|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
14.6.2008 22:24:08   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
 user posted image user posted image

1. Inigo (PDP 2.7.)

2. auroraa (PDP 5.7.)

3. lunica24 (PDP 5.7.)

4. lex (PDP 7.7.)

5. tinky (PDP 8.7.)

user posted image user posted image               user posted image user posted image   

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 14.6.2008 22:28:44 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2401
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 22:31:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2402
14.6.2008 22:43:32   
glugluglu
Blacky, user posted image user posted image user posted image dobra ideja user posted image user posted image user posted image ,

no bomo videli katera bo prva, ki bo pestovala dvojčka, namesto rakcauser posted image user posted image user posted image !
Sedaj pa punce, malinov čaj pit, pa schwepes baje tudi pomaga, pa hodit po stopnicah gor, dol, pa seveda čimveč "tumba bumba"  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   !!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2403
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 22:46:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2404
14.6.2008 22:48:47   
lex
Samo, jaz mam pa 1 dvojčka v bajti dovolj (no dva, če zraven štejem še mojo mamo). Sem pa že toliko zmedena, da sem bila prej 100% da mam 5.7. pdpuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zadnji čas, da grem spat.

Lahko nočko!

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2405
   Julijke 2008 III. del
14.6.2008 22:56:46   
dzanika
hehe. Dober seznamček je tole. GO GO GO!  Tut js navijam za vas. user posted image   Men pa zaenkrat kr paše tkole... Dokler me nič ne matra namreč. K me bo pa začel bom pa verjetn tut js hotla čimprej v Rim. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2406
14.6.2008 22:59:49   
Blacky30
Auroraa, bom še čarobno palčko uporabila in ti pričarala porod na 19.6., ok?user posted image user posted image user posted image

Me pa res zanima, kakšen vrstni red s tega seznama bodo dejansko izbrali user posted image  in kdaj bodo pokukali ven. To bo še zanimivo....user posted image user posted image  Jaz mislim, da bo naslednja rodila ena, ki je ni na tem seznamu.user posted image  

Lex, pri seznamu user posted image  lahko ???? črtaš ksenci, Yasminki in liju, ker so kar aktivne. Sicer bolj med lenimi, pa vendar čvekajo tu in tam.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2407
14.6.2008 23:04:08   
Blacky30
Punce, a ste videle, koliko lanskih julijk se je oglasilo na naši novi temi Julijke na forumu Dojenček, ki jo je odprla neboglasnica????

Ful lepo...............user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2408
   [Brisano sporočilo]
14.6.2008 23:07:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2409
15.6.2008 5:19:51   
Balonchy
saši13 - kaka cukra sta tale tvoja miška!!!

user posted image

žabica26 - ČESTITKE!!! Pridita čimprej domov!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2410
15.6.2008 7:49:53   
neboglasnica
Dobro jutro, sončno jutro!

Toliko se govori o prezgodnjih porodih, da moram iti danes NUJNO v Spar, takoj ob 9.00 h še po nekaj malenkosti, potem pa bo, kar bo! Ste me že čisto zrajcale, vsak znak jemljem za alarm....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2411
15.6.2008 8:20:57   
bastian111
Dobro jutro  Saši 13 zelo sta luštna in želim vam res vse dobro .Žabica 26 pa si bila ti navrsti? Iskreno ti čestitam in tudi vama želim vse dobro!
Drugače pa se pri meni stanje mal izboljšalo (me ne peče več ) imam pa zelo veliko belega izcedka. Skratka jaz vsaj upam da še ne bom rodila dva tedna nato pa čis komot lahko grem ,saj bom v 37 t. Za vse ki pa navijate pa lahko povem to ,da bodo naši sončki prišli ven in bomo tudi me postale ponosne mamice.Lp Darja

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2412
15.6.2008 8:23:38   
Rubin.
Drage moje julije, bilo mi je zelo hudo, ko sem se decembra poslovila od vas. Hvala Lex, da imaš še vedno na seznamu mojega angelčka.

Sedaj pa vam želim poovedati čudovito novico, ponovno smo ugledali plus. Zdaj pa močno stiskajte pesti, da bo ta pravljica imela srečen konec.

Vidim, da se končuje vaše potovanje in da ste že blizu cilja. Želim vam neboleč in hiter porod in da čimmprej k sebi stisnete svoj največji zaklad.

Rubin.

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2413
15.6.2008 8:57:56   
Anonimen
rubin sem te spremljala čet vikend,, če ti bo uspelo in čakala, kaj boš danes javila.  prekrasna novica, zdaj pa do konca. do zdravega dojenčka. user posted image user posted image  javljaj nam prosim, kako poteka nosečnost in čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2414
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 8:59:07   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2415
15.6.2008 9:03:50   
Anonimen
lex, iz seznama : romy(pa neke številke) se je prestavila k junijkam, jo lahko brišeš.muklla mislim, da je avgustovka... rovarka nas pravkar bere, jo vidim rovarkaaaaa :)))ene par z vprašaji nas tudi berejo občasno, ene par pa se jih kdaj javi. mislim, da jih je tistih ki so res čisto čisto poniknile ene 15-20, vse ostale pa bomo zvedeli novičke o porodu.  ksenci se javlja kr dost, samo zdej ma gužvo. ksenci se vedno nisva šli na pijačko user posted image   

Neposredna povezava do sporočila: 2416
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 9:10:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2417
15.6.2008 9:18:36   
masaja
Joooooj, lunica24, jaz tudi... par dni, odkar imam tudi tak menstrualni filing v trebuhu + močno, boleče otrdevanje je prisotna prozorna sluz, čeprav sem skozi celo nosečnost imela bolj gosto, rumenkasto!!

