|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.6.2008 20:23:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3751
   RE: Julijke 2008 III. del
25.6.2008 20:29:15   
lex
hd user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in ti greš zdaj na koroško, da se skuhaš - revica

bastijan, jaz bi si na tvojem mestu plačala UZ pri drugem G in tako boš najbolj vedela. Če je diagnoza potrjena se odpravi v MB, zgleda da tile v MS nimajo čist vse pošlihtano pod havbo

Nič grem še 1x kuhno pospravit, ker sem še večerjo kuhalauser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
   [Brisano sporočilo]
25.6.2008 20:39:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3753
   [Brisano sporočilo]
25.6.2008 20:41:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3754
25.6.2008 20:51:33   
sasi13
dala sm gor 3 slikce ko bo več časa še pa jih dobite. hvala vsem za lepe želje.

Neposredna povezava do sporočila: 3755
25.6.2008 20:57:42   
neboglasnica
Pozdravljene vse po vrsti!

Čestitke vsem,  eno user posted image za vse, ki trpimo in ki so trpele zastonj v P.... Danes je bil sicer vroč dan, ki pa sem ga večinoma preživela noter, s klimo.. Užitek! Ob 17.00 so sosedi povabilo našo malčico  v bazenček in ko sem jo slekla, groza, polna izpuščajev potrebuhu, deloma po nogah in ritki. Tako ogromni fleki.. Šli k dežurni zdravnici, baje ni nalezljivo, nekakšna alergija. Zdaj pa mene tudivse srbi, starejšo tudi, tako da jo bom jutri peljala kar k njeni zdravnici.

Držte se...

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
25.6.2008 21:25:05   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: sasi13

dala sm gor 3 slikce ko bo več časa še pa jih dobite. hvala vsem za lepe želje.

Sasi, čudovita sta tvoja dva škratka mala. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
25.6.2008 21:27:28   
Blacky30
Glugluglu, tvoja želja je moj ukaz!user posted image user posted image user posted image  Drži se, če slučajno že danes ponoči letiš, ti želim prečudovit porod! In zelo hiter!user posted image

Ksenci, zatekanje v tej vročini je normalno. Če bi imela še ful povišan pritisk (vrtoglavica ipd.), potem bi morala na pregled. Pa manj slano jest. Samo, če se ti je zatekanje pojavilo sedaj, ko je tak vroče, potem ni nič narobe. Glede seznama...tudi tvoja želja je moj ukaz!user posted image

Ufff, lindy, hvala za to poslastico. Kako je pasala!!user posted image

Senci, ne sekiraj se, nisi edina. Pri meni je čez dan v stanovanju do 30 stopinj, ponoči pade največ do 28, nižje ne gre. Znorela bom počasi. Ne vem, kako bo potem user posted image  vzdržal v tem.user posted image

Sasi13, dobrodošla nazaj. Saj vemo, kako te otroček potem zaposli, da ni več toliko časa za RR kot prej, posebej pa še, če imaš dva. Imejte se super fajn in upam, da se boš še kaj oglasila in poročala, kako vam gre.user posted image user posted image  Sem pogledala slikice, prava lepotca sta.user posted image user posted image

Inigo, drži se!!! Saj bo......!user posted image

HD, srečno pot jutri!!! Pa javi se, ko prispeš.user posted image

Ojej, bastian, tebe pa matrajo!! Tvoje telo se je očitno odločilo in dela vse po svoje. Saj bo, julij bo kmalu tu in že boš cartala.user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
   [Brisano sporočilo]
25.6.2008 21:28:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3759
25.6.2008 21:30:42   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ROMY1612 (PDP 30.6.)

2. Inigo (PDP 2.7.)

3. glugluglu (PD 2.7.)

4. masaja (PDP 4.7.)
5. auroraa (PDP 5.7.) - rodila 22.6.2008 ob 16.23 fantka Matica!!!user posted image user posted image user posted image   

6. lunica24 (PDP 5.7.)
7. Samsa (PDP 5.7.) - rodila 25.6.2008 ob 2.44 punčko Laro!!!user posted image user posted image user posted image   

8. robika (PDP 5.7.)

