|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
25.5.2008 19:30:53   
Tejchy
Ojla punce!

Sem vas prišla mal pozdravit, ker jutr tko po moje pred poldnevom ne bo časa za net...

Emi - po porodu se selimo na forum Dojenček - Starši čvekamo ... tam si septembrke odpremo spet svojo temo in nadaljujemo ... user posted image  user posted image  user posted image  .... Tko da brez skrbi...

gold fish - ja, Lovely baby imajo tud v knjižnici... kjer si jih pač CD preprosto sposodiš.... zdj v nekaterih knjižnicah imajo malo manj zaloge, ponekod več.. pri nas je na volj 17 CD-jev... js sem sestro poslala v nabavo in mi jih je prinesla 12 user posted image  user posted image  .... smo že vseh 12 presneli tak da prve že pridno poslušam.. ostali pač bodo prišli na vrsto mal kasneje.. Men je to boljš varianta - zakaj bi metala stran 10€ za enega... ovitek pa itak skeniram in zgleda kot original user posted image  

marsy - glede selitve verjamem, da zna bit težko... da navežeš nove poznanstva, prijatelje,.... kakorkol se boste odločili... stike lahko navežeš tudi že zdj s kako primorko... preko foruma... tko ti bo vsaj za začetek lažje, če se odločite za ta korak..

zdj grem pa počas pod tuš pa še mal pred tv..
jutri pa spet veselo na delo...
se tipkamo...   

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 301
25.5.2008 21:00:43   
ključek
po porodu se selimo na forum Dojenček - Starši čvekamo ... tam si septembrke odpremo spet svojo temo in nadaljujemo ... .... Tko da brez skrbi...

user posted image user posted image
je tud mene skrbelo, kako naprej...........user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 302
25.5.2008 21:54:12   
meta21
Ojla, nosečke!

Sem že nazaj. Čez vikend ste bile "pridne"-sem vas uspela celo prebratuser posted image .

Meni so pa danes prvič zatekle noge, tako da sploh nimam več gležnjev pa pod rebrami me vsak dan bolj boli, pa trtica me tako boli, da sploh ne morem sedet. Do prejšnjega tedna je bilo vse bolj ali manj ok, zdaj pa user posted image  kar vse naenkrat. Najbrž so precej krive tud moje kile. Mah bom že, glavno da naš user posted image  veselo miga in ga nič ne skrbi tam notri (vsaj upam).

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 303
25.5.2008 21:57:08   
meta21
Vam moram povedat, kaj je moja tašča rekla na to, da bova kupila voziček na 3 kolesa: Jaz si bom za takrat, ko bo user posted image  pri meni, kupila svoj voziček, ker ga v tuligah (karhola oz. samokolnica) že ne bom okrog vozila.

Drugač je ful dobra in smo se na to njeno izjavo začeli vsi krohotat. Hotla je povedat, da so lepe vozičke nehali delat pred 30 leti, zdaj delajo pa ene vesoljske.user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 304
26.5.2008 6:53:12   
*bubi*
Dobro jutro!

Vsaj pozdravim vas, ker vem, da boste danes spet pridne in vas ne bom dohajala user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 305
26.5.2008 7:54:50   
*zoe*
Jutro user posted image ,

lep vikend je za nami vendar prekratek kot vsak user posted image .

marsy - glede selitve verjamem, da zna bit težko... da navežeš nove poznanstva, prijatelje,.... kakorkol se boste odločili... stike lahko navežeš tudi že zdj s kako primorko... preko foruma... tko ti bo vsaj za začetek lažje, če se odločite za ta korak..

Se strinjam, ti bo takoj vsaj malo lažje user posted image  Drugače imam pa jaz še vedno obseg bušija 90 cm (če se fajn najem prej user posted image  user posted image  user posted image ) sem pa v 25t.

Meta21 tale tvoja tašča pa je mal smešna user posted image , sej če ji ni problem naj si pa kupi drug voziček, da bo potem srečna vozila user posted image  okrog.

