|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
28.5.2008 9:36:55   
ključek
Drugače pa je bla ta vročina včeraj čist iz hudiča, k sem pešačla s porodnišnice proti centru sem čist zašvicala med bedrcami, pa po hrbtu je kr teklo, pa tud dekolte mi je se mal spražil nevem če bom kaj dost šetala po tej vročini....bo treba kaj pogruntat za poletje.....pa te cunje so mi tud šle pošteno na živce, modrc bi najraje kr sred mesta slekla pa vrgla v smeti....vse me je začelo motit, pa še balerinke so me zažulile, sem si mogla it po ene japonke.......cela postulovščina je bla včeraj sem pa na tržnici k sem kupovala češnje, dobila nosečniški popust.......

ja tebi se pa dogaja sto na uro!!!user posted image  bi te zvečer videle na pop tv - prva vročina je zmešala pamet mladi nosečnici, ki je brez modrca, z bosimim nogami, kupovala češnje. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 401
28.5.2008 9:46:43   
AinB
Hojla!
*kje pa se dobite v Tivoliju (pri Čolnarni user posted image ?)
* Glede kil je tako, da sem bila vedno bolj drobne (beri normalne user posted image ) postave. Jedla sem kar mi je pasalo, kadar mi je pasalo. Zdej mi pa ženska kr neki teži. Tega ne razumem, zdaj naj bi uživala in jedla tisto kar si zaželim, al kako že ... Jaz moram pa zdaj jedilnik pisat. Beda od bede. Meni osebno je vseeno, ker vem, da jih bom pol hitr dol spravla se skos neki norim, sam ne vem, če bo to kak problem za mojega user posted image , ali pa pri porodu. Ma bo že.
* Kaj boste pa danes kaj počele?

< Sporočilo je popravil AinB -- 28.5.2008 9:48:52 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 402
28.5.2008 9:48:14   
AinB
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za nosečniški popust za češnje. Nam moraš priporočiti svojo branjevko user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 403
28.5.2008 9:53:29   
AinB
Kje tu najdem slikice za avatar, ker mi je tko čisto bedno brez?
Hvala v naprej in en velik user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 404
28.5.2008 9:54:41   
KAHLO
Me to you nisi napisala kako je blo na pregledu?!?!? ja včeraj bi pa bla skoraj za v poročilauser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam da bom na dopustu in bodo te modrce zamenjale kopalke.....kavbojke in hlače pa udobne hlače iz mehkih materialov......ker drgače se mi bo user posted image user posted image user posted image sem bla zadnič v supernovi v c und a sem si hotla kupit kake safari lahke hlače.....a misliš da sem kaj našla....vse me je spominjalo na stare mame....takih cunj pa ne mislim na sebe dat zdaj pa če je hudič....v h und m sicer majo nekaj malega....sam so 30 evričov.....pa nevem no....upam na kako akcijo...in čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

AinB.....nosečnicam prijazna branjevka, je tam zraven unih k prodajajo copate in neke usnjene izdelke je prva v vrsti, take temne nakodrane lase ima......lahko samo priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma pa tud full sladke mareliceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 405
28.5.2008 9:59:16   
Špelca25
Zdravo,

meni pa vrocina pase, koncno ... in prav nic me ne moti. Super je. Mi gre zima in mraz grozno na zivce. V prvo sem rodila konec julija, pa se spomni, da sem nenehno letala naokoli - do zadnjega dne... Letos bo isto...
Soncim se tako in tako ne, ker sem zelo bele polti, pa sem takoj rdeca kot kuhan rak...
Tudi mi smo kupili aventovo crpalko takoj po rojstvu in jo samo enkrat uporabili - iz firbca, da sem sprobala, kako dela... Prec vrzen denar, ce mene vprasas. Upam, da bom tudi v drugo dojila brez problema.
Glede hrane pa takole: ker dete ni imelo nobenih posebnih tezav s krci, sem jedla prav vse - tudi svezo zelenjavo in sajde, samo v majhnih kolicinah (namesto skledo solate, za pest solate). Je pa res, da sem ogromno pila - ko sem zacela dojiti sem spila vsaj pol litra vode - in ce zracunas, da je v dnevu ene 8 podojev na zacetku - potem sem spila na dan med 4 in 5 l vode. Sem bila res neprestano zejna... ko sem nehala dojiti, sem prisla na normalo - tj. 1-2 l vode na dan...
Zredila sem se 7 kil, tako da imam se 7 kil lufta (smeh, toliko sem jih pridobila v prvi nosecnosti)... in sem ene 5 tednov po porodu imela ze svojo normalno tezo... POtem sem sla celo v minus... Upam, da bo tudi zdaj tako...