9. Katy\o/ (PDP 5.7.)

10. lex (PDP 7.7.)

11. tinky (PDP 8.7.)

12. pety78 (PDP 8.7.)

13. Nasara88 (PDP 11.7.)

14. karamela6 (PDP 11.7.)

15. Juno (PDP 11.7.)

16. ksenci (PDP 11.7.)

17. ilatic (PDP 12.7.)

18. papir (PDP 12.7.)

user posted image user posted image        user posted image user posted image          

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
25.6.2008 21:32:49   
jocika
Hvalabogu, moj ne mara fuzbala, glih tak, ko jaz neuser posted image
Sem ga zdle vlekla v en hrib za eno urco, ko se je že glih shladilo. Je kr pasal...drugače me vest peče, če se nič ne rekreiram. Moja vest je zauser posted image    user posted image  user posted image  user posted image
Sasi, luštna pikeca, komaj čakam, da bom jaz tud cartala.

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 3761
25.6.2008 21:33:33   
Blacky30
Mojcek1, škoda časa, da bi ga izgubljala pred TV.user posted image user posted image  Raje tu čvekam, on pa naj kar sam gleda. Itak niti ne zazna, da sem zraven, tudi če bi sedela tam.user posted image

Lex, drži se jutri, pa javi se, ko prideš domov ali pošlji sms, če greš rodit!user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
25.6.2008 21:51:20   
glugluglu
 meni je pa grozno vroče, potim se povsod, od včeraj so mi pa noge še bolj zatekle. So zatečene, podplati me pa tudi bolijo. Smo pri starših in tukaj se sploh ne shladi, pa klime tudi nimajo.

Pa tile popadki, prej 3 močni v roku 10 min. no in od tega je sedaj že 40 min. Ja kako naj grem kam, bom prišla v P in ravno takrat ctg ne bi nič kazal. Tako, da Blacky mislim, da bom to noč ziher še preživela domauser posted image .  Pa najbrž še naslednjo. Sploh ponoči gre mali spat tako kot jaz. Potem zjutraj se zbudi pol ure za mano in začne noreti po trebuhu. Ja, če bi bilo tako tudi potem, bi bilo fajnuser posted image . Pa ne bi rada spet bila celo noč pokonci. Že dvakrat se mi je to zgodilo, ta tretjič si pa res želim, da bi se vse dogajalo podnevi. Razen, če se zavleče zadeva potem je pa res kriza.
Sicer, sej vem, ko bo bo, nič ne morem zbirati, kdaj.

Bastian, pojdi v Porodnišnico MB, oz. tako kot je napisal Pušenjak. Ti v MS so res sumljivi. Nekje v enem od vprašanj je Pušenjak tudi pisal do katerega tedna gre lahko placenta previa nazaj, kdaj pa potem ni več možno.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
25.6.2008 21:52:20   
Blacky30

Jaz pa zraven večerjam in čakam, če boste kako pametno rekle, pa nič. Jem pa žgance in mleko.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
   [Brisano sporočilo]
25.6.2008 22:00:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3765
25.6.2008 22:01:56   
nanka
Samsa iskrene čestitke.

Bastian drži se in poišči še drugo mnenje v MB.

Blacka, tudi pri meni je 28 stopinj in se kar kuham, najhuje je ponoči, ne vem kaj bi brez ventilatorja, ker klime še nimamo.

Me je pa ponoči nekaj zvijalo, samo ni bilo nič kritičnega, tako da zaenkrat ostajam tu, čeprav upam, da bom kmalu na vrsti.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
25.6.2008 22:05:30   
Blacky30
Nanka, ne moreš upat, da boš kmalu na vrsti, če še niti na čakalni listi nisi!user posted image user posted image user posted image  Te dam gor?

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
25.6.2008 22:05:52   
glugluglu
ja moj oče in mož tudi v dnevni gledata TV, mami je dala naša otroka spat, jaz pa lepo na rač., ampak bom se pa stopila od vročine, mislim tudi v glavo sem vsa premočena.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
25.6.2008 22:13:28   
rovar_ka
Pozdravljene mačke!

