![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 16:28:43
|
|
|
|
emi*
|
Ejla zmagala sem,dobila sem svojo vojno!! Pripravla sem jo do tega,da se mi opraviči.Treba znat!! Pa se ji je hitro vrnlo!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 16:42:23
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Bubi,ti si na tem področju bolj strokovnjakinja A ve kera kak recept proti utrujenosti? Če si mislila to dvoje povezat.... meni je v 1. svetovala, da si kupim kake multimineralne tablete, ki pokrivajo 100% dnevne potrebe po jodu. Takrat še ni bilo toliko stvari za , zato sem kar Unicap kupila. Zdaj dejansko joda primanjkuje, sploh če se izogibaš soli zaradi otekanja. Morskih sadežev pa itak ne jem. Takrat je pomagalo, mogoče je za probat.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 16:44:40
|
|
|
|
arabela*
|
hvala,bom sprobala.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 16:57:37
|
|
|
|
ključek
|
spet nikjer nobene..................
< Sporočilo je popravil Me to you -- 30.6.2008 16:58:08 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 16:58:42
|
|
|
|
ključek
|
emi - ne se sekiraj... niti ne odgovarjaj na njene sms-e, klice, njene neumestne pripombe... to jo bo najbolj .... ker določeni ljudje prav uživajo v podj drugih... in prav to ona počne... preslišaj njene komentarje, nasmej se ji in se obrni stran... resno... ni vredno, da se obremenjuješ s takšnimi ljudmi... je pač ljubosumna do nezavesti... ampak vse se vrača, vse se plača.. verjemi... se podpišem!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 17:00:43
|
|
|
|
ključek
|
Kje pa je Kahlo spet? Še vedno na morju? na dopustu je še, doma pa še nima neta. jz jo tud že komaj čakam, da se "prklop"..................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 19:34:26
|
|
|
|
Tejchy
|
alysa - ja, js že 3 tedne čakam na zibko... sem mislila prvo v Velenju v BC naročit (mimogrede - tam so mi zrihtali posteljnino za zibko, ki je niso imeli na zalogi v roku 1 dne), pol pa sem si rekla... eh, bom rajš SG-ju mal prometa naredila.... zdj pa mam ... po enmu tednu me je šele klicala, da je naročena in da jo pričakujejo kao v roku tedna dni... no zdj je pa že 14 dni... ... sem jih danes kr mal nap da naj mal pohitijo, ker res ne bi rada rodila prej... pol pa sem si rekla, da se sploh ne mislim več ubadat... kal dan še počakam, pol pa kratko malo naročim drugje, pa naj si jo nekam potisnejo... Mislim... ne morejo ti 1 mesec rihtat ene uboge zibelke.. halo?? sj je ne uvažajo iz Amerike al pa Kitajske.. Tak da ti za kinderpet priporočam... če se že ne boš odločila za katero drugo poslovalnico... da ga čimprej naročiš.. ker na zalogi ga ziher nimajo v tistem malem pajzelcu... čakaš lahko pa po mojih izkušanjah tudi mesec dni..
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 19:35:26
|
|
|
|
Tejchy
|
Ejla zmagala sem,dobila sem svojo vojno!! Pripravla sem jo do tega,da se mi opraviči.Treba znat!! Pa se ji je hitro vrnlo!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 21:32:30
|
|
|
|
meta21
|
Oj! Malo sem vas preletela, ker se mi po pravici povedano ne da brat, pa tud vse sproti pozabim . Danes sem bila že zelo pridna, zato se mi zdaj nič ne da. 2 uri sem likala, paradižnik sem na vrtu zvezala in obtrgala, solato posejala, malo sem plela (dosti ne morem), 1 uro sem spala pa še obiske sem imela in to vse po kosilu . V petek sva šle z Lano17 KOOOOOONČNOOOO po voziček in zdaj imamo mi oranžno rjavega, Lana17 pa je ponosna lastnica zelenega Jane slalom pro formule strata. Jaz ga imam v pritličju in ga grem vsake toliko časa pogledat. Moj pravi, da sem čist ubrisana . Najrajši bi šla že kar na sprehod, samo potem bi verjetno rodila v Polju na psihiatričnem oddelku in ne v porodnišnici . Da se malo pohvalim še vam, prilagam še slikico: Držte se pa ne it še v Rim, pejte rajši na morje! LP
< Sporočilo je popravil meta21 -- 30.6.2008 21:36:48 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:11:29
|
|
|
|
arabela*
|
čerka pupe Evo,pa sem spet tu.Lepo samevam,moja dva sta šla počivat gor. Popoldan me je moj še vozil k zdravnici ,ker je konec meseca.Pol pa smo šli na kavico in uživali. Zunaj pa mi spet ako špilajo.Pa da bi bilo vsaj glasbi podobno .
