|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 III. del
15.6.2008 10:07:42   
Nasara88
jaz bi tudi že šlaaaa user posted image Blacky, daj še mene na seznam user posted image Super je tale zadevica user posted image user posted image user posted image

Mene je zadnja dva dni tako konstantno v križu bolelo, danes ja pa zanekrat mir. Imam pa kar pogosto trd trebuh, predvsem zvečer se mi zdi da vedno ko se premaknem otrdi user posted image

Rubin čestitke za user posted image user posted image user posted image

Žabica kako lepa fantiča imate user posted image user posted image user posted image

Jaz imam tudi že nahrbtnik pripravljen, smao maternisko z vsemi napotnicami še nosim pri sebi, če bi me kje kaj doletelo user posted image No še nakj malenkosti moram noter zmetat.... copate, kak par nogavic, polnilec za GSM pa fotoaparat obvezno.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
15.6.2008 10:07:42   
rovar_ka
Dobro jutro drage souser posted image

Na vzpodbudo lunice24 se vam oglašam, ker me je ujela, da vas prebiramuser posted image Hvala lunica24, to sem potrebovala user posted image

Je že kar nekaj časa odkar sem se vam javila, naj vam povem, da vas redno spremljam, vsak dan berem, ampak kaj ko ste take čvekice, da vas še preberem težko v celoti, kaj šele da vam kaj napišem user posted image

Najprej vsem našim novopečenim mamicam iskrene čestitke za male štručke, ki jih vse že takoooo dolgo veselo pričakujemo.

Mimogrede naj povem še to, da mi pričakujemo pupo - ime ji bo Tia (ime je izbral dragi), ampak še imamo 17.6.2008 UZ, tako da se bomo še enkat prepričali, če še to zmerom drži.Malo bo sicer panika, če bomo slučajno videli lulčka, ker mam vse cotike v roza, vse že pripravljeno - ampak sem vse hvalabogu podedovala od zlate sestrice, ki ima malega fantka in punčko, tako da bom naredila samo menjavo cotk, pa bo user posted image

Drage moje, kaj vam še naj napišem...Mogoče to, da sem res vesela, da sem del vas - čeprav bolj pasivno, ter da se tako lepo razumete in vzpodbujate, ker to tudi nam, ki nismo take čvekice kot ve, zelo koristi in vas z veseljem prebiramouser posted image

Nič, se še vam kaj oglasim, lepo se mejte, počivajte in naj vas dragi razvajajo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
15.6.2008 10:20:47   
Nyah*
OOOOO, Rovar_kauser posted image user posted image user posted image , zdaj pa vbsak dan vsaj kak stavek ali dva ok?user posted image

Sasi, kaksna bombonckauser posted image user posted image , komaj cakam svojo struckooo!

Zabica, surprise, samo da ste ok, CESTITKE!!user posted image user posted image

Rubin, user posted image user posted image user posted image user posted image , sedaj pa drzimo poesti, pa javljaj sproti, kako se pocutis,...

Blacky in lex user posted image user posted image user posted image  za sezname, full dobro!

Frutka, mi se se ne selimo, dobimo drugi teden kljuce, pa zacnemo renovirat, upam, da bomo avgusta ze notri! Kaj pa vi?

Midva sva sla pa vceraj malo ven, pa sem bila ob enih ponoci ze tako zaspana, da nisem bila za nikamoruser posted image , pa je rekel moj, da bo treba do po porodu pocakat na dober zur, ko bom spet v formiuser posted image . Pa bom z dvema malima skratkoma res? Huh.user posted image

Blacky, moj porod je bil zeloo podoben tvojemuuser posted image , razumem te full, upam, da nama bo in vsem ostalim tudi, tokrat to prisparano!

Nic, gremo veeeen, soncek je!!

Papa

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
15.6.2008 10:33:09   
bastian111
Rubin iz srca ti želim mirno un zdravo nosečnost!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
15.6.2008 10:53:44   
Inigo
dzanika - sam a to velja, če nisva poročena? kr nisva. in v tem primeru me je dolžna preživljat mami, ne on. kljub temu, da živiva skupaj. on ima sicer pri nas začasno bivališče prijavljeno... 

