Blacky30
|
Jaz sem danes spala kar v redu, nič mi ni bilo prevroče. Končno se je malo umirilo in imam trenutno v dnevni sobi 25,6 stopinje. To pa je že kar vzdržno, ker v prejšnjih dneh sem imela 28 stopinj. Frutka, naj ti ne bo nerodno glede cotik. Jaz sem privrženka temu, da je vedno bolje preveč kot premalo. Vsaj ne boš rabila prat vsak dan in iskat skupaj dovolj cotik za stroj, ker pri tako malem potrebuješ velikoooo, da napolniš en stroj, odrasli pa tudi toliko ne umažemo, če imaš oprano sproti. Jaz sem pa ful žalostna, ker ne dobim regresa. Pa zaposlena sem v državni službi, v šolstvu, pa bomo ostali brez. Jaz pa sem imela že take plane, kaj vse bom kupila. Zdaj pa bom morala vse skup malo priredit. Še dobro, da naslednji teden pride denar od paketa. Bastian111, drži se in upam, da bo ta direktor res kaj uredil, da te konkretno pregledajo. Tudi jaz ne razumem, zakaj bi čakali in videli, če boš lahko rodila po naravni poti, saj pa se v zadnjem mesecu posteljica več ne more dvigniti ali pač? Bedaki! Kje pa je katy/o/??? Tudi ona je morala v bolniško zaradi predležeče posteljice, pa se nič več ne oglasi. Upam, da je vse ok. Jaz cotike še kar perem in likam, ni še konca. Samo ker sem ziheraš, sem pripravila vse do št. 74, ker sem se zagarantirala, v kolikor potem ne bom imela časa poleg dveh. Zdaj pa si moram počasi pripravit torbo za P in privlečt sezname na plano, da vidim, kaj moram še kupit. S prijateljico greva v šoping čez 2 tedna, tak da potem pa bom kompletna. Jutri pa imam posvet za ultivo na Ptuju. Komaj čakam, da si malo uredim misli v glavi po tem in se lažje odločim. Sasula, podlogo za previjalno sva midva dala kar sama naredit. Kupila sva peno in usnjeni material, potem pa dala sešit podlogo, da je pasala gor in to je to. Jo imamo že 3,5 leta in je super, nič odrgnjena, bo uporabna še za drugega . Jocika, to so testi za hepatitis B. Tudi meni je sedaj vzela kri za to testiranje in prav tako za zadnji test za toksoplazmozo. Za streptokok B moraš sama reči in plačati tudi.
|