|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
25.6.2008 10:28:05   
jocika
Samsa, se pridružujem čestitkam! Bravo!!!!!!!!!!user posted image user posted image
Pa Motoristki in Liju še tudi nisem čestitala, malo sem pozna, ampak...bravo!!!!!!!!!!!!!!!Pridne ste.
Midva z user posted image  sva pa ravnokar avto tako prepucala, da je tak, kot nov. Globinsko. Tri ure... Zdej grem pa vodoravno, pa na sladoleduser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
25.6.2008 10:29:22   
glugluglu
Blacky, lahko me daš na seznam, včeraj mi je G napovedala, da najbrž ne bom zdržala do naslednjega torka, ko imam spet ctg in da bo kar presenečena, če me vidi. Imam zelo zmehčan MV, pa glavica je že čisto nizko. In je rekla, ko me bo spet malo bolj pogosto prijemalo moram kar iti v P.
Jaz tudi mislim, da me je v nedeljo grabilo od user posted image  in če bi še enkrat bi najbrž takoj tja letela. Sem pa dobila tabletke Canesten za v nožnico, je rekla, da zato, da bo res čista nožnica, če se kaj zgodi, ker sem imela malo izcedka.

Sedaj me vsake toliko časa kakšen popadek zagrabi, ampak se držim, user posted image  oz. pospeševali zadeve pa še raje ne bomouser posted image , vsaj do sobote ko bodo zadnja dela v zgornjih prostorih gotova.

v sobah suši, joj kolk je šele tu vroče, groza. Smo pa sedaj zmenjeni, da gremo v Sneberje k enim prijateljem na bazenček, vsaj nekaj.

Jaz pa nahrbtnik za v P povsod kamor grem s seboj jemljem, tudi lupinica je pripravljena, sicer zaenkrat pri mojih starših, ampak jo mož samo tam pobere, sej v nedeljo bodo že lahko pri nas vse sestavili tako, da tudi če me danes prime ni več panike.

Tako, da Blacky, sedaj me res lahko daš na seznam.

Je pa res nekaj, moji sosedi so pri tretjem tudi napovedali, da bo dosti prej rodila, ker je imala že zmehčan MV in nizko,..., - potem je pa bila 1 teden čez rok.

Neposredna povezava do sporočila: 3727
25.6.2008 10:36:10   
glugluglu
Prej je nekaj ven izpadlo:

Smo v Lj za par dni, ker se v sobah parket suši, joj kolk je šele tu vroče, groza.

Neposredna povezava do sporočila: 3728
25.6.2008 10:53:05   
papir
bastian držimo pesti

Neposredna povezava do sporočila: 3729
25.6.2008 10:56:07   
ksenci
kako lepo, da se že tako veselo rojevajo julijčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image
ne morem bit skoz na forumu, sam skoz študiram, kaj je novga pa če je že kira rodilauser posted image
Vročina- imava stanovanje na podstrešju vendar še ne klimeuser posted image počakamo še do druge plače pol pa mi je čist vseen kako -hočem jo!!!!!! pa sej se bo lubek  stinjaluser posted image

spim katastrofalnouser posted image

še zdaj ne vem če je kaj nevarno, ker imam noge zelo zatekle- npr iz številke 39 na 42user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3730
25.6.2008 11:02:59   
ksenci
blacky- me lahko daš na sezna, da bo gužva 11.7user posted image

