|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
27.5.2008 8:13:24   
ključek

user posted image

user posted image  TEŽKO PRIČAKOVANI SEPTEMBRČKI 2008 user posted image

user posted image    

user posted image  Saraya              -2. user posted image PDP 1.9/31.8 user posted image user posted image
user posted image  Lea2007          - 1. user posted image PDP 1.9.user posted image user posted image
user posted image   pf                     -    user posted image PDP 1.9. user posted image user posted image
user posted image   tasha23           -2. user posted image PDP 1.- 2. 9. user posted image user posted image
user posted image   gold fish            -2. user posted image , P 2.6., PDP 3.9, user posted image user posted image
user posted image   *bubi*            - 3. user posted image , 5P 23.5., PDP 3.9., user posted image user posted image   
user posted image   talytha               - 1. user posted image PDP 4.9. , user posted image   user posted image     
user posted image  KSIA                 - 2. user posted image , PDP 4.9., user posted image
user posted image   anckabancka    -3.user posted image , PDP 4.9.user posted image

user posted image  KAHLO             -2. user posted image , PDP 4. 9. user posted image user posted image

user posted image   puhica13            - user posted image  PDP 4.9. user posted image  user posted image
user posted image   Nitty                -   user posted image , PDP 5.9.,user posted image

user posted image  emi                   -1.user posted imagePDP 5.9. user posted image  user posted image
user posted image  petrax               -1.user posted image 4P 30.5., PDP 7.9. user posted image user posted image
user posted image  alysa                -1. user posted image ,  P 13.6., PDP 8.9.,user posted image user posted image    

user posted image   AinB                  - user posted image , PDP 8.9. user posted image
user posted image  Anonimna A      -1.user posted image , PDP 9.9.,user posted image

user posted image  timica                - user posted image , PDP 9.9.
user posted image  anchy82          -1. user posted image , 3D UZ 30.5., 5P 10.6, PDP 9.9.user posted image
user posted image  bark                 -1. user posted image , 4P 28.5.,  PDP 9.9.user posted image user posted image
user posted image  SashaB            -2. user posted image ,  P 10.6., PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  zakzak             -1. user posted image , PDP 10.9 user posted image user posted image
user posted image  meta21            -1. user posted image , P 6.6., UZ 15.7., PDP 10.9.user posted image user posted image
user posted image   Tejchy              -1. user posted image   P 19.6., PDP 10.9.user posted image user posted image

user posted image   srki                     - user posted image  PDP 10.9. user posted image
user posted image    gloria                 - user posted image , P 10.6., PDP 10.9., user posted image  user posted image
user posted image  JakoLUlana      -2. user posted image , PDP 12.9.user posted image user posted image

user posted image   nynna               -2.user posted image ,  PDP 12.9., user posted image  user posted image    

user posted image  Lulu                  -   user posted image , PDP 12.9.

user posted image   rosalie             - user posted image    PDP 12.9.
user posted image   Špelca25            - user posted image  PDP 12.9. user posted image  user posted image
user posted image   račkapk           -3. user posted image , PDP 13.9.
user posted image

user posted image  najina pikica*  -2. user posted image , PDP 14.9.
user posted image  zarja28            -1. user posted image ,PDP 14.9.

user posted image  Optimizem       -   user posted image P 23.5.,  PDP 14.9.user posted image user posted image
user posted image  Me to you         -1user posted image ,7P 27.5.,4D UZ 10.6. PDP 14.9., user posted image
user posted image  *zoe*              -1. user posted image , 5P 9.6., PDP 15.9. user posted image user posted image

user posted image   morango          -1.user posted image , P 10.6., PDP 15.9.user posted image user posted image

user posted image   pinka1              -2.user posted image , PDP 15.9.,user posted image user posted image
user posted image  Soncnica          -2. user posted image , PDP 16.9
user posted image  jupi.pepsi         -2. user posted image , PDP 16.9.

