Blacky30
|
Mojcek, jaz imam za v P pripravljen nahrbtnik. Pa bo še prostora ostalo. Ker cotik za ne bom vlekla zraven, jih bo mož prinesel na dan odhoda. Pa tudi kopalnega plašča ne bom imela s seboj, ker bo prevroče. Glede baby phone pa sem ga ravno kupila v BC v akciji za 50€. Je čisto ok, imaš pa ga v katalogu. Sicer se cena giblje med 80€ in 100€. Ina82, nobene panike ni, če si koze že prebolela. Moj Nejc jih je imel 2 meseca nazaj, pa sem bila cele dneve sama z njim. Tudi jaz sem jih prebolela v otroštvu. Inigo, vseeno bolje, da si doma kot tam, ker v P smo res avtomatsko bolj nesproščene, ker res ni domače okolje. Pomagat pa itak ne morejo, kot da samo čakajo. Tak da upam, da te čimprej konkretno prime in ko prideš not, da boš odprta vsaj 3 cm. HD, ja, včasih imam tudi jaz mehek trebuh, se očitno uleže bolj nazaj na hrbet al kaj, da se malo zmehča. Pojma nimam. Glavno, da brca, pa je vse ok. Katy, jaz imam s spolovilom ful težave že od 20t dalje. Nabreklo tako, da kar vse proč stoji, so pa pri meni problem žile na sramnih ustnicah, ki ful izstopajo in posledično srbi, kar pomeni, da ko se praskam, se vname in se odprejo ranice in je vse skup že prav neznosno. Preveri z ogledalom, če so ti na tisti strani, ko te špika, kaj žile bolj izstopile in nabrekle? Moj g. pravi, da za to ni zdravila, kot le blaženje in potrpljenje. Dodatno srbečico spodaj pa povzročajo baje tudi hormoni. Zimska, tudi to špikanje v nožnici poznam iz prve . Nimam pojma, kaj je, ko sem takrat na pregledu omenila g., ni nič posebnega opazil, tudi odpirala se še nisem. Tak da očitno en stranski učinek nosečnosti. Senci, lepo, da si se oglasila. Pa upam, da se še boš, ne samo, ko imaš težave. Bodi čveka, kot se za julijke spodobi. Motoristka, čestitke za uspešno opravljeno diplomo!!!!!!!!!! Lex, se popolnoma strinjam s teboj glede sproženega poroda. Res pa je velika razlika med tem, da je Karamelina prijateljica rojevala drugič in ti prvič z umetnimi popadki. Prvič je res vse veliko težje, medtem ko drugič gre hitreje tudi, če so umetni popadki. Glede in tega, da jih nonstop za rokice šlatajo....joj, kak mi grejo na živce s tem. Vrat ima vroč ali topel, rokice mrzle in gušijo, da ga zebe. Jaooooo, včasih bi komu lahko vrat zavila. Dzanika, hvala za info glede klime v porodnih sobah. Ja, saj za porodno sobo me je zanimalo, na oddelku itak vem, da jih nimajo, ker se lahko prehladijo. Hvala bogu, da so vsaj tam, ko bomo itak ful sopihale. Netki, zadnjič sem pri Pušenjaku brala, da se v drugi ne spusti kaj veliko prej, kot par ur pred porodom. Pri prvič nosečkah pa se spusti tudi do 14 dni prej. Tak da recepta za to pa menda ni, to moraš prepustiti naravi. Ja, čaj iz malinovih listov bom začela piti konec tedna, čakam, da mi ga kolegica kupi, ji je bolj pri roki. Ni pa pozno, itak ga lahko začneš piti šele po 37. tednu. Pety78, jaz CTG-ja do zdaj še nisem imela. Glede cotik pa bo moj imel bodi - kratki rokav, majčka z dolgimi rokavi, bombažne hlačke z nogicami not, kapica in konec. Ne glede na vreme, ker novorojenček še 3 tedne po porodu ne zna uravnavati temperature in je navajen na 37 stopinj, tak da mu ne bo vroče. Itak pa bo v avtu samo 20 minut, pa smo že doma. Liju, si že poskusila Legofer?? Jaz sem ga malo prej. Fuj, bljak, fuj....... Pa sem tudi dobila 2 steklenički. Pa čestitke za maturo!! Si res opravila veliko delo pred porodom! Lejla969, kako to, da ti je rekel, da boš naslednji teden rodila? Fiksno (te bo poslal rodit) ali je samo predvideval? Yasminka in moya, uživajte na morju!!! Bastian, jaz tudi mislim, da je MB boljša izbira glede na odgovor, ki si ga danes dobila v MS. In pa tudi glede na njihov odnos! Robika, na seznamu imaš PDP 5.7., ti pa praviš, da 7.7. So ti spremenili, kateri je pravi? Od Samse še vedno ni odgovora. Končno sem prišla na zeleno vejo z branjem. Samo poglejte, koliko je že ura. Marička, 2 uri sem brala in odgovarjala.
|