|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
15.5.2008 14:36:40   
Suzi*
user posted image user posted image  sem suzana in sem ringarajaholičica!user posted image user posted image user posted image

sem pa imela zdaj skor 2 tedensko prisilno odvajanje...pa ni pomagalo....kokr jaz lahko sedim evo mene spet tle gor. user posted image

Sva se pa s tamalo prej koooooončno navozičkale. user posted image user posted image  Kolk je pasal sonček, ampak je pa res precej vroče (če si skos doma, ne opazišuser posted image ) tako da bo boljš malo bolj zgodaj ven hodit al pa proti večeru.

kolk imate pa vaše user posted image  oblečene zdej po tej vročini noter in pa zunaj?? sej verjetno ste že predelale to temo, ko me ni blo gor?user posted image

grem mal pospravit kuhno, da bo vsaj nekaj zgledalo, da sem naredila danes. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 201
15.5.2008 14:41:52   
MetiLu
Itata, sej maš prav, sam niso pa vsi dedci taki... Res se pa čez mojga nimam kej pritoževat, vsaj ne preveč user posted image  user posted image  user posted image  iz šihta pa itak direkt domov pride, pa tamalga merka, da lahko jaz kej skuham. Edina stvar, ki mi pri nejmu živce para, je igranje butastih igric na računalniku. Ma k mejhen otrok, takrat je pa čist odsoten. ne vem, enostavno ne vem, zakaj mi gre to tok na živce user posted image No sej jest tud skoz na RR visim, a ne? user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 202
15.5.2008 14:43:22   
Neni13
Izkušnja RR PIAF;

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2720810

BON, ki velja do 18.05.08 sem dobila po mailu in ga sprintala ČB. Včeraj sem dopoldan šla v shopping in sem dala za majčko za tamalega 0,90 eur (stala je 5€), res ful ugodno, se ful splača! za popoldan sem si dala na stran srajčko in kaj se je zgodilo?! Ko pridem do blagajne, mi reče, da bona ne morem uveljavljat, ker velja le določena velikost bona, ki je sprintana iz interneta in sem plačala polno ceno. In to se je spremenilo ravno tisti trenutek, ko sem jaz prišla na blagajno, saj je oseba pred mano še lahko vnovčila isti bon!user posted image
..............

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 203
15.5.2008 14:51:23   
kati kati
v celju preverjajo hm bone imajo na veliko napisano kateri so pravi kateri ponarjeni! bodite pazljive!ker so začeli preverjati!
lp

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 204
15.5.2008 14:54:49   
nizy
punce ,danes je ful vroče ,mi mamo v dnevni sobi kar 25C,....je naša user posted image v bodiju s kratikimi rokavi ,pa kratke hlače ma  gor, ....user posted image

(odgovor članu Neni13)
Neposredna povezava do sporočila: 205
15.5.2008 14:55:13   
MetiLu
ja in kakšni so zdej teli, ki jih je ella zrihtala?

No, moj mucek zdele že pol urce pančka, grem jest ene mafine na hitro spečt user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 206
15.5.2008 14:56:17   
nizy
kati kati ,kako pa vedo kateri so pravi user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
15.5.2008 14:57:37   
nizy
meti- mislim ,da ne bomo nič zapravili user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 208
15.5.2008 15:10:00   
ella79
meti kakšen je bil pa tisti bon, k si ga ti dobila, k si anketo izpolnila? kok velik?
dej link od ankete

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 209
15.5.2008 15:16:16   
larisa
Jaz sem od frendice tole dobila po mailu:
http://www.marketagent.com/popup/1623/entry.asp

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 210
15.5.2008 15:18:29   
nizy
ah nič,smo prepozne user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 211
15.5.2008 15:19:40   
mesecnica
No - mi smo danes dobili rezultate testiranje na alergijo za user posted image . Ugotovili so, da je alergična na jajca (rumenjak in beljak) na kravje mleko pa ne. No kakorkoli - bolj mi ustreza, da je alergična na jajca. Bodo pa ponovili tetsiranje čez eno leto...do takrat pa stroga dieta brez jajc in izdelkov, ki jih vsebujejo. Tako, da sem kar zadovoljna, da so jo dali na testiranje.

Ella - sorry sem ti poslala ZS preden sem prišla do linka za bon.

No moj ima tudi drug teden jadranje - 4 dni - pa nimam nič proti, ker drugač mi res full pomaga. Naj uživa...

