|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
3.6.2008 23:24:09   
Blacky30
Nočko!!! Upam, da boste lahko danes spale in se tudi konkretno naspale.  user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
4.6.2008 8:07:00   
Tinky
Dobro jutro, tudi tokrat sem prva.
Danes mi je uspelo spat do 7 in pol!!!!user posted image user posted image

Berem, da ste full pridne, imate vse poštimano za dojenčka, je vse oprano in zlikano. Moje cunje so še vedno v vrečah space bag, plenice so nametane po sobi, kozmetika in ostali pripomočki so v škatlah.
Ne vem kdaj bom začela rihtat stvari, ker ne vem, kdaj se bom selila. Butasto se mi pa zdi prat in likat, ker s selitvijo cotke ne bodo več "sterilne".
Upam, da nas Teo pred julijem res ne bo presenetil.

Včeraj sem imela celo piuser posted image s CSD, tako da moram danes nujno tja, da rešimo zadevo, saj s 9.6. nastopim porodniško.
Ma mislim ej, nič mi ne gre po planih, non stop gre kej narobe.

Edina pozitivna stvar je ta, da danes oddava vlogo za gradbeno dovoljenje - KONČNO!!!

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
4.6.2008 8:13:57   
neboglasnica
Dobro jutro, kako ste spala, drage user posted image ?

Mi kar, le vroče je bilo... Moj dragi se ej danes končno sam odpeljal na previjanje roke, ker sem jaz nujno morala dobiti svojo dozo hrane, pa smo že zamujali, tako da imam sedaj še eno uro časa za klepet. Res pa RR spet nekaj nagaja...

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
4.6.2008 8:48:19   
bastian111
Sem iz Murske Sobote.Danes sem dobila od dr.Pušenjaka zas. sporočilo ,ki pravi da so te bolečine neprimerne.Priporoča mi ponovnim obisk bolnišnice.Mož pa je danes šel do strokovnega direktorja bolnišnice,ki je obljubil da bo stvar raziskal. Ne dvomim v strokovnost zdravnice,pač pa bi lahko naredila vsaj uz ,če je res vse v redu ali je posteljica še v enakem stanju in ,kaj pa če se trga in me od tot boli? Vse kaj mi je včeraj naredila je to da je vzela bris CK ,ki sem ga sama mogla odnesti v preizkavo,iz Rakičana v Mursko soboto.noročila je naj me osebni zdravnik pošle na kri in vodo.Zakaj pa ona to ni storila? Skratka sem doma še vedno z bolečinami (zdaj niso tako izrazite) in bom počakala kaj bo direktor bolnišnice ukrenil. Odgovarja pa zdravnica ,ki si je vzela uro in pol za malico ko sem vložila v sprejemni napotnico in knjižico ter poudarila da so bolečine neznosne.Javim Vam kako se bo razpletlo.Darja

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 8:53:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 1205
4.6.2008 8:57:28   
frutka_
Jutro tudi od mene pa eno kavico! user posted image

Jaz se bom kar pohvalila. Imam oprane in zlikane stvari. Ko berem vaše seznamčke me je kar sram...Oblačil imam pripravljenih celo tono. user posted image Bodijev z dolgimi rokavi več kot 10, s kratkimi prav tako. Enih par jopic, lepih hlač, oblekc,celi kup pižamic,...
Tako kot Blacky imam tudi jaz veliko plenic, od tega tudi potiskane. Plenice v večji količini se mi nasplošno zdijo uporabne, ker jih vedno rabiš za rezervo kje. Pri pediatru, v avtu, na obisku, v posteljici...No, jaz imam še fetiš na dekice. Od prvega imam enih 5, pa zdaj mi taščica štrika iz bombažne volne eno za voziček pa najbrž še bom kakšno kupila. V glavem vsega imam dovolj.
Ju3 imam pregled in prvi CTG.user posted image  Pupserli pridno rita po mojem trebuščku. user posted image Včasih gibanje čutim kot trzanje. Baje je to OK?! Prvič se  tega ne spomnim.
Tinky mi2 pa še vedno nisva dobila odobrene vloge za GD. user posted image  Čakava že od zime pa je vedno kaj narobe. UE mi gre že pošteno na živce!

