, 2 uri smeha user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
29.6.2008 20:46:32   
ključek
Lepo pozdravljene!!! Se vam po doooooolgem času oglašam Se opravičujem ampak sem bla brez računalnika....šla grafična, in se mi ga res ni dalo na servis peljat

samo da boš zdej bolj aktivna...............user posted image ...........včasih smo čvekale tukaj kot taprave babnice, zdej pa..................user posted image .................kriza.....................user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.6.2008 20:47:49 >

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
29.6.2008 20:47:38   
ključek
Ja, sm glih vidla, me je kr stisnilo, a že avgustovke so na vrsti, še malo pa bomo mi ...

jp..............se strinjam..............mislm, da se nas večina sploh ne zaveda, kok bo hitr september tukaj...........

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
29.6.2008 20:49:53   
ključek
imam taki občutek, da z mojim morjem drug teden ne bo nič user posted image ....

fishi, tolaži se s tem, da si letos že malo namočila svojo ritko v morje................user posted image
hecam se..................ful ti privoščim,da boš šla na morje, ker zdej te pa res počakam na Trojanah.............user posted image ..............in grem z vami................

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
29.6.2008 20:51:11   
ključek
Samo na kratko kaj je bilo na pregledu 23.06 - nahrulila me je ko budalo!!! Namesto da bi se poredila sem za eno kilo shujšala res ne vem kako!!! Kar pomeni da imam v skoraj 31 tednu +4kg, s tem da nisem mela neke podlage s tega področja. Tako da me je naročila 15.07 da preveri kilograme in mi še enkrat naredi UZ. Mi ga je že tokrat delala in je baje z mojo malo pikico vse vredu,velikost in odseg trebuščka in glave štimata, živahna je pa tudi tako da je na momente vse skupaj prav boleče. Trebušček pa tut ni neki ogromen-obseg 93cm.

glavno, da je z user posted image  vse ok. to je najpomembnejše!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
29.6.2008 20:52:32   
ključek
nč, ker zgleda vse gledate fuzbal, bom rekla čao do jutri, da ne bom mela monologe...............user posted image

upam, da španci zmagajo..................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
29.6.2008 21:16:45   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

fishi, tolaži se s tem, da si letos že malo namočila svojo ritko v morje................user posted image
hecam se..................ful ti privoščim,da boš šla na morje, ker zdej te pa res počakam na Trojanah.............user posted image ..............in grem z vami................

.... samo mi ne gremo čez Trojane...ampak Ptuj, Gruškovje...... user posted image

...grem pa v torek zjutraj v LJ, samo zgodaj zjutraj,ker moramo biti ob 7.30 v Lj in pol čimprej doma, ker gre user posted image  v službo.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
29.6.2008 21:19:57   
gold fish
punce, držite pesti...jutri ob 9 imam pregled ....., pol grem po lupinico, gugalni stolček in voziček....., pol pa še na čvek .....  Se javim potem......

user posted image user posted image user posted image   Španci so dali gol....user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozdravček,

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
29.6.2008 22:39:09   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zmaga je naša!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2234
29.6.2008 22:39:44   
ključek
punce, držite pesti...jutri ob 9 imam pregled .....,

Neposredna povezava do sporočila: 2235
30.6.2008 6:06:58   
ključek
dobro jutro.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
30.6.2008 7:15:00   
RAČKAPK
dobro jutro

danes zleda da bo spet en lep vroč sončen dan

user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
30.6.2008 7:18:03   
ključek
dobro jutro

danes zleda da bo spet en lep vroč sončen dan

jutro!!

mogoče se bo pa malo osvežilo, pri napovedi sem videla narisan dežek..............user posted image ..............samo, da ne bo toče..............user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
30.6.2008 7:28:25   
lana17
Dobro jutro!

Upam, da pred nami ni vroč dan. Me je tale vročina začela prav matrat. Sem zvečer čist boga.
anima me, če kateri tudi večkrat na dan maternica otrdi. Men je spet začela proti večeru in to kar konstantno. Vem, da je to normalno, sam me zanima kolkrat je normalno. A je katera o tem govorila s svojim G? Men je sicer babca v šoli za starše rekla, da je 10x normalno.

Se grem pripravit za službo.
Želim vam prijeten hladen dan z obilo sladoleda.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
30.6.2008 7:30:16   
ključek
... samo mi ne gremo čez Trojane...ampak Ptuj, Gruškovje......

ja....................kako?????????? user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2240
30.6.2008 8:39:46   
Tejchy
Jutro punce!

Končno malo oblačkov, malo osvežitve in bolj normalne temperature... prav paše..

No, vikned smo preživeli... smo v soboto imeli piknik in sem več ali manj ves dan po malem papcala user posted image  user posted image  .. danes pa user posted image  user posted image  , ko sem gledala slike... Tko, ko se gledam v ogledalo si sploh ne predstavljam.. ampak po teh slikah... sem pa prava bunka.. čist me je zalilo .. user posted image  ... pa glede na to, da bom verjetno še dobla kako kilo gor... user posted image  user posted image  ... kaka šele bom user posted image  

Lara croft - upam, da si se imela fajn na morju.. da je kampiranje uspelo..

Avgustovke že rojevajo? user posted image  No, sam da je z mamico in user posted image  vse OK.. Ja punce.. treba se bo pripravit počasi... Kar ne morem verjet... da se bližajo naši dnevi...

