|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
30.6.2008 16:28:43   
emi*
Ejla user posted image  zmagala sem,dobila sem svojo vojno!! Pripravla sem jo do tega,da se mi opraviči.Treba znat!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa se ji je hitro vrnlo!!user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
30.6.2008 16:42:23   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Bubi,ti si na tem področju bolj strokovnjakinjauser posted image

A ve kera kak recept proti utrujenosti?

Če si mislila to dvoje povezat.... meni je v 1. user posted image  svetovala, da si kupim kake multimineralne tablete, ki pokrivajo 100% dnevne potrebe po jodu. Takrat še ni bilo toliko stvari za user posted image , zato sem kar Unicap kupila.

Zdaj dejansko joda primanjkuje, sploh če se izogibaš soli zaradi otekanja. Morskih sadežev pa itak ne jem.

Takrat je pomagalo, mogoče je za probat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
30.6.2008 16:44:40   
arabela*
hvala,bom sprobala.user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
30.6.2008 16:57:37   
ključek
spet nikjer nobene..................user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.6.2008 16:58:08 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
30.6.2008 16:58:42   
ključek
emi - ne se sekiraj... niti ne odgovarjaj na njene sms-e, klice, njene neumestne pripombe... to jo bo najbolj .... ker določeni ljudje prav uživajo v podj drugih... in prav to ona počne... preslišaj njene komentarje, nasmej se ji in se obrni stran... resno... ni vredno, da se obremenjuješ s takšnimi ljudmi... je pač ljubosumna do nezavesti... ampak vse se vrača, vse se plača.. verjemi...

user posted image  se podpišem!!

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
30.6.2008 17:00:43   
ključek
Kje pa je Kahlo spet? Še vedno na morju?

na dopustu je še, doma pa še nima neta. jz jo tud že komaj čakam, da se "prklop"..................user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
30.6.2008 19:34:26   
Tejchy
alysa - ja, js že 3 tedne čakam na zibko...user posted image sem mislila prvo v Velenju v BC naročit (mimogrede - tam so mi zrihtali posteljnino za zibko, ki je niso imeli na zalogi v roku 1 dne), pol pa sem si rekla... eh, bom rajš SG-ju mal prometa naredila.... zdj pa mam user posted image ... po enmu tednu me je šele klicala, da je naročena in da jo pričakujejo kao v roku tedna dni... no zdj je pa že 14 dni... user posted image  user posted image  ... sem jih danes kr mal napuser posted image  da naj mal pohitijo, ker res ne bi rada rodila prej... pol pa sem si rekla, da se sploh ne mislim več ubadat... kal dan še počakam, pol pa kratko malo naročim drugje, pa naj si jo nekam potisnejo... Mislim... ne morejo ti 1 mesec rihtat ene uboge zibelke.. halo?? sj je ne uvažajo iz Amerike al pa Kitajske..

Tak da ti za kinderpet priporočam... če se že ne boš odločila za katero drugo poslovalnico... da ga čimprej naročiš.. ker na zalogi ga ziher nimajo v tistem malem pajzelcu... čakaš lahko pa po mojih izkušanjah tudi mesec dni..

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
30.6.2008 19:35:26   
Tejchy
Ejla zmagala sem,dobila sem svojo vojno!! Pripravla sem jo do tega,da se mi opraviči.Treba znat!! Pa se ji je hitro vrnlo!!

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
30.6.2008 21:32:30   
meta21
Oj!

Malo sem vas preletela, ker se mi po pravici povedano ne da brat, pa tud vse sproti pozabim user posted image user posted image user posted image .

Danes sem bila že zelo pridna, zato se mi zdaj nič ne da. 2 uri sem likala, paradižnik sem na vrtu zvezala in obtrgala, solato posejala, malo sem plela (dosti ne morem), 1 uro sem spala pa še obiske sem imela in to vse po kosiluuser posted image .

