dolenjka
|
Čer še 1x Evo, sem jo stuširala No, danes sem imela odvajalni dan, sem šla 2x srat Ne res, sem bila skor nič na RR. Že 11.30 sva se odsvaljkali v hrib in sem se mal sončila na klopi, pol pa komaj rit dvignila. Ob 14h sva se nazaj prisvaljkali da je mami nekaj v kljun vrgla, pa Tari neki kapljic po grlu spustila in rito previla, pol sva šli pa spet ven, ker so me majstri ki "delajo" škarpo ob živce spravljal s svojo prisotnostjo. Prisebni pa itak niso Smo bili z gazdo zmenjeni da 6.5. dobi 1.500 EUR pa jih tisti dan sploh ni bilo, pol je pa včeraj klical za denar in sem mu ga danes dala. Pol sem ga pa vprašala kdaj bodo fertik in mi je frajer rekel, da bodo, ko bodo Sem mislila da je skrita kamera No, pol sem mu pa povedala, da sem čez okno videla kako je v jamo, ki se mora še zasuti, vrgel celo taveliko vrečo smeti in da naj jih gre iskat in odpelje pa je frajer rekel da ne bo, ker je kao moj dovoli Pol sem pa še mojga klicla in mu povem je pa končno iz hiške padel in mi povedal, da je dobovil da eno železje notri pustijo oz. vržejo, smeti kot je plastika in podobno pa ne in pol ga je klical in je šel frajer vse iskat Pol meje pa vprašal kdaj dobi še 1.500 EUR, za katere smo bili zmenjeni za ponedeljek 19.5. se pa rekla da jih bo dobil, ko jih bo dobil Ga je skor fršlok No, pol mu je pa moj povedal, da prej ko naredijo, prej dobijo denar Pa da zdaj vidim kako se bo delalo. Je mojga končno za 5 min pamet srečala No, pol sem bla tko razkurjena da sem po največjem soncu spet zagnala voziček proti hribu, sam gor pa nisem šla, ker je bilo tu mač. Ob 16h sem se pa dam prisvaljkala in pojedla šnicel in špinačko, otroka nahranila pa očita počakala in smo šli skupaj v hrib Pol sem si šla pa lase umit, oči je pa še po "ulici" mal vozičkal, tko da je carica danes bila več zunaj kot notri Seveda je jasno, da je že od 20.30 pri palčkih, a ne? OK, kakšen sladoled boste pa danes? Jaz bom sadno tortico