lunica- kolk ctg-jev si že ti melauser posted image a ga maš zmeramuser posted image   jz sm ga mela sam 1x, pa mi ni moja g. nič omenla, da ga bom mela, pa mam naslednjič tvojo g, ker gre moja na dopust, pa ne vem. mam pregled 2.7 pa mislim, da se bom kr butasto nardila, pa šla prej na ctguser posted image kaj misliš?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
25.6.2008 11:16:21   
lindy
Ksenci jest mam tud noge full zatekle, sem k en slonček, sam dokler je pritisk vredu, naj to ne bi bilo nič narobe, če pa imaš previsok ali prenizek pritisk je pa to za otročka lahko nevarno, samo v tej vročini mamo pomoje vse zatekle noge, ene bolj druge manj. Punce pa sej je še čist mal do dneva, ko bomo cartale svoje pikice in takrat bojo težave izginle(upamuser posted image ). Jest sploh ne vem kam naj se dam v tej vročini, v dnevni je že tolk soparno, da komi diham, upam da se bo kaj ohladilo. Bom rajš kr cel dan doma k si sploh ven ne upam, ker je res noorooo vroče!
user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
25.6.2008 11:45:07   
Katy\o/
user posted image Čestitke Samsa, za malo pupiko Laro! user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
25.6.2008 11:51:30   
Senci
Tudi pri nas je vroce kot pri norcih. Zivim v najvisjem nadstropju v bloku in ponoci je najhuje. Ta teden sploh ne morem spati zaradi te hude sparine. Ponoci kaze termometer se kar 27 stopinj. Mi tudi pitje vode ne pomaga vec dosti. Tako da socustvujem z vsemi ostalimi, ki vam je vroce. Baje bo avgusta bolj hladno - bomo videli.

Pocasi gre zares in proti koncu za nas, julijke. Nekaj jih je ze presrecnih z otrockom v narocju, nekaj jih je tik pred zdajci, nekaj nas pa se kmalu bo. Samo ce ne bi bilo tako vroce bi bilo lazje cakat. Pa saj bo.

Lp

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
25.6.2008 12:05:46   
sasi13
evo mene na hitro. na žalost nimam časa da bi vas brala za nazaj ste preveč napisale v 12 dneh ko me ni bilo. včeraj smo končno prišli domov in smo vsi okej. tamala jeta in spita sta zelo pridna. vsem ki ste rodile čestitam. drugič vam pa še kaj več sporočim. lepo se imejte in uživajte na sončku, mi že gremo danes ven za 5 minut user posted image

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
25.6.2008 12:09:22   
ksenci
sasi kako lepo da si se oglasla in da se imate superuser posted image user posted image user posted image
želim ti, da bi se še naprej imeli tako lepouser posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
   [Brisano sporočilo]
25.6.2008 13:36:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ksenci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3737
25.6.2008 14:12:01   
jocika
vidim, da ste se vse poskrileuser posted image
Midva pa razmišljava, da ni druge, kot da se greva dol pred garažo z mrzlo vodo špricatuser posted image  Sej mogoč bi bil bazen še boljša izbira, ampak se nama še to ne da. Zdajle sem skuhala kosilo in mi je zakuhal totalno. Mislim, da bi bla od danes naprej najrajš še sam na solatkahuser posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
25.6.2008 15:06:02   
Inigo
danes je pa katastrofa! mene bo skurlo... bi se šla kam kopat, pa ne smem, ker je že čepek šel in nismo varni pred infekcijami. v bazenih pa se najde vse mogoče - klor, urin, takšne in drugačne bakterije... user posted image nič ne bo!

samsa- čestitke ob rojstvu male Lare! kak lepo... vse bodo rodile pred mano... user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
   [Brisano sporočilo]
25.6.2008 15:32:04   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 3740
25.6.2008 15:51:35   
lex
Dober dan ali kako iz user posted image  vročega dneva narediti še bolj vroč dan.

Jaz sem dopoldan kuhala kosilo za 10 ljudi. Še sreča, da je mama imela otroke in da zg. štuka ni doma. Sta šla že zjutraj nekam v planineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , joj kako sem si oddahnila. Mami je potem še tamalo položla in mi pomagala kuhinjo pospravit, sem bila skor tako kot naši gradbinci, ko so že ves dan na parceli in tam blizu ni nobenega drevesa. Najprej nama je bilo to ful fajn, zdaj pa že razmišljava, da bova nekaj zelenega visokega posadila vsaj tam ko je terasa, da bomo lahko na terasi sedeli.

