|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008 - 4.del !!!
30.5.2008 12:27:58   
polly80
meni pa iz -A na Auser posted image user posted image user posted image
pa boljše,kot nič,a ne??no,mogoče A+..
mi je rekel zadnjič brat (8let): ti pa zdaj sploh nimaš jošk,ko maš tak vampuser posted image user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image pa še res je...user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.5.2008 12:30:22   
babysolza
Ni za kaj za povzetek samo sem sigurno še pol stvari pozabila

Saj vsake tolko mal pošpegam pa prečekiram kako stran, sam gre počaaasiiiiii. user posted image

Ja, moje 'oprsje' tud ni lih kot od Pamele. Z B sem prilezla na C in to je to. Sam baje da pr user posted image  ne zrastejo tolk oz. je to tudi eden od kazalcev spola. Stare modrosti. user posted image
Sam jaz še kar upam in sem si kupla D modrček za dojenje. user posted image  user posted image  Pa še bl bom vesela, če potem pridejo nazaj na B. So mi čist fajn take.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.5.2008 12:35:16   
babysolza
tweetek, super zate in ful hvala za tale post. Najbrž si vse precej ohrabrila. user posted image

BRAVO!!! user posted image  user posted image  user posted image

Tud jaz takoj podpišem, da bi čez 2 leti še enkrat. Upam, da se ne bom čez 2 tedna premislila. user posted image

(odgovor članu she29)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
30.5.2008 12:35:45   
polly80
tweetekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala za poročilo,res lepo,da si si vzela tolko časa za nas,ki nas to vse še čaka in nam povedala tvojo lepo porodno zgodbo..user posted image user posted image user posted image user posted image jaz sem na koncu kar solzne oči dobila..user posted image tako lepo je po moje,ko vidiš svojega sončka...user posted image
lepo si to napisala in mogoče se čez dve leti spet srečamo na forumu junijčice 2010user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3879
30.5.2008 12:35:47   
tweetek
Glede joškic - jaz sem zdaj na 75 C začela sem pa na 75 A  - po porodu je lo za cifro gor tko da pamela here I come user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3880
30.5.2008 12:36:16   
babysolza
tweetek, super zate in ful hvala za tale post. Najbrž si vse precej ohrabrila.

No, zdaj pa mam, ko berem mal ta redne pa mal za nazaj. user posted image user posted image
To se nanaša na tweetkin opis poroda. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3881
30.5.2008 12:36:51   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

jaz sem si pa zdaj naredila en kalcij,pa bo!user posted image

bi šla malo v trgovino,pa mam kar nek strah,da mi bo šla voda sred trgovineuser posted image user posted image
pa me zanima,če ti gre voda npr.10 min.peš od doma,a moraš takoj poklicat rešilca in ga tam počakat al lahko še grem peš nazaj domov ta čas,da pride rešilc???user posted image user posted image user posted image
upam,da ni preveč glupo vprašanje,pač s takimi se sedaj ubadamuser posted image

Če ti odteče veliko vode,potem se ne smeš več gibat,se moraš usest ali uležat in seveda poklicat rešilca,če pa ti začne voda odtekati po malem,pa se še lahko sama pripelješ do bolnice.Nikakor pa ni to butasto vprašanje ampak čist praktično ob tem času.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
30.5.2008 12:37:48   
tweetek
Pa ni za kaj punce  - sem čisto po pravici napisala brez olepšav. Tolko poslušamo o slabih izkušnjah po moje predvsem zato ker če smi imele dobro je ne opišemo... Upam, da boste vse imele podobno moji! Je pa res da psiha nardi veliko, pa babice je treba ibogat, pa gre, nič bat!

Zdaj pa grem pod tuš.... papa

< Sporočilo je popravil tweetek -- 30.5.2008 12:38:41 >

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
30.5.2008 12:39:03   
she29
tweetek hvala za izčrpno poročilo. Je bil pravi užitek brat, sem tako not padla, da so se mi na koncu kar oči orosile. zdaj pa le cartaj svojo srečouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3884
30.5.2008 12:39:40   
polly80
Nikakor pa ni to butasto vprašanje ampak čist praktično ob tem času.
 user posted image user posted image user posted image hvala lunca

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
30.5.2008 12:39:50   
alea01
tweetek- hvala, da si svojo porodno zgodbo delila z namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce, pejmo rodit. Katera bo prva? Dobi milkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
30.5.2008 12:40:13   
*Mojca*
iiiii tweetek kako lepo user posted image user posted image

ful hvala ker si izkušnjo delila z nami. Ja ni kaj, se mi zdi da bi zdaj kar vse šle v P user posted image user posted image