V glavnem vas berem...očitno prepočasi, ker naklamfate cele romane vmes preden se spravim pisat kaj.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 8:58:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1207
4.6.2008 8:58:47   
Inigo
dobro jutro!

kk sm pa jst spet slabo spala... user posted image od polnoč pa do nekje pol dveh sem sedela na balkonu in se hladila. deževalo je in je prav pasalo... Marko je bil z odejo pokrit čez glavo, jst sm pa skor pregorela...

no, pa zvečer se mi je očitno čep odluščil... sem imela malo krvave in rjave hlačke. flek je bil velik nekje 2x2 cm... je možn, da se je odluščil le del? al je to kr vse? ne znam si redstavljat kolk bi tega moglo bit... user posted image
pika in ščipa me še naprej... zdajle grem v MB na predavanje, upam, da se mi sredi predavanje še voda ne spusti user posted image jutri pa tko grem v SG na posvet za EA in se bom oglasila še v P. moja G namreč danes sploh ne dela (ob sredah ne dela), tko da, če me prej kaj ne zašraufa, bom zrihtala jutri.

nč, se grem oblečt in gas za MB!

Neposredna povezava do sporočila: 1208
4.6.2008 8:59:25   
frutka_
Bastian111 drži se in javi kako je stanje! Držim pesti, da bo vse OK. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1209
4.6.2008 9:01:33   
frutka_
Inigo nimam pojma, če je to čep.user posted image Pri meni je bilo tega kar konkretno veliko...taka hecna krvavo rumena sluz. 

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 9:02:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1211
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 9:04:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1212
4.6.2008 9:05:00   
Tinky
Frutka, jaz pričakujem, da bo gradbeno rešeno v roku 14. dni (vezice), saj sva z zidarjem za izkop in temelj zmenjena konec tega meseca. 28. julija pa pride hiška, tako, da morava kar pohitet.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1213
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 9:12:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
4.6.2008 9:19:27   
glugluglu
bastian111, držim pesti, da se ti čimprej uredi ta bolečina, da se ti bolj posvetijo v P in da bo vse ok!user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
4.6.2008 9:19:35   
frutka_
Tinky jaz tudi želim, da čimprej prideta do GD. No, nama veze niso nič pomagale. Očitno so si še bolj vzeli cajt in naju zajeb***** za vsaki stavek.
Flower mogoče je res kolcanje...
Auroraa jaz še tudi moram nabaviti nekaj malega kozmetike. Linolo imam za prsi mazat, pa vložke, vato, milo....Aja, pa zase še moram nabaviti potrebščine.
Lex, v SG smo dobili halje ne, če se ne motim?!

Neposredna povezava do sporočila: 1216
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 9:29:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1217
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 9:36:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1218
4.6.2008 9:45:59   
Tinky
Jaz stij, hvala bogu (še) nimam. Že trkam na les.
Se pa pridno mažem z olivnim oljem.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 1219
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 9:46:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1220
4.6.2008 10:05:54   
sasula
user posted image jutro, ubija me tole nočno spanje, ker seveda ne morem spati.

cotke: sej ne vem koliko moram imeti kupljeno, imam 6 kopletov ala trenirke, 4 žabice in nekje 10 bodijev, pa 20 plenic (gaza), spalno vrečo, dekico, 4 pižamice.  To je vse 62 številka. Verjetno je seveda še kaj ... ampak to se mi zdi nekako pomembno. A je to premalo???
Pojma nimam koliko vsega rabim. Včeraj sem gledala po sobi, ki je taka kot bi jo atomska bomba udarila. Voziček, avto sedež, pa 4 škatle cunj od 6 meseca naprej (sem dobila od sestre), pa košek, skratka nimam pa še kam pospraviti, ker čakam sobico od Lip poljčan.

Lovi me panika in vsake toliko se od strahu kar zjokam. Lekarno mislim obiskati na koncu.