user posted image   tasitasi              - 2. user posted image , PDP 16.9. user posted image
user posted image   5ra                    - 1 user posted image , PDP 16.9. user posted image  user posted image   

user posted image  lana17              -1. user posted image P 13.6., PDP 17.9, user posted image user posted image
user posted image  onina                -2. user posted image ,  PDP 17.9. user posted image user posted image
user posted image   taja1235         -1. user posted image PDP 17.9
user posted image  nosecka08       -1. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image   Bambi D            -1. user posted image PDP 18.9 user posted image user posted image
user posted image  MAJČICA30      -2. user posted image , PDP 18.9. user posted image user posted image
user posted image  ETAN                -2. user posted image , PDP 19.9. user posted image user posted image
user posted image  Eolina               -2. user posted image PDP 20.9. user posted image
user posted image  mokatela          -1.user posted image , PDP 20.9. user posted image user posted image user posted image  user posted image

user posted image   budulove         -1. user posted image , PDP 20.9.
user posted image  amor real         -1. user posted image ,  PDP 20.9.user posted image user posted image
user posted image   mmiro              -2.user posted image ,  PDP 21.9.user posted image
user posted image  petra1978       -1. user posted image , 3D UZ 2.6., P 9.6., PDP 22.9.user posted image user posted image
user posted image  Zara82             -1. user posted image , PDP 23.9.

user posted image   virtualna             - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   simat                  - user posted image , PDP 23.9. user posted image
user posted image   coko                 -   user posted image ,  P 10.6., PDP 24.9.user posted image user posted image
user posted image   nelly2629          - user posted image , PDP 24.9., user posted image user posted image    
user posted image  bučkabb            -1.user posted image , P 19.6.,  PDP 25.9.user posted image user posted image

user posted image  Marsy                - 1.user posted image ,  PDP 25.9.user posted image
user posted image   Tia                      -2. user posted image , P 6.6. PDP 26.9.user posted image user posted image

user posted image   jopa                    -  user posted image , PDP 26.9 user posted image
user posted image   lana luna              - user posted image    P 9.6., PDP 26.9. user posted image user posted image
user posted image   Čarli08             -    user posted image , , PDP 27.9. user posted image

user posted image  maruškaš         - 2.user posted image M 26.5., P 23.6., PDP 28.9.

user posted image   reni82               -1.user posted image , PDP 28.9.
user posted image   SasMami2be     - 1. user posted image , PDP 28.9. , user posted image  
user posted image   majaS80          - 2. user posted image , PDP 29.9. user posted image  user posted image
user posted image  ajcom1              -?. user posted image ,  PDP 30.9.
user posted image   omni                    -1. user posted image , PDP 30.9., user posted image user posted image user posted image    
user posted image  urši*                    -2. user posted image
user posted image  ZojaMiša           -   user posted image
user posted image  Pija76               -   user posted image
user posted image  jolly123           -   user posted image
user posted image  metuljčica27   -2. user posted image ,  
user posted image  najcom             -   user posted image
user posted image  tejči28             -   user posted image

user posted image  Anonimna         -2.user posted image
user posted image  Vesnika             -2.user posted image      

user posted image    moni2b              - user posted image  

user posted image

C.septemberka
user posted image user posted image
Varci user posted image user posted image  

copka user posted image user posted image  
B.septemberka user posted image  user posted image
Sunny24user posted image user posted image  

*nana*user posted image user posted image  
uršula83user posted image user posted image  
babywishuser posted image user posted image user posted image  

*dotika* user posted image user posted image
pikica36user posted image user posted image  

maybebaby user posted image user posted image

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov P(ultrazvok - UZ, nuhalno sv.-NS...),
sporočite, lahko nas seznanite tudi katera nosečnost je to za vas, starost
in vse seveda po prvem pregledu sporočite koliko pikic raste v vas.user posted image user posted image user posted image

Uporabne strani:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
Prvotrimesecje

