|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
18.6.2008 21:32:18   
ilatic
Lex se mi je bilo kr zal, ker te ni bilo user posted image . Upam da se kmalu kaj vidimo.
LP

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
18.6.2008 21:35:20   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

cao user posted image
Jaz imam jutri pregled in tudi upam na ctg, da vidmo ce se ze kaj dogaja.
Maja24 in Netki / kaj mislita s tem da me neee prepoznata? A sm predebela a ne? Iz 57 na 80 ni mala malca. Ha ha Ni kej bo shujsevalna prvic v zivljeneju ker zdaj v tretje pa mislim da kg kar ne bodo zginili kot prej. Mal me ze leta dajejo. Ceprav strij pa zopet nimam, in upam da bo tako tudi ostalo.
Morm vam se povedat da moja koprivnica izginja. Sama od sebe, ne morem vejet. Od marca sem bila cela v izpuscajih sedaj jih imam samo se malo pod dojkami. Huraaaa

Ilatic prou lušna si,tut jest sm iz 64kg na 87kg,upam da nisi jezna zarad tega.Zame bi vse isto rekle.

(odgovor članu ilatic)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
18.6.2008 21:37:02   
lex
zimska - jaz ne, itak imam oba zraven v spalnici. Je pa enemu majčku rešil življenje od bambine_ - najdeš jo pri majčkih 2007 in se lahko osebno pozanimaš kako in kaj.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
18.6.2008 21:37:33   
Anonimen
ja midva bova kupla angelcare. sej če tko gledaš je res bolj paničarjenje, ampak ne bi si oprostila, če....  rečmo tak, ko se ne bo več rabil, se tko lahko proda, take naprave vedno grejo hitr.   inigo... sem jaz tudi potiho upala, prej sem mela krče na 20 minut, 5 zaporedoma, pa je minilo... očitno še nič ne bo lex... joj je to hudo, ko so otroci bolni kr naprej, si sploh ne morem predstavljat, pa ravno zdej... upam, da se čimprje pozdravite, pa da mirno počakaš na odhod v rim bastian: po moje maš popadke, sam 40 minut se men ne zdi še ful velik. počakaj še čez noč, pa boš vidla če se bojo okrepili. če se ti pa zdi, da karkoli ni ok, pa raje pokliči, da se prepričaš... stiskam pestke, da bo mirna noč oziroma da se popadki okrepijo, kar si pač sama želiš user posted image    sem še kaj pozabla? zihr, sam je pozna ura, pa se mi ne da več, papa

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
18.6.2008 21:38:13   
lex
saj jaz sem razmišljala da bi septebra kaj vdarile dol? Kako kosilo na Trojanah? Tedaj še ne bomo hujšale

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
18.6.2008 21:39:50   
maja24
Ja za angelsound je pa res Bambina enkrat napisala da je dobr če ga maš,stane okol 99e,sam jest bom vzela babyfon,je kr fajn da ga maš.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
18.6.2008 21:40:08   
netki
ilatic.....ja jst sem tud to napisala v pozitivnem smislu, ko sem gledala sliko sem ugotavljala če katero že poznam.....spremenila si se, ja logično, ampak na lepše, saj si vendar user posted image  in vsaki nosečki paše par kil......hujšale bomo pa potem vse po vrsti, ne sam ti...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 21:41:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2958
18.6.2008 21:43:08   
moya
punce, kaj pa ve mislite o teh slingih in štorkljaih in vseh mogočih nosilkah?

men je to ful všeč... pa ne vem zdj a bi al ne bi...

jst bom kupla tega  http://www.mojskratek.si/hotslings.html
je mela kolegica in se je ful obnesel...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
18.6.2008 21:46:39   
moya
Kaj pol to pride v poštev samo, če otroka nimaš v sobi? Ampak če je v sobi lahko vseeno neha dihat.. mislim saj ne moreš vedet, če se to zgodi. Ali lahko?
Jaz sem tak paničar, da bi ga po moje mogla imet. Ampak je pa tak drag..

ja tud mene matra,  pa gre spet 100 jurčkov ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2960
18.6.2008 21:49:12   
lex
flower jaz ju slišim že če zakašljat, ko ti pa kateri bruhne ali kaj podobnega si pa itak v sekundi gor. Res je, da sem pisala da nisem slišala tamale se dret, ampak pol se čez čas - pri 1 letu navadiš na jok in če se je on zmigal sem pač spala naprej. Ampak to se mi dogaja ponavadi med user posted image . Je pa res, da ko so čisto mali dojenčki nekako drugače poslušaš in jaz še zdaj ne zaspim dokler ne slišim dihanja od obeh.

