|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
30.5.2008 12:00:25   
Anonimen
A danes pa vsaj marty a ne?

ja, čakam smsuser posted image

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 3851
30.5.2008 12:05:38   
babysolza
tweetek, ja ti si carica! Jaz se tudi pridružujem 'ta firbčnim' - vsaj kako fotko nam daj v album. user posted image  

A annna se tudi nič ne javlja? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
30.5.2008 12:07:16   
babysolza
ninny, na tajno - a mi zaupaš, kaj ste načvekale na zadnjih 10 straneh? Saj bom prebrala, sam če se lotim zdaj spet ne bom v koraku s trenutnim čvekom. user posted image  user posted image

Zjutraj mi je neki računalnik šteku in sem se razuser posted image  pa ga zaprla do zdajle. Pa sem spet v zaostanku. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3853
30.5.2008 12:09:52   
*Mojca*
cccccc babysolza to pa ne velja user posted image user posted image user posted image

biti ali ne biti tešč

jamranje

kako smo vse boge

itd.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3854
30.5.2008 12:10:05   
she29
ja tweetek čakamo na poročilo o poroduuser posted image user posted image user posted image

annna je po moje v P.nazadnje je ponoči pisala da je imela popadke.. A ima ona od katere št mobija?
Ujej pa anna ima ja na isti dan PDP kot jaz.ne vem kaj še tu delamuser posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3855
30.5.2008 12:10:49   
Anonimen
napišem, potem mi pa noče poslatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

na kratko:
-debata je bila o tem kaj narediti ko ti odteče voda- al lahko še hodiš al je bolje da ležiš
-Mojca je spraševala, če imamo vse napotnico za rešilca
_Alea je dala recept za palačinke z višnjami
-Polly je preveč nakupila v trgovini in je komaj domov prinesla

to je zaenkrat vse kar se spomnimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3856
30.5.2008 12:13:25   
Anonimen
annna je po moje v P.nazadnje je ponoči pisala da je imela popadke.. A ima ona od katere št mobija?

mojo imauser posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
30.5.2008 12:13:46   
she29
na kratko:
-debata je bila o tem kaj narediti ko ti odteče voda- al lahko še hodiš al je bolje da ležiš

pa najpomembnejše si pozabila:
- 2 sta rodili
- 2 sta verjetno v P

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
30.5.2008 12:15:42   
she29

mojo ima

če imaš ti tud njeno ji pa napiš sms tko kot je mojca včeraj kaji.
madonca smo firbčneuser posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
30.5.2008 12:16:07   
babysolza
Od kar ne delam imam en kup nosečniških težav, prej pa nič...

Enako

Jaz tudi. Včeraj zvečer mi je blo kr slabo. Pa mi je blo samo enkrat v celi user posted image , ko sem skoraj fasala neko virozo. user posted image  user posted image  user posted image

Pri nas je spet 200 stopinj. Prejle sem šla v trgovino in sem tolk nakupla (še kar gnezdim user posted image ), da sem šla 3-krat v avto in nesla v stanovanje. Potli sem pa kr mogla pol urce počivat. user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
30.5.2008 12:16:07   
Anonimen
ups pa resuser posted image , no marty je 100 % v P

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3861
30.5.2008 12:16:13   
polly80
ninny,dokaj izčrpno..user posted image user posted image user posted image

kaj pa cv3krilc4???ona je tud sumljiva...user posted image

she,ti pa čakaj na vrsto,je tako že preveč junijčic,ki so me prehitele...user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
30.5.2008 12:16:15   
*Mojca*
ja ni kaj, zdaj se začenja naš mesec user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
30.5.2008 12:17:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: she29

mojo ima

če imaš ti tud njeno ji pa napiš sms tko kot je mojca včeraj kaji.
madonca smo firbčneuser posted image

ne, njene pa jaz na žalost nimam, ima samo ona mojo

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3864
30.5.2008 12:18:24   
polly80
še malo,pa jo dobim,pa lahk grem rodit,jeeeejuser posted image user posted image user posted image user posted image ...3.user posted image namreč user posted image
do 4.ziher ne bom čakalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
30.5.2008 12:19:18   
*Mojca*
no ajd polly80 dejmo čvekat da te spustimo v P user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
30.5.2008 12:19:21   
babysolza
cccccc babysolza to pa ne velja

sem vedela, da me boste zalotle. user posted image user posted image

No, saj vmes mal berem. In sem že vidla spet en njami recept.

