![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:06:43
|
|
|
|
Tejchy
|
ki smo šle ponoči lulat ......... ful zanimivo tole naše lulanje .......... mene v 1 stotinki sekunde včasih tako pritisne, da se mi zdi, da mi bo mehur razneslo... prej pa nič...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:07:38
|
|
|
|
lana luna
|
Tejchy a sam 6 si nas naštela?? jest sm mislna da nas bo več... aja pa *zoe* na žalost ne bo kdo je reku da bi jest horsa papcala se ga bojim probat k je baje pekoč, tko da je bla najbrž to pomota. jest se bom pr horsu sam dobila z ostalimi gold fish si pa res pogumna da se s trebuščkom poženeš v lov za bogim pujsekom... jest ne bi upala, to zna bit kr težka mrcina aja pa bravo za novo zvezdico
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:07:47
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy Nič sladoleda....... že tku je dovolj kalorij.... js nobeno poletje nisem pojedla tolk sladoleda ko letos... mam kr 4 različne v hladilniku ........... litrske, da ne bo pomote Ajeja.... jst sem pa do zdej dva ježka pojedla.... kr v trgovini.... nisem od sladoleda... Mi pa zapaše tista čokolada z lešniki okoli.... pa čist malo sladoleda okol....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:08:30
|
|
|
|
lana luna
|
ribica pa ful si mi faca, k maš ti tut samogovore, in to ful take slikovite, aja pa vsen hvala za horsa... bom rajš sladoled
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:10:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna ribica pa ful si mi faca, k maš ti tut samogovore, in to ful take slikovite, aja pa vsen hvala za horsa... bom rajš sladoled Če je pa hotla do 1000 ke priti.... hahaha..... In ker ni blo nobene, ji ni preostalo drugega.... hahaha
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:10:10
|
|
|
|
alysa
|
Pisni izpit je že za mano, zdej čakam še na ustnega (ZUP), mogoče pa mi celo uspe do 12.00 vse končat in se vam pridružim. Če ne, pa uživajte.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:16:35
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa Pisni izpit je že za mano, zdej čakam še na ustnega (ZUP), mogoče pa mi celo uspe do 12.00 vse končat in se vam pridružim. Če ne, pa uživajte. Džim pesti....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:16:56
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejchy a sam 6 si nas naštela?? jest sm mislna da nas bo več... aja pa *zoe* na žalost ne bo ja, bark, lara croft, ti + zoe, kahlo, saraya in jst... ups... to je 7 ... se vidi, da mi matematika nikol ni šla .. no, zdj če zoe ne bo , potem nas bo res samo 6 .... pa alysa še mogoč pride... pa mogoče se bo še katera opogumila.. upam...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:17:40
|
|
|
|
Tejchy
|
alysa - fajn opravi ... itak da boš vse znala
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:20:12
|
|
|
|
Tejchy
|
moj je pa danes ful živ... že od 6h zjutraj skoz razgraja .... se mi zdi da je vedno tko za vikende... ga dost bolj čutim kot med tednom... al pa zato ker ve, da greva na srečanje .. in bo mel mal družbe
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:44:19
|
|
|
|
ključek
|
http://www.mcdonaldsindia.com/ourfood/nonveg/of_nonv_mcchicken.jpg njamsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ti lumpaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaj že zdle zjutri delaš lušte s tem MC?????????????? bom jz mogla ves del doma pustiti in pridit v lj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i"m freak for mcdonalds!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:45:08
|
|
|
|
ključek
|
Pisni izpit je že za mano, zdej čakam še na ustnega (ZUP), mogoče pa mi celo uspe do 12.00 vse končat in se vam pridružim. saj bo šlo!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:45:52
|
|
|
|
ključek
|
ribica pa ful si mi faca, k maš ti tut samogovore, in to ful take slikovite
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:57:49
|
|
|
|
Tejchy
|
me to you - ti prideš danes?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 10:58:51
|
|
|
|
arabela*
|
Tejchy,evo ti en njami recept -spečeš palačinke _na čebuli prepražiš leto meso(ali pa daš kar šunko in sir);po želji _k mletemu na koncu dodaš mao mleka -to maso od mesa nato namažeš po palačinkah -Palačinke zložiš eno zravn druge v bolj majhen pekač(cirka 6 pal.) -nato na palačinke naribaš dost edamca -na koncu pa se vliješ gor zmes iz kisle smetane in jajca,katea dobro zmešaš,da je tekoče v segreti pečici pustiš 15 minut,nato da na 250 za 10 minut,da se naredi skorjica Pa dober tek Moja najljubša hrana
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 11:01:01
|
|
|
|
Tejchy
|
mnjami.............. sem kr lačna... hvala Saraya..... če danes ne, enkrat bom ziher poskusla tole
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 11:04:17
|
|
|
|
ključek
|
me to you - ti prideš danes? na žalost ne.............. . se pa lepo imejte in uživajte vse ostale septemberke!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 12:14:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
ti lumpaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kaj že zdle zjutri delaš lušte s tem MC?????????????? bom jz mogla ves del doma pustiti in pridit v lj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i"m freak for mcdonalds!!!!!!!!! Js tudiiiiiiiiiiiiiiiiii..... in tle na primorskem nimamo nobenega..... pol pa, ku grem v Ljubljano že en da prej razmišljam o čiknu....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 12:17:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tk... zdej se morem it pa hmali popedenat za naše srečanje..... pobrit vse kar je treba... hahaha... mal mi že predstavlja problem, ma se bom potrudla....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 13:17:41
|
|
|
|
lana luna
|
na žalost ne me ti you jest sem pa mislila da pridš ti šment... ja upam da se nas vseeno dost naber... komi čakam... pa še enkrat vas opozarjam... JEST RADA ZAMUJAM, ne mi prosim uidt
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 13:18:01
|
|
|
|
lana luna
|
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 13:18:43
|
|
|
|
lana luna
|
alysa a je ratal?? bpš pršla? držim pesti...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 17:54:16
|
|
|
|
amor real
|
Punce, upam, da se imate lepo na srečanju, da čvekate 100 na uro in razkazujete trebuščke. Žal nisem mogla priti k vam, sem pa zato z vami z mislimi.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 31.5.2008 20:41:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ma luštnu je blo..... kr sedem se nas je nabralo + ena simpatična mala deklica... Zdej se mi je pa tku neki sladkega zluštalo... Pa čist nič nimam... Ma morda pa imam v borški kako čokoladico, ki pride zraven kavic...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.