|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
26.6.2008 9:00:42   
Anonimen
dobro jutro pupe

če se bom spomnila :

samsa: kaj naj ti rečem drugega kot iskrene čestitke. vesela sem zate,. za tvojo družino in seveda za malo princesko. kar na jok mi gre user posted image user posted image user posted image bravo mamica

sasi13: prekrasna malčka, tu pa sem se dejansko zjokala, ko take slikice naredijo mojega Lukija v trebuščku še bolj resničnega. ko se zavem, da bom tudi sama držala takle zaklad kmalu v rokah.

bastian: groza... daj prosim dobi drugo mnenje, naj te nehajo mučit, upoštevaj nasvete tistih, ki jim bolj zaupaš!

blacky: si zadnjič vprašala, če je od bratranca žena že rodila. ni, popadki so se ji umirli, ampak ima za danes napovedan CR, če ne bojo kaj prestavli, sem čisto na trnih, pričakujemo malega Daniela in sem že celo jutro jokava zarad pričakovanja

reveca: super da ste doma, da se cartate, super novica, zdaj pa le na polno uživajte.

ostale: jaz sem pa danes tko čustvena, sej se verjetno bere iz posta. nekak pomirjena sama s sabo, z dejstvom da Luki prihaja (spet sem se začela jokat), ampak da nimam vpliva kdaj... da bo kmal v mojem naročju majhna kepica, sad najine ljubezni.  joj mi bo jutri nerodno, ko bom tole brala, ampak vam pač zaupam svoje občutke user posted image

počutje je torej psihično fenomenalno, fizično sem pa čisto na psu, ampak brezveze da kaj pišem, ker imamo čisti vse enake težave, tak da... ko jih šmirgla...

mejte se , se še javim

blacky: bi mogoče pisala najsi, če se še ne bo javila, pa jo mogoče mal vprašaš? da vidimo kak gre naši julijki in če že carta? kaj misliš

papa

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3801
26.6.2008 9:15:23   
Tinky
Jutro nosečke....

rola se mi, vroče je za znoret, ponoči nič ne spim, sem tečna, žalostna in nestrpna. HOČEM IT RODIT!!!!!!!!!!

V album sem dala fotko 39. tedna....

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
26.6.2008 9:16:34   
Anonimen
tinky moja, saj bo user posted image

mal še zdržimo, mal mal še. mogoče pa naju že danes kaj preseneti, kaj praviš?

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
26.6.2008 9:24:08   
Tinky
lunči, sej veš....rodila bom okoli 20. oktobra user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
26.6.2008 9:26:03   
Anonimen
pa sej bom takrat s tabo user posted image user posted image jaz bom 21. oktobra. user posted image user posted image pa itak bo z nama tudi inigo kot kaže, tko da nas bo čist dovolj user posted image user posted image (oprosti inigo hahaha)

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3805
26.6.2008 9:35:41   
Senci
Pozdravljene sotrpinke! Blacky 30, flower, nanka, tinky, pa sigurno še katera - sočustvujem z vami glede vročinskih tegob. Tudi jaz imam v stanovanju cel dan in ponoči zastonj savno. Lahko da tudi zaradi tega potem nimam težav z zatekanjem, saj vsa morebitna odvečna voda steče iz mene ;)
Z otrdevanjem trebuha imam tudi jaz probleme, se mi zdi da še bolj ponoči, ko se prekladam iz enega boka na drugega. Ali se pa bebica tako naguzi, ne vem.
Bastian 111, tebe pa res sekirajo in matrajo. Ampak ostani trdna v sebi, pa se bo že nekako vse uredilo tako kot je treba. Ne izgubit upanja v dober konec!
Lunica 24 - malo sentimentalnosti pa tudi ne škodi a ne?! Jaz po naravi tudi nisem ful jokica, ampak včasih imam pa tudi "slabe" trenutke.
Ostalim pa lep osvežilen pozdrav - naj vam bo čim manj vroče, naj vas čim manj boli pa čim manj otekajte!

