Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:00:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata jaz se javim za bon ella djte mi naa zs postal mail bom pa velja do 18.5.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:19:18
|
|
|
|
nizy
|
Stran: << < Prejšnja stran 4 5 6 7 [8] [Odgovori na sporočilo]
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:19:42
|
|
|
|
nizy
|
sem se malo igrala
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:20:17
|
|
|
|
nizy
|
elle sm že poslala mail
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:24:59
|
|
|
|
Februarka08
|
Uf, ste čveke. Ne verjamem, da bi zdržale en dan brez RR-ja. No, jest bi pomoje, sam ugasnen comp bi mogla met pa cel dan bi mogla bit uzun, ponoč se pa v postli pogovarjat, pa bi šel dan okol. Madonca mate velke ! Me zanima kolk bo nam vaga pokazala, sam mi mamo šele čez 1 mesec cepljenje. Naša tud bolj na linijo gleda , čeprav poje pa ogromno. Vsaj men se tko zdi. Mislim, da je larisa prej rekla, da mata z njenim sedaj drugačen odnos. Me veseli, da ni sam pri naši bajti tko. Sem ga med malco prav dam poklicala ker je tamala spala da sva se pogovorla o eni stvari in sva se oba pomoje olajšala. Odkar je princeska pri hiši, midva nisva več kar sva bla. Pa sploh ne vem zakaj. Grem se zdaj s tamalo ubadat...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:25:19
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy sem se malo igrala a ti je dolgčas kaj pa si sprobavala maš na mejlu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:26:19
|
|
|
|
MetiLu
|
Jaz sem tud dobila tale mail, pa izpolnila anketo, pol pa pridem do koraka, kjer bon sprintaš, jaz pa brez printerja pol sem pa po blondinsko rešila problem, sem naredila printscreen, ga skopirala v word in poslala mami da mi ga je sprintala sej pomojem mi tazga ne bojo hotli vnovčit zdele mi je pa tamal komaj zaspal, jaz sem začela kavico šlukat, pa neki alelujo slišim. Grem v keramišne sobane, da vidim, če je kej na tem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:30:59
|
|
|
|
ella79
|
meti men ga je sestra po mejlu poslala, pa je rekla da so sodelavke že zapravjale s temi sprintanimi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:38:58
|
|
|
|
MetiLu
|
Februarka, sej je med nama tud precej drugač. Sicer kregava se ne, samo včasih mine dan, ko si sploh nimava kej povedat oz. nimava časa, kaj šele za kaj druzga Priznam, da sem jest včasih precej živčna (beri: tečna), pol pa vse nanjga stresam. Samo hvala bogu je on tak karakter, da zna kdaj zamižat pa si ušesa pokrit, če ne bi bil pomojem velikrat ogenj v strehi Mene najbolj motim jaz, ker vso svojo energijo in veselje posvečam tamalmu, pol je pa možek skoz prikrajšan, sploh za "pogovarjanje". Ne vem kam je šel moj apetit po joti Da pa še malo pograjam svoja dedca: sej ne vem al čem bit jezna al ne... frajer se letos ni odpovedal dopustu s sodelavci. Vsako leto grejo maja ali junija za 4 dni skupaj na morje, in za letos so si celo čoln najeli. Sej mu ful privoščim,(RES!) samo jest bi tud šla na morje, ne pa da bom sama s tamali ostala doma pol se pa zagovarja, da rabi dat možgane na off (v hecu, sam sej veste, v vsakem hecu je nekaj resnice) kaj pa jest Sam počaka se nej, za glavni dopust mu 14 dni ne uide, pa naj naju pelje kamer če!!! Sam še zmislit se moram kam bi šli No, aleluja je uspela madonca, pomojem tale aktivia pomaga, ker zdej grem pa vsak dan, pa tamal tud dones sem ga v 10 minutah šla 2x previt, ker se je 2x zaporedoma posračkal Jest bi se jutri res dobila v supernovi, če vam ni odveč se tja vozit. Bova pa midva najbrž že okol desetih tam, no seveda je to odvisno od jutranjega vstajanja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:39:00
|
|
|
|
nizy
|
jaz sem tudi slišala ,da že veselo zapravljajo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:40:34
|
|
|
|
MetiLu
|
Ella, dej še men pošlji, da vidim, kakšni so po mailu poslani maš mail na ZS
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:40:50
|
|
|
|
nizy
|
ella na mejlu ni nič,
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:50:36
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ella na mejlu ni nič, a ostale ste dobile potem pa ne boš nič zapravljala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 13:51:54
|
|
|
|
nizy
|
februarka - ko sem jaz našo prvo rodila , sva z ,kar nekaj časa živela " drugo" življenje,...... pol sem ornk zaropotala ,pa je bilo ... je pa tko ,da se med vsako in porodom odnosi ornk spremenijo, pa ker nekaj časa traja ,da se vse skupaj normalizira, ..... upam ,da čimprej rešita
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:09:27
|
|
|
|
mary_lou
|
Evo mi smo tudi ze v fazi ko se noce pelat z vozickom ce je kosara gor, ce je pa sportni del se pa dretje neha. Ampak jest ga se ne dam v sportni del no way se mi res zdi se prekmalu. Tko da sva sla dons do bistrice in za tja je blo kul pol pa dretje ko bi ga klal. no pa vzamem kosaro dol in ga dam v sportni del in dretja konec. Ampak je tko cudno bil v sportnem delu da si ga tko ne upam pustit in sm ga rajs od bistrice do bloka nesla pa porivala prazen voz. Mater sm bla huda na njega da ne govorim kok sm se presvicala mater ce on nima krepko cez 7 kil pa tud nc ne recem. On pa valda firbec vse precekira se soncek ga ni motu k ga v vozu skoz moti. Noro ej