Fajn se imejte vse nosecke...

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 406
28.5.2008 10:02:42   
*zoe*
Kahlo ne mi delat skomin z marelicami - obožujem jih user posted image

AinB res ti povem, da se ne sekiraj s to hrano, tvoja g. pa pol tud ni glih nekej normalna, če te sekira za take stvari. Sigurno ima kakšen kompleks. Glej tle si preberi članek, boš videla, da imaš čist ok težo:

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/bodoce-mamice-v-srediscu.html

Pa jej kar ti duša poželi, se bomo pol ukvarjal s kilcami. Takoj po porodu pa tud ne moreš v enem tednu zgubit vse kile.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 407
28.5.2008 10:16:07   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO:
AinB.....nosečnicam prijazna branjevka, je tam zraven unih k prodajajo copate in neke usnjene izdelke je prva v vrsti, take temne nakodrane lase ima......lahko samo priporočamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma pa tud full sladke mareliceuser posted image user posted image user posted image

U, hvala za info. Bom šla v petek sprobat, da vidm če to res deluje, če ne ji bom pa rekla, da ma na tej strani gratis reklamo, pa mi mogoče rata user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 408
28.5.2008 10:19:58   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

AinB res ti povem, da se ne sekiraj s to hrano, tvoja g. pa pol tud ni glih nekej normalna, če te sekira za take stvari. Sigurno ima kakšen kompleks. Glej tle si preberi članek, boš videla, da imaš čist ok težo:

http://bibaleze.si/clanek/nosecnost/bodoce-mamice-v-srediscu.html

Aja, to sem pozabla napisat, da jih ma moja g (drgač zlata ženska, da se ne razumemo narobe) ene 137 kg. Pa men teži. Ampak dobr, zdej že mal morim ....

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 409
28.5.2008 10:28:21   
KAHLO
Glede dojenja bi sam pripomnila.....jaz nevem iz lastnih izkušenj, k bo to moja prva beba....ampak pr svoji sestri sem vidla...da je bla pumpica zakon...sicer si jo je kupla takoj po porodu......in je pumpala sto na urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa dojila tudi, ampak s to pumpico si je priborila tudi nekaj svobode, saj je napumpala nekaj mlekca ga dala babici v hladilnik in pol sva lahko šle kdaj pohajkovat brez majnega otročiča...no to je bilo predvsem takrat k sva šli v šoping....ker nisva hotele malega revčka po trgovinah matrat....in se je res obnesla, mali je popil vse napumpano, prav ji je tud pršlo k je šla s svojim v kino al pa na kak zaključek....in pol sem jaz doma dala njen mlekec samo pogret in pikecu za pit....meni je zakon....ene se sicer bojijo da ko beba enkrat pije iz flaške da noče več mamine zizike, ampak pr nas ni blo niti približno tako, pr nas je blo važno da je teklo......mali je vlekel iz flaške in iz zizike.....!!! tako da jaz bom obvezno nabavla to pumpico!!!!......pa še kakemu mastitisu v joški se lahko s tem izogneš!!!!....sicer pa vsak  po svoje...user posted image user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 410
28.5.2008 10:37:18   
Špelca25
Pri nas mali ni hotel vleci po flasi... Sicer pa je po dveh mesecih zacel jesti na 4-5 ur, tako da z izhodi nisem imela problemov...
Jest sem se do prvega otroka svobode nauzila do popolnosti, tako da mi sploh ni bil nek problem - sem pa itak mnenja, da se ze imam otroka, gre povsod z mano. Mi smo res ogromno hodili naokoli, se mi zdi, da bo zdaj drugace, ker bomo imeli hiso in vrt... podojila sem ga pa pac tam, kjer je bil lacen... Brez problema. Se da to naredit tudi zelo diskretno, da nihce sploh ne opazi... Nekateri pa to delajo z veliko pompa.... Ljudje se pac razlikujemo med sabo...

Pozdravcek...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 411
28.5.2008 10:46:13   
*zoe*
AinB iz katerega konca Slovenije si drugače?

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 412
28.5.2008 10:50:02   
AinB
*kaj imate že kaj kupljeno za svoje user posted image ? Meni se je zdelo mace zgodaj za nakupe, sedaj pa vidim, da nabavljate že 100/h.

