glugluglu
|
Blacky, lahko me daš na seznam, včeraj mi je G napovedala, da najbrž ne bom zdržala do naslednjega torka, ko imam spet ctg in da bo kar presenečena, če me vidi. Imam zelo zmehčan MV, pa glavica je že čisto nizko. In je rekla, ko me bo spet malo bolj pogosto prijemalo moram kar iti v P. Jaz tudi mislim, da me je v nedeljo grabilo od in če bi še enkrat bi najbrž takoj tja letela. Sem pa dobila tabletke Canesten za v nožnico, je rekla, da zato, da bo res čista nožnica, če se kaj zgodi, ker sem imela malo izcedka. Sedaj me vsake toliko časa kakšen popadek zagrabi, ampak se držim, oz. pospeševali zadeve pa še raje ne bomo , vsaj do sobote ko bodo zadnja dela v zgornjih prostorih gotova. v sobah suši, joj kolk je šele tu vroče, groza. Smo pa sedaj zmenjeni, da gremo v Sneberje k enim prijateljem na bazenček, vsaj nekaj. Jaz pa nahrbtnik za v P povsod kamor grem s seboj jemljem, tudi lupinica je pripravljena, sicer zaenkrat pri mojih starših, ampak jo mož samo tam pobere, sej v nedeljo bodo že lahko pri nas vse sestavili tako, da tudi če me danes prime ni več panike. Tako, da Blacky, sedaj me res lahko daš na seznam. Je pa res nekaj, moji sosedi so pri tretjem tudi napovedali, da bo dosti prej rodila, ker je imala že zmehčan MV in nizko,..., - potem je pa bila 1 teden čez rok.
|