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
15.6.2008 11:20:13   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1. Inigo (PDP 2.7.)

2. masaja (PDP 4.7.)

3. auroraa (PDP 5.7.)

4. lunica24 (PDP 5.7.)

5. lex (PDP 7.7.)

6. tinky (PDP 8.7.)

7. Nasara88 (PDP 11.7.)

user posted image user posted image        user posted image user posted image  

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2431
15.6.2008 11:23:43   
Nasara88
Vidim, da sem malo naše mamice pomešala user posted image

Sasi prekrasna fantiča user posted image user posted image user posted image
Zabica tebi bi skoraj dva prisodila user posted image user posted image Upam, da ne zameriš. Čestitke tudi tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
15.6.2008 11:23:54   
Blacky30
Rubin, iz srca ti privoščim. user posted image  Sem veliko mislila na tebe v vsem tem času.
ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti prečudovito in mirno nosečnost!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
15.6.2008 11:34:13   
dzanika
Inigo, tudi če nista poročena živita v izvenzakonski zvezi in te je dolžan preživljati on. To je meni rekla na socialni. Sam če ima pa samo začasno prebivališče pri tebi pol je pa ok. Sam ne sme imeti stalnega. To je meni vse razložila ful prijazna gospa k sem šla za paket papirje oddat. Tko da sem rekla da povem še vam da se slučajno katera ne zafrkne - škoda je državi pustit denar... Isto je s porodniško. Meni je že dala vlogo da jo izpolnim sam sem vedela da mi ne pripada ker imam pokojnino in je rekla da še dobro da sem povedala ker te drugače nobeden ne obvesti ampak ti normalno dobivaš porodniško, pol pa kr po pošti dobiš da moraš vso pokojnino vrniti. user posted image

< Sporočilo je popravil dzanika -- 15.6.2008 11:36:00 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
15.6.2008 11:36:15   
neboglasnica
rubinuser posted image user posted image , vse dobro vam želim....

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
15.6.2008 11:43:55   
andras
Lex, naša lubica  je ob rojstvu tehtala 1910 g, velika 44 cm.

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
15.6.2008 12:19:30   
Blacky30
Jutro oz. že dober dan!

Jaz pa zdaj vem, zakaj me je tako bolel spodnji del trebuha, da niti prav stati nisem mogla. Pri sedenju in ležanju ni bilo večjih težav, pri stanju pa ful. Razlog - prebavne težave. Včeraj zvečer me je začelo ful napenjat in me je ful bolelo, potem pa sem ponoči morala na veliko potrebo in od takrat je mir. Pa sem jedla samo tisto fižolovo juho iz vrečke, ko ni nikjer fižola, ker je vse spasirano. Groza! No, hvala bogu, da je boljše.

Inigo, meni je tudi čep šel 20 dni pred porodom, pa še potem se ni nič samo od sebe začelo, tak da ta čep nič kaj dosti ne pomeni, kdaj se bo kaj začelo. Enim pa se odlušči in čez par ur rodijo. Pusti se presenetit!user posted image user posted image
Jaz sem tudi zdaj pridna glede teh dnevnih vložkov in jih sploh več ne uporabljam. Mišice, vezi med nogami pa so mene ful začele boleti od 20. tedna dalje, zdaj pa se je malo umirilo zadnja 2 tedna. Prej pa me je bolelo, da sem hodila kot raca.

Ja, lunica24, upam, da ne sumiš mene s seznama.user posted image user posted image user posted image  Ja, rahelco pa tudi jaz sumim, samo se nam je čisto odpovedala, čveka samo pri svojih bivših nosečkah iz prejšnje user posted image .