Aja kje ste kupile blazino za na previjalno, tako so grde (lepe so res samo tiste, ki so po 100EUR in gor). Ne najdem res nič pametnega. ????

Neposredna povezava do sporočila: 1221
4.6.2008 10:11:54   
jocika
Jaz sem pa dobila zadnjič za laboratorij poleg napotnice za kri pa vodo še en list za preiskave- HBsAg in HBeAg. A katera ve, zakaj se gre? A je mogoče to za streptokok?

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 1222
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:17:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1223
   [Brisano sporočilo]
4.6.2008 10:19:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1224
4.6.2008 10:21:35   
Blacky30
user posted image

Jaz sem danes spala kar v redu, nič mi ni bilo prevroče. Končno se je malo umirilo in imam trenutno v dnevni sobi 25,6 stopinje. To pa je že kar vzdržno, ker v prejšnjih dneh sem imela 28 stopinj.user posted image

Inigo, to je lahko bil kar celoten čep. Ker jaz sem ga imela samo za en noht na malem prstu, pa je rekel g., da je to to, ni važno, kolikšna je količina. Pri enih je velik za oreh, pri enih pa kar ni konca in se vleče in vleče ta izcedek. Razen, včasih se pojavi tudi po sexu v pozni nosečnosti, tak da če si....., potem bi lahko bilo to tudi posledica tega. Počasi pa bo.....juhu!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Frutka, naj ti ne bo nerodno glede cotik. Jaz sem privrženka temu, da je vedno bolje preveč kot premalo. Vsaj ne boš rabila prat vsak dan in iskat skupaj dovolj cotik za stroj, ker pri tako malem potrebuješ velikoooo, da napolniš en stroj, odrasli pa tudi toliko ne umažemo, če imaš oprano sproti. user posted image

Jaz sem pa ful žalostna, ker ne dobim regresa. Pa zaposlena sem v državni službi, v šolstvu, pa bomo ostali brez. Jaz pa sem imela že take plane, kaj vse bom kupila. Zdaj pa bom morala vse skup malo priredit. Še dobro, da naslednji teden pride denar od paketa. user posted image

Bastian111, drži se in upam, da bo ta direktor res kaj uredil, da te konkretno pregledajo. Tudi jaz ne razumem, zakaj bi čakali in videli, če boš lahko rodila po naravni poti, saj pa se v zadnjem mesecu posteljica več ne more dvigniti ali pač? Bedaki!

Kje pa je katy/o/??? Tudi ona je morala v bolniško zaradi predležeče posteljice, pa se nič več ne oglasi. Upam, da je vse ok.

Jaz cotike še kar perem in likam, ni še konca. Samo ker sem ziheraš, sem pripravila vse do št. 74, ker sem se zagarantirala, v kolikor potem ne bom imela časa poleg dveh.user posted image user posted image  Zdaj pa si moram počasi pripravit torbo za P in privlečt sezname na plano, da vidim, kaj moram še kupit. S prijateljico greva v šoping čez 2 tedna, tak da potem pa bom kompletna.

Jutri pa imam posvet za ultivo na Ptuju. Komaj čakam, da si malo uredim misli v glavi po tem in se lažje odločim.

Flower, jaz strij nimam, razen po nogah, pa to imam že od prej. Imam pa srečo, da so srebrno nevidne skoraj, tak da niso rdeče. Na trebuščku pa nimam nobene, samo imam tam ful raztegljivo kožo, ko sem se vedno samo redila in hujšala in redila in hujšala......user posted image user posted image user posted image

Sasula, podlogo za previjalno sva midva dala kar sama naredit. Kupila sva peno in usnjeni material, potem pa dala sešit podlogo, da je pasala gor in to je to. Jo imamo že 3,5 leta in je super, nič odrgnjena, bo uporabna še za drugega user posted image .

Jocika, to so testi za hepatitis B. Tudi meni je sedaj vzela kri za to testiranje in prav tako za zadnji test za toksoplazmozo. Za streptokok B moraš sama reči in plačati tudi.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?