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:22:04
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Saraya, mene je tudi kar malo strah, ampak vseeno bomo šli do Umaga. Glede na zadnji pregled in dosedanje izkušnje se ne bojim, da bi MV popuščal. Izola ni daleč, med tednom tudi ni gužve na meji. Glede te znanke, ki je tako hitro rodila..... je bilo to ob roku ali 2 meseca prej? Ob roku je res vse mogoče, ker je lahko že kar nekaj časa odprta, pa ne ve. 2 meseca prej pa je to malo verjetno, sploh če je bil pred kratkim pregled narejen. ...kaj pa naj jaz rečem, ko mislim it v soboto na Pag? ....mi je rekel danes gin. da sem zaprta in da kar tako pa to ne gre..... al začne počasi odtekat voda, pa krvavitev, pa krči-popadki...ta čas se pa že vozimo..... da naj kar grem se malo namakat..... ...sicer se pa strinjam stak kot pravi BUBI......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:24:13
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vse špika,pa dol tišči,pa slabo.Ne vem,to se mi pri Aneji nikoli ni dogajalo. ...meni pri prvem tud ne, zdaj pa...pa mi je danes gin. rekel, da to ni nič takega....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:29:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy a že septembrke rojevajo? .... js grem pa v soboto na Mali lošinj... upam, da pridem še 2v1 nazaj .. Kako je pa s kopanjem v morju? Malo se verjetno lahko.... kakih 10 min... da se malo razmigam... ? tejchy ...jaz pa na Pag, pa sem drugič .....pa tudi upam, da pridem 2 v 1 nazaj.... kopaš se v morju lahko, samo preobleči si kopalke, ko prideš iz vode.....jaz sem bila na začetku junija, pa je bila voda še kar mrzla, pa nisem imela problemov......sem si pa res takoj preoblekla kopalke, pa nisem pretiravala niti s plavanjem niti s časom prebitim v vodi......
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:32:40
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Mene bolj jezi to, ko ne bom smela bit na sončku ... ampak bo že... sam da pridem v enmu kosu nazaj... če si na sončku v zg. dopoldanskih urah ali pozno popoldne bo tvojemu bušiju prav fajn...... mojemu je bilo...sem si ga cel čas mazala -max faktor 15...pa ni bilo problemov.... pikec se pa tudi ni pritoževal...... vse do neke mere....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:34:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pupe... evo mene nazaj... pred eno dobro urco sva prišli.... ma ku je blo lepu, nooooo .... Samo nekam hitro je prišel ta ponedeljek.... Kukr sem napovedvala.... šotora nisva mogle sami sestavit... ma zato, ker je tako pihalo, da nam ga je stalno podiralo.... no, pa sta priskočila soseda na pomoč.... Sem pa prvo noč slabo spala..... ena nemka je smrčala ku sam hudič.... pa en del blazine je spušal, ker si je mačka kremplje brusla... dobro, da sem imela rezervno.... Naslednje jutro pa sem ugotovila, da imam čepke za v uha.... uf, sem spala ku top.... Me je pa malo sonce po trebuhu speklo.... ma sem bla sam en cajt, da sem se posušila, ki preblačit kopalk nisem vajena, v senci pa me je zeblo..... ma sej ne bo nič hudga, ne? Ma glavnu, da so Španci zmagali.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:38:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Gold fish kdaj in kje pa boš jutri v LJ? Jaz imam sicer jutri ob 9h pregled pri G, ampak, čebi imela čas,bom jutri že nazaj z dopusta, v službi, kar pomeni, da bom v LJ. ....v LJ bom okrog 7.30 pa do kakih 8, 8.30 in to na Zaloški...v bližini UKC, pol pa malo v Zalogu, pol pa šus domov, ker mora možek v službo čimprej ...... Še ta obisk v Zalogu bo bolj brzinski-max 15 min. ..... ...tako, da žal nič ne bo z najino kavico....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:44:02
|
|
|
|
gold fish
|
lara - dobrodošla nazaj..... kako je kampiranje z bušijem? Po moje ni panike, če si od prej navajen...... mene muči samo to, kak bom hodila na wc ponoči al bom kar v naravi opravila?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:47:13
|
|
|
|
arabela*
|
Punce,vse ki boste šle na morje,res se maximalno naužijte.Pač vsak sam ve,kako mu paše.Jaz bom pač drugo leto šla,čeprav je moj dal predlog,da bi šli za par dni . Lara,ti pa si itak zakon
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:57:13
|
|
|
|
arabela*
|
,spet sva sami al kaj?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 22:59:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ,spet sva sami al kaj? Sem šla račune plačat... zdej grem pa spat.... čawči, mjawči....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 23:01:05
|
|
|
|
gold fish
|
.... no vse sem napisala samo to ne kako je danes bilo na pregledu. ...poslušali srčeka - ,, pa dobila potrdilo za paket, pa napotnice za toxo in kri za konec julija....., naslednji pregled imam 11.8 ....ja prav ste prebrale..... avgusta .... ....pikec je obrnjen z glavo navzdol..... sva pa z gin. govorila o CR, ampak dorekla bova avgusta...... Imam še čas za razmislit......in se fiksno odločit..... .... zdaj šibam spat...več čvekanja jutri, ko pridem iz LJ.... Nočko,
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 23:03:55
|
|
|
|
arabela*
|
,zakaj pa komaj avgusta??
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 23:21:11
|
|
|
|
meta21
|
naslednji pregled imam 11.8 ....ja prav ste prebrale..... avgusta .... A gre G na dopust? Jaz imam tudi zaradi tega naslednji pregled šele 15. julija (prej pa 6.6.).
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.6.2008 23:35:26
|
|
|
|
arabela*
|
Nič babike,grem malo počivat,če bo ratalo. Nočko
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.