DRUGO TRIMESEČJE:
Drugotrimesecje

TRETJE TRIMESEČJE:
Tretjetrimesecje

user posted image

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi v nosečnosti:

http://www.mama.si/?menu=A01

•  Še nekaj strani:user posted image  
Nosecnost
Ezdravje
Nocecniskikoledar
Bambino
Babymed
Register zdravil RS

Predpisovanje zdravil v nosečnosti
Baza podatkov o zdravilih

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image          
Želim vam sanjskih user posted image , s čim manj težavami,
z veliko lepimi trenutki in veselimi brcikami
 in da septembra povijete prekrasne živahne, zdrave naše male septembrčke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 351
27.5.2008 8:15:04   
ključek
zdej pa grem, imam pregled...........tko, da se fajn načvekajte, se tipkamo.....verjetno jutri zjutraj.........ali pa zvečer.............user posted image

še tole me zanima...........mogoče hecno vprašanje...........user posted image .........zjutraj, ko se zbudiš in si še čisto "zmatran", ali se lahko pretegneš, sedaj ko si noseč???? ker jaz se potem počutim veliko boljše, ampak ne vem, kako to vpliva na user posted image .  mogoče katera ve?? ali je to normalno "opravilo" tudi za nosečnice?? user posted image

nč, lep dan vam želim, zdej pa res morm iti, morm še jesti. čaoooooooooooooooooooo!!!!

< Sporočilo je popravil Me to you -- 27.5.2008 8:18:18 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 352
27.5.2008 8:29:42   
Tejchy
Dooooobroooo juuuuuuuuutro!

Kavico katera? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ....

AinB - dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .. lepo da si se nam pridružila...

Me to you - fajn opravi danes na pregledu... user posted image  user posted image  glede pretegnjevanja... hmmm.. po moje glih ne bi smelo škodit... če se tko lepo na easy... ker konc koncev.. kaj pa ko greš na wc in malo bolj pritiskaš user posted image  user posted image  user posted image  .. tud ne pade kj vn... user posted image  user posted image  ... v glavnem.. po moje to ni prepovedano...

SREČANJE - kaj smo se zdj zmenile?? Js bi rekla tko.. tiste, ki smo s časom, se lepo dobimo... tud sonček je napovedan za vikend... tko da...

sobota, 31.5. - TIVOLI ob 15H?

ali so kakšni drugi predlogi??

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 353
27.5.2008 8:30:27   
KAHLO
Coko, bark.....ja meni je ena rekla, pa še na forumu sem brala da "morš" it po neko nalepkico, in pol sem na interneti strani ginekološke strani tud našla eno zloženko kjer pač prosijo da se pred udeležitvijo tečaja nosečnice javijo v tej administraciji da prejmejo nalepko zraven pa morjo met zdravstveno.... ..nevem no....jaz grem danes tja pa da vidimo kako je s tem.....vama jutri sporočim!...midva imava tud namen junija hodet!
na moji zloženki piše takole

" Vse nosečnice prosimo, da se pred začetkom tečaja oglasite v sprejemni pisarni (administrativni sprejem), v prtličju nove porodnišnice Šlajmarjeva 4, od ponedeljka do petka od 8.00 do 14.00 s kartico zdravstvenega zavarovanja in dvignete nalepke" informacije šole za starše dobite na tele. številki 01 522 60 48 od 13.00 do 15.00 ure

drgače pa dobro jutro pupeuser posted image user posted image user posted image

Tejchy
bo zgleda treba probat to brazilsko depilacijo, sam me čist skup potegne k se sam zamislim kako me bo bolelo....upam da ne bom rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker meni to želetkanje gre tud pošteno na živce, če si pa probam s kako depilacijsko kremo to dol spravit.....pa je vse nekaj na pol, oz.....mi pol na vsak cm ostane kak grmičekuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 354
27.5.2008 9:33:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

. Sem ga malo nasračkala, da če me boža in masira po nogah, da nimam tako zatečenih in utrujenih, tak da to finto pičimo že dober mesec in se obnese.

user posted image user posted image user posted image

mislim, da kar vse igramo na to karto user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 355
27.5.2008 9:36:12   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Živjo!
Evo še midva bi se rada prijavila med "septemberke 08".
PDP - 08.09.08

dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 356
27.5.2008 10:14:43   
optimizem
Pozdravljene user posted image !

