|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
16.5.2008 13:03:38   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Punce, te sladoledne palčke so user posted image  nevarne! Če se še spomnite lanskega leta, točno maja meseca, ko se je začela sezona lizanja, smo se vse posledično 9 mesecev brezpogojno redile user posted image ! Zato brez zaščite nič palčk lizat user posted image user posted image user posted image !

Jp, midva imava obletnico 28. maja user posted image  Je bil tko lep sončen dan, midva pa bolj lene sorte in sva šla tist dan ene 3x spat user posted image  Evo ti, zdej pa carica pančka na lep sončen dan user posted image

No, itak sem ti pa že povedala, da jaz nič palčke ne ližem user posted image  Bom pa kmal začela, sam da bo res kak zeloo lep dan, ker se na take dneve očitno dela lepe in pridne otroke user posted image  user posted image  user posted image

midva sva samo 2 dni za vama mela lep sončen dan.. Pa sam 1x sva šla ninat ampak je blo dovoljuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 501
16.5.2008 13:09:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Punce, te sladoledne palčke so user posted image  nevarne! Če se še spomnite lanskega leta, točno maja meseca, ko se je začela sezona lizanja, smo se vse posledično 9 mesecev brezpogojno redile user posted image ! Zato brez zaščite nič palčk lizat user posted image user posted image user posted image !

Jp, midva imava obletnico 28. maja user posted image  Je bil tko lep sončen dan, midva pa bolj lene sorte in sva šla tist dan ene 3x spat user posted image  Evo ti, zdej pa carica pančka na lep sončen dan user posted image

No, itak sem ti pa že povedala, da jaz nič palčke ne ližem user posted image  Bom pa kmal začela, sam da bo res kak zeloo lep dan, ker se na take dneve očitno dela lepe in pridne otroke user posted image  user posted image  user posted image

midva sva samo 2 dni za vama mela lep sončen dan.. Pa sam 1x sva šla ninat ampak je blo dovoljuser posted image user posted image user posted image

Je reku moj mojmu G (ko sva hdila na CTG pa ni blo nič), da je on orng prlimal, da odlimat pa ne zna user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 502
16.5.2008 13:15:05   
bamby
Madonca, vidve obe vesta, kolikokrat sta šle ninat in lizat user posted image . Jaz o tem nič ne vem, ker se je kar naenkrat prijelo user posted image . Nismo nič še z namenom lizali user posted image . No, zdaj pa imamo še pupiko user posted image , ki je sicer zelo zahtevna, ampak jo bomo že spravli v red!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 503
16.5.2008 13:17:40   
dolenjka
Jp, to sem si pa tko dobr zapomnila, da ko sem se selila iz Bruslja, sem še 1x na posteljo pogledala pa bušija pobožala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 504
16.5.2008 13:18:07   
pina-1

Je reku moj mojmu G (ko sva hdila na CTG pa ni blo nič), da je on orng prlimal, da odlimat pa ne zna user posted image  user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 505
16.5.2008 13:19:48   
pina-1
bamby to je pa prednost, nas, ki smo rable pomoč, da smo naše otroke naštimali...
jaz za obe vem, kdaj in kje sta bli narjeniuser posted image user posted image . Ena se še zdej najraje po tleh valjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 506
16.5.2008 13:20:19   
dolenjka

user posted image

A si se ti kej v glavo udarla, ko si včeraj po štengah padla? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 507
16.5.2008 13:21:05   
dolenjka

bamby to je pa prednost, nas, ki smo rable pomoč, da smo naše otroke naštimali...
jaz za obe vem, kdaj in kje sta bli narjeniuser posted image user posted image . Ena se še zdej najraje po tleh valjauser posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 508
16.5.2008 13:22:14   
pina-1

A si se ti kej v glavo udarla, ko si včeraj po štengah padla? user posted image

Ne v glavo, ampak v tazadnjo. sam se mi maščoba in celulitis še zdaj treseta, posledično se mi pa še glava.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 509
16.5.2008 13:23:00   
pina-1

user posted image  user posted image  user posted image

kaj se pa ti smeješ???user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 510
16.5.2008 13:31:09   
bamby

Hočeš rečt, da je gene iz tal dobila, pa jo na tla vleče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 511
16.5.2008 13:39:20   
dolenjka

Hočeš rečt, da je gene iz tal dobila, pa jo na tla vleče user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pečeeeeee

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 512
16.5.2008 13:41:09   
pina-1

jah neki je od tal pobrala. je bil pa moj odspodi, tako da je on krivuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 513
16.5.2008 13:48:29   
kati kati
mesecnica-lep avto.user posted image .js pa sem kupila novega cliota(pred mescom in pol)
Ja tko da gre Maj spat ob 20 uri pa se zbudi ob 24. pša 3 in 6. pol pa sma pokonc pol ure pol pa zaspi še za 2 ure.ni važno al je noč al pa dan...sej se mu pozna ker ma 7700 in 70cm...pravi decuser posted image user posted image user posted image

bamby-moj stari ata živi na otoku čiovo okrog gornji...blizu tega hotela

srečka nosečka-česttitke za mini rduser posted image user posted image user posted image user posted image

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 514
16.5.2008 13:48:35   
MetiLu
Punce, spet ga sekate user posted image user posted image user posted image user posted image ... Midva pa še zdej ne veva kdaj se je naš mali prijel user posted image

