|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
30.5.2008 20:59:12   
ključek
Pri nas je bil pa pred pol ure ur nebes ....neurje s točo....babe, veste kako je blo.

pr nas tud..................noro.......................user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 676
30.5.2008 21:34:10   
lana luna
Tak punce zdajle gre pa še pri nas toča.

u Kranu pa tut dež ni šu... je pa povsod okol blo ful črno, pa treskal je pa grmel... ja čudna je ta mati narava, ampak proti njej nč ne mormo. sam upamo lohk na najboljše...

drgač pa nekej bolj veselega... srečanje... midve z *zoe* prideva v kompletku (se pravi bomo 4 v avtuuser posted image user posted image user posted image ). pa za vsak slučaj kšno minutko dlje počakte pred horsam, ker jest zelo rada zamujamuser posted image user posted image user posted image zato bom šla tut rodit šele oktobrauser posted image user posted image user posted image

nočko babnce, se kmal vidmo upam da v čimvečjem številu!!!

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 677
30.5.2008 22:16:55   
gold fish
dekline....nekaj vam moram povedat.... user posted image

....veste kaj smo delali danes okrog 18 ure.user posted image .....      Jaz lepo zalivam rožice in novo nasejano travico....pa slišim starejšo sosedo, ko kliče mojega očeta......... naj ji pride pomagat, ker ji je pujs pobegnil iz hleva ...in potem so ga lovili..bilo je kot v risanki ...najprej moški...pol sem šla še jaz pomagat, ker je pritekel že skoraj do naše hiše.. ....vmes  je še ena hiša....in ta vmesna soseda sta sedela zunaj in večerjala...ko kar naenkrat pujs priteče do njijuuser posted image .... 

Priznam, da sem malo cvikala, ko sem šla pomagat, da me ne podre al pa se mi zaleti v mojga bušija...samo nisem mogla čakati, da pride do nas in teka tam po dvorišču.....pa še danes smo postavljali nove okrasne zidake, ki še niso bili čisto suhi.... zato sem šla v akcijo......

No pol smo ga pa nekak premagali in spravili nazaj v hlev..... še sreča, da je bil manjši pujsek, da ni bil že kaka masna svinjauser posted image ....

user posted image ..ko sem jaz zagledala tistega pujsa tekati tam po asfaltu....me je skoraj kap od smeha....samo boga ženkica ....pujs jo je dobesedno podrl na tla in šel malo v life.....    Ona pa cela obupana, da ji ta edini pujsek pobegne..............     
Sem pol dobila mlado špinačo in domača jajčka v zahvalo...., pa še češnje sem malo tam zobalauser posted image   (naše še niso zrele...)                         

Kaj vse človek ne doživi.....user posted image user posted image  .....sem se spomnila na tistega bika zadnjič v Celjuuser posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 678
30.5.2008 22:30:23   
Lara Croft
Bogi prašiček.... verjetno ga je blo ful strah.... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 679
30.5.2008 22:36:58   
gold fish
........sem jezna kot user posted image ...napisala celi post, pol me pa zabriše ven user posted image user posted image user posted image ...  

pf - fajn se imej na user posted image ..... se bereva čez 14 dni,ker naslednjo soboto jaz grem na morje....

Neposredna povezava do sporočila: 680
30.5.2008 22:42:50   
gold fish
...punce za vas, ki greste na srečanje.....

Želim vam user posted image ,  dosti čvekanja, .....  user posted image za tejchy burek, za lana luno horsburger....... ostale niste izrazile želj...po izbiri.....

Ker boste ravno v Tivoliju....malo rekreacije  user posted image user posted image user posted image  ...ne bo škodilo .....

Načvekajte se še za mene (mogoče mi v tretje uspe), pol pa hitro domov in za user posted image  na raport...... pa ne pozabite se slikat...da še me vidimo kako fajn je bilo.....
...Se beremo jutri zvečer, ker jaz že zjutraj šibam über die Grenze.......

Bodite fajn....user posted image ....., pozdravček....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
30.5.2008 22:48:40   
gold fish
....samo še 4 posti me loijo od nove zvezdice..... če ni druge bom pa imela monologeuser posted image user posted image

Lara Croft-kuku....

Neposredna povezava do sporočila: 682
30.5.2008 22:50:51   
gold fish
Bark - boš pa šla drugič gledat te orgle..... so jih lani v začetku junija komaj dokončevali...mogoče jih zato nisi videla, ker si bila prej tam....user posted image

Za vaje pa se zmenimo....ti pošljem naslov na mail...... OK?

Neposredna povezava do sporočila: 683
30.5.2008 22:51:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Bogi prašiček.... verjetno ga je blo ful strah.... user posted image

kak šele meneuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 684
30.5.2008 22:52:49   
gold fish
...in sedaj...prihaja ..... 1000 post.... bi mogla zdaj kaj pametnega napisat....pa mi nič ne kapne.......pa saj ni važno, samo, da je nova zvezdica user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 685
30.5.2008 22:55:19   
gold fish
user posted image         user posted image    .........  

