|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
30.5.2008 17:07:54   
polly80
martyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,čestitke za sineka,ste pa dobro navijale punce...user posted image

pa res prevladujejo user posted image ..user posted image

jaz pa spala kot top,zdaj pa malo na zrak

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
30.5.2008 17:08:24   
*Mojca*
v Lj imamo dež, pa ful grmi  user posted image

taanikaa tudi tretja bo, ne se sekirat, samo čvekat je treba. Meni se zdi da sem pred kratkem dobila 4, pa sem od takrat naklofala še enkrat toliko postovuser posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
30.5.2008 17:13:53   
*Mojca*
tudi na strani od Postojnske porodnišnice prevladujejo fantki...ja nič, punce bodo imele veliko izbire user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
30.5.2008 17:14:41   
Anonimen
ja sam bom prej rodila preden bom tam ko si tiuser posted image user posted image  po zvezdicah...pol ko pa rodimo pa odpremo novo temo-junijčice 2008 mamice....pa si bomo še tam mal pomagale z nasveti....user posted image user posted image user posted image bi blo fajn a ne???kr se kr vse neki porazgubijo pol ko rodijo se mi zdi,a ne'???

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3954
30.5.2008 17:16:46   
babysolza
Bravo marty!

user posted image user posted image user posted image

Sam mamo dobro razpredeno tole detektivsko mrežo, za user posted image  zvemo tako al drugače. user posted image  user posted image

AS, tebi pa spet user posted image user posted image user posted image  Pa res nimaš sreče ta teden. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
30.5.2008 17:18:35   
babysolza
Mojca, danes sem naredila rižoto z bučkami. Zakon je! user posted image  user posted image  
user posted image  jo je ful pohvalil, pa drgač načeloma skor ne sme bit kosilo brez mesa. Sem pa dodala noter še mal gobic, tako da je blo bl pisano. user posted image

Grem noge dat nevemkam, ker mi bodo odpadle. Zdaj so že kot od user posted image  slonice. user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
30.5.2008 17:38:24   
she29
joj jaz pišem in pišem pol pa gre elektrika in adijo post.
na kratko preden me spet ven vrže:
martyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ninny a si ziher da ti dela mobitel?user posted image  se mi zdi ti je že zadnjič zatajil.

lonapo JA izolska porodnišnica je gor na hribu
mojca hvala bogu da bil dež,ne? zdaj smo pa že boljše voljeuser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
30.5.2008 17:41:53   
aleksandra silvija
Marty Iskrene čestitke za sinčka!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
30.5.2008 17:44:26   
Anonimen
ninny a si ziher da ti dela mobitel? se mi zdi ti je že zadnjič zatajil.

dela dela, sem ga preverila, pa še med poslana sporočila sem šla gledat, če sem dala ta pravo številkouser posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3959
30.5.2008 17:46:36   
Anonimen
mojca poslala sem ti zs..
punce dajte še sem kaj dežja poslat...sparinauser posted image uh

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3960
30.5.2008 17:48:25   
Anonimen
A veste kaj. Med meditacijo na likalni deski sem razmišljala o tem ali je treba dojenčka po vsakem previjanju preoblečt al ne? V čem pa spi?? Vsak dan v drugi pižami al kako?

Se mi zdi da mam dost stvari z dolgimi rokavi user posted image  A bojo bolj kratki v igri ane??

Marty carica user posted image  Tvoj mali je možev soimenjak user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3961
30.5.2008 17:51:15   
Anonimen
dobro vprašanje...no punce odgovori prosimuser posted image aja   anaj in alea sta med pogrešanimi tudi????da ni alea prišraufala do P ko jo že par dni matra...joj punce oblačno je tuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3962
30.5.2008 17:55:34   
lunca14
marty......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke za pravega korenjaka,res je velik in težak,upam,da si mela lahek poroduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
30.5.2008 18:09:46   
D.anna 76
marty - čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image

AnjaPH - kar se tiče oblačenja za dojenčka sem tudi jaz malce zmedena. Imam večinom dolge rokave, oz. nekaj malega s kratkimi tam za starost 3 mesecev, manjše pa ne.

Po moje ga ni potrebno preoblačit po vsakem previjanju, razen če je moker oz. je kje kaj ušlo iza pleničke. Ali če se je pobruhal oz. prepotil. Isto pri pižamici oz. jaz sem se odločila, da bo spal ponoči v pajackih, čez dan pa v dvodelnih zadvah (body pa žabice).

Imam pa tudi jaz eno butasto vprašanje - žabice - to naj bi bile hlače z stopalkami a ne? Ker jaz kaj drugega v trgovinah nisem videla.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
30.5.2008 18:18:02   
Anonimen
ja žabice bi naj ble te hlačke s stopalkami..po moji logiki....hm po moje če bo pasje vroče poletje mu bom kaj kmalu tud kratke rokavčke nataknla,pa sam body..ne zdej kr ampak kmalu al ne ...sej pa vidiš kdaj ga zebe k jst si ga res ne predstavljam skoz oz dolgo v dolgih rokavih pa žabicah..user posted image

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3965
30.5.2008 18:19:54   
Anonimen
AnjaPH - kar se tiče oblačenja za dojenčka sem tudi jaz malce zmedena. Imam večinom dolge rokave, oz. nekaj malega s kratkimi tam za starost 3 mesecev, manjše pa ne.

