Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 12:39:53
|
|
|
|
ključek
|
pa brala sem, da je zelo priporočljivo, da imamo zdej v banji podlago proti drsenju. jaz sem se 2x že tok usekala, k sm not lezla, ker mi je drselo, da sva jo zdej kr nabala. in res pomaga!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 12:50:31
|
|
|
|
ključek
|
, kako si?? še na bolniški ali že dopust???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 12:56:15
|
|
|
|
*bubi*
|
Meni pa se sploh ne zdi, da bi že imela kake probleme zaradi trebuščka. Mogoče zato, ker sem že itak navajena breme okol nosit Si nekako mislim, da ne smem že zdaj na to gledat kot na problem, ker bo samo še huje Pri bubiju vem, da mi je tam čisto proti koncu res pasalo, če mi je dragi čevlje zavezal, drugače pa tudi ni bilo panike. samo da zraste
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 13:03:56
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you , kako si?? še na bolniški ali že dopust??? sem še v bolniški do 6.6......9.6 štartam dopust...7.6 pa gremo na morje...smo za en teden prestavili zadevo.... Danes sem za crknit...krč v ta zadnji je popustil....me pa danes ful boli želodec....,pa celi trebuh..... pa sploh nisem mogla spat...sem se že ob 6 vstala ..... zdaj grem malo ajat, če mi bo uspelo, ker je pikec že doma iz šole ....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 13:05:18
|
|
|
|
amor real
|
KAHLO, zato, ker me mentor tako zajeb..., da stalno moram nekaj popravljat, ne vem koji klinac ne napiše seznam kaj je narobe in to je to....., vsakič najde kaj novega, kar pa mu je bilo poslano že v februarju prvič. Se bojim, da če bo tako zavlačeval ne bom mogla v juniju diplomirat, ker zame je diplomska končana, septembra pa ne vem kje bom, al doma, al v porodnišnici ali s PIKCEM že doma?! Uh, sem jezna
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 13:07:17
|
|
|
|
ključek
|
7.6 pa gremo na morje...smo za en teden prestavili zadevo.... potem greste na morje??? super!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 13:10:12
|
|
|
|
alysa
|
Tut js se sama sebi še ne zdim kaj preveč okorna, trebušček me še ne ovira, zaenkrat lahk še vse normalno delam, se gibljem ... Ravno ta vikend je blo na sporedu odstranjevanje dlak in striženje nohtov na nogah in je šlo ... kk bo naprej, pa bomo še vidli ... Se mi je pa dans mal en zob okrušu in sm jezna kot . Sem že klicala zobarja in mi je naročil, da če me bo bolelo, naj kar pridem. Še tega je blo treba .
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 13:12:34
|
|
|
|
ključek
|
Se mi je pa dans mal en zob okrušu in sm jezna kot . Sem že klicala zobarja in mi je naročil, da če me bo bolelo, naj kar pridem. Še tega je blo treba . meni je kakšen mesec nazaj padla plomba ven. veš kok sm bla jz jezna?? pa še zobarja glih ne maram preveč.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 13:26:23
|
|
|
|
pf
|
Me to you nisem nabavila tiste kremice, ker sem takrat takoj pozabila, potem pa sem jo kupila v eni trgovini z medicinskimi pripomočki. Saj mene še tudi ne ovira tako trebušček, da ne bi bila za nikamor, samo vidi se pa razlika, pa če gledaš ni toliko grozno kilc zraven. Sicer pa po mojem ni toliko teža problem, ampak to da se naenkrat spremeni telo in to predvsem okrog trebuha in nisi tako gibčen. A veste, da vidim našo miško v trebušku? Ne znam točno opisat, ampak če ležim ali sedim bolj nagnjena nazaj točno vidim kje leži, ker se mi trebuh izobči in to ful, tak da vsi opazijo. Na vrhu je taka bunkica, zdaj pa ne vem, če ima naša pupa tam glavico, ali pa nam ritko kaže. Tak ekspert pa nisem, da bi točno vedela kaj to je.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 13:39:12
|
|
|
|
ključek
|
Me to you nisem nabavila tiste kremice, ker sem takrat takoj pozabila, potem pa sem jo kupila v eni trgovini z medicinskimi pripomočki. a isto?? v kateri trgovini pa???
