|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
15.5.2008 18:40:27   
MetiLu
Ja Ella, sej so dobre, samo čist presladko je vse skupaj user posted image  no, vsaj kosilo je bilo danes malo manj kalorično user posted image

Uuuu, zdele sem pa reklamo vidla za novo tunino pašeto od argete... sej ne rabim povedat kaj bi zdele jedla user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ma ne res, če je tamal preveč priden,pol jest skoz neki meljem user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.5.2008 19:31:45   
Februarka08
Ojoj........... skor uro in pol smo mel tist sestanek za krst in prav toliko časa se je Larisa drla doma tašči.user posted image user posted image user posted image Sem jo komaj potolažla k sm dam pršla. Se mi je tko zasmilila, revica boga. Pa sploh ne razumem - ko smo šli, sem jo nafutrala, vem da je bla sita, kupčka smo tud podrli (vsaj mislimuser posted image ) ne vem kaj jo je matralo. Zgleda da že ve kdo je mami in da ni bila taprava. Saj še it ne bom nikamor več upala... Jutri imam pa še frizerja, me že zdej stiska.user posted image
Grem jo do konca nafutrat, pol pa kopanje.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.5.2008 19:32:58   
jencili
ojla,

kere čvekice, vas komi ujamem, da vse preberem.
Mam pa problem pol s tem, k sproti razmišljam kaj vse om napisala, pol pa vse pozabimuser posted image user posted image

Sem ravnokar gledala pri poročilih, da se moški pri nas v povprečju ukvarjajo s svojimi otroki 12 minut na danuser posted image . No, naš je definitivno tisti, ki dviguje povprečje!user posted image user posted image user posted image  Bravo mi...user posted image

Kar se tiče bonov za H&M, so res začeli včeraj neki komplicirati. Sama sem vnovčila že kar nekaj bonov, tko da sem vse nabavila kar sem rabila. No, tud kej, česar nisem, pa sem vseeno kupilauser posted image . Recimo spodnje gatke za 90 centovuser posted image user posted image

Jutri pa me verjetno ne bo na 'zmenek'. Sm ta teden vsak dan bla v lj in se mi res ne da po tej Celovški spet drajsat tok časauser posted image . Bi pa tko rada mal počvekala z vami...bom pa tle bolj pridna, pa bouser posted image .

No, če ste pa že vse na poti zdravljenja, naj se vam pa tud sama pridružimuser posted image .

Sem Nina in sem ringarajaholikuser posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.5.2008 19:34:59   
mala_pikica
Joj punce danes pa imate fajn debato o user posted image , ampak vidim, da so vsi bolj ali manj pridni. Jaz sem tudi srečna z mojim user posted image , saj preževi zelo veliko časa z nami  in se imamo prav fino. Pri nama res zaenkrat še ni bilo neke prave krize in funkcionirama kar vredu. Seveda pa se tudi midva kdaj spičiva, ampak ponavadi za brezvezne stvari, je pa hvala bogu to bolj redko. Mi pa res dosti pomaga, ta večjo ima praktično on na skrbi za rihtati, jaz pa imam ta malega. Ima pa tudi on hobi, in sicer zelo rad  kolesari, nekaj pa mora imeti za sprostitevuser posted image .

Dolenjka sem vesela za tvojega nečaka, da mu je boljše. Saj ravno zaradi tega, ker je pri tako malih, velika verjetnost , da so rezultati netočni, ga tudi jaz ne mislim mučiti s pikanjem.

Mesečnica sem spregledala, da ima tudi tvoj user posted image  alergijo. Kaj ima tvoj tudi probleme s kožo? Pa verjetno se tudi vidva dojita, saj drugače ne bi mogel priti v stik z jajcem. Pa hvala bogu, da je samo jajce, to še lahko nekako pogrešaš v hrani.

Itata  tudi jaz sem nonstop lačna, v prehrani najbolj pogrešam MLEKOuser posted image . Res kupi si kalcijeve tablete, ker organizem pa kalcij rabi in, če ga ni troši rezerve, to pa lahko ima na stara leta posledice( osteoporoza). Sem pa tudi jaz že shujšala par kil, me je pa tudi malo strah, da bi zaradi diete imela manj mleka. No zaenkrat ga je še dovolj. lp

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 254
15.5.2008 19:45:48   
kati kati
nizy-imajo 4.vzorce nalepljene...trije niso pravi eden pa je.

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.5.2008 20:10:11   
mary_lou
Pol sm pa jest tle svetla izjema kar se user posted image tiče moj je zlat, s sinckom prezivi tud cel dan ko je doma pomaga mi v gospodinjstvu nimam ene slabe za povedat cez njega. 

