Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 16:36:36
|
|
|
|
MetiLu
|
Joj Pina, sam da ste ok. Mene kar zmrazi, če samo pomislim, da bi se mojmu piškotku kaj zgodilo Itata, pol smo zmenjene za jutri a se dobimo v istem lokalu? Moj mali pa še kar spi že 2 urce Joj, ste se dones že vse neki po imenih predstavljale, pa sem skoraj za vse pozabila Si bom prov na en listek šla prepisat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 16:38:24
|
|
|
|
MetiLu
|
Misar, sej zato ker je slabo vreme napovedano, se dobimo notri. Pa mislim, da bomo vse samo na kavo prišle, ker letanje po štacunah sama s tamalim - no way, se zmeri takrat spomni, da bi bil v rokah
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 16:40:38
|
|
|
|
itata
|
evo zdej sem dala ven termometer - un za v ušesu merit temperaturo, ki v "ugasnjenem" stanju meri temperaturo zraka - in imava z jakobom klele 25.2 stopinje!! itak da mu je skoz vroče in da ima izpuščaje po riti in glavi! montaža klime nasl teden v sredo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 16:43:11
|
|
|
|
itata
|
meti ja un lokal je fajn ja! se vidimo tam jaz bom prej še v leclerca skocila po mal hrane in ene pocen body-je je tašča enkrat tam kupila. ker kot zanalašč jih ne dobim v HM takih po več pakiranih velikost 68 s kratkimi rokavi... kr neki... mogoče bo tam več sreče. itak tolk hitr prerastejo. bom pa bon sprintala za vsak slučaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 16:47:08
|
|
|
|
MetiLu
|
Men so te št. tud fil čudne. Najprej smo mel skoraj 2 meseca št. 56, pol ene 14 dni št. 62, zdej pa že en čas 68 nosi. ne vem, al je tok hitro prerastel 62 al kaj Tud jest bom mela bon sabo čeprav mam pa bodijev s kratkimi rokavi že skoraj preveč, ker mi jih je mami nakupila no, če mi bodo bon vzeli, bo pa mami kakšne spodnje gatke dobila al pa modrc za dojit, sej tle v tem H&M-u jih majo, ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 16:55:50
|
|
|
|
itata
|
ja v supernovi v HM jih imajo ja. so kar kul. vsaj men. mesecnica: ti si dala na klasično testiranje za alergije? lahko kaj več napišeš okol tega? a dojiš al ne? men je rekla, da zarad dojenja bi pač še počakal. pol bo pa itak šel... gruntam pa vseen če bi ga dala že prej, sam kako naj vem a je rezultat pravi al ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:10:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ojla, vreme je krivo, da nič kaj ne poročam in komentitam. Preberem pa itak vse sproti, vsak večer z pumpo sedem pred računalnik, da sem na tekočem, pa še kaj pametnega naredim. Se tudi jaz bojim M kot (dolenjka si me fajn prestrašila s tvojimi tremi M). Ampak tudi jaz moram priznat : "sem petra in sem RR-holik"
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:14:29
|
|
|
|
larisa
|
ne morem verjet, jaz ful časa preživim z odvisnicami , kakšen vzor bom to svojemu otroku
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:18:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
larisa - tudi jaz se tolažim s tem, da v tem nisem edina A si že naštudirala, kako slikco spraviš pod svoj nick?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:21:33
|
|
|
|
srečka nosečka
|
suzi - za tvoje zdravje, da je bolje. Si zelo manjkala. Vem, da ti svojo kopaš v čebričku. Mene pa zanima, kako ji glavico opereš?
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:21:55
|
|
|
|
ella79
|
meni je kar nerodno priznat, da sem res že kar mal odvisna od RR pismo skoz študiram, kaj morm povedat al pa vprašat, sej ni čudno da potem mojmu nimam več kaj povedat mi je čist dost, da vsaj enmu povem, da je bla pridna čez dan
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:23:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Punce, mislim, da je ta odvisnost od RR posledica tega, da si znamo organizirat svoj čas.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:24:54
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka larisa - tudi jaz se tolažim s tem, da v tem nisem edina A si že naštudirala, kako slikco spraviš pod svoj nick? ne nisem, jupiiii, zdej mi boš pa ti pomagala a ne Tiste smajlije k si mi poslala link ne znam dat zraven enga k mi ušeč
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:27:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
larisa - sem ti ZS poslala
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:35:52
|
|
|
|
ella79
|
a ma katera kak lep verz, sporočilo, ki ga napišeš na poročno vizitko.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:38:44
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka larisa - sem ti ZS poslala ''lojzika'' hvala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:40:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka larisa - sem ti ZS poslala ''lojzika'' hvala ni kaj, z veseljem
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:49:14
|
|
|
|
itata
|
buči: a prideš jutr? a rabiš prevoz?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 17:49:29
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka larisa - sem ti ZS poslala ''lojzika'' hvala ni kaj, z veseljem ampak vseen mi ne dela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 18:19:10
|
|
|
|
MetiLu
|
Larisa, a se nisi ti dones dopoldan za današnji dan odpovedala RR ? A jutri prideš?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 18:22:27
|
|
|
|
MetiLu
|
No pa spet ni nobene jaz se pa od preveč časa že cel popoldan bašem bo treba spet en sadno zelenjavni dan usekat, da se mal telo prečisti. bogi moj otrok, kaj mora vse jest
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 18:28:39
|
|
|
|
larisa
|
Meti, ja jutranji namen je bil videt, če se lahko odpovem RR-ji in evo me, tolk se lahko, da že cel dan tle visim Za jutri še vedno ne vem. Ne vem kdaj bom mela z Nejcem telovadbo. Če bom lahko, potem se ob 11h tam naslikam. Sej vas bom našla, ne? A je to blizu Rutarja?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 18:33:17
|
|
|
|
ella79
|
meti Janez je samo dobre stvari jaz sem čist lena zdele se vidi da sem mogla zgodaj vstat, beri ob sedmih
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 15.5.2008 18:37:23
|
|
|
|
MetiLu
|
Larisa, Supernova je točno nasporti leclerca, ne moreš zgrešit, dobimo pa se v lokalu zgoraj, sej nas boš najdla - vozičkarice
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?