Ja, kaj je zdaj s to vodo - nam so tudi v MŠ rekli, da če ni prav izliv, potem lahko gremo z avtom v P, drgač pa naj kr pokličemo rešilca. Ker da je itak skori isti šit, kdo te pelje. Velja pa, da takoj v P.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
30.5.2008 12:20:47   
babysolza
na kratko:

Ninny, hvala! user posted image user posted image

Sploh ni slaba ideja, vsake tolko en tak 'povzetek' narest, ker drugače itak vse pozabmo. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3868
30.5.2008 12:20:56   
she29
ne, njene pa jaz na žalost nimam, ima samo ona mojo

nič pol bomo pa počakale, da se ona javi. saj smo že navajene čakatuser posted image .se mi zdi samo čakamo kdaj nas bo kaj usekalouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
30.5.2008 12:21:35   
polly80
no,pa da grem kar čimprej do te zvezdice,bom načela eno temo in sicer me zanima,če so se vam prsi veliko povečale???pa a ima to kaj zveze z mlekom??jaz imam namreč še vedno takšne mini tviniuser posted image ,pa upam,da bo mlekec vseenouser posted image  user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
30.5.2008 12:24:50   
aleksandra silvija
Polly, ne skrbi.
Mlekec bo.
Ni odvisno od velikosti joškic. K srečiuser posted image .

No, meni so se povečale iz A na C.
Sem pa imela C že pred 1. user posted image , po koncu 2. dojenja pa -Auser posted image user posted image

Ampak se mi zdi, da so bile nekje na sredi user posted image  večje in da jih je vsak dan manj,...user posted image

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
30.5.2008 12:25:02   
Anonimen
Ni za kaj za povzetekuser posted image samo sem sigurno še pol stvari pozabilauser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3872
30.5.2008 12:27:11   
babysolza
hvala vsem za šmirgl šmirgl. Torej večinoma imate napotnice. No itak moj bo zdaj doma, tako da ne bomo delali panike še iz tega

Jaz tud nimam napotnice. Mi je rekla, da če ga bom rabla da ga lohk lih tako pokličem. Sam baje je naš rešilec ful zaseden, tako da jaz bolj na mojega računam. Upam, da ne bo u šoku pozabu vozit. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
30.5.2008 12:27:44   
tweetek
No, punce, mam zdajle čas pa vam podrobno napišem...

V petek 23.5. sva dobila zvečer obiske in sem celo popoldne pekla, pa kuhno pospravljala in tako naprej.... Pa skoz me je neki v križu špikal pa zmatrana sem bla, ampak se nisem kaj dost ozirala na to - ker sem imela v četrtek CTG pa je rekla da še nič kaj dosti ne kaže in da so ti popadki še nosečniškiuser posted image user posted image user posted image