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.5.2008 20:24:10   
ella79
jencili a si v KR nakupovala? Kako pa si lahko več bonov vnovčila?

naša je danes tečka user posted image se vidi, da sem jo ob sedmih mogla iz postle vršt. Zdej je v postli in upam, da je to to za danes user posted image user posted image
jutri jaz nič ne obljubim za zmenek, ker mam zjutraj G, pa predno domov pridem, pa da se potem napokava, pa da do LJ prideva, bo pomoje ura najmanj dvanajst user posted image kar pomeni da bi šel cel dan, jaz bi bila pa vseeno še kej na zraku, dokler bo vreme

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.5.2008 20:28:44   
ella79
jaz sem z user posted image tudi čist zadovoljna, sam mal premal je doma med tednom. Sem pa takrat k je doma čist blažena, k se z Zojo tok lepo pogovarjata user posted image če bo šlo tako naprej bom kmal ljubosumna, k men ne vrača takih nasmeškov in čvekanja kot njemu user posted image  

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 258
15.5.2008 20:29:34   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

larisa - sem ti ZS poslala

''lojzika'' hvala user posted image

ni kaj, z veseljem user posted image

ampak vseen mi ne dela user posted image

me je user posted image  vrgel dol z računalnika

Kje se ti zadeva zalomi?

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.5.2008 20:29:49   
ella79
kje ste kej user posted image jaz bi zdej kako rekla user posted image user posted image
dolenjko pogrešam danes user posted image kaj je 4x v hrib šla?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.5.2008 20:30:39   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

jaz sem z user posted image tudi čist zadovoljna, sam mal premal je doma med tednom. Sem pa takrat k je doma čist blažena, k se z Zojo tok lepo pogovarjata user posted image če bo šlo tako naprej bom kmal ljubosumna, k men ne vrača takih nasmeškov in čvekanja kot njemu user posted image  

ella - to si tako lepo napisala in pod tem se tudi jaz podpišem user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.5.2008 20:31:10   
dolenjka
Evo me draga user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.5.2008 20:32:20   
dolenjka
Si jo grem spet mal umit, pol se pa samo vam, drage odvisnice, posvetim! Bomo kakšno odvajalno rekle user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 263
15.5.2008 20:40:51   
ella79
ooo super dolenjka, potem si jo grem pa jaz tudi umit in pofrizirat za jutri user posted image user posted image user posted image pa še suhe cunce zložim in pridem user posted image user posted image madona morm čist vse povedatuser posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.5.2008 20:40:54   
srečka nosečka
dolenjka - jaz se ne želim odvadit, mi je kar fajn user posted image
Bolje, da na RR čvekam, kot pa da gledam današnja Trenja. To deluje kot odvajalo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.5.2008 20:42:03   
ella79
jaz tudi tok rada z vami čvekam user posted image  user posted image user posted image pa je res čist fletno
pa še velik na vas mislim, če vam to kej pomeni user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.5.2008 20:59:03   
mary_lou
DOLENJKA a me prosim razsvetlis kje ste vi komarnike narocil pa kok evrckov ste dali za eno okno? da vidm cca. kok nas bo po zepu udarl

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.5.2008 21:08:06   
MetiLu
Moj Jnez je danes zaspal že 19.45 user posted image  Najboljš, da sem do naslednjega hranjenja kar pokonc user posted image

Kolk nas pol jutri pride? 3?

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.5.2008 21:11:06   
dolenjka
Čer še 1x user posted image

Evo, sem jo stuširala user posted image

No, danes sem imela odvajalni dan, sem šla 2x srat user posted image  user posted image  user posted image