Lp,

Mesečnica

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 212
15.5.2008 15:28:12   
MetiLu
A pol moj ni edini srečnež? user posted image  user posted image

Ella, jaz sem dobila isti link po mailu, kot ga je Larisa pripopala. pa lihkar mi je mami prinesla sprintanga. No, mogoče če bo jutri tamal priden, bova skočila kar v H&M vprašat, če jih še vzamejo user posted image  sicer pa zame ni več zapravljanja!!! Sem bla preveč razsipna tale mesec user posted image  

Mafinčki pa že lepo vzhajajo v pečici, njamsi user posted image  pride kera k men?

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 213
15.5.2008 15:37:04   
Februarka08
No, vidim da se ni samo pri nama spremenilo vse skupaj. Čeprav res ne bi rada, da se odtujiva.user posted image Je pa seveda tko, da on ni nič z Lariso, ves dan jo mam jest, tud za 10 min se mi roke ne spočijejo, razen takrat ko spi, zvečer ko pa pride gor, pa tamala že skor spi al pa je v fazi priprav.user posted image Nekatere jih mate vsaj med vikendi pri sebi, pri nas še tega ni.user posted image Razen mogoče nedelja. Pa še to...... No, pustimo to.
Ja, boni - jaz sem enga vnovčla prejšn teden (črno-bel), zdaj jih pa baje že ful neki preverjajo oz. so skrajšali obdobje, ker so jih ljudje zlorabljali. Itak, da boš zlorabljal, saj jih lahko več sprintaš.user posted image Haloooooooouser posted image
Zdaj greva pa s tamalo še pojest do konca, jest si bom prvoščla še kinder čokoladko (do zdaj sem odkar dojim pojedla sam 3), potem pa mi na priprave na krst, tamala pa v varstvo k tašči. Mmmm, enkrat bi se že prav rada čokolade najedla, pa kar ne upam. Še kakava nisem nikol dala na gres al pa v mleko.user posted image

Alarm............user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 214
15.5.2008 15:50:13   
kati kati
 februarka-...js sem se nehala prtoževat ker pr nas je isto...user posted image moj je še čez teden službeno v nm in tud tam ostane...pa dela tud vikende praznike...pa gre fuuullllll zgodi na šiht pa pride ob 6-7 zvečer domov pa mu rečem kaj pa kj sine tvoj...pa reče danes sem pa tak utrujen...pol pa pi.....ampak mam srečo k je tamal res priden...user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 215
15.5.2008 15:52:08   
MetiLu
februarka, jaz se pa od začetka 3. meseca pri čokoladi ne šparam več user posted image  no sej pretiravam pa tud ne ...

ne vem zakaj, ampak teli moji mafini so ful smešni. Zakj mi ne vzahajajo navzgor in naredijo kapico, men so se napihnili na strah, pa tko zgledajo, kot bi bili na burji pečeni user posted image  user posted image  user posted image
Moram počakat, da se malo ohladijo, da vidim če so dobri ? Dones sem naredila rumene s koščki čokolade user posted image

Sem pa zdele gledala, kam bi lahko tamalga še vpisala v vrtec, pa zgleda da sva za dodatne vloge prepozna, ker je bil rok oddaje 31.3. user posted image  Bova res mogla privat varstvo najdt al kaj? user posted image  Sploh pa močno dvomim, da bova v LJ kaj dobila?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 216
15.5.2008 15:55:12   
MetiLu
mmmmmmmmmmm, njamsi, so še boljši kot zadnjič user posted image , že vidim, da se bom cel popoldan basala user posted image  kaj sem jih šla sploh pečt user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 217
15.5.2008 15:55:22   
larisa
Pol sem pa jaz res smotana (pa ti Meti tud user posted image ), k maoj je skos z nama, pa tud z malim se ful ukvarja. Pa zjutri prej vstane da zlika al pa kej pospravi, pa tako, jaz sem pa sitna. user posted image  Meti v roke se morva vzet, drugač nama bojo teli zlati fantje ušli user posted image ...

Punce a če ful piha, tako kot dones, potem ne greste ven?user posted image  Ker če dam jaz gor na košaro tist proti vetru, pol se mu v košari ustvari ena svna brez zraka, ker skor sapica ne pride zraven, če pa ne dam gor pol mu pa ziher tud notr mal piha user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 218
15.5.2008 15:55:58   
MetiLu
no, kje ste zdej, tolk vas je prijavljenih, pa nobena ne piše???

