![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 18:56:10
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf A ste videle punce, da je danes že ena avgustovka rodila? Ja, sm glih vidla, me je kr stisnilo, a že avgustovke so na vrsti, še malo pa bomo mi ... Sm bla včeri na predstavi 5moških.com v MB, je blo prav sproščujoče, 2 uri smeha
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 20:46:32
|
|
|
|
ključek
|
Lepo pozdravljene!!! Se vam po doooooolgem času oglašam Se opravičujem ampak sem bla brez računalnika....šla grafična, in se mi ga res ni dalo na servis peljat samo da boš zdej bolj aktivna............... ...........včasih smo čvekale tukaj kot taprave babnice, zdej pa.................. .................kriza.....................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.6.2008 20:47:49 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 20:47:38
|
|
|
|
ključek
|
Ja, sm glih vidla, me je kr stisnilo, a že avgustovke so na vrsti, še malo pa bomo mi ... jp..............se strinjam..............mislm, da se nas večina sploh ne zaveda, kok bo hitr september tukaj...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 20:49:53
|
|
|
|
ključek
|
imam taki občutek, da z mojim morjem drug teden ne bo nič .... fishi, tolaži se s tem, da si letos že malo namočila svojo ritko v morje................ hecam se..................ful ti privoščim,da boš šla na morje, ker zdej te pa res počakam na Trojanah............. ..............in grem z vami................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 20:51:11
|
|
|
|
ključek
|
Samo na kratko kaj je bilo na pregledu 23.06 - nahrulila me je ko budalo!!! Namesto da bi se poredila sem za eno kilo shujšala res ne vem kako!!! Kar pomeni da imam v skoraj 31 tednu +4kg, s tem da nisem mela neke podlage s tega področja. Tako da me je naročila 15.07 da preveri kilograme in mi še enkrat naredi UZ. Mi ga je že tokrat delala in je baje z mojo malo pikico vse vredu,velikost in odseg trebuščka in glave štimata, živahna je pa tudi tako da je na momente vse skupaj prav boleče. Trebušček pa tut ni neki ogromen-obseg 93cm. glavno, da je z vse ok. to je najpomembnejše!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 20:52:32
|
|
|
|
ključek
|
nč, ker zgleda vse gledate fuzbal, bom rekla čao do jutri, da ne bom mela monologe............... upam, da španci zmagajo..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 21:16:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you fishi, tolaži se s tem, da si letos že malo namočila svojo ritko v morje................ hecam se..................ful ti privoščim,da boš šla na morje, ker zdej te pa res počakam na Trojanah............. ..............in grem z vami................ .... samo mi ne gremo čez Trojane...ampak Ptuj, Gruškovje...... ...grem pa v torek zjutraj v LJ, samo zgodaj zjutraj,ker moramo biti ob 7.30 v Lj in pol čimprej doma, ker gre v službo.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 21:19:57
|
|
|
|
gold fish
|
punce, držite pesti...jutri ob 9 imam pregled ....., pol grem po lupinico, gugalni stolček in voziček....., pol pa še na čvek ..... Se javim potem...... Španci so dali gol.... Pozdravček,
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 22:39:09
|
|
|
|
ključek
|
zmaga je naša!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 29.6.2008 22:39:44
|
|
|
|
ključek
|
punce, držite pesti...jutri ob 9 imam pregled .....,
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 6:06:58
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro.................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 7:15:00
|
|
|
|
RAČKAPK
|
dobro jutro danes zleda da bo spet en lep vroč sončen dan
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 7:18:03
|
|
|
|
ključek
|
dobro jutro danes zleda da bo spet en lep vroč sončen dan jutro!! mogoče se bo pa malo osvežilo, pri napovedi sem videla narisan dežek.............. ..............samo, da ne bo toče..............
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 7:28:25
|
|
|
|
lana17
|
Dobro jutro! Upam, da pred nami ni vroč dan. Me je tale vročina začela prav matrat. Sem zvečer čist boga. anima me, če kateri tudi večkrat na dan maternica otrdi. Men je spet začela proti večeru in to kar konstantno. Vem, da je to normalno, sam me zanima kolkrat je normalno. A je katera o tem govorila s svojim G? Men je sicer babca v šoli za starše rekla, da je 10x normalno. Se grem pripravit za službo. Želim vam prijeten hladen dan z obilo sladoleda.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 7:30:16
|
|
|
|
ključek
|
... samo mi ne gremo čez Trojane...ampak Ptuj, Gruškovje...... ja....................kako??????????
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 8:39:46
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce! Končno malo oblačkov, malo osvežitve in bolj normalne temperature... prav paše.. No, vikned smo preživeli... smo v soboto imeli piknik in sem več ali manj ves dan po malem papcala .. danes pa , ko sem gledala slike... Tko, ko se gledam v ogledalo si sploh ne predstavljam.. ampak po teh slikah... sem pa prava bunka.. čist me je zalilo .. ... pa glede na to, da bom verjetno še dobla kako kilo gor... ... kaka šele bom Lara croft - upam, da si se imela fajn na morju.. da je kampiranje uspelo.. Avgustovke že rojevajo? No, sam da je z mamico in vse OK.. Ja punce.. treba se bo pripravit počasi... Kar ne morem verjet... da se bližajo naši dnevi... Ko smo že glih pri tem.. js že 3 tedne čakam na zibelko iz BC ... .. grem zdj klicat kaj se grejo... oz. če mi je niso sposobni naročit naj povejo, pa jo bom kje drugje, kjer mi jo bodo z veseljem zrihtali v roku tedna dni. Prav sem ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 8:51:56
|
|
|
|
Tejchy
|
Sm bla včeri na predstavi 5moških.com v MB, je blo prav sproščujoče, 2 uri smeha So dobri ne? Js sem bla 2x na 5moških in isto 2x na 5žensk... svetovni so.. tako eni kot drugi... povsod se najdeš...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 8:57:06
|
|
|
|
*bubi*
|
dobro opravi!
