|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
30.5.2008 13:08:53   
*Mojca*
misliš da dejansko pomagajo?
neki časa sem jih delala, potem pa kar pozabila...user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
30.5.2008 13:10:24   
polly80
hm,kaj pa vem..user posted image če bi mislila,da pomagajo bi jih delala dalj časa..ampak zdaj,ko me pa malo panika,bi pa kar vse sprobala,samo da bi pomagalouser posted image ne vem,če si ne bom šla še malinovega čaja nabavituser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
30.5.2008 13:10:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

Srebotnik premagala Venus Williams Pa sej to ne morš verjet!!!

Joj, kolk časa že tle gor visim? Ker prejle sem mal počekirala pa je blo 5:4 za Katarino v prvem setu. user posted image  Bravo, bravo!!!
Sam a ne igra s Sereno? Al sm spet vse zamuštrala? user posted image  user posted image

user posted image  Ja maš prav sem tolk paf bla prejle da sem Venus napisala (pa sej sta obe gorile a ni vseen user posted image )

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3903
30.5.2008 13:11:49   
*Mojca*
nič, jaz šibam na Bled. Pridem več ksno... user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
30.5.2008 13:20:24   
beyba
Mater ste hude dve ure me ni tuki gor pa morm že 4 strani prebrat...kolk naj bo potem človek na tekočem....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
30.5.2008 13:32:47   
aleksandra silvija
Rweetek--hvala za tvojo porodno zgodbo!
Super si! Ti in tvoj user posted image . Sta bila pa kot mladoporočenca, ko te je nesel,...
Lepo, ni kaj.
Sedaj pa kar uživajta s svojim zakladom.
Pa javi nam še kaj.
Npr. kako kaj lovite ritem,....
Čeprav pričakujem 3. ootročka, me je kar strah, kako se bomo vpeljali,...user posted image

Eeeee, bravo za našo Katarino-tenis, da ne bo pomote!

Naš mali je po kosilu postal utrujen, pa je hotel kar ob DVD v dnevni počivat.
Je želel, da se uležem zraven njega.
in kdo je zaspal?
Seveda jaz, on niti pod raznouser posted image .
K sreči je risanka tako zanimiva, da je ostal v dnevni,....

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
30.5.2008 13:43:40   
lunca14
No na glavno sem pa skoraj pozabila-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaja08.....sploh ne vem,kaj naj ti še dodam ali napišem,ker so ti predhodnice,že vse zaželele,čisto na kratko in jedrnato iskrene čestitke ob rojstvu ,tvojega zaklada Žigata.Imejte se lepo,crkljajte se in nikoli ne pozabite te prve sreče,ko si ga spoznala,samo ohranjaj jo in jo neguj-te.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
30.5.2008 13:50:01   
she29
malo za šalo in malo zares za vse tiste, ki bi rade čimprej rodile-link kako sporžiti porod:

http://bialovesstrawberries.blogspot.com/2007/07/kako-sproiti-porod.html

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
30.5.2008 13:52:20   
Anonimen
če so se vam prsi veliko povečale???

jst sm mela 75b, zdej mam pa 85b - tko da ja men so se - upam, da si ne bom po dojenju dolgih puščala

tweetek, super zate in ful hvala za tale post. Najbrž si vse precej ohrabrila.

Mene žeuser posted image . Jst bi tud čez dve leti, če bo dobr šlo v prvo.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
30.5.2008 13:55:26   
she29

nya a se dobiva na forumu junjičice 2010?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
30.5.2008 13:55:47   
D.anna 76
Prišla iz tržnice in trgovine s cca. 3 kg češenj, 1 kg grozdja in še nekaj ostale šare. Najprej seveda napadla češnje - mnjami!!!!

Sedaj kuham porovo juhico in čakam da pride mami na obisk, tko na hitro, pa bova skupaj to juhico pojedle. Moj seveda dela in stalno čekira če mi ni slučajno voda odtekla, če se kej dogaja....... skratka mislim, da je zdej pa njega mal panika zagrabila. Sej prov. Od včeraj, ko ima potrdilo za prisotnost pri porodu zdej bi pa on šel kar rodit; pa še vikend je pred vrati in s tem posledično več časa. 

tweetek - hvala za izkrpno poročilo o porodu in seveda predvsem za vzpodbudne besede. Sedaj pa le cartaj user posted image  do onemoglosti.

Joškice - jaz sem iz 75 B prišla sedaj na 75 D, čeprav so v primerjavi z bušijem tako neznanske da je joj. Jaz samo upam da se ne bojo še povečale in povesle, ker zdaj še kr solidno stojijo tudi brez modrčka.