Danes bo zgleda lep dan, tako da bomo imele več energije user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 306
26.5.2008 8:04:40   
KAHLO
OJla punce!!!

evo še en uspešen viikend za namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi
.....me veseli da se ti je uspelo vrnit na štajersko, tud jaz upam da se mi bo nekega dne uspelo vrnit....zato pa zdaj vsak mesec najmanj dvakrat šibnem gor.....ker enostavno ne zdržim....in pol k bo naša lady na svetu bo kr tako ostalo.... si full želim da bi prav tako čutila tiste naše vinograde tam okrog, pa ljudi, pa naše malo mestece.....k se zmeraj kdo najde za kako kofe in prijeten klepet!!!! jaz nevem mene tisti naši konci full sprostijo.....po preživetem vikendu tam se počutim kot da bi prišla z dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še posebaj si želim, da bi naša mala tud po naše kakšno reklauser posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you
....ja jaz sem imela že te krče....k sem jih uspešno pregnala z magnezijem in donatomuser posted image user posted image user posted image
no pol me je k pr Meti21 začelo pod rebrami tiščat, še predvsem če sem več popila ali pa pojedla, zdaj me tud že sramna kost boli če predolgo stojim ali pa sedim....in mi je g rekla da me pod rebri tišči zato ker mi želodec al to gor prtiska in bo treba v večih obrokih jest v manjših kolečinah, tako da moram zdaj tisto moje popoldansko kosilo porazdelit v tri obrokceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se pa tiče sramen kosti pa je rekla da teža oz. mala pritiska na te mišice, k so itak zdaj bol prožne postajajo k se pripravljajo na porod in da me zato boli da  moram bl naprej sadet in zravnano ali pa da naj na obroču sedimuser posted image ali pa si kupim nek nizki pasuser posted image ampak zaenkrat še take krize ni tak da bom poskusla brez teh dveh pripomočkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no pa zgaga me heca zadnji teden....to pa je vse.....ampak me niti najmanj ne moti.....naj bo....saj sem pa NOSEČAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa opazla da si pa zdaj že težko postrižem nohte na nogah...kr nekam poševno vse greuser posted image user posted image user posted image user posted image da o kakem lakiranju sploh ne razmišljam....tak da bo mogel zdaj moj prevzeti tudi pedikurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa tud vstat mi mora včasih pomagat, še posebaj če na tleh sedimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da se je že začelo, včasih se mi zdi da sem k stara mamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vikend z nečakom je bil več kot uspešen....na srečo sva imela lepo vreme in sva uživala zunaj sto na uro.....je pa res da sva domov prišla vsa osrana....pa kg peska sva imela v vsaki hlačnici....ampak sva nardila tlko potičk, da bi lahko celo mesto praznovalo roj. danuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri pa grem v kliničneka ....naju prijavit v materinsko šolo....upam da bo še kaj prostorauser posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 307
26.5.2008 9:22:44   
Timica
Dobro jutro.

Danes me čaka popoldne pregled. Komaj čakam. Tudi mene ful boli pod rebrami, vendar se mi ne zdi da bi me samo takrat, ko se najem. Ginekolog pravi, da je to normalno, čeprav mene vseeno malo skrbi. Bo treba več počivat.

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 308
26.5.2008 9:29:17   
ključek
pa tud vstat mi mora včasih pomagat, še posebaj če na tleh sedim

meni isto. sem prou vesela, da je zunaj sonček in toplo, da bom lohka zdej samo japanke nataknila in šla. ker adidske obut je že kr umetnost - stokam zraven pa diham.............user posted image  poročni prstan sem včeraj že dala dol, ker mam tud že prste včasih zatečene. počasi se začenja......user posted image

aja, pa dobro jutro vam želim!! user posted image user posted image
nč, šibam v trgovino, sem lačna, se še pol tipkamo.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 309
26.5.2008 9:31:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Sem pa opazla da si pa zdaj že težko postrižem nohte na nogah...kr nekam poševno vse greuser posted image user posted image user posted image user posted image da o kakem lakiranju sploh ne razmišljam....tak da bo mogel zdaj moj prevzeti tudi pedikurouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kahlo - jaz sem se to kar z mamo zmenila, da mi to rihta zdaj, ko imam spredaj žogico.......  jaz pa njej posojam avto....imama pogodbo do septembra user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 310
   RE: Septembrke 08 - 2. delbo
26.5.2008 9:32:59   
bark
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Šola za starše: ali bo šla katera 2. junija (pon.) v porodnišnico LJ, ob 18.00?

Midva,samo že ob 16h.
A to naj bi se še kaj dodatno prijavljale(al so dovolj tiste nalepkice).Men so takrat rekl, da ne rabim nič drugega.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 311
26.5.2008 9:36:02   
gold fish
.... čvekice..... kje ste danes?....