Danes sem se zbudila ob 6h zjutraj s čisto trdim trebuhom, bolelo je kot hudič, sem komaj predihala (prvič me je tako zelooooo bolelo), tako da sem še svojega dragega zbudila, ker sem noge tiščala v jogi, komaj dihala, se držala za glavo in stokalauser posted image

Jaz kar ne morem verjet, da smo skoraj na vrstiuser posted image
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

katharina, jaz imam že ene štiri dni fullll sluzi prozorne in se tudi meni zdi, da je to nakazatelj poroda, ampak pri meni se noče in noče obarvat user posted image  do sedaj sem skozi nosečnost tudi imela povečano sluz, ampak to belo obarvano, zdaj pa je čisto brez barve, kot jajčni beljak. upam, da to res nakazuje porod v bližnji prihodnosti. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2418
15.6.2008 9:31:51   
Anonimen
masaja welcome to the club, blacky imamo še eno kandidatko za rodit user posted image user posted image user posted image  a ne da je smešno, ko vedno misliš: aha zdej pa bo, na koncu nas bo pa tle 10 ko smo ble najbolj glasne, čez rok čvekalo user posted image

(odgovor članu masaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2419
15.6.2008 9:43:40   
Inigo
dobor jutro!

kk sm slabo spala... user posted image

sam mam jst tut filing, da bo naslednja juljika tista, ki ni na seznamu... me ki smo že tak tečne, pa bomo še kar lepo čakale... user posted image

sam je res smešno... ti izcedki... jst ga mam tolk, da bi ga lahk začela prodajat. bi mela kera? user posted image sam, blacky30, sm zasledila, da si nekje omenila, da se to pripravlja, da bo čepek šel. da bo postalo rjavo in to je to. samo meli pa je že čepek šel user posted image pa ga mam še vedno tolk tega belega sranja (se opravičujem izrazu). sm že tk jezna... ker mi je G v P rekla naj ne nosim vložkov, ker ko čep gre, otrok pred infekcijami ni več tolko zaščiten. vložki pa so leglo bakterij. je predalgala naj raje hlačke menjujem. ja, vse ok. pol jih pa menjam 5x na dan... in mam po 3 dneh skoraj vse v pranju. pa sj tut ni problem prat - če se ti da. jst sm pa tak lenuhec postala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2420
15.6.2008 9:47:49   
masaja
Hja, lunica24, upam, da ne bomo res med tistimi, ki bomo napsihirane čakale po rokuuser posted image
Blacky30... ja, prijateljica, ki je rodila po roku in je mala že popila zeleno plodovnico je spila samo eno skodelico čaja iz malinovih listov (sem ji priporočila, ker jim nič ni pomagalo mehčati materničnega vratuv - so user posted image in kaj vse počeli, pa nič...), nato pa je isti večer dobila popadke - lahko je čisto naključje...??!
Lex... nisem vam še sporočila svojega RD, tako da ko boš pri volji in času, me prosim vnesi na vaš seznamček (15.9.1979)
Rubin... čestitke na novo začeti poti, držimo pesti, da vas čimveč pride za nami srečno in z zdravimi otročički! Kar optimistično zri v prihodnost, prav?

Tudi jaz sem dobila čisto solzne oči, ko sem videla fotke od Jana in Anžeja, ne morem dojet, da res dobimo DOJENČKE! Čestitke žabici26!

No, pa da vidimo kaj se nam bo dogajalo ta teden, pitam se, pitam??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2421
15.6.2008 9:48:45   
Inigo
čist by the way, a katero med nogami boli? mišise, vezi? mene to tak boli... ne skos, občasno. tak čuden občutek je... kot da ti bo kaj ven padlo user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2422
15.6.2008 9:50:23   
Anonimen
inigo, kar lepo čakaj, čiči pa čakaj user posted image  jaz sem mela zdejle pravi popadek po vseh pravilih, ampak seveda samo enega... potem bo čez 20 minut drugi, potem 5 ur nič, zvečer eden in jutri cel dan nič user posted image   masaja... jaz napovedujem, da bosta do nedelje rodili dve julijki. sumim rahelco, ki ima dvojčka in eno čisto x iz seznama.  ne inigo ne boš ti user posted image user posted image

(odgovor članu masaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2423
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 9:55:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2424
   Julijke 2008 III. del
15.6.2008 10:00:33   
dzanika
Rubin tut jaz ti želim čim lepšo nosečnost, in da bi potekala brez vsakršnih težav. Na koncu pa enga leeepga otročka. user posted image  user posted image  user posted image

Inigo pa če še katera prejema družinsko pokojnino... A veste da s partnerjem ne smeta biti prijavljena na istem naslovu. To mi je zdej na socialni povedala. Da ti drugače ne pripada pokojnina ker sta v izvenzakonski zvezi in te je on dolžan živet.

Me pa še neki zanima če katera ve. Js se nekako ne morem odločit kam prijavit otroka. Al k sebi al k njemu. Stvar je takšna, da vsi živimo pri njemu sam da mam js stalni naslov še doma. Na socialni mi je priporočala da ga prijavim doma ker potem dobim tisto enkratno pomoč od občine (njegova občina jo ne da) in tudi otroški dodatek bi imela večji če je prijavljen pri meni. Sam pol bi pa mogla it urejat na sodišče preživnino in se mojmu mal neumno to zdi. Pa še v tem je stvar da so bli pri nas doma tut eni problemi s starimi starši tko da se je tut mami mogla odselit od doma. In naj zdej js otroka prjavim tja kamor v bistvi tut sama ne hodim??? A drugače je pa vsejeno če je otrok prijavljen pri njemu js pa pri sebi doma?? To je men ful čudn. Kot da otrok ne živi skupaj z mami... Dejte mi kakšen nasvet plisss...

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  95 96 [97] 98 99   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?