Blacky30
|
Glugluglu, tvoja želja je moj ukaz! Drži se, če slučajno že danes ponoči letiš, ti želim prečudovit porod! In zelo hiter! Ksenci, zatekanje v tej vročini je normalno. Če bi imela še ful povišan pritisk (vrtoglavica ipd.), potem bi morala na pregled. Pa manj slano jest. Samo, če se ti je zatekanje pojavilo sedaj, ko je tak vroče, potem ni nič narobe. Glede seznama...tudi tvoja želja je moj ukaz! Ufff, lindy, hvala za to poslastico. Kako je pasala!! Senci, ne sekiraj se, nisi edina. Pri meni je čez dan v stanovanju do 30 stopinj, ponoči pade največ do 28, nižje ne gre. Znorela bom počasi. Ne vem, kako bo potem vzdržal v tem. Sasi13, dobrodošla nazaj. Saj vemo, kako te otroček potem zaposli, da ni več toliko časa za RR kot prej, posebej pa še, če imaš dva. Imejte se super fajn in upam, da se boš še kaj oglasila in poročala, kako vam gre. Sem pogledala slikice, prava lepotca sta. Inigo, drži se!!! Saj bo......! HD, srečno pot jutri!!! Pa javi se, ko prispeš. Ojej, bastian, tebe pa matrajo!! Tvoje telo se je očitno odločilo in dela vse po svoje. Saj bo, julij bo kmalu tu in že boš cartala.
|