Potem greva z dragim spat, jaz zaspim ko top ob treh ponoči se pa zbudim strašno švoh in tresoča in grem po štengah na WC in po štengah nazaj gor. Se uležem, potem pa kar naenkrat čutim da mi voda odteka. Sem še malo počakala, voda še kar teče... Men je začelo pa srece razbijat ko da sem stara 17 let in na večerji z Leonardom di Caprijemuser posted image . Sem nežno in kar se da mirno zbudila dragega in mu rekla, da mislim d aje čas za it v P. Pa me pogleda malo zgrožen in reče "A res?". Sem mu rekla: ja res, voda mi je odtekla. No potem se je pa zbrihtal in mi ukazal ležat na boku, on je popokal moj že pripravljen ruzak za v P, dodal še kar je manjkalo, me obleku in potem vzel ženo v naročje in me nesu po štengah v avto -  ker sva pač reveža mislila, da ne smem hodit ko mi je voda odtekla. Tko sva po dobre pol urce in pričetkom blagih popadkov prispela v ljubljansko porodnišnico, kjer sva spooznala da lahko hodimuser posted image in sem šla v sprejemno lepo sama peš z brisačo pod ritjo ,ker je voda še kar tekla. Tam me je sprejela ena malo utrujena sestra, mi naredila CTG, me pregledala (nič ni bolelo), sem se preoblekla v seksi mrežaste spodnjice in zeleno spalno srajčkouser posted image in šla v klistirnico. Tam je bla ena jako energična in ful prijazna sestra Marinka in me je malo poklistirala (ni blo tko hudo) in me pohvalila če sem zmeraj tko dobre volje... Potem smo pa po eni uri sranja (user posted image ) šli po moža in v porodno.  Tako smo okrog 6 prišli v porodno, dobre volje, nasmejani in pripravljeni da oddelamo en šiht. Na začetku mi je mlada in ful prijazna babica naredila CTG, potem je prišla pa "moja" Slava" ki je bla mogoče malo bolj "stroga" ampak fenomenalna!!!! Prosila sem, da bi se lahko čim dalj gibala in sem tako prve dve uri popadke predihavala stoje, na žogah, čepe, naslonjena na moža - no potem sem se že sama preselila na posteljo kjer sem sedela, ker sem zelo težko ležala. Zdravnica, ki je bila tudi krasna, mlada, lepa in prijazna (piše se Blaganje) je presenečeno ugotovila da sem že 3 cm odprta in potem sem morala it ležat. Takrat so se moji popadki vsaj na CTG umirili, postali so bolj neredni,ampak začuda bolj boleči. Boleči so bili tudi pregledi, ampak me je babica vsakič opozorila, me potolažla da bo hitro in opogumila da se dobro odpiram. Treba je blo dodat še malo umetnih popadkov, hkrati sem dobila inekcijo proti bolečinam (na mojo prošnjo bolj malo, da bom pri sebi), z babico Slavo pa sva dihali ko kužkauser posted image ... Kmalu potem se je začel "ta ornk" šiht - popadki so si sledili zelo hitro, jaz sem predihavala, mož me je masiral po križu (mu je zdravnica dala žogice in masažno olje), ves čas mi je govoril o tem kako je vse lepo in prav in da sem sproščena in da ne boli  - in v kombinaciji z še eno dozo protibolečinske (nisem bla nič zadeta) sem se uspela odpret dovolj da sem lahko začela potiskat. Takrat so me dali v sedeči položaj kot sem prosila in takoj sem se počutila mnogo boljše in bolj pripravljeno na potiskanje -  v drgem potisku me je babica prerezala, v tretjem so se že vidli laski, v četrtem  je bila glavica zunaj in po petem pritisku so mi na trebuh položili našega sončka!!!! Ura pa je bila 11:05. Od tam naprej je bilo vse čudovito - šivanje me je bolelo čisto čisto malo (sem smao enkrat rekla ajs), zašila me je ful lepo in ko so nama vsi čestitali in je bil otroček urejen smo se še zmenili da pridemo spet in poslikali potem pa sva uživala blažen mir z najinim sončkom....

Še ko sem rojevala in so bili tisti "ta hudi" popadki, me je babica vprašala če bom čez dve leti spet prišla in sem brez oklevanja rekla: takoj podpišem! Tako da  res ni hudi, bolečina je obvladljiva in se stopnjuje počasi poleg tega pa ves čas veš da je smiselna - vsak popadek te prirpelje bližje k vajinemu zakladu. Bejbe, pejte rodit, super je!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
30.5.2008 12:27:47   
she29
no,pa da grem kar čimprej do te zvezdice,bom načela eno temo in sicer me zanima,če so se vam prsi veliko povečale???pa a ima to kaj zveze z mlekom??jaz imam namreč še vedno takšne mini tvini ,pa upam,da bo mlekec vseeno

tudi jaz sem ne morem pohvalit z veliko košaricouser posted image user posted image , sem pa opazila 2 dni nazaj, da mi je ven začelo tečt, tko da to pa je verjetno že dober znak, je tako?
polly mislim da velikost nima veze, odvisno kolk imaš mlečnih žlez.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?