Blacky30
|
Uuuu, bravo, 100-tka je padla!!!!!! Jaz pa sem prej na levem boku ležala in brala knjigo, pa je tako delal notri, da mi je cel trebuh metalo, včasih je prav zabolelo. Pravi razgrajač! Papir, moški pri porodu ponavadi skušajo ženi pomagat, kolikor se da, poleg tega te bo znal še bolj ceniti, ko bo videl, kaj si prestala. Če ti veš, da bi ti bilo lažje, če bi bil zraven, jaz ne bi na njega gledala, pač pa nase. Boš pa le rodila vajinega prvega otroka, to se zgodi samo enkrat v življenju. Poleg tega mu bo zagotovo enkrat žal, da ni bil zraven, poti nazaj pa več ni. Jaz vem, da brez mojega ne bi vzdržala. Ampak, barbara in papir, vajina dva pa imata izjave, da ti reče, da te bo bolelo, namesto da bi te gor držal in tolažil, da to bo mačji kašelj. Jaz sploh rodit ne bi šla, če bi meni kdaj kaj takega izustil, ko me je itak že ful strah. Nasara88, jaz tudi razmišljam, če bi šla še v MB glede epiduralne, v primeru, če se karkoli zalomi in bom tam pristala? Kaj, če vzdrživa do roka, boš ti hodila na preglede na Ptuj? Malo čudno bi bilo, če bi hodila na preglede v MB, potem pa rodit na Ptuj, ne? Jaz več ne vem. Ja, glede imena pa je tako, da imava za punčko izbrano ime že od prve in je fiksno Teja, tak da nisva niti več razmišljala o drugem imenu. No, jaz bi še, on pa ni hotel niti slišat drugih predlogov. Pa saj mi je ime zelo všeč. Tak da ime za punčko ne bo presenečenje, spol pa definitivno. Glede tvojega tasta pa nimam besed, ena brca v r... bi bila ravno pravšnja. jročlngsirasnfcjkdhsfoiasjdfosh (preklinjam ) Moj pa je rekel, ko sem ga vprašala, če želi popkovino prerezat, da to pa že ne, da on pa res ni bog, da bo naju kar ločil z dojenčkom. Da to je tak dokončno in da on to ne more naredit. Sem mislila, da se bom polulala od smeha, to meni na kraj pameti ni prišlo. Jaz bi prej mislila, da bi se mu gabilo ali kaj takega, ampak njemu se nič takega ne gabi. On je našel v tem veliko globji pomen. Flower, no, nekaj takega kot tvoj mož je tudi moj. Vse bo v redu, vse bo ok, večni optimist. Pa saj je prav tako. Rabimo takšno spodbudo.
|