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
26.6.2008 9:40:59   
Anonimen
senci, sej nekaj kažejo vremenske napovedi, da bo bolj hladni vreme, ampak jaz temu ne verjamem več. saj v kakšnih krajih imate dež in se ohladi, v Celju pa že cel čas samo sonce nabija.

ponoči je bla sploh katastrofa, odprto strešno okno, velik ventilator vklopljen, odprta vrata v sobo, jaz pa sem mela vročinske valove... do 2 ponoči nism zaprla oči, mešalo se mi, pol sem mela pa vsega dovolj, pa sem šla v dnevno in tam počakala jutro, da nisem mojga motla s premetavanjem. ker je šel že ob 5 v službo, sem se potem prestavla v spalnico, prinesel je še en ventilator in mi oba naštimal direkt vame, pa sem še vseeno rabla eno uro, da sem se mal rešla vročine... kolk je pa to zdravo, pa ne bi... user posted image

ampak kaj naj človek nardi, nič ne moreš, tle v mansardi, brez klime je pač savna čez dan in ponoči, resnično upam, da bi vsaj danes deževalo, da se vsaj za en dan shladi... pa tudi vsem ostalim želim isto..

(odgovor članu Senci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
26.6.2008 9:42:22   
Blacky30
Bom pisala Najsi, pa javim potem.user posted image

Greva z malim malo ven.

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
26.6.2008 9:43:38   
maja24
Ojla čveke maleuser posted image user posted image user posted image

Kira bi k men pršla kuhat pa mal pospravt,ker se mi čist popolnoma nč neda,noge pa roke pa pomoje cela jest povna vode in to 24ur na dan,groza,a pa je to sploh normalno,ma sej bomo jutr vidl kaj bo predraga G rekla.

Me pa mal skrbi,ker sm se z eno pogovarjala,ko je bla noseča je ful zatekala in jo je na rednem pregledu G poslala v P,da so ji porod sprožl,a je to možno da te tut zarad nenormalnega otekanja pošibajo v P?

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
26.6.2008 9:46:01   
Blacky30
Ja, maja24, če sumijo na preeklampsijo, to je ful zatekanje in povišan pritisk, je nujna sprožitev poroda. Drži se in se javi!

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
26.6.2008 9:46:14   
Anonimen
maja24 tudi men se nič ne da in tak je že tri dni odkar je ta huda vročina. vse stoji... ne likam, ne pospravljam, kuham čist preproste stvari user posted image preprosto se ne morem spravit, samo sproti nardim kar je treba, dobro da moj razume

ja maja 24, zatekanje, če ful zatekaš je lahko kaj v povezavi z visokim pritiskom... ponavadi zarad tega pošljejo takoj rodit. zmeri si pritisk... zaradi samega zatekanja, pa ne vem, mogoče če se RES preveč vode nabira, ampak mislim, da smo zdej skor vse ful zatečene, tko da naj katera druga pove kako je  s tem.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
   Julijke 2008 III. del
26.6.2008 9:48:21   
dzanika
Samsa iskrene čestitke tudi od mene! user posted image  user posted image

Včeraj vas cel dan nisem brala tko da sem sedaj komaj vse prebrala za nazaj. Pri meni je pa stanje sledeče. Včeraj je prišla k meni mami in mi pomagala pospravit celo stanovanje. Edin neki cotik mam še za speglat. Drugače pa mam noge takšne da ne morem niti hodit normalno, niti nič obut!!! Tut japonke k sem jih do sedaj nosila ne spravim več gor. user posted image Danes si grem kupit tiste gumijaste čevlje za nataknt, ne vem kako se jim reče... Jutri mam pregled ampak itak ji vsakič povem da zatekam pa pravi da je to povsem normalno dokler je pritisk normalen in da naj ne pričakujem da bom nehala zatekat, ker bom sedaj zatekala do poroda pa lahko še malo po porodu. user posted image Groza!! user posted image

Uživajte, pa upam da se nas danes tole vreme malo usmili ker zdej je pa res že mal pretirana vročina!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
26.6.2008 10:00:49   
Juno
Vrooočeeeeeeeeee!!!!!!!!

Vidim da imamo podobne težave. Midva sva v bloku, v najvišjem nadstropju, streha je ravna, izolacija je slaba. Vse je pregreto, tudi ponoči se niti malo ne ohladi. Ponoči je termometer v spalnici kazal 30 stopinj.
Iz mene kar teče. Zbujam se čisto mokra. Spalna srajčka je za ožet, poušter čisto moker. Tudi čez dan ni nič bolje. Sedaj sedim za računalnikom z brisačo okoli vratu, da si sproti brišem pot. Za znoret.....

