|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
1.6.2008 22:13:50   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Midva pa imava obletnico poroke daneees.....

čestitke!!!!!!!!user posted image

še jaz....user posted image user posted image user posted image

p.s. mi pa čez 25 dniuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 751
2.6.2008 7:33:18   
gold fish
dobro jutro zaspankeuser posted image ...

evo vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ...upam, da je bo dovolj....je pa še vročauser posted image ....

......držite pesti.....šibam sedaj na pregled... se javim potem,

Pozdravček,

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 752
2.6.2008 7:37:42   
taja1235
Jutro bejbike,

bark sm pogledala tvoj album slikic iz srečanja tok ste luštne joj mi je tok hudo da nism mogla pridt
a se bomo se kej dobile??? mate tok lepe bušije ;) ;)
mi smo se meli na morčku prou fajn sam povem vam da cedalje slabs prenasam tole vrocino tko
da sm bla vecino v senci pa notr v hiski....kr tezka bo cez poletje brez morja dvomim da bom se kej sla..
sicer majo od moza stasri vikend dol sam...no bomo vidli...
zdej pa spet lepo v sluzbi....nc gremdelat pa se kej tipkamo cez dan..

En lep pozdravček vsem bušijem user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 753
2.6.2008 7:54:42   
KAHLO
OJla moje babike!!!

Tud jaz sem se imela lepo na našem srečanju bark in Tejchy hvala za počastitev.....naslednič sem tud jaz na vrsti....ma mi je že prav nerodno!!! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj še šibnem hitro slikice pogledat!!!

Lara croft....nič pol pa bomo drugič skup eno šopping turo nardileuser posted image user posted image user posted image user posted image veš kaj jaz grem v h und m kar na občien oddelek in kupujem m ali pa l majce....no počasi bo treba verjetno že xl prijetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image men še kr ne gre iz glave tvoja kačicauser posted image user posted image veš da sem včeraj gledala po tv kako si je en mulc nardil postelo namesto stranic za glavo in noge ima terarij in pr glavi ima kačko pr nogah pa kušarje......no ja jaz lih mirnega spanca nebi bila.....ampak verjamem da si zavaraovan pred vsakim roparjem bl k pa da maš psauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa pupe sorry jaz si spet nisem zapomnila vseh imen....jaz vas sam po vzdevkih ločimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da sori k sem vas mojmu fantetu predstavlala nisem vedla od vseh imen......je pa bil skrajno firbčen kaj smo debatirale......c...c...c.... je pa  rekel da smo prav luštne.....edin razlika pr trebuhih mu ni bla čist jasna.....oh ta dedc!!!!?!?user posted image

Goldi.
.......sem slišala ja........ne moraš verjet kaj sem happy.....veš da sem se zadnja dva meseca čez avstrijo domov vozila sem prišla prej k pa po naši strani....upam da bo zdaj kaj bolše.....k res nevem kje se ta zastoj začne a tam od pesnice naprej, ali v lenartu ali v benediktu......no....a si se že kaj furala tam okrog?!?!

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 754
2.6.2008 8:28:36   
bark
Punce čist dobr zgledate.
Upam sam, da sem vse nike in imena prav postavilauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 755
2.6.2008 8:31:03   
lana luna
dobro jutro punce... sem se včer ful na hitrco oglasila in sm se butara pozabla zahvalit za pjačko pa sladoledkauser posted image user posted image

tko da  bark in tejchy hvala za pjačko in sladoledkauser posted image pa da vam je jasnu da morm bit naslednjič jest na vrst!!! mate od mene sendviče obljubljene...user posted image user posted image user posted image

taja itak da bomo še imele srečanja...

kahlo razlika v trebuhih še men ni čist nč jasnauser posted image jest še zmerej zgledam kot da bi mela špehec not ne bejbijauser posted image user posted image user posted image

drgač sem pa razmišljala, da bi enkrat nardile srečanje skupaj z bodočimi očkiuser posted image user posted image to bi blo zih ful zanimiv, ker fantje bi se tut najbrž hotl kej pogovarjat o tem kako je živeti z nosečkouser posted image user posted image user posted image sam pol bi hitr prešaltal na druge teme in se po dolgem cajtu spet pogovarajl o nečem kar se ne tiče nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa še *zoe* vas vse lepo pozdravlja. trenutno nima dostopa do RR. upam da bo kmalu spet čvekala z namiuser posted image

zdj pa držte pesti zame, mam ob pol desetih pregled pr svoji G zarad unih mojih čudnih flekovuser posted image me je včerej ena babnca tko prestrašla da je mela ona take fleke ko je mela toxo da se mi je v trenutku podrl ves svet user posted image user posted image user posted image res sem dožvela depresijo... dj prosm držte pesti da je to sam kožna plesenuser posted image

fajn bodte pupike...

pa pa

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 756
2.6.2008 8:32:04   
lana luna
Upam sam, da sem vse nike in imena prav postavila

pridna si blauser posted image user posted image user posted image

aja pa pr men je ime in nik OK...