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:14:56
|
|
|
|
larisa
|
Meti, točno pod tvoj post se lahko podpišem Meni sem tud jaz problem pri nama. Sem ratala ena tečna, živčna babura, ki ji ni do ''pogovarjanja'', pa še ljubosumna sem na to, da on lahko hodi normalno okrog, jaz pa žal zaradi zizik ne morem, ker zaenkart jih še ne znam odmontirat . On je pa drugače ful zlat, pa vse naredi, pa prenaša me, pa ful je s tamalim pa vse, sam zase si zna pa tud cajt vzet , pol sem pa jst sitna , pa čeprav vem da je tako prav! No pa tud moj se ni odpoveldal vsakoletnemu moškemu jadranju, tako da bova lahko skupi , ko bova same . Nč grem malega previt, pa ziziko dat, se neki krega.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:18:26
|
|
|
|
itata
|
mala pikica: sej sem ti pol švoh okol unga namaza pisala, ker je lecitin noter. jaz sem ga že pojedla pa pač ne bom novega kupovala. sem ugotovila, da sem ga pri tej kretenski dieti prvi teden skoz neki "srala" tko da zdej striktno še bolj pazim. sej teh par tednov res ne bi smel bit tolk težko a ne? glede testiranja je pa tko, da se men zdi kar logično ja, da testi dokler je dojen niso zanesljivi, tko da bom počakala, da bo konc dojenja. do takrat bomo pa vidl. na bioresonanco ga bom pa v vsakem primeru peljala. bogi kolk je njemu vroče. sej ne morem verjet. sploh mi ni hotu zaspat kle gor, sem ga dol v pritličje odnesla in zdej mi spi v vozičku v dnevni kati kati: za kilažo. velik dečko ni kej! mislim, da si "zmagala" pri nas piha ko pa do večera sigurno ne greva ven ker je spet tko vroče. ima pa moj jakob en tak rdeč flek na lulčku. tko na sredi ko je kožica nabrana ima recimo temu en rdeč izpuščaj flek drugi izpuščaji po telesu so ful bolš, tko da ne vem kaj je zdej to. a je lahk če ima mal rito vneto oz iritirano kožo mal rdečo, da je to tud na lulčku?? sem ga z bepanthenom namazala pa ne vem a sem kej narobe naredila s tem? matr mam enih težav in vprašanj zadnje 2 tedna. upam, da vam ne grem že ful na živce.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:18:42
|
|
|
|
nizy
|
meti-kje si pa ti najdla to anketo na kateri strani ,jaz sem dobila link za bon ampak ga ne morem sprintat,.... verjetno moraš prej anketo izpolnit
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:21:14
|
|
|
|
MetiLu
|
Ella, jest sem ga dobila upam, da črnobelo sprintane tud jemljejo mary lou, pri nas je bilo isto, samo po dveh vozičkanjih je tud v športnem delu začel vreščat, pa sem nazaj košaro uvedla. pa še vedno kdaj vrešči, ker ne zna sam odklopit in zaspat, včasih nama pomaga dudika, ne pa vedno... takrat se pa nosiva, jaz pa voz zraven rinem je pa ful siten dones, a skoz ga neki ščipa po trebuščku seveda temu primerno spi po 15 min, jaz pa nič ne morem narest... še tipkam z levo roko - sem metka, sem rr odvisnica
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:21:44
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy http://skala.pef.uni-lj.si/alenka/_slike_home/bon_HM.pdf ella a je to to ja ja to je to če katera še želi, naj si kar tukaj dol sprinta
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:24:39
|
|
|
|
nizy
|
sem njadla link pri avgustovkah
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:25:30
|
|
|
|
itata
|
meti, larisa: moški tko ne razmišljajo kot me, ampak dejansko zakaj bi se pa on zdej odpovedal parim moškim dnem na morju, ker je pač dojenček z vama?? une par dni bosta že, njemu bo pa to ful pomenilo, da lahko gre. pa če se spočijemo vsake tolk en od drugega je tudi dobrodošlo a ni? če ne bosta težile na to temo - pa vem da je težko - vama bo tko hvaležen in sam še raje z vama na vse druge dni jaz sem tud nehala težit okol tega, da naj hodi prej domov iz službe, pa sicer ni blo glih takoj efekta, ampak čez kak teden pa... tko da se zdej dejansko primaje nekje med 17h in 17:30 (dela se kao do 16h in ima 45 min do doma vožnje)... kar je hudo zgodaj za njega - prej (sicer je blo tud zarad ta glavne sezone tko) se pa pred 19h ni pojavil nikol. k da bi se naju izogibal... zdej sicer namest, da bi malega nosil okol al pa bi mogoče šli z vozičkom, raj kej skuha, ampak vsega pa ne morem met naenkrat mu je pa končno mali mal bolj zanimiv ratal... tko da še je upanje!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:26:35
|
|
|
|
itata
|
sem katja, sem rr odvisnica
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 14:36:27
|
|
|
|
MetiLu
|
Larisa boljš ne bi mogla opisat ah, jest se tolažim da bo enkrat vse boljš oz. vsaj spet po starih tirnicah Pa malo lažje je, ker mam res razumevajočega dedca, ki mi precej pomaga, pa je res zlat kot sem rekla, če ne bi bil tak, bi bil ziher požar v bajti včasih mi je šel na živce, ker se ne zna skregat, zdej nama pa ta lastnost kar prov pride Itata nič ne težiš, sej zato pa smo tle jest sicer nekih pametnih nasvetov glih nimam na zalogi, samo preberem te pa vseen Kaj pol za jutri? A smo zmenjene?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?