Se pravi da tudi če ti odteče voda te lahko lubi pelje a ne user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
30.5.2008 12:41:04   
alea01
no, mogoče bom pa le mogla petkrat prdnit in ne dvakratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
30.5.2008 12:41:42   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

ninny nam so pa na MŠ rekli da tudi če ti oteče voda ni zdej neka taka panika da bi mogu ležat. Pač je znak da se lepo odpraviš v P in to je to user posted image

Moja iskušnja,obakrat so mi predrli plodov mehur,prej nobenega popadka,ko mi je odtekla voda iz 0 taki popadki,da ne bi prišla nikamor,v 10 min.je bilo moje dete že precej daleč v porodnem kanalu,čez eno uro sta že ležala ob meni,tako,da nikoli ne veš,pri meni bi bilo prepozno in verjetno usodno ,če bi se kam odpravila peš,tako,da preventivno se je bolje nekam usest in počakat na rešilca ali moža.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
30.5.2008 12:44:45   
*Mojca*
lunca14 imaš prav ja, al pa klicat rešilca. Zihr je zihr user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
30.5.2008 12:45:45   
she29
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

ninny nam so pa na MŠ rekli da tudi če ti oteče voda ni zdej neka taka panika da bi mogu ležat. Pač je znak da se lepo odpraviš v P in to je to

Moja iskušnja,obakrat so mi predrli plodov mehur,prej nobenega popadka,ko mi je odtekla voda iz 0 taki popadki,da ne bi prišla nikamor,v 10 min.je bilo moje dete že precej daleč v porodnem kanalu,čez eno uro sta že ležala ob meni,tako,da nikoli ne veš,pri meni bi bilo prepozno in verjetno usodno ,če bi se kam odpravila peš,tako,da preventivno se je bolje nekam usest in počakat na rešilca ali moža.

jaz tud tko mislim.sicer je tweetek napisala, da tudi ni hodila pa so ji potem v P rekli da lahko, ampak ker še ni bla odprta.pol ko je zdravnica videla da je že 3cm odprta pa je napisala, da se ni več smela gibat ampak samo ležat.tko da preventivno če ti odteče voda jaz raje ne bi hodila, ker ne veš kolk si že odprt in kolk daleč jem žeuser posted image .

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
30.5.2008 12:46:06   
Anonimen
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa a ste gledale tenis??? Srebotnik premagala Venus Williams user posted image user posted image  Pa sej to ne morš verjet!!!

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3892
30.5.2008 12:49:46   
babysolza
no, mogoče bom pa le mogla petkrat prdnit in ne dvakrat

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
30.5.2008 12:50:23   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Moje dete je pa zdej že dva dni bolj v ler,

Proti koncu se user posted image  umiri,...user posted image user posted image

o,neeeeeeeeeeee moj pa brca in kolovvrati,ko zmešan,me že vse boli od njegove telovadbeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image super za sineka,to so pa možaki,kos o lačni,bi celega picka pojedliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
30.5.2008 12:51:02   
babysolza
Srebotnik premagala Venus Williams Pa sej to ne morš verjet!!!

Joj, kolk časa že tle gor visim? Ker prejle sem mal počekirala pa je blo 5:4 za Katarino v prvem setu. user posted image  Bravo, bravo!!!
Sam a ne igra s Sereno? Al sm spet vse zamuštrala? user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3895
30.5.2008 12:57:34   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

tweetek, super zate in ful hvala za tale post. Najbrž si vse precej ohrabrila. user posted image

BRAVO!!! user posted image  user posted image  user posted image

Tud jaz takoj podpišem, da bi čez 2 leti še enkrat. Upam, da se ne bom čez 2 tedna premislila. user posted image

Se samo podpišem,super,da si rodila tako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3896
30.5.2008 13:02:46   
*Mojca*
kje je zdaj polly80 da pride do 3. zvezdice? Menda ja ni šibala v P user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
30.5.2008 13:04:29   
polly80
kje je zdaj polly80 da pride do 3. zvezdice? Menda ja ni šibala v P

o,ko bi vsajuser posted image

ne,veš kaj sem delala?keglove vajeuser posted image user posted image user posted image in to že 2.danuser posted image sem se hitro spomnila,ne?user posted image user posted image user posted image pa mogoče pa vseeno kaj pomagauser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
30.5.2008 13:05:04   
*Mojca*
jooooj jaz jih pa nič ne delam user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3899
30.5.2008 13:07:48   
polly80
mojca,začni..ti maš več časa kot jaz..user posted image jaz sem jih včeraj prvič..user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?