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 757
2.6.2008 8:46:43   
KAHLO
Lana luna ni slaba ideja...to z bodočimi očki....sam mislim da bi blo pol pr njih več debate o športu in hobby programu.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , drgače pa nič bat ni nujno da maš to toxo...ti se kr pojdi pokazat, drgače pa sem včeraj spet listala eno nosečniško knjigo, in sem not našla razpredelnico z raznimi pojavi v nosečnosti, no in eno od tega so taki rdeči lišaji....k srbijo in so suhi, piše da jih moraš z vatko čisti in lepo mazat pa bodo izginli....tako da ti jaz povem da nimaš te toxe pa bastauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 758
2.6.2008 8:47:55   
KAHLO
goldi pa lana držta se na pregledih ...in poročajtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 759
2.6.2008 9:15:42   
Lara Croft
Šoping, šoping.... user posted image user posted image

Sam navadne majčke ratajo hitro prekratke, menda..

Veš kaj... jst td stalno na mojo kačico mislim... kumi čakam, da jo bom lahko prinesla domov....

Joj, Petraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... kje siiiiii?????????user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 760
2.6.2008 9:33:21   
Tejchy
Jutro punce!

iiiiiiiiiiiiiiii ... sem pogledala slikice.. ful smo lušne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...  ma čist ok se vse držite... to je blo zarad vetra, ko je tok pihalo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Js sem danes mal v gužvi, ker sem sam do 12h v pisarni user posted image  user posted image  user posted image  .. juuuuuuuupiiiiiiiiiiii ... bi blo, če ne bi mogla it na teren user posted image  user posted image   .. no, vsaj to, da bom mal migala...

lana luna - ne se sekiraj.. ni to toxa pa basta... tak ko Kahlo pravi... ziher so sam kaki lišaji... no, js sem tud dans šla za toxo kri dat user posted image .... tak da čakam zdj na izvide...

bark - kar se imen tiče, mislim, da si trofla... vsaj pr men user posted image  user posted image  user posted image   itak nimaš kj dost za falit user posted image  user posted image  

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 761
2.6.2008 10:13:56   
bark
Danes pa nas kar nekaj začne s šolo,a neuser posted image .Že komej čakamuser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 762
2.6.2008 10:18:52   
KAHLO
Bark...jaz grem ob 18.00.....sem tud že firbčna kako bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bark)
Neposredna povezava do sporočila: 763
2.6.2008 12:00:34   
gloria
lana luna in gold fish lepo opravte preglede.....
Tudi jaz se morem danes iti pokazat gin.Tri dni me že tak boli v podprsnem delu(posebi zvečer),da me že pri izdihu moti.Sem pisala Pušenjaku in mi je povedal da teško pove kaj bi bilo naj grem rajš k gin.,tak da zdej čakam uro 14 da ga pokličem.Čeprav mi je danes boljš sam rajš vidim da mi on to pove.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 764
2.6.2008 12:24:09   
lana luna
evo punce jest sem nazaj... je sam pogledala fleke, pa je rekla da je to od soncauser posted image pa ji pravm da se ne sončim, pa je rekla da se sploh ni treba sončat da dobiš take fleke. mi je pa dala eno kremco, ki je za zdravljene glivic (tko da najbrž so glivice oz. kožna plesen). in mi je rekla, da nej pridm u petk nazaj če nau bolš. zdj pa sam držte pesti, da u petk flekou več nauuser posted image HVALA!!

pa hvala za vzpodbudo. ne vem kaj sploh poslušam ljudi k paniko vs cajt zganjajo. ampak zdj bom še vsen Pušenjaku pisalauser posted image nimam kej zgubit...

aja Kahlo drgač me pa nč ne srbijo ti flekci, sam zdele k sm jih namazala so me začel. jih je pa vsak dan več, zdj jih mam v dveh dneh iz petih kr enajstuser posted image

gloria ti kr poklič G, k nimamo zdele v nosečnosti nč riskirat.jest grem zdj za vsak drek k dohtajuuser posted image user posted image drgač pa mene tut tik pod rebri boli že tri dni. ampak ne ves čas. mislim pa da je to zato k se maternica širi. tko da držim pesti, da je s tabo vse OK!!