Vidim, da se tudi ve spopadate s to hudičevo vročino, ne samo jazuser posted image Včeraj smo imeli tako hudoo neurje in točo v velikosti piknponk žogic!Ampak vse je za nekaj dobro - se mi zdi da je le malo bolj sveže danes, oz. vsaj ponoči je bilo lažje spatuser posted image

Povejte mi nekaj - a imate vse klimo v avtu?Jaz je žal nimam in si niti ne predstavljam kako bi v tej vročini lahko vozla malo bibo v tako vročem avtu oziroma kako bo to zgledalo avgusta, če misli bit taka sparina kot je zdaj, ali celo hujšauser posted image user posted image

Tudi jaz že komaj čakam da grem rodit, pa imam rok komaj 25.7., ker ta vročina in nespečnost sta že za znoret nouser posted image
Pa še nekaj - a kateri ful otrdeva trebuh? Meni že nekaj časa otrdi enih 7x na dan minimalno..Res velikokrat no..Sem bila poslana tudi na bolniško zaradi otrdevanja, ampak mi očitno nič ne pomaga..ne počivanje, nič..Včasih tudi že ko se prekotalim z enega boka na drugega, mi otrdiuser posted image

Lepo se imejte in počivajte!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
25.6.2008 22:13:38   
Blacky30
Jaz imam kar kapljice na laseh na vratu. Pa ko jaz nikoli ne švicam, zdaj v tej user posted image  pa je prava groza. Sva bili pred user posted image  s sestrično v savni na 130 stopinjah in če verjamete ali ne, mi niti ena kapljica ni stekla dol, nikjer. Moja sestrična pa je bila tako mokra, da ji je v curku dol teklo, vse v očeh jo je že peklo, marička, meni je bilo prav smešno. In to sva bili notri 15 minut. Vmes pa je ona tetka prišla še dolit vodo gor, da je še bolj zakurlo. Nič nisem švicala, nič. Zdaj pa kot user posted image .

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
25.6.2008 22:16:20   
lex
sasi jaz se teh mali nadebudnežev sploh ne morem nagledat, resta sta prava cukerčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

blacky - mene je minilo in danes se počutim odlično, proti zadnjih nekaj dni. Evo zdaj grem pod tuš, potem grem pa še malo uredit spletnik (blog) naše hiše, da boste približno videle kako bo nekoč zgledala

Neposredna povezava do sporočila: 3771
25.6.2008 22:17:14   
Blacky30
Pri meni se je otrdevanje kar umirilo samo od sebe, mogoče se pojavi 2-3x na dan.

Glede vožnje v avtu pa boš morala pazit in ne hodit ven z user posted image  sredi dneva, pač pa dopoldan in proti večeru. Razen nujna vožnja. Mi imamo klimo v avtu.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
25.6.2008 22:19:22   
Blacky30
Aha, lex torej ostaja z nami še naprej.user posted image user posted image user posted image  Potem boš ti še seznamček uredila, sem se že ustrašila, da ga moram prevzet že jaz. user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
25.6.2008 22:20:30   
lex
midva jo imava. je pa v starem avtu nisva imela. Prej moreš avto totalno ohladit pa še pol takoj zašvicajo in jaz sem ga potem vedno takoj še v avtu spreoblekla. Za 1 maj smo šli domov dopoldan - le zakaj? pa se je kopal vso pot od Poreča do doma. To je bil glavni razlog, da ko kupiva naslednji avto je not klima. No imamo celo avtomatskouser posted image . Je pa v stanovanju nimam, teh 14 dni nekako že preguramo, v bajti bomo pa menda imeli toplotno črpalko, ki nas bo poleti hladila, pozimi grela skozi talno ogrevanjeuser posted image , vam javim čez par let kako bouser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
25.6.2008 22:22:17   
lex
zdaj grem pod tuš, drugače se bom cela skup zlepla (le kako bo revica ven prišlauser posted image ) pol pa uredim seznamčke (za nazaj ne bom, če ima katera kakšen podatek naj javi) in blog

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Enako ime?
Masha_M

Če bi izvedeli, da je nekdo od vaših bližnjih otroka poimenoval enako kot vi svojega, ali bi se počutili...?

jezno, užaljeno? (30%)

počaščeno? (32%)

indiferentno? (39%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!