Ko smo že glih pri tem.. js že 3 tedne čakam na zibelko iz BC ... user posted image  user posted image  user posted image  .. grem zdj klicat kaj se grejo... oz. če mi je niso sposobni naročit naj povejo, pa jo bom kje drugje, kjer mi jo bodo z veseljem zrihtali v roku tedna dni. Prav user posted image  user posted image  user posted image  sem ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
30.6.2008 8:51:56   
Tejchy
Sm bla včeri na predstavi 5moških.com v MB, je blo prav sproščujoče, 2 uri smeha

So dobri ne? Js sem bla 2x na 5moških in isto 2x na 5žensk... svetovni so.. tako eni kot drugi... povsod se najdeš...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
30.6.2008 8:57:06   
*bubi*
user posted image  dobro opravi! user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
30.6.2008 8:58:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Sm bla včeri na predstavi 5moških.com v MB, je blo prav sproščujoče, 2 uri smeha

So dobri ne? Js sem bla 2x na 5moških in isto 2x na 5žensk... svetovni so.. tako eni kot drugi... povsod se najdeš...

meni pa 5moških še ni uspelo videt. Pa nisem vedela, da so bili zdaj v MB. No, saj če so bili v okviru Lenta, pol itak ni šans, da karte dobiš user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
30.6.2008 9:29:49   
arabela*
Dobro jutro.Še od mene en velikuser posted image .
Hudirja,se tako utrujena zbujam od te vročine.Imam ventilator celo noč prižgan,da mi po nogah pihauser posted image ,pa itak nič ne pomaga.
Danes upam,da nebo sonca.Bi bilo fajn malo dežja,ampak ne toče.
Nekaj me špika spodaj v kosti med nopgami.Tako da komaj stopim.user posted image ,vsak dan je nekaj.
lara,upam da si maximalno uživala na morju.
Moj je zadnjič dal idejo,da bi šli za par dnoi do Pule.Ampak ne vem,me je preveč strah.Sploh ko od koga včasih slišim kake pikre.Mi je ena znanka ravno včeraj razlagala,da je imela zmenjeno da gre v Feldbach rodit,pa jo je zagrablo in je v roku ene ure od prvega popadka že v Mb rodila.Pa prvi otrok.Pri takih zgodbah pa začneš malo študiratuser posted image
Joj,saj samo nakladam.Ve kera,kak je z dostavami??Kdo mi bo lupinico dostavil?? Poštar ali si bom morala sama na pošto pojn??
Nič grem sedaj pod tuš,da k sebi pridem.user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.6.2008 9:30:28 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
30.6.2008 9:43:10   
*bubi*
Danes upam,da nebo sonca.Bi bilo fajn malo dežja,ampak ne toče.

Oblačno je napovedano, pa dež, ampak vseeno 30° user posted image

Saraya, mene je tudi kar malo strah, ampak vseeno bomo šli do Umaga. Glede na zadnji pregled in dosedanje izkušnje se ne bojim, da bi MV popuščal. Izola ni daleč, med tednom tudi ni gužve na meji.

Glede te znanke, ki je tako hitro rodila..... je bilo to ob roku ali 2 meseca prej? Ob roku je res vse mogoče, ker je lahko že kar nekaj časa odprta, pa ne ve. 2 meseca prej pa je to malo verjetno, sploh če je bil pred kratkim pregled narejen.

Joj, malo dvomim, da ti bo poštar lupinico domov prinesel. Razen izredni poštar z dostavnim avtom. Je kljub vsemu malo prevelika stvar.

Mene bolj jezi, ko najdem v kaslcu listek, da imam priporočeno pismo, jaz pa cel čas doma user posted image  Niti pocinglat se mu ni ljubilo user posted image  To vem, da se je v LJ zgodilo, sem takoj na pošto klicala in mi je ekstra prinesel domov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
30.6.2008 9:45:01   
*bubi*
Mislim, da je čas, da spet malo trebuščke pokažemo user posted image  Samo kaj, ko se jaz nič ne slikam user posted image  Bom malo pobrskala in kako fotko obdelala, pa prilimam user posted image

Eh, se bo treba slikat user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.6.2008 9:46:16 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
30.6.2008 9:56:32   
arabela*
Bubi,ti si že doma,al še delaš??
Tista znanka je bila ob roku,morda malo čez.Saj sem jaz tud rekla,da je najverjetneje imela že čez noč blage popadke,ki jih sploh ni čutila,ker je pol zjutraj takoj rodila.user posted image
Pri meni pa so vsi že pripravljeni.mi že moj nonstop govori da bom vsak čas rodila.Pa tašča tud.Ma,so pametni v nulo.Ampak glede na moje počutjeuser posted image
Vse špika,pa dol tišči,pa slabo.Ne vem,to se mi pri Aneji nikoli ni dogajalo.
Ja bi bilo fajn kako novo fotko videtuser posted image .Mene sploh,ko sem v trebuh ko bombauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
30.6.2008 10:10:09   
taja1235
haloooo

punce sporocam da je moj sladkor v krvi 5.1....meja je pa 7.8 za sladkorno, je rekla gin
da se morm vseen pazit drgac pa je kr OK...sm si tok oddahnila da ni res....  user posted image   user posted image   user posted image
bom zdej se bl pridna..aja pa se vedno se nism nc zredila sam 4 kile .... busi je pa tud bl mejhn,..

uzivite pa se kej beremo se dns...papa***

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
30.6.2008 10:28:58   
amor real
Čvekice!

Včeraj zjutraj je rodila moja prijateljica, ki je bila tudi septembrka, sicer ni sodelovala na ringaraji. Rok je imela 4/9-08, rodila včeraj zjutraj in HVALA BOGU je vse o.k., tamali bodo malček pomagali na začetku, ker ima 1,800 g, ampak važno, da je vse o.k.

user posted image

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.