|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 16:15:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2451
   RE: Julijke 2008 III. del
15.6.2008 16:16:33   
Blacky30
Khmmm, saj mi je nerodno, ampak kaj pa je to Cuba Libre? Sem že slišala za zadevo, samo še vedno nimam pojma, kaj je to.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2452
15.6.2008 16:22:01   
Blacky30
Foto Tabor ima ceno 0,08€. Tu sem zdaj dala razvijat. No, če cena velja.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2453
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 16:22:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2454
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 16:26:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2455
15.6.2008 16:26:21   
liju
Blacky: Kaj zdaj pa nam boš vsem naredila lušte z riževim narastkom?user posted image user posted image  Tudi jaz še ga sama nisem delala, mi ga vedno mama naredi, samo kaj ko pa je to tako poredko.user posted image user posted image
p.s. tudi jaz ne pijem kavice, boma pa kaj drugega, naprimer
user posted image , se mi zadnje čase kakšen kozarček kar zlušta, samo fajn hladno more bit.user posted image user posted image  Pa ne mislit, da sem  kronik user posted image user posted image , saj to je dobrto za mleko, ne?

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2456
15.6.2008 16:27:06   
Blacky30
Ahaaaaaaaa, to pa mora biti dobra stvar.user posted image  Auroraa, pa ne pretiravaj, ker danes še ni 19. in še ne moreš it v P.user posted image user posted image

Tak, zdaj sem se slik rešila, zdaj pa me čaka še veliko večje delo - spravit na dvd-je in zmontirat 18 ur posnetkov od Nejcovega rojstva do danes. Ker mojega ni nikoli doma (2 službi), bom morala to urediti jaz, čeprav še tega nisem delala. Upam, da bom znala.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2457
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 16:28:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2458
15.6.2008 16:28:39   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Aha, pol pa res ni drago, ampak tam niso barve lepe, pravi mož.  Moj se ukvarja s fotografijo, amatersko, pa ful preveč komplicira okoli slik. user posted image Sem izbrala okoli 200 slik za razvit, ampak on mora zdaj dat še vsako v FotoShop in popravit barve, osvetlitev, naredit izrez in pol rabi 3 dni.. mene pa prav jezi to kompliciranje. user posted image

In zdaj mi je vse dol padlo.user posted image user posted image  Jaz sem namreč ista kot tvoj mož.user posted image user posted image  Hočem lepe slike!!!!user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2459
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 16:32:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2460
15.6.2008 16:33:24   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Ej, to mi pa tolko ljudi reče, da moram pivo pit za mleko... kolkokrat sem to že slišala v tej nosečnosti.user posted image user posted image Ampak ne vem no.. jaz ne verjamem temu kaj preveč, da bi bilo pivo zares za mleko. Kaj mislite?

Ja, to so meni tudi govorili. Pa sem enkrat prebrala eno pojasnilo glede tega: pivo je ravno tak dobro za mleko kot katerikoli drug alkohol, ker mamico sprosti (opijaniuser posted image ) in je potem ful sproščena in brez skrbi. Če pa je mamica sproščena, pa se tudi mleko lažje dela in kopiči. Tak da ni bistvo v navalu mleka pri pivu hmelj ali kaj takega, pač pa čisti alkohol.user posted image  Res, tak je pisalo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2461
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 16:39:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2462
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 16:40:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2463
15.6.2008 16:59:05   
karamela6
Ej, bejbe, dejte mi prosim neki pomagat.

Imam lupinico Maxi Cosi Cabrio Fix. Za večjo varnost, pa tudi za lažje pripenjanje obstaja za zraven tudi nastavek oz. kar dva. En se imenuje EasyFix (cca. 130€), drugi pa EasyBase (cca. 90€).
Če ima katera kakršnekoli izkušnje s tem, naj mi prosim pove, kakšna je razlika med tema dvema nastavkoma in če sta res potrebna. Pri kolegici sem zadnjič videla, kako je lupinico pripenjala z avtomobilskimi varnostnimi pasovi. To traja celo večnost. Ko daš otroka not - pripenjaš, koga daš ven - odpenjaš, pa spet not - pripenjaš. To recimo samo, ko greš v trgovino in nazaj.
Torej, prosim za vaše nasvete + če pozna katera koga, ki bi enega od teh nastavkov morda prodajal - rabljeno zadevo?

Hvala, se beremo.

Neposredna povezava do sporočila: 2464
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 17:06:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu karamela6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2465
15.6.2008 17:24:23   
neboglasnica
flower, še dobro si jo odnesla, hvalabogu

Kaj je zdaj to? Samo štajerke klepetajo, kje ste pa ostale??? Vse lumpate, ali ste pridne pa pospravljate.....

Neposredna povezava do sporočila: 2466
15.6.2008 17:41:42   
Nasara88
zgleda, da nas letalski miting drži pokonci user posted image user posted image user posted image user posted image

Blacky jaz sem se definitivno odločila za P Ptuj in ultivo seveda user posted image user posted image user posted image Veš me kdaj pa kdaj že strah postane, kakšen bo pa ta porod. Upam, da ga tokrat dobro odnesemo in bo držalo tisto, da je drugi porod lažji user posted image Kaj pa ti, si se že odločila MB ali Ptuj?

Glede nastavka za avtosedež pa je to res ful zakon user posted image Tisto pripenjanje s pasom zna biti zelo nadležno, še posebej na kratke relacije (trgovina ipd.). Mi ga imamo še od našega prvega sončka in sicer imamo v kompletu z vozičkom in lupinico Graco. So bili takrat prd 4 leti najugodnješi (Graz - Toys are us).