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 13:39:55
|
|
|
|
ključek
|
A veste, da vidim našo miško v trebušku? Ne znam točno opisat, ampak če ležim ali sedim bolj nagnjena nazaj točno vidim kje leži, ker se mi trebuh izobči in to ful, tak da vsi opazijo. Na vrhu je taka bunkica, zdaj pa ne vem, če ima naša pupa tam glavico, ali pa nam ritko kaže. Tak ekspert pa nisem, da bi točno vedela kaj to je. svetovn!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 14:38:42
|
|
|
|
pf
|
Ne ni ista, je pa kar efektivna. Je od enega nemškega proizvajalca, narejena iz kostanjev. 8 eur sem dala in moram reči, da čutim olajšanje ko si namažem noge. Nimam tistega občutka več kot da me kaj veže oz. niso več tako težke noge. Pedikerju pa tudi jaz hodim cca. na 2 do tri mesece, vmes pa si še sama uredim, no bodoči očka mi. Saj bi si lahko sama, ampak malo se naredim "bogico" pa vse zrihta in zmasira. No to itak vsak dan. Sem ga malo nasračkala, da če me boža in masira po nogah, da nimam tako zatečenih in utrujenih, tak da to finto pičimo že dober mesec in se obnese.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 15:31:23
|
|
|
|
emi*
|
Dan! Danes pa je vroče,kaj bo šele jutri.Se že začenja soparno vreme. Mene samo zanima na kateri strani tukaj na internetu se da dobit urnik za šolo za starše v Ljubljani? Zato,ker me zanima koliko je treba plačat za očeta,ker oni imajo za plačat.Vem, da je nekje okrog 17e.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 15:34:30
|
|
|
|
ključek
|
. Sem ga malo nasračkala, da če me boža in masira po nogah, da nimam tako zatečenih in utrujenih, tak da to finto pičimo že dober mesec in se obnese.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 15:45:49
|
|
|
|
arabela*
|
pozdravljene babe Sem vas komaj sfolgala na kratko "preletet".Danes je naš ati,kot večina ponedeljkov doma,pa smo malo paradirali.Malo smo vozili k frizerki,da ji je malo laske uredila,pol pa smo še na pijačko šli.Res super vreme. Drugače pa,počutje ja kar vredu.Se mi zdi,da je kar dosti bolje,kot je bilo pred parimi tedni.edino naš nas malo živcirčka.Se mi zdi,da med vikendi nič kaj ne brca.Danes že cel dan čakam,pa nič.Upam da se zvečer opogumi. Vidim da ste govorile o britju tam spodaj .Mene že tud buhi tak ovira,da komaj kaj skupaj spravim.Pol pa kar na nulo prakticiramo,je bolj na izi . Danes sem malo svoj buh opazovala,pa moram rečt,da sem takega imela pri Aneji,ko sem šla že rodit.Tako da,ko pomislim da še cele tri mesece.UHH. Punce,ene se sekirate,kaj bo z našim čvekom po porodu.Enostavno se bomo preselile na čvek septemberčki 2008,pa hojla dalje.Poznam ene par tu gor,ko se fino znajo organizirat.Hodijo celo na tedenske izletke,vsakič v drug kraj.Tako da,bomo že poštimale,da ostanemo aktivne
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 16:49:32
|
|
|
|
Tejchy
|