Tejchy a se res na izvid za toxo čaka kar 3 tedneuser posted image user posted image to je spet izjava ene pametne ženskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 765
2.6.2008 12:29:30   
gloria
lana luna fajn da si dober zrihtal.... vsaj si bolj miren a neuser posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 766
2.6.2008 12:31:36   
lana luna
punce sem klicala zdele na Sonček, zarad vozička... pa nimajo več rdečgauser posted image user posted image user posted image

zdj bomo pa kr brez vozička, ker druzga pa res nočmo met. u Baby centru je pa čist predraguser posted image

je bil pa ta gospod po telefonu FUL prjazn. pa je še reku, da ga bodo čez kšn mesc naročil in naj spremljam po netu če so ga dobil.

zdj pa morte še za voziček držat pesti, da ga dobijouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 767
2.6.2008 12:37:28   
ključek
punce sem klicala zdele na Sonček, zarad vozička... pa nimajo več rdečga

kerga boš zdej vzela?? qunnija??

Neposredna povezava do sporočila: 768
2.6.2008 12:38:35   
ključek
drgač sem pa razmišljala, da bi enkrat nardile srečanje skupaj z bodočimi očki to bi blo zih ful zanimiv, ker fantje bi se tut najbrž hotl kej pogovarjat o tem kako je živeti z nosečko sam pol bi hitr prešaltal na druge teme in se po dolgem cajtu spet pogovarajl o nečem kar se ne tiče nosečnosti

ni slaba ideja..............sam, bojo upali med celo gručo nosečnic?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 769
2.6.2008 12:45:34   
ključek
zdj pa držte pesti zame, mam ob pol desetih pregled pr svoji G zarad unih mojih čudnih flekov

me veseli, da je vse ok. user posted image user posted image user posted image
jz sm tut vsa flekasta po nogah, ne vem od česa.........user posted image  pa ni glih flek.............zgleda bolj tko...........kot mičkene pikice, združene skupaj...........v en flek................user posted image .....joj, sm pametno razložila.............user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 770
2.6.2008 12:46:44   
alysa
lana luna, super, da si zrihtala in da je vse OK user posted image user posted image

goldfish, držim pesti za pregled. user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 771
2.6.2008 12:49:08   
KAHLO
lana lunauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si pa res facikauser posted image user posted image bolše da od te babnce vstran zbežiš, k sam hudiča k hiši kliče......user posted image user posted image user posted image
ti kr tako lepo flekce maži k ti je g rekla, pa če boš slučajno kaj kje veni po sončku šetala namaži še dekolte z sončno kremo....mogoče maš bl občutilvo kožo. Drgače pa mene tud pod rebrami tiši, ponavadi kako urco po tem k se na jem, al pa tud ponoči kr tko....ampak mi je g rekla da je to zares zato k mala gor prtiska...tak da upam da maš gloria ti tud ta problem, bebe rasejo in si delajo prostor........upam sam da si ne bo naša kakega apartmaja not uštimala, ker nevem kam bi se še lahko spravlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 772
2.6.2008 12:49:50   
alysa
[/quote]

Alysa - ti si meni nekam znana....si mogoče hodila v MB na faks?

[/quote]

Ne, sem doštudirala v LJ. Je pa možno, da si zamenjala za sestro, ker sva si še kar podobni, ona je pa res hodla na faks v MB. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 773
2.6.2008 12:50:41   
ključek
upam sam da si ne bo naša kakega apartmaja not uštimala, ker nevem kam bi se še lahko spravla

user posted image user posted image user posted image user posted image
kje jih ti pobiraš??????????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.6.2008 13:07:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Goldi.
.......sem slišala ja........ne moraš verjet kaj sem happy.....veš da sem se zadnja dva meseca čez avstrijo domov vozila sem prišla prej k pa po naši strani....upam da bo zdaj kaj bolše.....k res nevem kje se ta zastoj začne a tam od pesnice naprej, ali v lenartu ali v benediktu......no....a si se že kaj furala tam okrog?!?!

....jaz se še nisem, se  pa mojuser posted image   vozi zdaj vsak dan v Lenart...pa rabi 5 min do rondoja...... Zastoji so bili pa že kar tu od Pobrežja dalje...ker spet cesto delajo.....pa pol naprej do Lenarta..... kak bo daj od Lenarta naprej ne vem...samo malo boljše po mojem bo....

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.