Možek je bil včeraj ves dan z mano in ko je videl kako dobesedno teže z mene, je šel na Merkurjevo spletno stran in naročil prenosno klimo. Tako da jutri dobiva klimo - hura!!!

Tempus fugit, amor manet!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
26.6.2008 10:04:35   
Juno
Samsa - čestitke za Laro user posted image .

sasi13 - kako lepe slikce, čisto sem se raznežila ob njih. Krasna otročka imaš. user posted image

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
26.6.2008 10:06:51   
Inigo
tale RR spet nagaja...

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
26.6.2008 10:10:06   
Inigo
tut mi smo se menli o tej prenosni klimi, ampak jo tk odsvetujejo...
pravijo da je brez veze, ker morš met neko cel speljano ven, da gre vroč zrah ven in voda... in to je lahko samo čez okno. in kaka je pol fora, da maš pržgano klimo in odprto okno?! ne vem... ni mi jasno. ampak jst si jo tako neizmerno želim, ker me bo ubilo!

vročina, popadki, bolečine, otdrevanje in zdj še tta angina... to je za znoret!

lunica in tinky
- je oktobra je ravn fajn mesec za rodit! sj kkr kaže, bomo res med zadnjimi...

tinky - tale tvoj bušek... matr je lep! user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
26.6.2008 10:21:28   
Juno
tut mi smo se menli o tej prenosni klimi, ampak jo tk odsvetujejo...
pravijo da je brez veze, ker morš met neko cel speljano ven, da gre vroč zrah ven in voda... in to je lahko samo čez okno. in kaka je pol fora, da maš pržgano klimo in odprto okno?! ne vem... ni mi jasno. ampak jst si jo tako neizmerno želim, ker me bo ubilo!

Inigo - tokrat sem pravilno napisala tvoj nick user posted image
vsekakor je boje imeti stensko klimo, ampak midva se imava namen v roku enega leta preseliti, zato se nama stenske klime ne splača kupovati, ker cena montaže ni zanemarljiva. Tudi jaz sem bila skeptična glede prenosne klime, ampak te dni je postalo res prehudo, tako da sedaj komaj čakam, da jo dostavijo. Bom sporočila, kako se bo obnesla.

Tudi jaz sem dala v album sliko trebuščka v 38. tednu. Prav hecno je, ker zgleda manjši kot je bil dva tedna nazaj...Ne vem ali se je mali drugače obrnil, ali je to zato, ker se je spustil dol...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
26.6.2008 10:27:10   
Inigo
Juno - bravo!!! user posted image daj mi sporoči kako se bo obneslo in kako je s to klimo. ker tut midva se misliva preselit v roku 1 ali 2 let... tko da se nama tut ne splača kupovat te stenske. katero pa sta naročila? maš mogoče link?

(odgovor članu Juno)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
26.6.2008 10:33:25   
Inigo
ej juno, ful lep bušek... pa res je manjši! user posted image najbrž se je otroček malo drugače zasukal. kk je to men zanimivo... res je!  nosečnost je prava znanost in avantura - nikol ne veš kako in kaj se bo zgodilo. 

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
26.6.2008 10:39:26   
glugluglu
danes nič bolje glede vročine, joj, pa kar vrti se mi nekaj v glavi, komaj diham, sem doma pozabila tablete za železo in mi je šla sedaj mami kupit nekaj brez recepta v Lekarno.
Pri nas doma v Logatcu je bilo pa že v bivšem stanovanju bolj mrzlo, sedaj v hiški tudi, samo kaj ko smo sedaj brezdomci za par dniuser posted image .

Se hočem tega rešiti, da bi šla čimprej v P, ker potem ko bi prišla nazaj, bi šla že domov, ampak tam v porodnišnicah je pa sedaj najbrž še bolj grozno. Najbolje, da grem po nakupihuser posted image , to bi mi moralo sedaj v tem vremenu in stanju ziher sprožiti porod. Sem ugotovila, da sem zadnji mesec nakupovala samo za malega - težko pričakujočega, za njegova bratca in sestrico pa nič posebnega, kakšno majčko, sedaj se mi bosta pa skuhala v tej vročini.