Punce,ene se sekirate,kaj bo z našim čvekom po porodu.Enostavno se bomo preselile na čvek septemberčki 2008,pa hojla dalje.Poznam ene par tu gor,ko se fino znajo organizirat.Hodijo celo na tedenske izletke,vsakič v drug kraj.Tako da,bomo že poštimale,da ostanemo aktivne ful dober... da bi se le me lahk tak zorganizirale... veš kolk bi bilo to svetovn za videt... cela kolona vozičkov Kahlo - js sem sekoz hodila na voskanje oz. na to brazilsko depilacijo... ni primerjave z britjem res ne.. Na začetku boli, ker nisi navajen.. potem pa dlake postanejo mehkejše, redkejše in je bolj znosno... pač malo stisneš zobe in gre... maš pa pol 4 tedne mir... je že res da proti koncu ne zgleda več tolk fajn, ker morajo dlake le do 1 cm zrast, sam ni pa nobene primerjave z britjem.... js se tolk boljš počutim, da ti povedat ne morem.. zdj ko se brijem imam občutek, da me kr skoz neki srbi tam dol... pa da o tem, da bi lahk mela britvico vsak drug dan v roki sploh ne govorim.. ma kje se men ljubi... ...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 20:53:50
|
|
|
|
coko
|
bark meni so tudi v porodnišnici rekli da se ne rabim nič prijavljat. V bistvu sem sama povedala, da bi šla junija v šolo za starše, pa je rekla, da je vseeno kdaj.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 21:33:17
|
|
|
|
ključek
|
Enostavno se bomo preselile na čvek septemberčki 2008,pa hojla dalje.Poznam ene par tu gor,ko se fino znajo organizirat.Hodijo celo na tedenske izletke,vsakič v drug kraj.Tako da,bomo že poštimale,da ostanemo aktivne
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 21:35:22
|
|
|
|
arabela*
|
kukuc,babike. Kaj pa je danes,se mi zdi,da je neko zatišje?? Mi smo tud že stuširani in pripravljeni na ajčkanje.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 26.5.2008 22:13:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy ful dober... da bi se le me lahk tak zorganizirale... veš kolk bi bilo to svetovn za videt... cela kolona vozičkov Z novembrkami 05 smo že tak. Prvo srečanje smo imele v ZOO pri 10-11 mesecih naših . In nas je bilo ogromno . Kasneje pa se bolj individualno družimo, se mi zdi, ko je prilika, se pač vidimo. In mimogrede se 5 enako starih nadebudnežev nabere
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.5.2008 0:15:36
|
|
|
|
AinB
|
Živjo! Evo še midva bi se rada prijavila med "septemberke 08". PDP - 08.09.08
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.5.2008 7:07:51
|
|
|
|
*zoe*
|
Jutro, upam, da bo danes kaj manj gužve, včeraj je bilo kar noro, pol mi pa nekaj časa še inetrnet ni delal AinB dobrodošla med nami
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.5.2008 7:47:26
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Jaz imam pa srečo glede britja, da sem ful malo poraščena in mi je vsaj to delo prikrajšano. Noge si brijem enkrat na mesec, pa še to bolj za finto, ker se sploh ne vidi nobena dlakica. Samo intimni del in pod pazduho. Hvala bogu. Previjalna miza verjetno bo, mi še ni znala nič kaj natančno včeraj povedati. Naj bi prišla, bodo jutri zjutraj videli. Danes pa grem malo v Baby center. Kupiti grem nekaj za darilo za dvoletnika, sinčka od prijateljice. Ste videle, da imajo 30 % popust na oblačilca pomlad/poletje 2008 in sicer do jutri se mi zdi. So mi poslali SMS. Nekaj še bo sigurno za našo babiko. Lepo jutro in si pišemo kasneje.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.5.2008 7:59:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hojla.... a ste se kej zmenle za srečanje?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 27.5.2008 8:09:23
|
|
|
|
ključek
|
Živjo! Evo še midva bi se rada prijavila med "septemberke 08". PDP - 08.09.08 dobrodošla!!!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?