Naš user posted image  pa se je odločil, da bo bincal bolj v poznih urah, pa ponoči, zjutraj, .....čez dan bo pa spal...... tak je zdaj že 2 dni..... mi je prav hecno, ko začne ponoči bincat...jaz se začnem kar smejat...... po moje si moj user posted image  misli, da sem malo user posted image .....

Babe... kaj vam je danes kaj vroče?   Meni je že ful....

Zdaj grem malo ven...kuhat se mi pa danes sploh ne da.....   Najrajši bi naredila samo solato za kosilouser posted image

Pozdravček,user posted image

(odgovor članu Timica)
Neposredna povezava do sporočila: 312
26.5.2008 9:57:04   
KAHLO
goldi...pr meni bo moj postopoma to nego k je nebom sposobna več opravit prevzel pr meni....po eni strani že komaj čakam.....ker mislim da bodo to kr pestre in smeha polne uriceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam samo da bo mi lepo nohtke porezal ravno pa k bom mela kake sandale lepo nalakiral....da ne bo 3/4 okroguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kaj še le bo k bom popolnoma nesposobna si bikini cono štimatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image šumska ne bom mogla bit.....bom tud rabla pomočuser posted image

Me to you.
...zgleda da se zdaj res počasi začenja ta omejenost z gibanjem, vse postaja zmeraj težje.....zdaj rabi že več maneverskega prostora.....za vikend sem spet slabo preračunala prostor in sem se spet v bauhija zaletela, najprej mi ni bilo smešno.....pol pa k smo ugotovili da je vse o.k., pol so se pa vsi domači začeli smejat....zgleda bom mogla začet vežbat...okrog teh oviruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se pa za vikend spet z nekaj nosečkami iz našega kraja dobila, eno k bo rodila zdaj čez 3 tedne, in eno z avgusta....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image po navadi smo se pogovarjale o vikendih in kako smo ga srale zunaj, zdaj pa samo o opremi, in o tem kaj me še čaka....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 313
26.5.2008 10:31:03   
Tejchy
Jutro babe!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ... za vse... danes jih ni še nobena ponudila user posted image  user posted image user posted image  ...

Vikend smo preživeli... js sem bla mal v shopingu... sem kupila previjalno podlogico, pa banjico, pa igralni center.... Sem se rajši za slednje odločila kot pa za ležalnik, kjer je user posted image  skoz na miru...

V nedeljo pa je imel bratranec obhajilo pa smo imel piknik... sem ves popoldan sam jedla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ... pa vsi so me tko razvajali, pa pazli name.. kolk neke pozornosti si deležen v drugem stanju user posted image  user posted image  ..

zdj pa grem še mal delat...
uživajte v sončku...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 314
26.5.2008 10:42:51   
ključek
Babe... kaj vam je danes kaj vroče? Meni je že ful....

jz sm šla sam v trgovino pa na tržnico...............user posted image user posted image  vročeeeeeeeeee!!!!!!!!! bom mogla kr kratke hlače prakticirat, ne več trenerko. sam kaj, ko mam take bele noge.........user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 315
26.5.2008 10:44:31   
ključek
Kaj še le bo k bom popolnoma nesposobna si bikini cono štimat šumska ne bom mogla bit.....bom tud rabla pomoč

jz sm že prej hodila k kozmetičarki in tud zdej to prakticiram. isto za pedikuro. mal se pa morm razvajat!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 316
26.5.2008 10:44:31   
pf
Kahlo sem kar vesela, da nisem samo jaz tako "nerodna". Jaz sem že kot nasedli kit. Zdaj sem pa že fajn okorna, tak da mi je kar fajn, da greva v soboto na morje, ker si ne predstavljam, da bi šla čez kak mesec ali dva, ko bi bila vsa zatekla v nogah in me že vse bolelo. Zdajle sem še koliko toliko aktivna, kaj pa še bo bomo pa videli. Enkrat na teden imam jaz tudi že tak fajn zatečene noge, potem pa malo več počivam in izgine. Upam, da me danes pokličejo, da lahko pridem po previjalno mizo, ker bi jo rada imela in to prav takšno. Jutri pa že štartam 27. teden, v nedeljo pa sedmi mesec. Sploh ne morem verjeti kam čas beži. Kje ste kaj gledale posteljice punce? Jaz bi rada kakšno videla v živo, pa je vsepovsod razstavljena le ena ali dve. Ali pa jaz nimam sreče.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 317
26.5.2008 10:45:18   
ključek
Enkrat na teden imam jaz tudi že tak fajn zatečene noge, potem pa malo več počivam in izgine.

si nabavila kremo??

