Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 20:59:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mary-lou - hvala tvojemu, zdaj vem, da smo varni dolenjka - ti kar tukaj kakšno pametno povej. Ker pa si tako ali tako vsestranska, ti bojo zraven še mufini ratali.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:03:29
|
|
|
|
dolenjka
|
Sem tvoj album čekirala in bila navdušena nad princesko A je una slika, k je portret, kej retuširana? Zgleda, k bi bla lutka al pa napudrana Res je cortiš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:04:27
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka jaz sem tudi hotla mafine dat pečt, sam bi raje tuki gor zasedala mafine bom pa jutri spekla naša se je prej sam tok zbudila da sva večerni ritual speljali, sedaj pa itak že nina
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:06:08
|
|
|
|
pina-1
|
čer. mi smo tudi že v palčkovi deželi. Ana in Mia pridno spita, tati je šel k sosedu v sovializacijo, mami pa izkoristi in takoj na RR. Le zakaj? Sem pa danes 1h gazila po gozdu. Samo jaz in naša 2 psa. To je pravi balzam za dušo. No g. dolenjcu sem šopek nabrala. MAter je pri nas šparonge. Ena polna vrečka jutri roma v svet. Dolenjčica, muffine kar pusti za drugič, sem jaz dietni jabolčni štrudel nardila, tako da se bova s tem mastili. Leclerk jutri odpade in plani se tudi malo menjajo. Našemu avtu je ena noga začela šepat. In ker mu že dolgo nismo kupili novih čevljev gre jutri g. Pino po dva čevlja. In vsi plani po rqahlem šopingu so odplavali .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:08:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sem tvoj album čekirala in bila navdušena nad princesko A je una slika, k je portret, kej retuširana? Zgleda, k bi bla lutka al pa napudrana Res je cortiš hvala za kompliment. Retuširana? Ne, jo pa že od prvega dne mažem s pudrom, maskaro, senčili, .... Klinc, naj se privadi, saj je bejba. Joke, mama je dober fotograf. Ne pa oni debilo, ko so jo slikali za potni list.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:10:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
to ella- da ne bom sama tukaj strašla in upam, da bo še katera vstrajala. Moj itak ne zna z gostilne hitro domov prit.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:11:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Bi tudi jaz imela 4*. A si me predstavljate, da jih danes naklofam??? Pomojem me brišete s seznama poznanih.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:11:31
|
|
|
|
pina-1
|
o srečak nosečka.... a si zgrunatala kako pametno na temo mojega pdpisa???' Sedaj se mi je še kuhnja sama razmetala. Pospravit se pa noče . Mislim da bo danes kar usrana šla spat, ker jaz danes samo še na RR čvekam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:12:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka to ella- da ne bom sama tukaj strašla in upam, da bo še katera vstrajala. Moj itak ne zna z gostilne hitro domov prit. moj je pred 1 uro šel za 5 sec. k sosedu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:13:56
|
|
|
|
ella79
|
srečka nosečka, a si predstavljaš kok dela bi puncam naredila, k bi mogle to vse prebrat pina men bi tale tvoj podpis žal tudi čist pasal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:15:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pina - pa da nista najina dva kaj v žlahti? Zadnjič je šel ob 13,30 k zdravniku in prišel ob 1,30 zjutraj domov. Se pa to zgidi res zeeeelo redko. Ampak, tekrat bi ga s kože dala. Glede tvojega podpisa, če to zgruntam je moja familija in moji vnuki priskrbljena do konca življenja. Če mi uspe, boš prva izvedela.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:17:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pina - pa da nista najina dva kaj v žlahti? Zadnjič je šel ob 13,30 k zdravniku in prišel ob 1,30 zjutraj domov. Se pa to zgidi res zeeeelo redko. Ampak, tekrat bi ga s kože dala. Glede tvojega podpisa, če to zgruntam je moja familija in moji vnuki priskrbljena do konca življenja. Če mi uspe, boš prva izvedela. glej da držiš besedo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:21:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
pina - obljubim, častna Titova bi rekla dolenjka Grem sedaj še jaz en pametem pospis dat v svoj profil. Sem še kar "srečka nosečka", - naš sonček pa je že 4mesece star.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:24:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Ni bogvekaj, pove pa željeno.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:28:37
|
|
|
|
mary_lou
|
Jest sm se pa zdele tok princesk najedla da mi je ful **** babji tkole k sm sama k ma nocno sam zrem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:30:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Jest sm se pa zdele tok princesk najedla da mi je ful **** babji tkole k sm sama k ma nocno sam zrem hvala ti, da mi še ti lušte delaš Jaz vsake 3 min. vstanem od računalnika in grem v hladilnik nekaj iskat. Ga bom lažje sčistila, ko bom ga danes na 3/4 spraznila.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:33:22
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, maflni se pečejo, vam pa dogaja! Če ne bom pazla, jih bom še zažgala zarad vas Ella, nehi me strašit spet Joj, ste tolk naklofale, da sem mislila da sem temo falila Častna Titova
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:33:37
|
|
|
|
ella79
|
srečka nosečka dobr si v podpis napisala jaz tudi danes skoz neki vstajam in seveda proti hladilniku sej ni čudno, da mi potem ni za šoping
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:34:36
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna častna titova
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:35:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 srečka nosečka dobr si v podpis napisala jaz tudi danes skoz neki vstajam in seveda proti hladilniku sej ni čudno, da mi potem ni za šoping bi se podpisala, poomentiram pa sam to, da nosim 1 nosečniške kavbojke in zadnjič sem si kupila ene hlače na trakce št. 44 Ella, sej si vidla katere! Kar se pa majic tiče pa imam spet dve za med ljudi, eno krem in eno črno Vse je oprijeto
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:36:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna častna titova ja sej, jaz bom šla pa jutr spet v hrib vsa nesrečna, ker sem zvečer pečico zalufala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:37:22
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 srečka nosečka dobr si v podpis napisala jaz tudi danes skoz neki vstajam in seveda proti hladilniku sej ni čudno, da mi potem ni za šoping bi se podpisala, poomentiram pa sam to, da nosim 1 nosečniške kavbojke in zadnjič sem si kupila ene hlače na trakce št. 44 Ella, sej si vidla katere! Kar se pa majic tiče pa imam spet dve za med ljudi, eno krem in eno črno Vse je oprijeto naj te potolažim, to je italijanska 44 se pavi naša 40, kar pa sploh ni tok slabo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:38:32
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna častna titova ja sej, jaz bom šla pa jutr spet v hrib vsa nesrečna, ker sem zvečer pečico zalufala da ne boš nesrečna, ti z veseljem pomagam: speci mafine in jih po DHL-u v MB pošlji jaz se za kile ne sekiram
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:39:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna častna titova ja sej, jaz bom šla pa jutr spet v hrib vsa nesrečna, ker sem zvečer pečico zalufala no ravno zato je jaz nisem, sam sem pa zdele čist za brez veze pojedla banano, jogurt in par suhih marelc a je to tudi alergena hrana
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 21:42:48
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka naj te potolažim, naša pečica je prazna častna titova ja sej, jaz bom šla pa jutr spet v hrib vsa nesrečna, ker sem zvečer pečico zalufala da ne boš nesrečna, ti z veseljem pomagam: speci mafine in jih po DHL-u v MB pošlji jaz se za kile ne sekiram ti bomo jutri poslali če bo kej ostalo
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......