Z malim sva že doma, sva z Itato malo pokofetkale, moram hitro mojga Janeza pohvalit, ker ga ja danes sama ga. Pridnost napadla user posted image  user posted image  pa tud kakala sva že, tako da zdej mu prebava spet dobro dela user posted image
Pol sva na hitro zavile še v H&M-a, pa tud nahitro obrnile že na vratih, ker je bila na blagajnah nora gužva ... Se mi tud slučajno ni dalo gledat in čakat v vrsti zaradi bona...

zdele pa mojo best frendico čakava, pol gremo pa malo vozičkat, ker še ni dežja. DO takrat bova pa malo na balkončku na zraku  vedrila user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 515
16.5.2008 14:22:36   
dolenjka
Tarica je pa res carica user posted image
Zbudila se je pred 1h, pojedla desanko, dobila svežo pleničko, pojedla levanko in zaspala user posted image  Jaz bom pa zdaj plačala predračun za komarnike in skuhala, ker pride oči že čez pol ure domov in gremo spet ven user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 516
16.5.2008 14:27:34   
kati kati
dolenjka-še mal pa boš mela3. obletnico...odkar si član rr...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 517
16.5.2008 14:35:26   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

dolenjka-še mal pa boš mela3. obletnico...odkar si član rr...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

UUU, pa res, pa 3. obletnico poroke tudi letos user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 518
16.5.2008 14:37:12   
dolenjka
Jaz sem pa zdele iber koristna! Sem klicla v zasebni vrtec na Škofljico, ker sem se že prej nad njimi navduševala in so mi še bolj všeč, ker so mi dali veliko info po telefonu user posted image  Sam dragi so pa vseen user posted image  user posted image
Bova šli s Taro en dan na obisk, da vidiva kako izgleda ta mini vrtec v živo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.5.2008 14:41:24   
MetiLu
Dolenjka, kolk dinar pa hočjo?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 520
16.5.2008 14:49:40   
itata
dan,
moram tud jaz metinga janeza pohvalit kolk je priden fantek... ne tko k moj jakob k je že 2 dni siten. jest pa noben ni mogu v miru, ker sta bila preveč firbčnauser posted image

no danes je vsaj doma priden. se je sam igral pol ure, glih tolk, da sem jaz stenstala zelenjavo in skuhala polento - mam tko razburljivo prehrano da ne moreš verjetuser posted image  skoz to tenstano zelenjavo nažigam... sam kaj pa nej. zdej je clo zaspal. sicer sem ga kar v ta veliko postlo položila, ampak tko pač pride včasih. mogoče se še mal zraven uležem. sem glih pojedla pa bo prav pasal... ma pa spet nove izpuščaje in to pikčaste rdeče majhne po rokicah, nogicah in trebuhu. moram mal razmislit kaj sem včeraj jedla. lososa? brancina? user posted image
imava spet "prijetnih"25,3 stopinj klele pa tko sem se veselila da bo dež in bo mal hladnej zdej pa švicava klele k norca. katastrofa. še dobr, da sreda ni več tko daleč -> klimauser posted image

mesecnica: kolk časa je pa trajalo to jemanje krvi? moj ma spet nove izpuščaje. drugač k une prej k so bli bolj kot lišaji, zdej te so sept mali rdečkasti pikčasti... kr neki. resno razmišljam, da prosim P, da ga dajo vseen testirat.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 521
16.5.2008 14:51:43   
dolenjka
Odvisn kaj vzameš. To je popolnoma zasebni vrtec, ki se ne sofinancira s strani države. Klasika stane cca 330 EUR/mesec, sam je čist nekaj drugega kot državni vrtec. Tudi v skupini je max 11 otrok user posted image  To pomeni manj možnosti za bolezni user posted image  Itak pa imajo 1 skupino tamalih, in 1 tavelikih, tko da je to mali vrtec.

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 522
16.5.2008 14:59:17   
pina-1
Jaz sem pa uspela kuhno pospravit in Miino sobo posesat, pa Ana že protestira. Upam, da je samo zaspana pa da jo dam malo pančat, da končam pospravljanje in začnem s pečenjemuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 523
16.5.2008 15:01:20   
bamby
Madonca, kakšno krizo imate na LJ-dolenjskem koncu za vrtec dobit user posted image . Ne vem, kako si država predstavlja, da bi mladi imeli otroke, ko pa je treba v službo, pa do nobenega varstva ne moreš. Po drugi strani so pa vrtci še nesramno dragi user posted image , da marsikdo pol plače tam pusti user posted image  user posted image .

kati kati, bom pa jaz kar blizu tvojega starga ata letos na dopustu. Mi gremo v Slatine. Mi je pa Trogir eno najlepših dalmatinskih obmorskih mest user posted image . Se pravi, da si ti vsaj na pol dalmatinka?

Jaz sem kruhek spekla, Anajo nahranila, pa kupčke sva podrli.....Pa malo je zadremuckala (prvi počitek takoj po južni user posted image ), zdaj se pa že nekaj pogovarja.
Pri nas se končno nekaj sonce ponuja user posted image . Upam, da bo zdržalo!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 524
16.5.2008 15:03:04   
dolenjka
Jaz pa še 3 min, pa imam kuhano user posted image  (testenine)

Pekla bom pa verjetno jutri user posted image  Pinči, kdaj uletite?

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
6 lepih imen za fantke z le tremi črkami
Kratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......