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2467
15.6.2008 17:48:34   
jocika
Najprej čestitke žabici!!!!!!!!!!!!
Ja, evo me. Jaz sem bla danes pridna, da sem sama sebe presenetla - sčohala celo bajto, pa šla za uro in pol v hribeuser posted image user posted image user posted image
Zdaj vas pa berem za nazaj, pol grem pa na kavč v vaservago. Pa en košček domačega kruhca z evrokremom tud ne bi škodiluser posted image
Jaz pa še nimam nič spakirano za v P - hočem še en mesec počakat, preden grem rodit - moram še na akupunkturo, pa sobice še nisva zbelila, pa za diplomo še moram nekaj naredit, preden bom preokupirana....Moj pa že komaj čaka - kar naprej se sklanja nad trebuh in sprašuje: pupi, kdaj prideš?user posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

Neposredna povezava do sporočila: 2468
15.6.2008 18:10:52   
ilatic
Cao.
Glede zelene plodovnice, pri obeh user posted image  sem imela zeleno plodovnico in sploh nisem  vedela kaj to pomeni in tam v porodni se mi ni dalo niti sprasevati kaj to pomeni in se zdaj ne vem do popolnosti, vem samo to da je prezrela. Prvo sem rodila dan pred rokom, drugo pa en teden pred rokom. Sploh nisem vedela, da to user posted image  skoduje. Ko bom imela cas si moram malo prebrati kaj to pomeni.
Drugace pa se dogaja tudi meni. Glede trebuha mi ze itak otrdeva  oz. je trd ze 14 dni in zelo malo popusti, vceraj ko sem se vozila 2 uri me je zacelo ze tako scipati da sem mislila da so ze pravi popadki, ampak se je umirilo. 

Cist tko mene tud dejte na seznam da si zelim cimprej roditi, samo upam da bo cimprej mimo porod, ker sem zacela ze malo panicarit. Nekaj casa nazaj sem bila se pametna, kako je to cist normalno rodit, zdaj pa je tudi mene zagrabla panika. Nc lepo se imejte.

Cestitke vsem novopecenim mamicam

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2469
   Julijke 2008 III. del
15.6.2008 18:12:15   
dzanika
Js sem bla tut pridna - sem eno uro in pol spala. user posted image   Zdej grem pa h tašči na sadno kupo k mi jo je že prej obljubljala. Njami.
Ja jocika, js tut pravim da še en mesec ne bom šla rodit pa moj tut že komaj čaka. Prav da se mu tolk vleče kot da bi bla že dve leti noseča. user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2470
15.6.2008 18:16:22   
Blacky30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. Inigo (PDP 2.7.)

2. masaja (PDP 4.7.)

3. auroraa (PDP 5.7.)

4. lunica24 (PDP 5.7.)

5. lex (PDP 7.7.)

6. tinky (PDP 8.7.)

7. Nasara88 (PDP 11.7.)

8. ilatic (PDP 12.7.)
user posted image user posted image        user posted image user posted image   

Še katera???user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa bomo počasi začele pobirat stave...user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2471
15.6.2008 18:23:38   
Blacky30
user posted image user posted image  Dzanika, ta je pa dobra! Da je tvoj dragi že tako nestrpen, ful lepo. Jaz bom mojemu zgleda morala opomnik nastavit, da bo me imel čas spremljati k porodu.user posted image user posted image

Nasara88, jaz še kar niham med Ptujem in MB. Ptuj se mi zdi tak malo tuj, ker sem v MB že bila in sem navajena. Jaz sem taki smotanec, da se moram nekje dobro počutit. Samo mislim, da bom šla na Ptuj, ker me ultiva dobesedno vleče tja.user posted image  

Torej, za lex - popravki na seznamu, prosim:

Nasari88 popravi porodnišnico na Ptuj
Blacky30 popravi porodnišnico na Ptuj in ime za user posted image  Matic

Vam je všeč naše ime oz. moje ime za fantka?? Ja, sem se kar odločila sama in ga moj mož sploh še ne ve. Ker on se ne pogovarja o imenih za fantka, ker itak ve, da je punčka. user posted image  No, pa naj bo, ko bo v porodni sobi doživel totalni šok, ko bo prišel ven fantek in bom jaz kar bleknila ime.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2472
15.6.2008 18:59:31   
neboglasnica
Saj vem, da nisem čistokrvna štejerka, smo napol, po očetu, ampak malce moram poklepetati. Upam,da me spustite zraven?

Midva se tudi še nisva odločila za imena. KAr nekaj čakava.... Mi je pa zadnjič prodajalec v Hervisu zagotavljal, da nosim punčko, danes v Sparu je isto trdila trgovka.. Kaj vem, bomo videli!

Glede trebuha in bolečih kosti: otrdeva že nekaj časa, kosti so me bolele celo nosečnost, vmes je bilo dva tedna mir, že dva dni me pa spet vse boli, sem k ena stara mama..Preden zaštartam, traja... Danes me pa že cel dan boli pod trebuhom. Včeraj deteta nisem skoraj nič čutila, dokler nisem pojedla slako bombo. Danes pa tudi to ne pomaga, šment... Zgleda, da počiva.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2473
15.6.2008 19:01:15   
nanka
dan, no pa se je začelo deževati, še dobro da je bil cel popldne sonček.

Blacky, krasno ime za fantka, ga imamo doma, tako da meni je super.

zdaj grem pa kruh dat pečt, ker mi ga je zmanjkalo.

Flower še dobro da ni kaj hujšega.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2474
   Julijke 2008 III. del
15.6.2008 19:02:42   
dzanika
neboglasnica zgleda da tvoje dete res počiva. Pa saj nič čudnega k je pa takšno vreme. Tut js bi sam počivala.

Pri nas spet pada dež. Ne vem več kam naj se dam. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  97 98 [99] 100 101   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?