Dzanika, bi ti svetovala, a o tem nimam pojma. Midva sva bila poročena že 3 leta pred prvim otrokom.user posted image

Nasara88, torej se tebi tudi že dogaja. Ne me strašit, ti si preblizu mojemu PDP.user posted image user posted image user posted image  Si pa že na seznamu, zdaj pa navijam. Kaj si se fiksno odločila za Ptuj? Ker imaš na seznamu user posted image  še vedno MB. Vse vidim....user posted image user posted image

Rovar_ka, lepo, da si se oglasila. Pa kaj, če toliko načvekamo (čeprav se meni ne zdi veliko, ker zelo hitro berem očitnouser posted image user posted image ), saj vseeno lahko vmes kaj poveš, tega smo vedno vesele.

NyahRR, naj ti bog pozlati besede, da bi se uresničila tvoja želja glede najinega poroda. Bova poročali, ne?user posted image

Moja dva pa sta zdaj šla na letalski miting malo pogledat. Nam migi švigajo nad glavami že tretji dan. user posted image  Jaz pa sem jezna kot šus. Že dvakrat sem dala po internetu naročilo slik za razvijanje naprej, pa mi je dvakrat že prekinilo vmes, jaz pa zadeve nisem shranila prej. Pa bi še šlo, če ne bi bilo 350 slik. Meša se mi že od tega.user posted image user posted image user posted image  Kako pa ve dajete razvijat? Ker če jim nesem na CD-ju, potem jim ne morem povedat, koliko izvodov katere slike potrebujem al kak?

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
15.6.2008 12:23:54   
Motoristka
Zdravo!

Mene je spet ponoči črvičilo-krči v spodnjem delu trebuha, pa v križu....izcedka imam zelo veliko...no naj še malo počaka notriuser posted image .....danes me tako oči pečejo, da je joj-nekaj mora biti v zraku.Jaz malo peglam, počasi bom oprala cotke ...pa malo me že daje strahecuser posted image ...ampak saj bo...čakam pa na zagovor-rekli so mi, da bom v roku 2 tednov imela zagovor-upam...potem pa bom končno diplomirana fizioterapevtka-no lahko bi bila že prej, če bi me kdo brcnil prej v rituser posted image

(odgovor članu andras)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 12:45:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2439
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 13:52:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2440
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 14:01:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2441
15.6.2008 15:03:37   
papir
kot prebiram nisem edina ki me črviči,pa vetrovi pa obilno izcedka.
ja no počasi pa bo.

Neposredna povezava do sporočila: 2442
15.6.2008 15:12:20   
liju
Pozdravljene user posted image !
Kako kaj? Danes pa imamo vsaj malo lepše vremeuser posted image user posted image user posted image . Malo da se vam javim, da ne boste pozabile na mene user posted image .
Včeraj sem imela obletnico valete in sem se imela full fajn, user posted image pa je tak tiščal glavo pod rebra, kot da hoče vse videt. user posted image user posted image user posted image  Me je že tak vse bolelo, da sem ob pol noči že bila v postli user posted image  V MB- ju pa imamo letalski miting user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , včeraj smo šli z malim na letališče in je užival 100/h, danes pa jih gledamo kar z okna, ker smo blizu in se full lepo vidi.
lex:jaz pa imam pregled 23.6. in takrat imam UZ, pa za seznamček še ime našegauser posted image  Žan

Čestitke za vse nove mamice!!!!!!!!!!!!!! sasi, kak sta lepa tvojauser posted image user posted image , kar lušte sem dobila da bi šla.user posted image

Nič, grem malo med knjige, ta teden me še čaka ustni del mature!

Lep vikend!

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 2443
15.6.2008 15:32:42   
dzanika
Ja flower, starševski dodatek sem mislila. Mah sej več ne vem kaj pišem. K sem mal prej govorila z eno kolegico o njeni porodniški in sem se avtomatsko zmotila... No sej zaradi tega prebivališča za našega user posted image se pa bom verjetno šla še enkrat pozanimat na socialno ker itak je rekla gospa da če naju bo kej zanimalo da so vedno na razpolago...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 15:42:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2445
15.6.2008 15:54:10   
liju
Flower:Res ti je lahko žal, je full dobro. Mi smo včeraj prišli še po lepem vremenu, pol pa ko se je vlilo, pa smo šli v letališko stavbo na pijačko, na srečo smo imeli na vrtu ono veliko senčno marelo, samo je za dež tudi, (je nepremočljiva) in smo uživali dalje. Danes pa moj user posted image  itak dela, sami z malim pa mi ni dol za hodit, tak da smo kar z oknom zadovoljni. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa še nekaj me zanima, če ni skrivnost od kod si? Vidim, da si okolica MB-ja?

