|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
31.5.2008 21:48:01   
arabela*
hoila pupeuser posted image
Danes je bilo zelo prijetno na srečanju.Bilo nas je kar sedem.Vaaaaauuuu.
Pa še vse punce so bile tako fajn.Skratka super,moramo ponovit.
Hvala za pijačo,naslednjič sem na vrsti jaz.
Grem počasi ajčkat,jutri gremo zgodaj v Tolmin,tako da moram bit naspana.Pa pauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 726
31.5.2008 21:53:30   
Lara Croft
Eko.... mi je možek spekel čokoladne navihančke..... no, iz skrinje jih je preložil v mikrovalovno.... ma sama se pa ne bi spovnila nanje.... Enega sem si privoščila... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 727
31.5.2008 22:35:05   
arabela*
Lara,dober tekuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 728
1.6.2008 9:00:52   
alysa
Dobro jutro.

Včeraj je blo res superuser posted image . Ni mi žal, da sem se peljala v LJ, čeprav do zadnjega nism vedla, a pridem al ne.

Hvala Tejchy za pijačo in Bark za sladoled.
Upam, da se še kaj vidimo, da vas še js počastim ...

Sm bla pa zvečer tako utrujena, da sem padla v postlo user posted image user posted image

Uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 729
1.6.2008 9:38:32   
Lara Croft
Dobro jutro nosečke.... user posted image

A ste že kdaj jedle za zajtrk francosko solato? user posted image Jst jo jem danes...user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 730
1.6.2008 10:13:52   
ključek
A ste že kdaj jedle za zajtrk francosko solato? Jst jo jem danes...

dober tek!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 731
1.6.2008 11:30:57   
Lara Croft
Bom za kosilo bolj pridna.... bom melone in češnje jedla.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 732
1.6.2008 12:25:40   
Tejchy
Ojla punce!

No, pa smo preživele včerajšnje srečanje.. je blo super, tak da vse tiste, ki ste špricale, vam je lahk žal user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ..... škoda edino, ker je čas tako hitro minil... se mi zdi, da bi lahko čvekale v nedogled....

No, js sem pol še mal zabluzla po LJ s kolegico... in na koncu sem si privošla še en masten pizza burek ........... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ma je bil tolk dober, da sem še tri za domov vzela user posted image  user posted image  ... pa ne sam zase, da ne boste mislile , da sem tak požeruh... user posted image  user posted image  user posted image  .. čeprav bi z veseljem zmazala še kakega user posted image  user posted image  user posted image  

Sem pa danes ugotovila, da mi je nekdo avto ruknil user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... verjetno nekje na parkingu... js sem res magnet za take in podobne stvari.. user posted image  ... no, edina sreča ta, da ni preglobok ris in bo verjetno šel s poliranjem ven... vsaj to..

lara croft - si kj lušnega kupila včeraj? js sem mal za kopalke gledala, pa nisem nič kj pametnega našla... sem pa vidla kiklce - take ko sem jo imela včeraj oblečeno v H&M - so mel akcijo 2 kom za 10€ - ful poceni... sem hotla še kako kupit, pa niso mel moje cifre...

Zdj pa grem mal na sončeka.... je tko lušno zunaj... je že en sprehod za mano.. pa še kakega si bom privošla popoldan...

Uživajte,........... pa se tipkamo.....

Neposredna povezava do sporočila: 733
1.6.2008 12:28:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

hoila pupeuser posted image
Danes je bilo zelo prijetno na srečanju.Bilo nas je kar sedem.Vaaaaauuuu.
Pa še vse punce so bile tako fajn.Skratka super,moramo ponovit.

.....user posted image user posted image  super, da ste se imele fajn.....   A ste se kaj slikale?     Saraya kako je gledala tvoja pikica, ko je imela okrog sebe same bušijeuser posted image ?

Včeraj sem si v A nabavila nekaj cotik takih poletnih...pa prakticiram bolj take tunike, ki jih bom lahko še pol nosila, pa oblekce tudi take nenosečniške......  zdaj samo še spakiram in sem pripravljena za morje user posted image .... 

Šibam dalje kuhat.... danes imamo kozlička, pa mladi krompirček in solatko..... za sladico bo pa kar sladoled.....

aja,saraya - jutri imam pregled in grem še vprašat za tisto potrdilo za materinsko šolo....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 734
1.6.2008 12:42:12   
Lara Croft
Ma nič nisem dobila..... tam v H&M imajo ful malo..... meni so všeč bolj oprijete majčke, ma so imeli samo vijolčasto, belo in plavo.... belih stvari imam fuul.... vijola mi ni všeč.... plave pa ni blo v moji številki.... user posted image

TIste tunike široke mi pa ne sedejo....

Drugam pa niti ne vem, kam it.... pa še rajši lutam po trgovinah s frendicami ali sama, ki moj dragi se ful dolgočasi zraven. user posted image

No, v TUkanu sem dobila grelni kabel za mojo kačico... Terarijev pa niso imeli na zalogi...

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 735
1.6.2008 13:41:12   
petra1978
Jaz se vam po dooolllgem času spet malo oglašam. Vidim, da ste imele včeraj spet srečanje. Jaz še na net nimam časa iz, ne da bi še na srečanje prišla. Pa mi je žal, da vas ne morem spoznat.
Sem mislila, da bo v maju malo manj gužve, pa je vedno bolj. Komaj čakam porodniško, da se malo spočijem.

