|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
16.5.2008 15:05:02   
ella79
bamby user posted image user posted image user posted image super si user posted image user posted image pridna user posted image user posted image user posted image 8 kg v 7 tednih

dolenjka jaz sem pa 27.5 že skakala od veselja user posted image sem en dan prej že zagledala user posted image in če sedaj preračunam, je ravno danes +- 2 dni bila O user posted image user posted image user posted image ojoj, sedaj se že delajo februarčki 09 user posted image

midve sva mal odvozičkali, ampak res čist mal, sam zdej je pa spet neki sonček, tako da upam, da bo še mal počakal, da se spet napokava vn user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 526
16.5.2008 15:06:04   
kati kati
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

kati kati, bom pa jaz kar blizu tvojega starga ata letos na dopustu. Mi gremo v Slatine. Mi je pa Trogir eno najlepših dalmatinskih obmorskih mest user posted image . Se pravi, da si ti vsaj na pol dalmatinka?

ja skor..a v slatine ti pa je res blizu,  kdaj pa greste terminsko?

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 527
16.5.2008 15:32:22   
dolenjka
Ja sam res! Zdej bodo že februarke 09 user posted image   Cajt gre tko hitr! 2x se bomo okrog obrnile, pa bomo šli na maturanca user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 528
16.5.2008 15:53:22   
mesecnica
Bamby - user posted image user posted image user posted image  za 8 kg. To je pa res dosežek.

Srečka nosečka - čestitke za 4. MR user posted image

Itata - kri so jemali cca. 5 minut (men se zdi user posted image ) - takole prstek pičili pa stiskali in kapali v epruveto. Pa 2 so morali napolniti. Še dobr, da je naša takrat spala... Drugače so pa potem testirali v zdravstevnem domu, nekaj so pa v bolnico poslali. Izvidi so bili v 2 dneh. Jaz bi na tvojem mestu vseeno prosila P, da te da na te krvne teste (za jajca in mleko) pa da vidiš kaj je. Lej - pri meni ni mleko (sem res vesela) ampak jajce. Nikol ne veš...

Medve sva pa tudi že z vozičkanja. Je blo lepo vreme, samo malo je pihalo. Zdaj pa še v košari spi. Drugače pa imamo v stanovanju prijetnih 21°C. Tudi poleti v najhujši vročini se temperatura ne dvigne nad 24°C, ker so zidovi skoraj meterski user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 529
16.5.2008 16:05:55   
lillchy123
ojla mamice in user posted image !

Da se na hitro javim. Za nami je en k******* teden oz. dva. 5.5 sva imela testiranje za sluh, kjer so potrdili, da ni vse tako kot bi morali biti. Kaj več pa po eni preiskavi niso vedeli povedat. So naju pod nujno naročili naprej na preiskave, a ker je naše zdravstvo tako enkratno, sva dobila datum šele konec junija. K sreči nam je preko vez uspelo preiskavo že opraviti, zdaj pa že cel teden čakava rezultate. Pa jih ni, pa čeprav so rekli, da grejo v ponedeljek na pošto. Včeraj sem klicala, pa so rekli, da so jih že poslali. Pa sej smo doma na hribu, ampak pošta pa vseeno pride naslednji dan! V glavnem za p*****. naprej pa ne morejo delat preiskav, dokler ne dobimo rezultatov. V poneedeljek bom šla tja, bom pa prej enga ta kratkiga ngnila, ker drugače mi bo po moje film poču.Sem pa klicala, če lahko zadevo malo pospešimo, glede na to, da sva zdaj to že naredila. Datum za nasledno so nama dali namreč 11.7., pa pravi gospa na drugi strani: "ja pa sej to je ŽE čez dva mesca. sej bo hitro" Me prov zanima, če bi šlo za njenega otroka, če bi se ji tudi zdelo hitro.. skrastka, za user posted image user posted image user posted image
Skratka naš zlat sonček zaenkrat ne sliši, vsaj ne veliko oz. govora skoraj sigurno ne. Upamo, da okvara ni prehuda in da mu bodo lahko pomagali.
Mi se ne damo, upamo na najboljše, je pa ubijalsko tole čakanje, ko nič ne veš....
ta ponedeljek pa smo pokopali mojega dedka.zgubili smo ga čisto znenada, meni pa je še vedno tako zelo žal, ker nikoli ne bo videl svojega pravnučka....
Ko se nekje zaprejo vrata, se drugje odpre okno. Upam, da kmalu.

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 530
16.5.2008 16:31:28   
mesecnica
Lilči - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 531
16.5.2008 16:36:34   
ella79
lilči me je kar mrazilo ko sem brala tvoje user posted image ti veš kaj je za tvojega sončka najbolje in je prav da si vztrajala pri takojšnjem pregledu. Pošta bi pa zagotovo že mogla priti user posted image vprašaj na vašo pošto, če je morda tam koverta user posted image kok % pa sliši? držimo pesti in mislimo na vaju, da bo vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image   iskreno sožalje ob izgubi dedka.