Ne res, sem bila skor nič na RR. Že 11.30 sva se odsvaljkali v hrib in sem se mal sončila na klopi, pol pa komaj rit dvignila. Ob 14h sva se nazaj prisvaljkali da je mami nekaj v kljun vrgla, pa Tari neki kapljic po grlu spustila in rito previla, pol sva šli pa spet ven, ker so me majstri ki "delajo" škarpo ob živce spravljal s svojo prisotnostjo. Prisebni pa itak niso user posted image  Smo bili z gazdo zmenjeni da 6.5. dobi 1.500 EUR pa jih tisti dan sploh ni bilo, pol je pa včeraj klical za denar in sem mu ga danes dala. Pol sem ga pa vprašala kdaj bodo fertik in mi je frajer rekel, da bodo, ko bodo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Sem mislila da je skrita kamera user posted image  No, pol sem mu pa povedala, da sem čez okno videla kako je v jamo, ki se mora še zasuti, vrgel celo taveliko vrečo smeti in da naj jih gre iskat in odpelje pa je frajer rekel da ne bo, ker je kao moj dovoli user posted image  user posted image  Pol sem pa še mojga klicla in mu povem je pa končno iz hiške padel in mi povedal, da je dobovil da eno železje notri pustijo oz. vržejo, smeti kot je plastika in podobno pa ne in pol ga je klical in je šel frajer vse iskat user posted image  Pol meje pa vprašal kdaj dobi še 1.500 EUR, za katere smo bili zmenjeni za ponedeljek 19.5. se pa rekla da jih bo dobil, ko jih bo dobil user posted image  user posted image  user posted image  user posted image Ga je skor fršlok user posted image  No, pol mu je pa moj povedal, da prej ko naredijo, prej dobijo denar user posted image  Pa da zdaj vidim kako se bo delalo. Je mojga končno za 5 min pamet srečala user posted image  user posted image  user posted image
No, pol sem bla tko razkurjena da sem po največjem soncu spet zagnala voziček proti hribu, sam gor pa nisem šla, ker je bilo tu mač. Ob 16h sem se pa dam prisvaljkala in pojedla šnicel in špinačko, otroka nahranila pa očita počakala in smo šli skupaj v hrib user posted image  Pol sem si šla pa lase umit, oči je pa še po "ulici" mal vozičkal, tko da je carica danes bila več zunaj kot notri user posted image  user posted image  user posted image
Seveda je jasno, da je že od 20.30 pri palčkih, a ne? user posted image  user posted image  user posted image

OK, kakšen sladoled boste pa danes? Jaz bom sadno tortico user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.5.2008 21:13:06   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

DOLENJKA a me prosim razsvetlis kje ste vi komarnike narocil pa kok evrckov ste dali za eno okno? da vidm cca. kok nas bo po zepu udarl

Komarniki so na stand by-u, ker še en podatek čakam. Nekaj se jim ne izide na panoramski steni user posted image  Drugače pa je kvadrat 77 EUR user posted image
Izvajalca ti pa lahko na ZS dam, da ne bo reklame. Čakam pa še 2 ponudbi in človečke, da pridejo izmere narest user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.5.2008 21:15:45   
mary_lou
Uffff 77 eur mater velik ni kej, ja dej posl na zs sej kaj pa čem neki morm na okna dat da bojo lohk na siroko odprta ponoc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.5.2008 21:19:05   
MetiLu
zdele sem po netu mal gledala za privat varstvo, pa me je skor kap zadela. men se bo bolj splačalo službo pustit, pa doma merkat svojga pamžka, pa še ene 3 zraven!!! Pa bom več zaslužila kot pa v tej službi, ki me čaka user posted image  user posted image  Groza... kako imate pa ve rešeno varstvo po koncu porodniške?

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.5.2008 21:20:30   
larisa

Kje se ti zadeva zalomi?

Grem v moj profil, odkljukam tam kjer piše naloži avatar, al neki tazga pa dam spodaj potrdi, pa se nič ne zgodi user posted image . Kam naj pol kopiram oz. prilepim smajlija, kaj mi pomaga v mojih dokumentih user posted image  Mislim, da men ne bo ratal do te slikce pridet user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.5.2008 21:21:26   
Februarka08
Vidim, da bo jutri spet veliko za prebrat.user posted image
Naša princess je tud že pri palčkih, revca ni skor nič spala danes, jaz grem pa pod tuš, potem bomo pa vidli kaj bo. Danes sva se z mojim celo mal pobotala, mogoče se bova pa še kej pogovarjala, kaj pa veš.user posted image
Jutri imam naporen in natrpan dan, komaj čakam da bo za mano.

Lepo in mirno nočko vsaki posebej!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.5.2008 21:24:09   
dolenjka

Kje se ti zadeva zalomi?

Grem v moj profil, odkljukam tam kjer piše naloži avatar, al neki tazga pa dam spodaj potrdi, pa se nič ne zgodi user posted image . Kam naj pol kopiram oz. prilepim smajlija, kaj mi pomaga v mojih dokumentih user posted image  Mislim, da men ne bo ratal do te slikce pridet user posted image

A si se ti na blond poštrihala zadnjič?? user posted image

Ko klikneš naloži avtar se ti odpre eno okno in klikneš Browse in jo najdeš na PCju, šele potem potrdi user posted image

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?