Se vam po dolgem času oglašam. Imam polno dela, k mami naslednji vikend praznuje 50.let in sem glavni organizator. Pa bi rada, da bi bilo malo posebno, upam da mi bo uspelo.
Sem pa imela včeraj pregled in je vse ok, naslednjega imam 30.6, takrat me čaka še ceplenje, ker sem RH negativna. Imam pa baje malo povečan holesterol, lahko, da je od nosečniških hormonov, bom se pa vseeno mal držala diete. Ima še kakšna podobne teževe z holesterolom?
Tudi midva začneva naslednji teden z materinsko šolo, bova šla pa kar v ZD Šiška je samo štirikrat.

Bark - hvala za CD, že pridno telovadim.user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 357
27.5.2008 10:34:02   
*zoe*
Ojla optimizem user posted image ,

je kar gužva, ja povsod po moje.

Tudi midva začneva naslednji teden z materinsko šolo

Bark - hvala za CD, že pridno telovadim.user posted image

Tudi midva začneva naslednji teden z materinsko šolo, ker je potem pri nas šele septembra, takrat pa zna biti že prepozno user posted image

Jaz sem se tudi že lotila vaj, mal sem še štorasta, ampak kar gre user posted image

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 358
27.5.2008 10:43:48   
taja1235
HALOOOOOO,

evo mene iz poročnega potovanja, sm nazaj v sluzbi, se vamna hitr oglasim da slucajno ne pozabite name user posted image  poroka je bila ful lepa, sijalo je sonce tko da sm dobila po ramah mal barvice...medeni tedni pa itak ful
medeni tko kt more bit user posted image  user posted image  user posted image
Sporočam da je blo na morfologiji vse u redu.mi jo je pa delala2x ker je biu moj otrocek tok dejaven da ni mogla vsega pregledat...se vedno ne vemo kaj bomo imeli...kaze pa da je vse u redu...

Punce se beremo....takoj ko bom utegnila...vidm da ste ble pridne...že drugi del....

Pozdravček vsem od naju***

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 359
27.5.2008 10:44:27   
optimizem
Zoe - že to šteje, da migamo, je pa res, da nas tile trebušči znajo pri tem malo ovirat.user posted image
Kam pa bosta hodila v materinsko šolo?

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 360
27.5.2008 11:09:55   
*zoe*

Kam pa bosta hodila v materinsko šolo?

Kar na Bled, v Kranj se mi ne da, v Ljubljano pa še manj.

(odgovor članu optimizem)
Neposredna povezava do sporočila: 361
27.5.2008 11:26:26   
KAHLO
ojla bejbe!!!

evo šibam se še jaz prfočkat za to šolo za starše...upam da bo še kaj prostora tu  v ljuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drgače pa Me to you veliko sreče na pregledu in poročaj kaj bo novega!!!

Taja1235 dobrodošla nazaj, sem že kr pogrešala te naše friš poročene.....se mi zdi da se še zmeraj niso vse javle....no upam da uživaš v zakonskem stanuuser posted image jaz bi tud šla na medene..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Optimizem
tebe pa že dolgo nisem brala tukaj.....to pa bo pol ornk fešta če si tako zaposlenauser posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 362
27.5.2008 13:00:04   
pf
Taja 1235 superca, da ste imeli lep poročni dan in sladke medene tedne, pa še morfologijo ste opravili bp. Enkratno.
Me to you fajn opravi danes, mene čaka pa v četrtek ginekolog.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 363
27.5.2008 13:06:25   
Tejchy
Punce, a vam je kaj vroče? user posted image  user posted image  user posted image  ...