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 532
16.5.2008 16:40:55   
dolenjka
Draga Lilči in Luka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Veš, da smo s teboj in le pridi k nam po tolažbo, ko jo boš potrebovala! user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 533
16.5.2008 16:55:42   
srečka nosečka
bamby - gremo v apartmaje Bilota. Ti je kaj znano? Smo mi tudi mislili it na Ćiovo, mora bit tam ful lepo. Samo je bilo vse zasedeno. Kdaj greste vi na dopust?

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Punce, te sladoledne palčke so user posted image  nevarne! Če se še spomnite lanskega leta, točno maja meseca, ko se je začela sezona lizanja, smo se vse posledično 9 mesecev brezpogojno redile user posted image ! Zato brez zaščite nič palčk lizat user posted image user posted image user posted image !

Samo ta posledica je najlepše, kar se mi je zgodilo. user posted image

pina - user posted image user posted image user posted image  za tvoj podpis. user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 534
16.5.2008 17:13:04   
pina-1
lilči, sploh ne vem kaj ti lahko rečem. samo to, da UPANJE umre zadnje. Kar se pa zdravstva tiče nebi komenirala ampak na tvojem mestu bi jim dala popra, da se tako za****** z otrokom.

ME smotuki, da ti prisluhnemo ko boš rabla....

dolenjči po moje bomo enkrat dopoldne štartali. JAz bi rada še v LEclerka zavila preden k vam pridemo. Pred wno 11-12 nas ne bo. A vam je prezgodi?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 535
16.5.2008 17:20:12   
srečka nosečka
lillchy - zate in za Lukca

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 536
16.5.2008 17:28:11   
mary_lou
lillcy user posted image user posted image user posted image user posted image

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

Neposredna povezava do sporočila: 537
16.5.2008 18:03:13   
kati kati
lillcy-držimopesti da bo vse ok!pa en velikuser posted image za vaju!!!!!

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 538
16.5.2008 18:03:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dolenjči po moje bomo enkrat dopoldne štartali. JAz bi rada še v LEclerka zavila preden k vam pridemo. Pred wno 11-12 nas ne bo. A vam je prezgodi?

Ne, drugač boste pa z nama jutranjo kavo spil user posted image  user posted image  user posted image

Kva boš pa v Leclercu user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 539
16.5.2008 19:12:18   
kati kati
zdej pa ni nobene je pravi čas da bi imela samogovoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nač malček spi js pa se grem razvajat pa mal svojga dragega cartat ker je pravkar pršu iz službe....danes pa se boma končn mal cartala, ker se že nisma vidla od srede............lep večer

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 540
16.5.2008 19:14:12   
kati kati
kje pa ste...a ni nobenene rrholičarkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 541
16.5.2008 19:20:27   
ella79
user posted image user posted image user posted image dobro jutro user posted image user posted image user posted image kok je pasal mal odbrenkat user posted image pa bi še, če me ne bi tel. zbudu user posted image zoja še kar spi, se vidi da je bila dopoldan firbec in nič spala user posted image
jaz bi pa kej zase kupila, za dušo, pa si sploh ne znam več user posted image je bil šoping včasih dobra terapija, sedaj je pa očitno ne rabim več user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 542
16.5.2008 19:25:40   
Februarka08
No, mi smo končno doma. Podelitev diplome uspelo, zdej sem pa važna.user posted image Tamala je bla super pridna, je bla pa najmlajša na podelitvi.user posted image No, bli so še mlajši, sam še v trebuhu.user posted image Je pa pihal v LJ kot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem šla zastonj k frizerju.user posted image Sej nism vedla kako tamalo oblečt. Smo bli u eni ˝sobi˝ k je blo vroče, je švicala, sem jo čist slekla, pridemo v dvorano - valjda klimauser posted image - spet oblečt, pridemo ven, spet...user posted image Ampak dobro, važno da je za nami.
Napisale ste pa spet tolk, da ni šans da preberem. Samo to od Lilchy post sem hitro preletela - Lilchyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate!
Zdej grem pa tamalo nafutrat, čeprav se neki pritožuje nad joškamiuser posted image verjetno še ni lačna. Sem pa jest tok bolj, grem si sendvič narest.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 543
16.5.2008 20:13:37   
MetiLu
Čer!
Najprej Lillchy, pogrešali smo te, pa eno veliko user posted image  za tvojega Lukca, da bi bili rezultati testov OK! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj fantiček je pa že v palčkovi deželi, že drug večer zapovrstjo ga je zmanjkalo ob pol osmih  user posted image  Očitno bo spet pestra noč user posted image  ... user posted image  s kopanja pride tko utrujen, da zizo samo parkrat potegne in zaspi user posted image  pa nič drugače ne delamo, kot vsak dan oz. večer ...
Je bil pa dones cel dan res neverjetno priden user posted image  ko sva končno dočakala mojo Petro, smo šli na en krog vozičkanja, pa je neki časa vreščal, pol sem ga pa na prvi klopci na zizo priklopla, pa je bilo ok, je malo dofilal mlekca, pol pa brez težav zaspančkal v košari user posted image  

