Anonimen
|
dobro jutro pupe če se bom spomnila : samsa: kaj naj ti rečem drugega kot iskrene čestitke. vesela sem zate,. za tvojo družino in seveda za malo princesko. kar na jok mi gre bravo mamica sasi13: prekrasna malčka, tu pa sem se dejansko zjokala, ko take slikice naredijo mojega Lukija v trebuščku še bolj resničnega. ko se zavem, da bom tudi sama držala takle zaklad kmalu v rokah. bastian: groza... daj prosim dobi drugo mnenje, naj te nehajo mučit, upoštevaj nasvete tistih, ki jim bolj zaupaš! blacky: si zadnjič vprašala, če je od bratranca žena že rodila. ni, popadki so se ji umirli, ampak ima za danes napovedan CR, če ne bojo kaj prestavli, sem čisto na trnih, pričakujemo malega Daniela in sem že celo jutro jokava zarad pričakovanja reveca: super da ste doma, da se cartate, super novica, zdaj pa le na polno uživajte. ostale: jaz sem pa danes tko čustvena, sej se verjetno bere iz posta. nekak pomirjena sama s sabo, z dejstvom da Luki prihaja (spet sem se začela jokat), ampak da nimam vpliva kdaj... da bo kmal v mojem naročju majhna kepica, sad najine ljubezni. joj mi bo jutri nerodno, ko bom tole brala, ampak vam pač zaupam svoje občutke počutje je torej psihično fenomenalno, fizično sem pa čisto na psu, ampak brezveze da kaj pišem, ker imamo čisti vse enake težave, tak da... ko jih šmirgla... mejte se , se še javim blacky: bi mogoče pisala najsi, če se še ne bo javila, pa jo mogoče mal vprašaš? da vidimo kak gre naši julijki in če že carta? kaj misliš papa
|