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 318
26.5.2008 10:46:13   
ključek
kolk neke pozornosti si deležen v drugem stanju ..

pa vsi se ti lepo nasmehnejo, te lepo gledajo..............zanimivo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 319
26.5.2008 10:46:55   
ključek
Vam moram povedat, kaj je moja tašča rekla na to, da bova kupila voziček na 3 kolesa: Jaz si bom za takrat, ko bo pri meni, kupila svoj voziček, ker ga v tuligah (karhola oz. samokolnica) že ne bom okrog vozila.

user posted image  dobra je, ni kej!!user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 320
26.5.2008 11:05:41   
KAHLO
pf.......no jaz sem pa tebi tik za petami še par dni pa sem 26.teden....res čas nepopisno beži....meni se res zdi da zdaj pa že na dva dni opažam ronk, spremembe na sebi, od vseh teh nerodnosti do te okornosti.....to je res prav zanimivo, edino kar me malo jezi da se ponoči za vsak obrat prebudim ker se tako težko z ene strani na drugo prevalim.....saj ne moraš verjet...pa noge......joj najraje bi jih nekam v zrak obesla.....zdaj jih kr na mojga zmečem...je on moja oporauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image začuda še tud ni nič pritožb padlo na ta računuser posted image user posted image user posted image sicer pa ga vidim včasih kako me opazuje pr tem mojem prekladanju z ene strani na drugo al pa pobiranju s tal, in mi hitro prskoči na pomoč, čeprav se težko zadrži da se ne nasmehne.....je rekel da ne mora verjet kako se telo in vse spreminjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you.....jaz bom si tud kozmetičarko privošla, pa še frizerja.....in oboje obvezno pred porodom....user posted image user posted image user posted image mene moj kr priganja...da naj si kr prvoščim še kako masažo pa vse.....pa da si kaj nabavim za obleč da bom še naprej taka vesela urejena nosečka....user posted image user posted image user posted image user posted image valda jaz pa vsa happy...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 321
26.5.2008 11:49:28   
Tejchy
jz sm že prej hodila k kozmetičarki in tud zdej to prakticiram

Kaj hodiš na voskanje? Js sem prej skoz hodila, zdj v user posted image  pa so mi to odsvetovali... zarad morebitne infekcije... tak da se zdj brijem.. pa mi nič kaj preveč ne diši user posted image  ...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 322
26.5.2008 12:04:28   
amor real
ciao, user posted image !

Kako ste kaj? Jaz sem jezna kot sto user posted image . Preklela sem Fakulteto za upravo in profesorja in diplomo..... jooj, joooj, upam, da naš PIKEC sliši samo glasbo in ne maminih besed user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj katera ve, če imaš lahko zagovor diplomske tudi v juliju ali avgustu na našem faksu?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 323
26.5.2008 12:25:15   
KAHLO
amor real....klko sem jaz slišala ne.....da sam v juniju pol ba do septembra nema?!?!?!......zakaj pa...???

Jaz sem sem se nekaj s strmeckim za diplomo pogovarjala zdaj pa ga ni več...zdaj pa moram novga mentorja najt...kje pa ga naj zdaj še dobim!!!?!? sem bla tud k sto hudičev jezna na ta naš faks....dobro da koga o čem kaj obvestijo, sam k dnar rabijo so pa hitri!!!user posted image user posted image

sorry vem da to lih ne spada v to temo....sam me je amor lih fajn zagrelauser posted image

Tejchy
jaz se tud brijem.....in mi gre zdaj že pošteno na živce....ker a komaj si ša kaj vidim in pol telovadim k zmešana tam po kopalnici .....b...pol pa še tiste nevšečnosti po britju, ala rdeče pikice in srbenje...... a ni tisto voskanje boleče.............jaz nevem...kako si to druge štimajo...da nimajo teh problemov?!?!

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 324
26.5.2008 12:38:33   
ključek
Kaj hodiš na voskanje? Js sem prej skoz hodila, zdj v pa so mi to odsvetovali... zarad morebitne infekcije... tak da se zdj brijem.. pa mi nič kaj preveč ne diši ...

jp, na voskanje. sicer samo na tistem delu, če kej vn gleda pr gatkah user posted image , ostalo zdej nč, ker itak boli. pa nočem tm rodit. user posted image  glede infekcije pa nisem nč slišala. sicer jz še nism mela problemov.....evo, že trkam na les, da nom zdej mela.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?