(odgovor članu moya)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
18.6.2008 21:54:02   
lex
punce lahko noč, vse tiste ki imate lažne popadke naj se vam uresničijo želje - da postanejo pravi ali pa da ponehajo, zase si pa želim noč brez vročine in joka.

user posted image

vse tiste z nespanjem in nočnimi pohodi na WC pa, da bi polna luna ugodno vplivala na vas in da boste spale in ne hodile na WC

< Sporočilo je popravil lex -- 18.6.2008 22:01:43 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
18.6.2008 22:09:24   
neboglasnica
No, končno sem se prebila skozi vaše pisanje, čveke...

Po hitrem pospravljanju sem se še hčeri opravičila, ker sem jo vmes nadrla, saj je Ano zalila po hlačah, kot da bi jo hotela oprati. Potem je pa izginila in ko sem šibala zanjo, sem jo našla v stanovanju, kjer je sestrico preoblačila. Moja slaba vest je kar zatulila.... Jaz jo naderem pred sošolkami, ona gre pa sestrico preobleče. Grozna sem, skrajni čas, da se skuliram. Tako, pa sem se izpovedala, upam, da bom sedaj lahko zaspala, ker se zaradi tega full sekiram.

Nočka

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
   Julijke 2008 III. del
18.6.2008 22:09:27   
dzanika
Tko, počasi bom tut js šla v vodoravno. Dans nisem nč popoldne spala in mislim da me bo kr hmal zmanjkalo. user posted image Tko da vam želim čimbolj mirno, prespano noč in kot je že lex napisala, čimmanj pohodov do wc-ja.  Nočko

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
18.6.2008 22:26:38   
Blacky30
Inigo, musklfiber in boleč trebuh zgoraj imaš lahko tudi od user posted image . Morda te je zato bolelo.
Glede poroda, danes si šele 14 dni pred PDP, tak hitro pa tudi ne boš rodila, večja verjetnost je nekje teden dni pred PDP, tak da se ne sekiraj preveč.user posted image
Glede bušija, pa imaš takega majhnega, prav ljubkega. Jaz si merim preko popka in imam obseg 115 cm. No, saj si videla moj bauhi v albumu, je veliko večji od tvojega.user posted image   tukaj

Tims, mene pa zanima, kakšen porod je imela ta mamica prvič? Tudi razmeroma hiter? Ker ene so pač nagnjene k temu, da se že prvič hitro odpirajo, pa potem drugič seveda toliko hitreje. No, če ti je kaj omenila.user posted image

Flower in jocika, ne rabi vaju skrbet, če vama ne otrdeva trebuh. Enim pač ne, enim pa ful, nima pa to nobene veze s porodom. Meni zdaj recimo otrdeva veliko bolj kot mi je prvič, ko sem samo parkrat opazila, da mi je. Zdaj pa vsaj 6x na dan.

Flower, glede jajc se ne sekiraj, ful malo verjetnosti je, da bi bilo kaj narobe. Res.user posted image  Upam, da ti je narastek uspel in je dober.user posted image
Glede papirjev ....se spomnim, da sem jaz začela pred tabo to urejat, pa še nisem niti približno gotova.user posted image  user posted image  Res bom morala manj čvekat tu gor in več delat, če hočem iti v miru rodit. Mora me minit manija, da moram odgovorit čisto na vsaki post! user posted image user posted image  Super, da si gotova!user posted image  Slikic pa mene čaka še okoli 300 za odložit, pa albuma nimam. Čakam na petkov šoping, da si kupim še albume, da to zaključim, ker potem bo na vrsti že celo morje slikic od user posted image .
Auroraa, super, da je bilo na pregledu vse ok. user posted image user posted image  Očitno ne boš prva s seznama šla rodit.user posted image

Lex, pošiljam vam user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravite!!!user posted image

Balonchy, čestitke za uspešen UZ!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  Saj sem vedela, da bo vse ok. Konec januarja praviš.....morda pa bo to 27.1., moj najlepši dan v življenju!user posted image

Angellina in jocika, nič vama ne zavidam glede sosedov. Meni bi se v bloku zmešalo, čisto odkrito povedano. Še na morju v apartmaju sem jezna kot user posted image , ko treskajo z vrati, mali pa mi spi. Groza!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Lindy, lep trebušček in super za pregled, da je vse ok. Res, kile so pa zadnje, za kaj bi se zdaj sekirala.user posted image