V petek sva šle z Lano17 KOOOOOONČNOOOO po voziček in zdaj imamo mi oranžno rjavega, Lana17 pa je ponosna lastnica zelenega Jane slalom pro formule strata. Jaz ga imam v pritličju in ga grem vsake toliko časa pogledat. Moj pravi, da sem čist ubrisanauser posted image . Najrajši bi šla že kar na sprehod, samo potem bi verjetno rodila v Polju na psihiatričnem oddelku in ne v porodnišniciuser posted image . Da se malo pohvalim še vam, prilagam še slikico:

user posted image

Držte se pa ne it še v Rim, pejte rajši na morje!
LP

< Sporočilo je popravil meta21 -- 30.6.2008 21:36:48 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
30.6.2008 22:11:29   
arabela*
čerka pupeuser posted image
Evo,pa sem spet tu.Lepo samevam,moja dva sta šla počivat gor.
Popoldan me je moj še vozil k zdravnici ,ker je konec meseca.Pol pa smo šli na kavico in uživali.
Zunaj pa mi spet ako špilajo.Pa da bi bilo vsaj glasbi podobnouser posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
30.6.2008 22:22:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Saraya, mene je tudi kar malo strah, ampak vseeno bomo šli do Umaga. Glede na zadnji pregled in dosedanje izkušnje se ne bojim, da bi MV popuščal. Izola ni daleč, med tednom tudi ni gužve na meji.

Glede te znanke, ki je tako hitro rodila..... je bilo to ob roku ali 2 meseca prej? Ob roku je res vse mogoče, ker je lahko že kar nekaj časa odprta, pa ne ve. 2 meseca prej pa je to malo verjetno, sploh če je bil pred kratkim pregled narejen.

...kaj pa naj jaz rečem, ko mislim it v soboto na Pag?  ....mi je rekel danes gin. da sem zaprta in da kar tako pa to ne gre..... al začne počasi odtekat voda, pa krvavitev, pa krči-popadki...ta čas se pa že vozimo.....  da naj kar grem se malo namakat..... 
...sicer se pa strinjam stak kot pravi BUBI......

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
30.6.2008 22:24:13   
gold fish

Vse špika,pa dol tišči,pa slabo.Ne vem,to se mi pri Aneji nikoli ni dogajalo.

...meni pri prvem tud ne, zdaj pa...pa mi je danes gin.  rekel, da to ni nič takega....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
30.6.2008 22:29:32   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

user posted image  a že septembrke rojevajo? user posted image  ....

js grem pa v soboto na Mali lošinj... upam, da pridem še 2v1 nazaj .. user posted image  user posted image  user posted image  

Kako je pa s kopanjem v morju? Malo se verjetno lahko.... kakih 10 min... da se malo razmigam... ?

tejchy ...jaz pa na Pag, pa sem drugič user posted image .....pa tudi upam, da pridem 2 v 1 nazaj....

kopaš se v morju lahko, samo preobleči si kopalke, ko prideš iz vode.....jaz sem bila na začetku junija, pa je bila voda še kar mrzla, pa nisem imela problemov......sem si pa res takoj preoblekla kopalke, pa nisem pretiravala niti s plavanjem niti s časom prebitim v vodi......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
30.6.2008 22:32:40   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

Mene bolj jezi to, ko ne bom smela bit na sončku user posted image  ... ampak bo že... sam da pridem v enmu kosu nazaj... user posted image  user posted image  user posted image  

če si na sončku v zg. dopoldanskih urah ali pozno popoldne bo tvojemu bušiju prav fajn......  mojemu je bilo...sem si ga cel čas mazala -max faktor 15...pa ni bilo problemov.... pikec se pa tudi ni pritoževal...... vse do neke mere....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
30.6.2008 22:34:03   
Lara Croft
Pupe... evo mene nazaj... pred eno dobro urco sva prišli.... ma ku je blo lepu, nooooouser posted image user posted image user posted image .... Samo nekam hitro je prišel ta ponedeljek....