Po moje ga ni potrebno preoblačit po vsakem previjanju, razen če je moker oz. je kje kaj ušlo iza pleničke. Ali če se je pobruhal oz. prepotil. Isto pri pižamici oz. jaz sem se odločila, da bo spal ponoči v pajackih, čez dan pa v dvodelnih zadvah (body pa žabice).

Imam pa tudi jaz eno butasto vprašanje - žabice - to naj bi bile hlače z stopalkami a ne? Ker jaz kaj drugega v trgovinah nisem videla.

Aha se pravi ni NUJNO preoblečt vsakič. Tu drugače sledi podvprašanje user posted image  Ali je treba vsakič likati oblačilca po pranju ali je dovolj če se pregreje v sušilcu?

Žabice so točno te zadevice ja - hlače s stopalkami. Se mi zdi, da so en izmed bolj uporabnih kosov oblačilc...nobenega spenjanja itd. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3966
30.5.2008 18:25:27   
D.anna 76
AnjaPH - na začetku (predvidevam da prvih par mesecev) naj bi vse kar pride dojenčku direktno na kožo likali. Pa tudi tetra plenice seveda pa krpice.

taanikaa - kar se pa dolgih rokavov tiče, so tudi najboljša zaščita pred soncem. Tako da tudi če je vroče naj bi bil dojenček v dolgih rokavih sicer tankih. Sej veš kako hitro sonce opeče tudi če si ''v senci''.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
30.5.2008 18:27:03   
*Mojca*
taanikaa vračam ZS user posted image

Anja: jaz ne mislim vedno vsega likat, mislim da bo sušilc kr dovolj, poleti pa sonček. Aja, pa do zdaj sem oprala vse lepo z mehčalcem user posted image Baje da je za male fajn nek Frosch, ampak jaz sem dala kr Life...sej čisto malo user posted image

Žabice to tiste s stopalkami ja, čeprav jaz imam eno tako varianto da se zaprejo na ramenih...ku smučarske hlače user posted image user posted image

včeraj sem videla eno mamico z user posted image in j imel samo bodi, nogice pa zuni, pa se mi je zdel ful majhen. Tako da v taki vročini in zunaj mislim da ima lahko nogice zunaj...ali se motim?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
30.5.2008 18:28:57   
she29
Se mi zdi da mam dost stvari z dolgimi rokavi A bojo bolj kratki v igri ane??

baje je treba user posted image dat eno plast oblačil več kot jih imaš ti.npr če imaš ti zdaj majico brez rokavov, potem user posted image  rabi eno majčko z dolgimi.zdaj poleti verjetno bomo pa lahko oblačili user posted image v kratek rokav.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
30.5.2008 18:32:22   
*Mojca*
she29 super, to si bom pa celo zapomnila user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
30.5.2008 18:46:50   
annnna
Lep pozdrav vsem čvekuljam :)

Pišem v imenu moje princeske Ane, ki je danes okoli ene ure zjutraj dobila prve popadke, ki so se stopnjevali, zato sva okoli 4 ure zjutraj hitro odšla v Mariborsko porodnišnico. Mamico so zadržali, očkota pa poslali domov, kjer tako ali tako ni mogel spati :) Ko je očka okoli 9 ure bil na delu,. je prejel klic da more nujno v porodnišnico, saj naj bi mamica rodila s carskim rezom. Po mučne pol ure je po hodniku začel odmevat otroski jok, cez slabih pet minut pa je prišla babica in atiju povedala veselo novico, mali Mai je na svet prijokal 30.05.2008, točno ob 9.22.

Pravi mali korenjak, 49 cm velik in 3260 g težek sinček z mamico vaju lepo pozdravljata, in upata, da se čimprej slišite in kramljate še naprej :)

Še par slikic malega zmagovalčka :)

LP

http://www.moj-album.com/uredi/pimped/12299880/

user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3971
30.5.2008 18:48:32   
Anonimen
baje je treba dat eno plast oblačil več kot jih imaš ti.npr če imaš ti zdaj majico brez rokavov, potem rabi eno majčko z dolgimi.

Kaj pa če imam zdej samo naramnice? user posted image  Hec... Ja to so že v MŠ rekli ampak si ne predstavljam da bi se mali prekuhaval avgusta na morju v dolgih rokavih ...

Mojca jest tud ne bom likala zmerej...tele mali ljudje imajo takooo majhne oblekice da ti vzame trikrat več časa kot "klasika" user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3972
30.5.2008 18:51:09   
Anonimen
Ja Aaaaaannnaaaaaaa in slabša polovica braaaavoooo user posted image user posted image  Kakšen lep dojenček! Ne zgleda prav nič zmatran user posted image  

Tole je pa divje!

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 3973
30.5.2008 18:53:30   
D.anna 76
annnna - čestitke za sinčka user posted image user posted image user posted image user posted image  in hvala očiju za sporočilo. Lepo se cartajte in hitro okrevanje mamici po CR.

Sedaj se je pa očitno resnično začelo. KAJ user posted image  JAZ ŠE POČNEM DOMA?!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
30.5.2008 18:54:39   
Anonimen
D.anna sem ravno gledala na seznam! Še dvakrat greš spat user posted image   Al pa trikrat no user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 30.5.2008 18:55:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?