...... zdaj pa grem tudi jaz.....

Neposredna povezava do sporočila: 686
30.5.2008 22:58:27   
Lara Croft
hahaha..... ku ku.....nočkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
31.5.2008 7:55:00   
*bubi*
Pa da končno enkrat tisti horsburger probam.....

samo 1x sem ga probala v študentskih časih in nikoli več. Me je tak zgaga pekla celo noč in še naslednji dan, da sem skoraj znorela. Kaj bi šele bilo zdaj, ko sem user posted image  

Saj če ste navajene take hrane, ne bi smelo nič bit. Samo pazite, ker eni dodatki peeeeečeeeeejo user posted image user posted image user posted image

Lepo se imejte, punce, meni je žal, ampak 100% ne pridem. Včeraj sem ful zatekla, pa niti ni bil naporen dan, ampak očitno mi že pot v LJ + 3 ure sedenja na sestanku ni pasalo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 688
31.5.2008 7:58:49   
*bubi*
DObro jutro sem pozabila voščit, nisem pričakovala, da sem 1. danes user posted image  Se vidi, da kar sproti odgovarjam in sploh ne preberem do konca. Sicer pa je to za pričakovat, glede na to, da je vikend in bo verjetno spet 2 dni zatišja. user posted image

Evo, postrezite si: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 689
31.5.2008 8:51:47   
arabela*
oila,čvekice.
Vidim,da ste že aktivne.Mi smo tud spali vredu.S tem da sem trikrat paradirala dol na stranišče.Groza,pol pa se mi je sendvič celo noč luštal,jaz pa nič klobas v hladilnikuuser posted image
Mala je tečna,se že deset minut cmeri.
Je najraje danes nebi zravn vzelauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 690
31.5.2008 8:52:59   
arabela*
Aja,pa malo kofeina sem vam pozabla postrečt.Izvoliteuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 691
31.5.2008 9:20:28   
Tejchy
Jutro punce!

UUuuuuu.. hvala za kavico...

No vidim, da se nas je zdj pa kr 6 nabralo za srečanje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... vsekakor napredek.... podiramo rekorde user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ........... no upam, da se do 15h popoldan najde še kakšna user posted image ....  ki se nam bo pridružila na čveku. Js se bom horsu rajš odrekla... si bom preden krenem nazaj pizza burek privošla user posted image  user posted image  user posted image  

Vs tiste, ki šibate na morje - želim vam obilo sončka user posted image , počitka in morske vode... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  uživajte v glavnem še za vse nas, ki zaenkrat ostajamo doma....

Drugače pa je včeraj tud pri nas šla toča... user posted image  ... sam ni bilo nič hujšega... Moja noč pa je bla tud kr pestra.... 2x pohod na WC, zbujat pa sma se z user posted image  pričela že ob 6.15 ... pa na vsako urco... ja ni kj - počas se bo treba prilagajat njegovmu ritmu user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Grem zdj gledat kj naj kuham... ma ktera recept za kake fajne kanelone?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 692
31.5.2008 9:30:40   
Lara Croft
Jst vam pa namesto kave s sadjem postrežem.... user posted image

A tku.... alora je pikanten tisti horsburger..... ja kaj pa zdej? user posted image

Jaz kanelone malo priredim.... tku da ne vem, če so to še kaneloni... haha

Naredim slane palačinke.... omako pa iz sojinih kosmičev in paradižnika..... pol pa to lepo namažem na te palačinke... dam gor eno fetko ementala..... zavijem.... pol pa čez polijem še malo bešamele in dam še malo v pečico.... nama je ful dobro....

Valda lahko uporabiš mleto meso, če hočeš... ma moj dragi ne je mesa....

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 693
31.5.2008 9:35:58   
Tejchy
Lara croft - hvala za recept... sj sem tud že neki na netu brskala in našla enih par.. eden bo že prišu v poštev...

Horsa pa si lahko vseen privoščiš, če se ti ga bo luštalo... sam unmu tipu reč, naj ti ne daje not kakih pekočih začimb... in to je to...

Neposredna povezava do sporočila: 694
31.5.2008 9:41:15   
Lara Croft
Sej še najrajš bi šla po čikna in pomfri v MCdonalda... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 695
31.5.2008 10:02:15   
Tejchy
al pa nugetse s sladko kislo omako in sladoled ........... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 696
31.5.2008 10:03:27   
Lara Croft
Nič sladoleda....... že tku je dovolj kalorij.... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 697
31.5.2008 10:03:46   
Tejchy
gold fish - čestitke za zvezdico user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 698
31.5.2008 10:04:56   
Lara Croft
Čestitke vsem, ki smo šle ponoči lulat..... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 699
31.5.2008 10:05:03   
Tejchy
Nič sladoleda....... že tku je dovolj kalorij....

js nobeno poletje nisem pojedla tolk sladoleda ko letos... mam kr 4 različne v hladilniku user posted image  user posted image  user posted image  ........... litrske, da ne bo pomote user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.