Aja tisti natikači, kera je omenjala, so Crocksi, zadnjič sem jih gledala v Supernovi in ker so original 40 EUR sem rekla, da si jih jaz kupim po porodu ko mi gredo noge nazaj, ker takrat ko sem sprobavala mi nobena št. ni bila ta prava. Ali glih za glih, ali pa preširoki kljub zatečenim nogam.  Moram pa to otrokom kupiti, ker čeprav zgledajo čudno in jih zato nisem hotela kupiti lansko leto, so baje zelo dobri za noge, noge počivajo,..In za okoli hiše letat in sprehode so fajn. No sej jih je tudi mož za otroka sedaj prinesel iz tam, kjer ga sedaj ni bilo 1 mesec, originalne je dobil pol ceneje ampak je vse preveč preveliko prinesel.

Aja. solata Kraljica je bila super.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
26.6.2008 10:43:22   
Juno
Inigo - ne morem ti poslati direktnega linka, ne gre.
Pojdi na http://nakup.merkur.si/, na levi strani klikneš na Hladilna in grelna telesa, nato pa: Klime, vlažilci in čistilci zraka.

Midva sva kupila prenosno klimatsko napravo DE'LONGHI, PAC A95. Imam pa slabo novico. Midva sva jo naročila včeraj preko spleta, je bila po akcijski ceni 399 EUR, dostava na dom je brezplačna. Sedaj sem videla, da se je do danes podražila, nova cena je 505 EUR. Ja, bom sporočila kako se bo obnesla.

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
26.6.2008 10:43:41   
Tinky
Sem bila v trgovini in termometer v avtu kaže že 35 stopinj, to je noro, mokra sem do spodnjih gat. Počivat ne morem, ker se nimam kam uležt, saj kavča več nimam, postelja je v razsulu. Sam stol pa računalnik sta še na razpolago.
Tečna sem pa kot 100 hudičev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Bi kar Dejana v službo poklicala, da me pride mal user posted image user posted image user posted image , v upanju, da me prime it rodit.

Juno, tvoj buši je pa tko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image lep.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
26.6.2008 10:46:14   
Blacky30
Novička od NAJSI:

"Pokorno javljam, da se je 26.6. ob 2.17 naša družina povečala za 3800 g in zrasla za 53 cm. Krivcu za to je ime OSKAR. Srečna mamica in očka. Lp, Najsi"

Čestitkeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Lepo se cartajte in čimprej se nam kaj oglasi.user posted image user posted image

user posted image

Se je pa Najsi oglasila s sms-jem ravno takrat, ko sem ji hotela pisat, kako je z njo. Tak da, lunica, izgleda, da te je slišala.user posted image
Je pa zanimivo, da sta obe s Samso imeli zjutraj oz. dopoldan sprožen porod in sta obe rodili naslednji dan med 2. in 3. uro.user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
26.6.2008 10:47:16   
maja24
A ste kle res same manikenke al pa sm sam jest bajsi.

Juno res luštkan trebušček.

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
26.6.2008 10:48:30   
Senci
Res  spet kurijo kot pri norcih. Juno, daj res sporoči, kako se obnese tale prenosna klima, ker mene tudi zanima. Danes sem klicala že na tri različne konce koliko časa traja, da pridejo zmontirat prenosno klimo in je odgovor povsod isti 10-14 dni. To je pa meni absolutno preveč! Sicer se hladim z ventilatorjem, ampak me potem glava boli. Pa še slabo mi je - najbrž od vročine.
Dzanika, ja eni imajo res razne nevihte, toče,... in se potem malo shladi. Ampak tudi pri nas v Ljubljani žal ni temu tako.
Držte se sotrpinke!

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

prsna črpalka
tina202

Ali ste potrebovale prsno črpalko? ( pa še kakšen komentar zraven prosim)

Da, ker dojenje ni steklo (26%)

Da, čeprav sem tudi normalno dojila (39%)

Ne, ker sem dojila (29%)

Ne, ker sem dajala drug mlek (5%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!