Neposredna povezava do sporočila: 2446
15.6.2008 15:54:14   
Blacky30
Moja dva sta se prej vrnila z letališča, mali je bil tak utrujen, da je že komaj gledal. Je hitro pojedel kosilo in že spi. Jaz pa mažem lučko, mnjami je dobra.user posted image  Zunaj tropic okus, notri vanilija.user posted image

Auroraa, upam, da te ne bo preveč matralo.user posted image  Samo lušti so lušti, ne?

Flower, hvala bogu, da je vse ok s teboj in Lančkom. To pa je bilo zelo blizu hujšim posledicam. Revica....
Glede slik pa, končno mi je uspelo oddati naročilo, potem pa dobim povratni mail, da so mi za razvijanje 348 slik zakasirali 348€. Skoraj me je na rit vrglo. Zdaj pa ne vem, če imajo cel cenik zmeden al kaj. Al so čist nori?!?!?! Sem jim takoj pisala nazaj, da če je to prava cena, takoj preklicujem svoje naročilo. Čeprav imajo v ceniku napisano, da stane ena slika 0,08€, torej bi to zneslo 27€. Ne vem več..... Sem pa tudi jaz prej vedno naročala pri dt foto, pa mi zadnjič tudi ni uspelo slik oddat, ker je vmes zablokiralo, tak da sem zdaj poskusila tukaj. Zdaj pa bom videla, kaj bom dobila. Sicer pa ima dt foto tudi poceni, 0,09€/sliko.
Glede mitinga - še vedno lahko gresta, ravno zdaj mi nad glavo letijo migi. Moj je šel zdaj nazaj gledat to predstavo vojaških migov. Čeprav bi bil boljši predlog, da ostaneš doma, jaz pa pridem k tebi na tisto dobro pecivo iz borovnic, ki mi zdaj že do sem diši.user posted image user posted image user posted image

Liju, midve pa sva skoraj sosedi, jaz sem iz Dobrovc. Pa malo večkrat pridi naokoli na RR, ker smo te res že pogrešale. Te je lex dala kar med neaktivne članice, tak malo čvekaš. Sem te komaj rešila.user posted image user posted image user posted image
Aja, če pa bi rada kam šla, npr. rodit, pa samo reci, jaz imam čarobni seznam in te kar dam gor.user posted image user posted image

Ja, nič, zmanjkalo mi je lučke, grem po drugo.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2447
15.6.2008 16:02:07   
liju
Blacky30:user posted image user posted image te pa se lahko kdaj na brzino zmenima za kakšno user posted image  Si zauser posted image  Pa hvala za rešitev user posted image user posted image user posted image user posted image . Po resnici povedano, preberem vas vsak dan po parkrat pridem gor, samo za pisat pa mi ni.user posted image user posted image user posted image   No zdaj pa mi ni za učit in rajši kloftam tu gor user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . Saj še imam malo časauser posted image user posted image user posted image  vsak izgovor mi prav pride. Kaj se pa tiče seznama za rodit it, bom pa še počakala 14 dni, da vsaj zvem datum za CR, pol pa lahko pišeš.user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
15.6.2008 16:08:37   
Blacky30
Liju, veš da, kavica vedno paše, ne? No, jaz je ne pijem, sokec pa.user posted image  Aja, točno, ti boš imela CR. Sem že pozabila. To je bolj fajn, ne, ko veš točen datum, kdaj boš cartala, kot pa me, ko bomo kar čakale in čakale in čakale.user posted image

No, jaz zdaj mažem moj rižev narastek, ker sem se na poti do lučke spomnila, da me še čaka in bi ga bilo škoda pustit. Tak da lučka bo pa za posladek po narastku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2449
   [Brisano sporočilo]
15.6.2008 16:13:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?