Evo mene glih iz kosila.. oz bolj malice.. čeprav tp urco za vse kaj druzga namenim kot pa za hrano user posted image  user posted image  user posted image  ... Sem šla gledat zibelko v BC... kr ne vem a naj se odločim zanjo al ne... Mal se mi zdi nepotreben strošek, glede na to, da jo itak lahko uporabljaš samo 3 mesce... sam so mi vseen tolk user posted image  ... Kaj imate pa ve namen kupiti?

Js pa bom na pregled še mal čakala.. morm pa naslednji teden v laboratorij za toxo user posted image  ... tak da mi bo zarad tega vsaj to čakanje mal hitrej minilo...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 364
27.5.2008 13:45:59   
alysa
Pozdravljena nova user posted image .

me to you, vse dobro na pregledu.

Za srečanje II, velja, lahk da ne bom točna, ampak pridem, ker imam še ene opravke dopoldan.

Taja 1235, čestitke za poroko, pa medene tedne in pregled. user posted image user posted image user posted image

Tejchy, midva ne bova kupovala zibelke, ampak kar kinderpet, ker je enostavno bolj uporaben.

Uživajte v sončku user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 365
27.5.2008 13:48:26   
gold fish

Me to you fajn opravi....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 366
27.5.2008 14:05:11   
meta21
Iz 14. strani sem nazaj do prve pregledovala, kje je zadnji seznam, da bi dodala AinB (mimogrede dobrodošla!), potem pa ugotovim, da je bila že Me to you pridna in je vse to že opravila na 15. strani. Sem kar lačna ratalauser posted image .

Grem kuhat ...

Neposredna povezava do sporočila: 367
27.5.2008 14:29:43   
Lara Croft
Jst se tudi bolj nalahko pregegujem..... ponavadi sem se pa pretegovala ku mačka... user posted image Mi kr manjka.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 368
27.5.2008 15:20:04   
taja1235
Punce a ima katera rjave lise po obrazu od nosečnosti, js sm po obrazu cist flekasta user posted image
Mi je rekla gin da bojo sicer zginle sam js to nic ne verjamem.
A se dobi kaka krema da jih odpravim? Sm res grozna.. user posted image

Lep sončen user posted image  vsem souser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 369
27.5.2008 15:31:18   
pf
Danes je pa res vroče. Punce moje drage se mi zdi, da ne bo tako enostavna kombinacija zadnje tromesečje nosečnosti in poletna vročina. Kar spala bi danes. A se mogoče kateri tudi zdi, da imate bolj občutljivo kožo po telesu? Jaz sem malo na sončku pa sem kar rdeča. Saj v bistvu rdečica potem mine in postane koža rjava, ampak tako rdeča prejšnja leta nisem bila. Pa ne da se sončim, ampak ko delam kaj zunaj ali sem na vrtu. Sem se odločila, da se sploh ne bom sončila na morju, ampak bova čas porabila kako drugače.  Že na prejšnjem pregledu mi je G rekla, da je  tisto ta pravo sončenje nevarno za mamico in nerojenega otročka. Po mojem je pravi "strup" za kožo na trebušku, ki je bolj napeta in tanka, prsi, ter za noge sploh okoli gležnjev, kjer lahko zatečejo.
Danes sem pa kupila dve steklenički in dve dudici od Aventa, krpice za brisanje in kopanje otročka in dve povijalni planički.  Kaj si boste kupile prsno črpalko pred porodom, ali potem po porodu? Jaz sem si jo danes nagledala in bom mojega poslala ponjo po porodu. Trgovka mi je rekla, da jih 50 % kupi prej, 50 % pa po porodu. Bom videla, če jo bom sploh rabila. Ni mi kar za dati skoraj 50 eur, seveda pa v primeru če jo bom rabila takoj. Zato sem posledično tudi kupila Aventove stvari, ker se lahko kombinirajo z Aventovo prsno črpalko. Vprašala sem tudi za Dormeo comfort vzmetnico za kinderpet in mi je rekla prodajalka, da   lahko traja od 3 tednov naprej, da jo dobijo v prodajalno, tako da jo bomo naročili po dopustu. Na vprašanje kako dolgo pa se čaka na posteljice od Lip Poljčane je rekla, če je na zalogi pri podjetju v tednu dni, drugače tudi dlje. Pri BC baje obstaja katalog posteljic od Lip Poljčane in tam se tudi da videti med modeli, ne moreš pa kataloga dobiti za domov.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 370
27.5.2008 15:33:47   
pf
Taja 1235 tudi jaz imam malce bolj flekasto kožo na obrazu. Sicer ni tak grozno za videti, jaz pa opazim, ravno tako izgleda kot da ne bi bila enakomerno posončena. To je zaradi pigmenta v nosečnosti. Ne vem, če obstaja kaka kremica, samo mislim da ne. Vprašaj v lekarni.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 371
27.5.2008 15:35:50   
emi*
Dan!