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 8:58:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Sm bla včeri na predstavi 5moških.com v MB, je blo prav sproščujoče, 2 uri smeha So dobri ne? Js sem bla 2x na 5moških in isto 2x na 5žensk... svetovni so.. tako eni kot drugi... povsod se najdeš... meni pa 5moških še ni uspelo videt. Pa nisem vedela, da so bili zdaj v MB. No, saj če so bili v okviru Lenta, pol itak ni šans, da karte dobiš
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 9:29:49
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro.Še od mene en velik . Hudirja,se tako utrujena zbujam od te vročine.Imam ventilator celo noč prižgan,da mi po nogah piha ,pa itak nič ne pomaga. Danes upam,da nebo sonca.Bi bilo fajn malo dežja,ampak ne toče. Nekaj me špika spodaj v kosti med nopgami.Tako da komaj stopim. ,vsak dan je nekaj. lara,upam da si maximalno uživala na morju. Moj je zadnjič dal idejo,da bi šli za par dnoi do Pule.Ampak ne vem,me je preveč strah.Sploh ko od koga včasih slišim kake pikre.Mi je ena znanka ravno včeraj razlagala,da je imela zmenjeno da gre v Feldbach rodit,pa jo je zagrablo in je v roku ene ure od prvega popadka že v Mb rodila.Pa prvi otrok.Pri takih zgodbah pa začneš malo študirat Joj,saj samo nakladam.Ve kera,kak je z dostavami??Kdo mi bo lupinico dostavil?? Poštar ali si bom morala sama na pošto pojn?? Nič grem sedaj pod tuš,da k sebi pridem.
< Sporočilo je popravil Saraya -- 30.6.2008 9:30:28 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 9:43:10
|
|
|
|
*bubi*
|
Danes upam,da nebo sonca.Bi bilo fajn malo dežja,ampak ne toče. Oblačno je napovedano, pa dež, ampak vseeno 30° Saraya, mene je tudi kar malo strah, ampak vseeno bomo šli do Umaga. Glede na zadnji pregled in dosedanje izkušnje se ne bojim, da bi MV popuščal. Izola ni daleč, med tednom tudi ni gužve na meji. Glede te znanke, ki je tako hitro rodila..... je bilo to ob roku ali 2 meseca prej? Ob roku je res vse mogoče, ker je lahko že kar nekaj časa odprta, pa ne ve. 2 meseca prej pa je to malo verjetno, sploh če je bil pred kratkim pregled narejen. Joj, malo dvomim, da ti bo poštar lupinico domov prinesel. Razen izredni poštar z dostavnim avtom. Je kljub vsemu malo prevelika stvar. Mene bolj jezi, ko najdem v kaslcu listek, da imam priporočeno pismo, jaz pa cel čas doma Niti pocinglat se mu ni ljubilo To vem, da se je v LJ zgodilo, sem takoj na pošto klicala in mi je ekstra prinesel domov
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 9:45:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Mislim, da je čas, da spet malo trebuščke pokažemo Samo kaj, ko se jaz nič ne slikam Bom malo pobrskala in kako fotko obdelala, pa prilimam Eh, se bo treba slikat
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 30.6.2008 9:46:16 >
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 9:56:32
|
|
|
|
arabela*
|
Bubi,ti si že doma,al še delaš?? Tista znanka je bila ob roku,morda malo čez.Saj sem jaz tud rekla,da je najverjetneje imela že čez noč blage popadke,ki jih sploh ni čutila,ker je pol zjutraj takoj rodila. Pri meni pa so vsi že pripravljeni.mi že moj nonstop govori da bom vsak čas rodila.Pa tašča tud.Ma,so pametni v nulo.Ampak glede na moje počutje Vse špika,pa dol tišči,pa slabo.Ne vem,to se mi pri Aneji nikoli ni dogajalo. Ja bi bilo fajn kako novo fotko videt .Mene sploh,ko sem v trebuh ko bomba
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 10:10:09
|
|
|
|
taja1235
|
haloooo punce sporocam da je moj sladkor v krvi 5.1....meja je pa 7.8 za sladkorno, je rekla gin da se morm vseen pazit drgac pa je kr OK...sm si tok oddahnila da ni res.... bom zdej se bl pridna..aja pa se vedno se nism nc zredila sam 4 kile .... busi je pa tud bl mejhn,.. uzivite pa se kej beremo se dns...papa***
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 10:28:58
|
|
|
|
amor real
|
Čvekice! Včeraj zjutraj je rodila moja prijateljica, ki je bila tudi septembrka, sicer ni sodelovala na ringaraji. Rok je imela 4/9-08, rodila včeraj zjutraj in HVALA BOGU je vse o.k., tamali bodo malček pomagali na začetku, ker ima 1,800 g, ampak važno, da je vse o.k.
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.