Drugače pa je pri nas vse OK, fur rastemo in brcamo. V torek imam 3D pregled in če bom imela čas, bom pripela kakšno slikico, da boste videle našega korenjaka.

Lara Croft, vidim da iščeš terarij za kačico. Kakšno pa imaš? Jaz imam tudi kačo (kraljevi piton) doma in je prava carta. Drugače pa ti za terarij priporočam, da ga daš naredit. Je najceneje, pa še velikost je takšna kot si jo želiš. Če imaš pa velik prostor, pa ti lahko zrihtam terarij, ki je bil zelo malo uporabljen, ampak zdaj sameva v garaži, ker je prevelik in ni prostora.  

Neposredna povezava do sporočila: 736
1.6.2008 17:27:55   
bark
Slikce so v albumu-Srečanje 2.
Tudi meni je bilo ful dobr. Moram pa rečt,da ste bile do sedaj še vse "face".......in verjamem, da bo tako tudi ostalo......in da ste tudi vse ostale

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 737
1.6.2008 18:20:11   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image  za slikice.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 738
1.6.2008 18:41:20   
gloria
Kok ste luštneuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 739
1.6.2008 18:57:36   
alysa
O groza kk js hudo gledam user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 740
1.6.2008 18:58:47   
ključek
luštkane .............user posted image user posted image user posted image user posted image vse.............user posted image user posted image user posted image user posted image .............bušiji sploh..............user posted image user posted image user posted image user posted image aneja je tud srčkana, sarayauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 741
1.6.2008 20:18:04   
Lara Croft
Ma joooj, kakšna pa sem...user posted image

Petra...kraljevega pitona imam rezerviranega.....je pa še mladiček.... sem že gruntala, da bi kr velik terarij kupla in ga pač pregradila za en čas.....

Saj iščem koga, ki bi mi naredil terarij, ma zgleda, da ne poznam pravih ljudi.... Pa tudi so mi tej stekleni, ki se jih kupi še najlepši....

Ma dej mi povej, kok velikega imaš in za koliko ga prodajaš? Oz. če se ti da, mi lahko pošlješ tudi kako fotko....

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 742
1.6.2008 20:24:08   
ključek
Ma joooj, kakšna pa sem...

ma kakšna??? luštna!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  vse ste prou fletne!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
1.6.2008 20:26:11   
ključek
... in na koncu sem si privošla še en masten pizza burek ...........

user posted image
meni tud tako diši................pa sem si raje jagode + nekatrine + jogurt naredila.............slaba tolažba..............user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 744
1.6.2008 20:32:38   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Ma joooj, kakšna pa sem...

ma kakšna??? luštna!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  vse ste prou fletne!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma dej, dej..... user posted image

Midva pa imava obletnico poroke daneees..... jihaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

In kaj sva počela? Že cel dan je tle en prjatu, ki nam rajha lukne za vrata.... Ja no.... tega na obletnico sigurno ne bova več počela... user posted image user posted image
Jaz sem pa delala samo take reči, ki se jih sploh ne opazi.... sem pucala cevi od centralne.... in kuhinjske omarice.... Ma zdej jih ne bom več.... sem obložila papir gor.... da se nisem prej to zmislila, oštja...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 745
1.6.2008 21:07:04   
lana luna
Slikce so v albumu-Srečanje 2.

ja obupuser posted image   zakaj sem jest zmer na vseh slikah tko smeškauser posted image

pa sm dojela da mi tale majca sploh ne paše, k sm vidt k ena mama v njej... tko da od zdk naprej nosm sam še oprijete majčke!!!

drgač se pa čist strinjam, da ste vse FUL FACE!!! upam da se kmal spet vidmo....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 746
1.6.2008 21:16:08   
ključek
Midva pa imava obletnico poroke daneees.....

čestitke!!!!!!!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 747
1.6.2008 22:04:27   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image  za slikice.

se kar podpišem.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 748
1.6.2008 22:10:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

drgač se pa čist strinjam, da ste vse FUL FACE!!! upam da se kmal spet vidmo....user posted image user posted image user posted image

....samo glejte, da se ne zmenite med 7.6 in 14.6, ker spet ne bom mogla prituser posted image user posted image user posted image ..... bom na morjuuser posted image .....  sicer pa v tretje gre rado...pa upam, da mi bo uspelo.....

Alysa - ti si meni nekam znana....si mogoče hodila v MB na faks?

Drugač ste pa vse ful luškane....pa lepe bušije imate.....je prav zanimivo videti toliko različnih oblik in velikosti bušijev za pribižno isti čas.....user posted image .....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 749
1.6.2008 22:12:46   
gold fish
Kahlo - a si bla zdaj kaj v smeri MB?  .....Po moje ne....hotla sem ti samo rečt, da boš zdaj lahko še prej doma v svojih krajih........od pesniškega rondoja do Lenarta si zdaj v 5 minuser posted image user posted image user posted image

Moj buši pa je nekak tvojemu podobenuser posted image ...po obliki in po velikosti....user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.