*Ima mogoče katera kakšno idejo kam v LJ naj grem pogledat na kakšne lušne enodelne (ne nosečniške) kopalke. Bila sem v BTC, pa nič izbire. Na Rudniku sem našla ene res hude, pa mi kokle niso hotele naročiti večje št. user posted image user posted image user posted image  Pravjo, da ne morejo nč naročat, pač prodajajo to kar dobijo, HALOOOOOOO

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 413
28.5.2008 10:51:24   
KAHLO
Ja to je drgače če pikec ni hotel po flaši vlečt.....Drgače pa moja sestra se ni nikoli skrivala z dojenjem, je podojila kjer je prišlo če je bil otrok lačen.........kar se pa tiče da imaš povsod zraven otroka, se pa ne bi čist strinjala, jaz moje punčke že ne bom sabo v šopinge jemala, ker se mi zdi vredu (razen če seveda nimata varstva), se mi zdi pa tud normalno da k se rodi otrok, da starša še zmeraj morata imeti nekaj svojega časa....tako da si bova tud midva kdaj privoščla večer v dvoje (kak kino ali pa večerjo) in bo bebo čuvala babi al pa sestra........ne želim da bi bla najina beba k klop na mamico prpopana, oz. da ne bom mami središče njenega življenja..... ampak to je samo moje mnenje!!!user posted image

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 414
28.5.2008 10:52:00   
AinB
LJ - Gorenjska regija user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 415
28.5.2008 11:03:39   
Špelca25
Se strinjam s tabo K.: govorim o prvih nekaj mesecih, potem pa je z malo ogranizacije spet vse (skoraj) po starem. Midva si vzameva cas za kino, gledalisce itd.
Kako je bilo s sopingom prvih nekaj mesecev pa se niti ne spomnim, vecinom je postoril ocka, pa babi, pa moja sestra...
Ugotavljam pa, da imam zdaj bistveno vec od prostega casa (ko je dete s kom drugim), ker sem se morala nauciti boljse organizirati. Kako bo, ko bosta dva - najbrz spet povsem drugace...

pozdrvcek

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 416
28.5.2008 11:13:07   
lana luna
prva vročina je zmešala pamet mladi nosečnici, ki je brez modrca, z bosimim nogami, kupovala češnje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

o babe pa ve ste čist adijo, ste bolš kt kera kol komedija... jest sem se do solz nasmejala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 417
28.5.2008 11:13:17   
Tejchy
vrooooooooooooočeeeeeeeeeeee user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
evo, moja tropska klima že laufa user posted image  user posted image  user posted image  

vsem, ki imate danes preglede vso srečo... držim pesti, da bo vse BP user posted image  .... kar itak bo...

Glede dojenja.. ja, ti zna v določenih primerih ta črpalka kr prav pridet... no, js sem se odločila, da je zaenkrat ne bom kupovala... po porodu pa bomo videli...

SREČANJE - kaj smo zdj rekle punce?? Pridemo al ne? In kje se dobimo?? Neki so plohe in nevihte napovedane za vikend... kaj predlagate?

(odgovor članu Špelca25)
Neposredna povezava do sporočila: 418
28.5.2008 11:13:40   
lana luna
punce, a srečanje zdj bo???

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 419
28.5.2008 11:14:33   
lana luna
tejchy mava nidve iste misliuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 420
28.5.2008 11:15:07   
Tejchy
o babe pa ve ste čist adijo, ste bolš kt kera kol komedija... jest sem se do solz nasmejala!!!!

ene znajo ja ........... nas nasmejat do solz...
Js sem si kr predstavljala KAHLO kak krade sendvič uni bogi babici .. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 421
28.5.2008 11:15:51   
Tejchy
tejchy mava nidve iste misli

očitno res user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 422
28.5.2008 11:16:46   
lana luna
Js sem si kr predstavljala KAHLO kak krade sendvič uni bogi babici ..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tale naša kahlo je res pokora...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 423
28.5.2008 11:19:28   
AinB
Glede srečanja je nekaj pisalo za v soboto ob 15 h, sam nobena ni napisala kje v Tivoliju.

Neposredna povezava do sporočila: 424
28.5.2008 11:20:10   
KAHLO
ne pokora.....požrešnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nevem zadne čase prvo  sfokosiram  kaj folk nosi v vrečkah, v nakupovalnih vozičkih, predvsem pa kaj nosi k ustamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......