Polly - jaz podpišem da grem rodit kr ta vikend ali pa na dan D. A se zmeniva da greva skupaj, ko pa imava ravno na isti dan PDP.

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
30.5.2008 13:58:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

nya a se dobiva na forumu junjičice 2010?user posted image

Se dogovoriva po poroduuser posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
30.5.2008 14:07:54   
polly80
Polly - jaz podpišem da grem rodit kr ta vikend ali pa na dan D. A se zmeniva da greva skupaj, ko pa imava ravno na isti dan PDP.

a nimaš ti 2.6.?imaš 1.6.tudi?kul!se zmenima,sem zato.user posted image kaj pa naj naredim,da pospešim???user posted image user posted image user posted image

pa 3.zvezdico zdaj dobimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridem še pop.kj pogledat gor,zdaj pride moj user posted image iz službeuser posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
30.5.2008 14:08:06   
Anonimen
Saj tud če bo hud porod, ga boste v momentu pozabile- to pozabiš takoj ko dobiš user posted image na trebuh.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3914
30.5.2008 14:13:31   
she29
kaj pa naj naredim,da pospešim???

polly sem ti zgoraj link pripopala na to temo.
inuser posted image user posted image user posted image za 3.user posted image .zdaj sem pa jaz ena redkih z dvemauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
30.5.2008 14:14:48   
she29
Saj tud če bo hud porod, ga boste v momentu pozabile- to pozabiš takoj ko dobiš na trebuh.

ninny kakšen porod si ti imela v prvo?

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
30.5.2008 14:16:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

Saj tud če bo hud porod, ga boste v momentu pozabile- to pozabiš takoj ko dobiš na trebuh.

ninny kakšen porod si ti imela v prvo?

moj je bil hiter, lahek, na koncu sem dobila par šivčkov ampak nič hudegauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3917
30.5.2008 14:23:25   
she29
moj je bil hiter, lahek, na koncu sem dobila par šivčkov ampak nič hudega

ooo kolk fajn.saj vem si že včeraj razlagala da si v 4ih urah.pa se ti je zdel lahek tudi ko si rojevala?ker mi je ful zanimivo, ko ene rečejo da so imele lahek porod ene pa da grozno težkega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
30.5.2008 14:28:27   
Anonimen
oj...tweetyuser posted image hvala ker si delila izkušnjo z nami..me veseli da ni blo hudo...ninny jst bi tud mela lahek in hitr porod...pa dej mal pojamri nooouser posted image user posted image ..ko bi bla jst tud pol taka kot si ti..carica siuser posted image ..jst pa kr jamram...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3919
30.5.2008 14:33:42   
Anonimen
mojči a si tu...daj mal seznamček gor...aja pa jst sem pridelala vse skupaj 18.5 kg-pohvalno ni kaj...do srede ko mam pregled bo še kak kg več,ker se kr bašem..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3920
30.5.2008 14:37:35   
Anonimen
vse šle počivat???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3921
30.5.2008 14:38:05   
Anonimen
jaz sem že včeraj rekla, da ne bom jamrala-bom mogoče kaj prej rodilauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3922
30.5.2008 14:44:56   
Anonimen
se bom potrudila držat tvojga receptauser posted image user posted image user posted image ...pol boš pa kr naenkrat zginla s foruma pa nobeni nič jasno nebo...kako to,če pa ti nič ni blo ti pa že rodilauser posted image user posted image user posted image ..sej tko je najbolšuser posted image ..nevem men je mal lažje ko mal potožim vam,sploh sem pa prvičuser posted image  pa sem mal nervozna,pa ko nič neveš...pa te je kaj strah ninny?...itak ne,ampak niti malo???si flegma a?user posted image ...men nekak ne rata bit..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3923
30.5.2008 14:47:00   
lonapo
tweetek--user posted image user posted image , tvoja porodna izkušnja je pa super, vse bi morale tko rodit.

Jest sem tud hitro rodila v prvo, ampak bolel me je pa na ful-nisem še čist pozabila. Me je pa sedaj tud strah kako bo,

glede odterkanja vode- vležt se moraš zato da če si slučajno odprta popkovina ne uide ven, ker potem otroček ostane brez kisika.

Nič grem stanovanje posparvit, pa spakirat za na morje, še prej morm pa na netu najdt cifro od Izolske porodnišnice- tko za svaki slučaj!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
30.5.2008 14:56:34   
Anonimen
lonapo a še kr nisi šla???user posted image ...lepo se imejte..sem ti kr mal fouš...jst bi tud šla...pa kje je še avgustuser posted image

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

30 dejstev o nosečnosti
Nosečnost je eno izmed najlepših življenjskih obdobij. Prinaša pa tudi marsikatera presenečenja.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?