Kukr sem napovedvala.... šotora nisva mogle sami sestavit... ma zato, ker je tako pihalo,  da nam ga je stalno podiralo.... no, pa sta priskočila soseda na pomoč.... user posted image

Sem pa prvo noč slabo spala..... ena nemka je smrčala ku sam hudič.... pa en del blazine je spušal, ker si je mačka kremplje brusla... dobro, da sem imela rezervno.... user posted image
Naslednje jutro pa sem ugotovila, da imam čepke za v uha.... uf, sem spala ku top....
Me je pa malo sonce po trebuhu speklo.... ma sem bla sam en cajt, da sem se posušila, ki preblačit kopalk nisem vajena, v senci pa me je zeblo..... ma sej ne bo nič hudga, ne?

Ma glavnu, da so Španci zmagali..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
30.6.2008 22:38:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: bark

Gold fish kdaj in kje pa boš jutri v LJ? Jaz imam sicer jutri ob 9h pregled pri G, ampak, čebi imela čas,bom jutri že nazaj z dopusta, v službi, kar pomeni, da bom v LJ.

....v LJ bom okrog 7.30 pa do kakih 8, 8.30 in to na Zaloški...v bližini UKC, pol pa malo v Zalogu, pol pa šus domov, ker mora možek v službo čimprej ......  Še ta obisk v Zalogu bo bolj brzinski-max 15 min.user posted image .....

...tako, da žal nič ne bo z najino kavico....user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
30.6.2008 22:44:02   
gold fish
lara - dobrodošla nazaj..... kako je kampiranje z bušijem?   Po moje ni panike, če si od prej navajen......  mene muči samo to, kak bom hodila na wc ponočiuser posted image  al bom kar v naravi opravila?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2292
30.6.2008 22:47:13   
arabela*
Punce,vse ki boste šle na morje,res se maximalno naužijte.Pač vsak sam ve,kako mu paše.Jaz bom pač drugo leto šla,čeprav je moj dal predlog,da bi šli za par dniuser posted image .
Lara,ti pa si itak zakonuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2293
30.6.2008 22:57:13   
arabela*
user posted image ,spet sva sami al kaj?user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
30.6.2008 22:58:07   
Lara Croft
..... ma meni je blo tku lepu.... jst tku rada kampiram... škržati, veveričke.. pa pihlja tk  lepu... nikoli ni prevroče.... malo je problem vstajanje stal... ma to sem samo ponoči, ko sem šla na wc in zjutraj, ko sem vstala.... drugač pa sem imela ležalnik...sem ga tovorla na plažo in nazaj... user posted image

Edin, kr me jezi je to, da mi nikoli ne rata cel šotor spravit v tisti njegov žakelj... matr, da nam ne privoščijo malo večjega.... user posted image

Čez 14 dni grem spet.. no upam.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
30.6.2008 22:59:15   
Lara Croft

user posted image ,spet sva sami al kaj?user posted image

Sem šla račune plačat... zdej grem pa spat.... čawči, mjawči.... user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
30.6.2008 23:01:05   
gold fish
.... no vse sem napisala samo to ne kako je danes bilo na pregledu.user posted image

...poslušali srčeka - user posted image user posted image user posted image ,, pa dobila potrdilo za paket, pa napotnice za toxo in kri za konec julija....., naslednji pregled imam 11.8 ....ja prav ste prebrale..... avgustauser posted image ....
....pikec je obrnjen z glavo navzdol..... sva pa z gin. govorila o CR, ampak dorekla bova avgusta......  Imam še čas za razmislit......in se fiksno odločit.....

.... zdaj šibam spat...več čvekanja jutri, ko pridem iz LJ....

Nočko,

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
30.6.2008 23:03:55   
arabela*
user posted image ,zakaj pa komaj avgusta??

Neposredna povezava do sporočila: 2298
30.6.2008 23:21:11   
meta21
naslednji pregled imam 11.8 ....ja prav ste prebrale..... avgusta ....

A gre G na dopust? Jaz imam tudi zaradi tega naslednji pregled šele 15. julija (prej pa 6.6.).

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
30.6.2008 23:35:26   
arabela*
Nič babike,grem malo počivat,če bo ratalo.
Nočkouser posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.