Samsa čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem drugače boljše, le ko se premakne me zaboli. Skratka moje mišice ne gre več nategnituser posted image , pa jajčniki tud več nimajo placa bit tu notriuser posted image

Ja nič grem še ostalo perilo do konca zložit, potem bomo pa šli še malo ven

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
   [Brisano sporočilo]
25.6.2008 16:02:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3742
25.6.2008 16:37:58   
lex
jaz sem se včeraj v domačem bazenu pri mojih, pa v morje bi tud skočila. Pokliči kako frendico iz obale, ki ima otroke in jo vprašaj. Jaz mislim da lahko, pač nisi 2 uri not ampak max 10minut pa čez neki časa spet,.... uživaj preden prideš v peklensko vročino, kjer teče mimo ali Drava, Meža, kaj mate pa že vi?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
25.6.2008 16:48:47   
Inigo
hruška - morje baje ni panike, ker je naravna tekoča voda. ne stoji, kot jezer in bazeni. ne vem... v morje bi tut jst šla. res ne za neki dolgo. pa plava tut nebi, kr najbrž niti neb mela kondicije user posted image flower je zadnjič pravla, da sta šla za en dan na morje z njenim, in se je namakala, plavat pa ni mogla. je reka, da so jo kr roke bolele user posted image pa ne pozabi frišnih kopalk zraven! aja, pa uživaj. še zame!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
25.6.2008 17:14:27   
ina82
SAMSA-čestitkeuser posted image user posted image user posted image , srečnica že cartaš svojo pikico pa še rešla si se poroda
mej je dans tak vroče da bom znorela, pa mali tak brca da me že vse boli, tak da mislim da si bom jaz tud počasi želela da se zgodi kaj prej
HD če bi bla na tvojem mestu bi se šla sigurno kopat, vsaj tolko da se ohladiš, saj ne boš zdaj v vodi dve uri, glih tolk da se namočiš pa čez nekaj minut ponovno
ČESTITKE vsem za opravljeno diplomo in maturo
Dobrodošla nova nosečka
Verjetno sem še kaj pozabla, brez zamere

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
25.6.2008 17:42:40   
bastian111
Sem že doma ležala sem celi dan v bolnišnici ,bila vsaj tri krat na CTG ,ki je vedno kazal da so popadki in na koncu me je odpostila domov. Sem čist na nuli z živci in bolečinami ,naredila mi je uz  me vg. pregledala in na zadnjem posvetu je rekla tako:
CTG kaže popadke ,ki pa žal še niso porodni
-Žal še ne krvavite in zato ni nujen CR
-Priporočam Vam ,da greste domov saj Vam za enkrat ne moremo narediti cr.
Drugi teden boste dobili termin za Cr,ki bo bolj proti roku
-Oz. oglasite se takoj ,ko zaznate kakšni krvav izcedek  ali res močnejše popadke.
Opozoriti Vas moram ,da pri vaši diagnozi lahko pride do masivne krvavite in teka se ne ustrašite pač pa takoj oglasite tukaj.

Žal to je to ,hvala bogu da je z otrokom vse v redu jaz pa bom to morala nekako prenesti.Lp

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
25.6.2008 17:50:11   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa tile te pa majo za norcauser posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
25.6.2008 18:00:17   
lindy
Joj bastian111 upam, da se kmalu rešiš tega in v naročje dobiš svojo pikico, držim pesti zate!user posted image

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
25.6.2008 18:25:16   
bastian111
Prosi Vas ,da si če utegnete preberete odgovor Dr. Pušenjaka na med.over.net pod naslovom Nasvet..........1 Tam mi je odgovoril na moje vprašanja ,sama sem mu zdaj nazaj odgovorila ,da njegov odgovor bolj kot jaz potrebujejo v Splošni bolnišnici murska sobota. Preberite pa mi potem povejte Vaše mnenje.

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
25.6.2008 19:38:55   
netki
user posted image SAMSA....čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

sasi13....sem zasledila v časopisu Novice, da so ti najdražji čestitali ob rojstvu user posted image user posted image ...kako lepo!!!!

midva z mojim sva mela pa dons mal generalne v stanovanju, sej vem da vas ne zanima, sam se morm mal pohvalit, sicer me neki še čaka, ampak za danes je bilo veliko storjenega.user posted image user posted image user posted image

jutri pa težko pričakovani šoping!!!!user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

ime
symba

katero ime ti je lepše?

tadej (42%)

matic (58%)

Število vseh glasov: 104

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!