No, frutka, si se le oglasila. Sem te že pogrešala, res.user posted image

HD, lepi buši.user posted image user posted image user posted image

Babike, niste pomislile na to, da bi bodoče babice prosile, če vam pridejo likat? Pri meni sta v prvi user posted image  naredili akcijo, ko je bilo vse oprano, sta prišli gor, vsaka svojo likalno mizo in svoj likalnik in sta likali več ur. Jaz pa sem lepo v omaro nosila in zlagala. Je bilo prav prijetno popoldne, pa večerjo sem jima naredila.user posted image  To rundo pa mi lika samo moja mama, druga babica nima več časa.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
18.6.2008 22:38:01   
lex
Blacky hvala za pikepoke - ja še nisem šla, pa bom kmalu za compom zaspalauser posted image . No jaz pa si januarja nastavim fascikel in potem lepo nalagam sproti not, moj ima še s.p. pa fascikel za hišo in če tega ne bi delala sproti bi nas papirji itak zalili. No ponavadi odlagam za kak mesec nazaj, oz. takrat ko mi grejo papirji že tako na živce, da jih še samo sem in tja prejlagam, potem me pa ponavadi prime in jih zložim not. Se morem pohvalit, ker to imam menda edino ful porihtanouser posted image , aja pa v fascikel si kupim abecedo (kartone a4 z abecedo ob strani) in potem lepo nalagam položnice skupaj.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
   [Brisano sporočilo]
18.6.2008 22:40:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2967
18.6.2008 22:52:08   
rovar_ka
Dober večer čvekice čvekaste!

Me že tako rit boli od tega sedenja in branja, da je za znoret, tak ste pridne s tem čvekanjemuser posted image
Danes sem že cel dan za računalnikom, čekiram po seznamih kaj vse še rabim, ker grem jutri v šoping še po zadnje stvari. A katera ve, kje imajo pri nas kakšne lepe posteljnine oz. odejice ter tiste varovalne obrobe za posteljico?sem namreč gledala malo po internetu, pa nisem našla ničesar pametnegauser posted image

Aja, pa včeraj smo imeli UZ, teža je nekje okrog 2500 (a je to veliko, glede da imam rok čez 5 tednov?), da je punčka nam niso mogli potrdit, ker je že tak skrčena, da ima nogice čisto pri sebi in nam ni hotla pokazat ničesar med nogami user posted image .

Hotela sem vas vprašat, če same vpisujete podatke iz UZ-jev v materinsko knjižico  ali vam to naredi ginekologuser posted image

Lex - ko se ti bo ljubilo lahko pri meni spremeniš starost na 23 (roj. dan 5.4.1985)

Karamela6  in ostale - mene tud peče pod prsmi (oz. med prsmi ko se že začne trebuh) za znoret..ampak ne boli, prav peče koža, da postanem kr živčna zraven.. A katera ve, zakaj?

Zdaj pa grem res malo vodoravno ,ker že malo pretiravam s tem računalnikom danes, ve pa se lepo imejte in uživajte!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
18.6.2008 22:58:06   
glugluglu
rovar_ka v materinsko knj. si jaz nič sama ne zapisujem, vse ginekol. ali pa sestra,

jaz sem si pa zdej na pol spakirala stvari za v porod., čeprav sem rekla, da si bom v soboto, me je malo panika zagrabila, ker imam tak občutek kot da bo glih kar ven poletel, tako se premika to malo dete, potem pa še trebuh otrdi že z  bolečino tudi zadaj, en tak čuden občutek.

Ampak vem, da to še niso tisti pravi popadki, pa vseeno me je panika zagrabila.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
18.6.2008 23:01:05   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower
blacky si se le javila. user posted image sem te že pogrešala, sem mislila, da si že šla v Rim..user posted image

Ne se hecat, me je kar stisnilo malo. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
18.6.2008 23:05:10   
moya
Jaz pa kar naprej pazim kaj jem, da jem zvečer samo še sadje, kile pa goooor. Že od 5. meseca dalje, ko sem začela pazit na prehranjevanje se vsakič znova čudim, ko stopim na tehtnico od kod so šle spet kile gor. Katastrofa. Imam že fobijo pred tehnico, sovražim jo... Prve 4 mesece pa res nisem pazila, to pa priznam. Zgleda, da sem si takrat večino + naredla. (+17,7.. ja teh 0,7 je pomembnih, ker zdaj to še ni +18 )

flower - isto !!!user posted image pa še na isti dan imava pdp user posted image  , na kolk podlage pa 17,7 , če ni skrivnost ?

Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.6.2008 23:05:37   
glugluglu
No pa lahko noč, grem tudi jaz,
Blacky meni je prišla v nedeljo mami in je zlikala tudi naše cote, za dojenčka pa tudi ona štima: pere, lika, ker jaz nimam še kam dati.
Al je fajn mami, moja snaha je pa sploh ne mara kaj prevečuser posted image . Zanimivo, ne.user posted image   Bolj zato, ker ima tudi kdaj take fore, da še jaz komaj preživim, ampak mame, pač.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.6.2008 23:11:34   
rovar_ka
Glugluglu - moja materinska namreč služi samo temu, da mi not vpišejo mere trebuha, težo ob pregledu ter naslednji termin za pregled..Na tistih straneh ko bi naj bli vpisani podatki iz UZ-jev, morfologije, ni izpolnjeno nič...pa sem imela do zdaj 4x UZ, 2x rednega (nuhalna (po katerem so mi tudi spremenili PDP) in morfologija), enega ker nisem čutila gibov in sedaj še enega za preverjanje rasti otrokauser posted image Da ne govorim o tem, da mi je sestra pri drugem UZ zapravla list iz nuhalne, po katerem so mi spremenili rok in ga sedaj nimam..Se mi zdi, da so nekateri tako površni, da to ni res..Skrbi pa me zato, ker če jim v porodnišnici kaj ne bo jasno glede mojega novega roka in vseh mer in pregledov (če bi slučajno  - bog ne daj - šlo kaj narobe), bo vse tako nepregledno, da se bojo sestre še v tisti solati papirjev, ki jih imam noter v materinski, še zgubile...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.6.2008 23:14:42   
moya
lepe posteljnine oz. odejice ter tiste varovalne obrobe za posteljico?sem namreč gledala malo po internetu, pa nisem našla ničesar pametnega

ful luštne v trgovini Premaman v Emporiumu, pa še neki majo znižan, samo verjetno ti je predaleč..

http://www.premaman.com/wapr/ml/cat_index.jsp?h1=2&h2=207&h3=20708

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.6.2008 23:15:14   
Blacky30
Karamela, drži se jutri na izpitih.user posted image

Bastian, nisi jedla kakšnega fižola ali kaj takega? Grah, preveč sadja, preveč mrzel sladoled??? Popadek bi naj trajal nekje do ene minute, 2-3 minute se mi zdi predolgo. Če se ti to ne bi končalo do jutri zjutraj, bi jaz šla malo na CTG, če bo pokazal popadke.

Flower, prvi popadki so mili, rahli menstrualni krči, šraufa toliko, da moraš globoko udihnit in počasi izdihnit, da gre lažje skozi in pomaga, če med popadkom hodiš. No enim, enim pa ne. Lahko bi bili pri Bastian malo hujši popadki glede na to, da je že kar odprta nekaj časa.

Mojcek1, super ideja glede likanja. Če katera potrebuje koga na področju MB, moja teta to dela. Se priporočamo! Poleg likanja tudi čisti in pospravlja.user posted image

Angelcare je bolj predviden za nedonošenčke, ker so bolj nagnjeni k temu, da lahko naenkrat prenehajo dihat. Ko neha dihat za 20 sekund (če se ne motim), začne tulit, da je joj. Včasih se je enim celo pomotoma sredi noči vklopil. Si znate predstavljat to grozo, ko te kar zabriše v luft?
Sicer pa je babyphone (elektronska varuška) naprava, da slišiš otrokov jok, če spi v drugem prostoru.

Flower, ja, papirjev imam za 4 leta nazaj, odkar se je Nejc rodil, pa še malo prej, pa še s.p. imamo poleg službe, tak da je tega res ogromnooooo.... saj bo!user posted image  Mnjami, narastek pa si dobro zrihtala, zveni božansko.

Rovar_ka, meni so kupili posteljnino za prvega user posted image  v BC, takrat je stala okoli 25 tisočakov, vključno z odejico, blazino, rjuho, baldahinom in vetrčkom.
Teža tvojega user posted image  je čisto ok, tudi pri meni je bila takšna pri teh tednih. Materinsko mi v celoti izpolnjuje moj ginekolog, nič sama. Če ti je delal zdaj UZ, ki ni zakonsko upravičen, ker si že imela 2,kot jih predpisuje naša vele cenjena država, potem ti jih več v materinsko ne sme vpisat, pač pa samo v svojo kartoteko. Da ga ne bi kdo lovil.....

Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?