Lep pozdrav iz te vročine.Cel čas sem v stanovanju,samo glavo sem pomolila ven na balkon pa mi je zakuhalo.user posted image Ven pa ne grem,preveč je vroče.

Katera ve,če so te šole za starše le na začetku meseca?Proti koncu meseca pa nimajo predavanj ali kaj?

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 372
27.5.2008 15:41:36   
emi*
 Vse nosečnice prosimo, da se pred začetkom tečaja oglasite v sprejemni pisarni (administrativni sprejem), v prtličju nove porodnišnice Šlajmarjeva 4, od ponedeljka do petka od 8.00 do 14.00 s kartico zdravstvenega zavarovanja in dvignete nalepke" informacije šole za starše dobite na tele. številki 01 522 60 48 od 13.00 do 15.00 ure

Kje pa se nahaja ta porodnišnica,tam pri kliničnem? Moram vprašat,ker se itak še ne znajdem tu po LJ?user posted image

Pa ko bo šla katera naj mi prosim sporoči kako to poteka,kolko je treba plačat.Hvala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 373
27.5.2008 16:29:40   
Tejchy
taja1235 - rjavih lis js nimam... men se je na sploh koža zdj ful izboljšala, sploh po obrazu..... nobenih mozoljčkov, aken ali česarkoli drugega.... se mi zdi, da kr žarim user posted image  ..... Lise pa se pojavijo zaradi spremenjene pigmetacije... zaradi tega se tudi ne priporoča solarij v času nosečnosti ali pa pretirano sončenje... ker si lahko pol čist flekasta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  .... itak pa se te stvari zopet normalizirajo po porodu...

pf - prsno črpalko bom js kupila po porodu, če bo potrebno... ne rabi je vsaka..
Js sem glih zadnjič govorila s svojo teto malo o dojenju... pravi, da je poanta dojenja v GLAVI.. tko da punce... ne se prveč obremenjevat s tem.. sam dopovejte si, da je dojenje mala malca, pa bo vse ok user posted image  user posted image  user posted image  moja teta je drugega sina dojila dve leti in pol user posted image  user posted image  user posted image  .. me je skor na rit, ko sem izvedela.. user posted image  user posted image  .. pa tamali nikoli ni bil bolan al pa karkoli... pa še danes obožuje mleko user posted image  user posted image user posted image  user posted image  ....... upam, da imam vsaj za pol leta njenih genov user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 374
27.5.2008 16:31:42   
Tejchy
aja - še ta nasvet glede dojenja... ona je ful jedla koruzne žgance... pa jabolčni kompot... (kaj druzga ji itak ni dišalo - hormoni user posted image  user posted image  user posted image  ) pa velik tekočine je spila... minimalno 1,5l dnevno.. pa sploh ni imela problemov z mlekom..

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 27.5.2008 16:32:34 >

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......