![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 20:59:12
|
|
|
|
ključek
|
Pri nas je bil pa pred pol ure ur nebes ....neurje s točo....babe, veste kako je blo. pr nas tud..................noro.......................
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 21:34:10
|
|
|
|
lana luna
|
Tak punce zdajle gre pa še pri nas toča. u Kranu pa tut dež ni šu... je pa povsod okol blo ful črno, pa treskal je pa grmel... ja čudna je ta mati narava, ampak proti njej nč ne mormo. sam upamo lohk na najboljše... drgač pa nekej bolj veselega... srečanje... midve z *zoe* prideva v kompletku (se pravi bomo 4 v avtu ). pa za vsak slučaj kšno minutko dlje počakte pred horsam, ker jest zelo rada zamujam zato bom šla tut rodit šele oktobra nočko babnce, se kmal vidmo upam da v čimvečjem številu!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:16:55
|
|
|
|
gold fish
|
dekline....nekaj vam moram povedat.... ....veste kaj smo delali danes okrog 18 ure. ..... Jaz lepo zalivam rožice in novo nasejano travico....pa slišim starejšo sosedo, ko kliče mojega očeta......... naj ji pride pomagat, ker ji je pujs pobegnil iz hleva ...in potem so ga lovili..bilo je kot v risanki ...najprej moški...pol sem šla še jaz pomagat, ker je pritekel že skoraj do naše hiše.. ....vmes je še ena hiša....in ta vmesna soseda sta sedela zunaj in večerjala...ko kar naenkrat pujs priteče do njiju .... Priznam, da sem malo cvikala, ko sem šla pomagat, da me ne podre al pa se mi zaleti v mojga bušija...samo nisem mogla čakati, da pride do nas in teka tam po dvorišču.....pa še danes smo postavljali nove okrasne zidake, ki še niso bili čisto suhi.... zato sem šla v akcijo...... No pol smo ga pa nekak premagali in spravili nazaj v hlev..... še sreča, da je bil manjši pujsek, da ni bil že kaka masna svinja .... ..ko sem jaz zagledala tistega pujsa tekati tam po asfaltu....me je skoraj kap od smeha....samo boga ženkica ....pujs jo je dobesedno podrl na tla in šel malo v life..... Ona pa cela obupana, da ji ta edini pujsek pobegne.............. Sem pol dobila mlado špinačo in domača jajčka v zahvalo...., pa še češnje sem malo tam zobala (naše še niso zrele...) Kaj vse človek ne doživi..... .....sem se spomnila na tistega bika zadnjič v Celju
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:30:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
Bogi prašiček.... verjetno ga je blo ful strah....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:36:58
|
|
|
|
gold fish
|
........sem jezna kot ...napisala celi post, pol me pa zabriše ven ... pf - fajn se imej na ..... se bereva čez 14 dni,ker naslednjo soboto jaz grem na morje....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:42:50
|
|
|
|
gold fish
|
...punce za vas, ki greste na srečanje..... Želim vam , dosti čvekanja, ..... za tejchy burek, za lana luno horsburger....... ostale niste izrazile želj...po izbiri..... Ker boste ravno v Tivoliju....malo rekreacije ...ne bo škodilo ..... Načvekajte se še za mene (mogoče mi v tretje uspe), pol pa hitro domov in za na raport...... pa ne pozabite se slikat...da še me vidimo kako fajn je bilo..... ...Se beremo jutri zvečer, ker jaz že zjutraj šibam über die Grenze....... Bodite fajn.... ....., pozdravček....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:48:40
|
|
|
|
gold fish
|
....samo še 4 posti me loijo od nove zvezdice..... če ni druge bom pa imela monologe Lara Croft-kuku....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:50:51
|
|
|
|
gold fish
|
Bark - boš pa šla drugič gledat te orgle..... so jih lani v začetku junija komaj dokončevali...mogoče jih zato nisi videla, ker si bila prej tam.... Za vaje pa se zmenimo....ti pošljem naslov na mail...... OK?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:51:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Bogi prašiček.... verjetno ga je blo ful strah.... kak šele mene
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:52:49
|
|
|
|
gold fish
|
...in sedaj...prihaja ..... 1000 post.... bi mogla zdaj kaj pametnega napisat....pa mi nič ne kapne.......pa saj ni važno, samo, da je nova zvezdica
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:55:19
|
|
|
|
gold fish
|
......... ...... zdaj pa grem tudi jaz.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 30.5.2008 22:58:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