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 219
15.5.2008 15:58:46   
MetiLu

IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Pol sem pa jaz res smotana (pa ti Meti tud user posted image ), k maoj je skos z nama, pa tud z malim se ful ukvarja. Pa zjutri prej vstane da zlika al pa kej pospravi, pa tako, jaz sem pa sitna. user posted image  Meti v roke se morva vzet, drugač nama bojo teli zlati fantje ušli user posted image ...

Punce a če ful piha, tako kot dones, potem ne greste ven?user posted image  Ker če dam jaz gor na košaro tist proti vetru, pol se mu v košari ustvari ena svna brez zraka, ker skor sapica ne pride zraven, če pa ne dam gor pol mu pa ziher tud notr mal piha user posted image

Ja res user posted image  pismo, ste mi dale mislit, bom dones zvečer pomojem prov zlata žena, ko pride možek iz šihta user posted image

Larisa, samo tanko kapco mu dej čez ušesa, pa pejta ven. V košari je dost zaščiten, pa ne ga preveč zapret, da se ti ne bo skuhal notr. Jaz tistega pokrova ne uporabljam več, če pa preveč piha, mu pa s plenico zaprem strehico, da ima vsaj glavo skrito.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 220
15.5.2008 16:05:40   
misar
jaz sem bon za H&M že izkoristila včeraj in so ga vzeli. sem rešila anketo in to je to. velik je pa skor za en A4 format.

Moj možek je tud zlat, kar se tiče ta male. pride domov, pa mu jo kar prec vturim, da kaj naredim, pa je prav vesel...no sam včasih pa vseen kaj zbluzi pa moram tud po mizi vsekat user posted image user posted image user posted image

Larisa..normalno, pejd ven...saj februarja, ko je bil mraz sem tud zunaj hodila, sam kako tanko kapico na glavo, ne košare zapirat user posted image . jaz je sploh nimam pokrite zunaj

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 221
15.5.2008 16:06:39   
misar
pa še to...sem Miša in nisem odvisnica od RR, ker če bi priznala, da sem, sem že na pol poti do ozdravitve, to pa slabo kaže  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 222
15.5.2008 16:12:59   
pina-1
dan.
mi smo danes v laufu celi dan. Z ano sva mio v vrtec peljali in sva jo kar v Kopru počakali da vrtec konča...
Sem pa mela danes dva grozna dogodka, ki sta se na srečo dobro končala.

Sem šla v Obi kupit tiste spužve za potleh, pa mi nora blagajničarka "Pozabi" vrnit 10€user posted image user posted image user posted image . Ko sem to ugotovila seveda, sem bila že daleč stran od Obija. Sem se čez ene 3 urce vrnila in zatežila pa se me je takoj spomnila in mi vrnila 20€. Hudič babji.

V službi mmo pa po štengah tepih, ki se je zdrsnil pod mojimi nogami in sva z Ano poleteli. Hvalabogu sem jo močno stisnila k sebi in se nagnila s hrbtom nazaj, da sm zletele na tazadnjo. Noga je pa ostala nekje zvita. No sej hujšega na srečo ni bilo. ME samo noga fajn  boli samo zvita oz. zlomljena pa ni. ČE samo pomislim kaj bi se lahko zgodilo me samo spreleti srhuser posted image user posted image user posted image

PRi nas je zofka pokazala svoje zobe in je že scalo kot pri norcih. Sedaj pa že sonček sije...

Evo moj dan sem vam zreportirala. Sedaj a spet grem pohajat.

suzika končno si zopet med namiuser posted image user posted image user posted image

Aja, sem Emina in sem velik ringarajaholik, pa jedoholik, pa refoholik,....user posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 223
15.5.2008 16:30:52   
itata
meti po mojem smo zmenjene! itak. jaz glasujem za supernovo, ker je klimauser posted image  lahk ob 11h kar se mene tiče. lahk pa tud kako podobno uro...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 224
15.5.2008 16:35:06   
misar
škoda, da je jutri bad vreme. tako, da mene ne bo, ker mi ni za po štacunah hodit. če bi se dobile kje na frišnem luftu bi pa 100% prišla. baje da v celju ne bo pretirano slabo vreme, tako da upam na vozičkanje.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

ime
mami_1979

katero ime vam je lepše?

Matevž (71%)

Ožbej (29%)

Število vseh glasov: 371

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!