hahaha..... ku ku.....nočko
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 7:55:00
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa da končno enkrat tisti horsburger probam..... samo 1x sem ga probala v študentskih časih in nikoli več. Me je tak zgaga pekla celo noč in še naslednji dan, da sem skoraj znorela. Kaj bi šele bilo zdaj, ko sem Saj če ste navajene take hrane, ne bi smelo nič bit. Samo pazite, ker eni dodatki peeeeečeeeeejo Lepo se imejte, punce, meni je žal, ampak 100% ne pridem. Včeraj sem ful zatekla, pa niti ni bil naporen dan, ampak očitno mi že pot v LJ + 3 ure sedenja na sestanku ni pasalo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 7:58:49
|
|
|
|
*bubi*
|
DObro jutro sem pozabila voščit, nisem pričakovala, da sem 1. danes Se vidi, da kar sproti odgovarjam in sploh ne preberem do konca. Sicer pa je to za pričakovat, glede na to, da je vikend in bo verjetno spet 2 dni zatišja. Evo, postrezite si:
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 8:51:47
|
|
|
|
arabela*
|
oila,čvekice. Vidim,da ste že aktivne.Mi smo tud spali vredu.S tem da sem trikrat paradirala dol na stranišče.Groza,pol pa se mi je sendvič celo noč luštal,jaz pa nič klobas v hladilniku Mala je tečna,se že deset minut cmeri. Je najraje danes nebi zravn vzela
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 8:52:59
|
|
|
|
arabela*
|
Aja,pa malo kofeina sem vam pozabla postrečt.Izvolite
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 9:20:28
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro punce! UUuuuuu.. hvala za kavico... No vidim, da se nas je zdj pa kr 6 nabralo za srečanje ... vsekakor napredek.... podiramo rekorde ........... no upam, da se do 15h popoldan najde še kakšna .... ki se nam bo pridružila na čveku. Js se bom horsu rajš odrekla... si bom preden krenem nazaj pizza burek privošla Vs tiste, ki šibate na morje - želim vam obilo sončka , počitka in morske vode... uživajte v glavnem še za vse nas, ki zaenkrat ostajamo doma.... Drugače pa je včeraj tud pri nas šla toča... ... sam ni bilo nič hujšega... Moja noč pa je bla tud kr pestra.... 2x pohod na WC, zbujat pa sma se z pričela že ob 6.15 ... pa na vsako urco... ja ni kj - počas se bo treba prilagajat njegovmu ritmu Grem zdj gledat kj naj kuham... ma ktera recept za kake fajne kanelone?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 9:30:40
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jst vam pa namesto kave s sadjem postrežem.... A tku.... alora je pikanten tisti horsburger..... ja kaj pa zdej? Jaz kanelone malo priredim.... tku da ne vem, če so to še kaneloni... haha Naredim slane palačinke.... omako pa iz sojinih kosmičev in paradižnika..... pol pa to lepo namažem na te palačinke... dam gor eno fetko ementala..... zavijem.... pol pa čez polijem še malo bešamele in dam še malo v pečico.... nama je ful dobro.... Valda lahko uporabiš mleto meso, če hočeš... ma moj dragi ne je mesa....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 9:35:58
|
|
|
|
Tejchy
|
Lara croft - hvala za recept... sj sem tud že neki na netu brskala in našla enih par.. eden bo že prišu v poštev... Horsa pa si lahko vseen privoščiš, če se ti ga bo luštalo... sam unmu tipu reč, naj ti ne daje not kakih pekočih začimb... in to je to...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 9:41:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sej še najrajš bi šla po čikna in pomfri v MCdonalda...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:02:15
|
|
|
|
Tejchy
|
al pa nugetse s sladko kislo omako in sladoled ...........
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:03:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
Nič sladoleda....... že tku je dovolj kalorij....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:03:46
|
|
|
|
Tejchy
|
gold fish - čestitke za zvezdico
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:04:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
Čestitke vsem, ki smo šle ponoči lulat.....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:05:03
|
|
|
|
Tejchy
|
Nič sladoleda....... že tku je dovolj kalorij.... js nobeno poletje nisem pojedla tolk sladoleda ko letos... mam kr 4 različne v hladilniku ........... litrske, da ne bo pomote
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.