Jutri bom pa možeka spet olajšala za nekaj €, ker imamo v hladilniku že pajčevine user posted image  pa v müllerja ga moram zvlečt user posted image

Ella, a pol teb šoping več ne paše? Men pa še, glih dones sva s Petro ugotavljale, da mava psihične težave, kar se šopinga tiče user posted image  user posted image   Je skoz treba neki zapravljat, omare se polnijo, naokol pa itak v starih trenirkah skačem user posted image  user posted image  sem ko hrček ratala user posted image  sam nabiram...pacientka! user posted image

Bamby user posted image  user posted image  user posted image  za - kilce!  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 544
16.5.2008 20:18:49   
bamby
kati kati, mi gremo na dopust od 19.7. do 30.7.

lilči, o boga vidva z Lukcem user posted image . Kako pa to, da so šele sedaj ugotovili, da ne sliši user posted image . Ali v P niso nič preverjali sluha? Naši vem da so ga. In res po vsem tem še to noro čakanje user posted image . Jaz vama iz srca želim, da mu bodo lahko pomagali, da bo vse tako kot mora biti user posted image user posted image user posted image .

In seveda moje iskreno sožalje ob izgubi dedka user posted image user posted image user posted image user posted image !

srečka nosečka, Bilota apartmajev ne poznam, poznam pa Medena apartmaje, ker smo tam že bili in smo bili super zadovoljni. Jaz sem apartma iskala direkt pri lastnikih in to takoj, ko sem prišla iz P. Sem komaj našla nekaj primernega za dokaj normalno ceno.

Jaz imam sedaj spet razbojnika doma user posted image . Anaja je šla že v palčkovo deželo, testo za zeljševko pa že lepo vzhaja. Še možeku bom mogla večerjico skuhat. Bodo kar češpovi knedeljni iz skrinje. Se mi ne da še dodatno kaj pacat.

februarka, ti si pa danes res lahko važna. Zdaj si potrjena s črno na belim napisano user posted image ! Čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 545
16.5.2008 20:20:35   
mary_lou
Ne mors verjet sm dons Taiju ano banano kupila in jo tok porajta da je sel se v dezelo palckov z njo  user posted image bravo mami

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 546
16.5.2008 20:44:16   
srečka nosečka
februarka - user posted image user posted image user posted image  za diplomco.
meti - jaz se tudi včasih zvečer žrem, ko mala samo parkrat potegne in zaspi kot klada. user posted image  Ampak očitno ne rabijo več, ker č bi bila lačna bi že bolj vlekla, alne? user posted image

bamby - nama se je otok Čiovo zelo dopadel. Samo sva začela očitno prepozno iskat, je bilo že vse zasedeno. Pa drugič več sreče. user posted image  Smo pa ta apartma tudi našli kar preko lastnikov, je pa trajaloooo user posted image

mary_lou - to ano banano ful pri januarčicah hvalijo. Očitno na user posted image  dobro deluje. user posted image  za nakup.

Naša bejba je zgleda tudi zaspala, jaz pa sama doma. Je naš šerif odšel v nočen lajf. user posted image  
On ko gre pač gre. Jaz pa grem jutri na dekliščino od kolegice pa imamo cele priprave, kako bo. Ker mala zaboga noče flaše potegnit. Vzame jo samo ponoči, ko je še napol v snu. user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 547
16.5.2008 20:52:35   
srečka nosečka
A ima morda katera kakšen verz, ki bi ga napisali kolegici v knjigo? Kolegica praznuje dekliščino.
Poročene please heeeeelp meeee

Neposredna povezava do sporočila: 548
16.5.2008 20:53:06   
mary_lou
moj serif je sov tud ponoc mejo cuvat da nas hrvati ne uhvatijo hehehe

ja ta ana banana je se men kul tko ful zanimiva

Neposredna povezava do sporočila: 549
16.5.2008 20:56:40   
dolenjka
Čer user posted image

A vse lenarite al kako user posted image

No, pri nas je bil popoldan čist po planu. Oči je šel s carico na hrib, mami pa na kavč za 15 min, pol pa peglo preganjat, da je v 1h speglala 2 žehti in posteljnino user posted image  Pol sem šla pa mojga in od tašče otroka iskat, pa kopanje, papica in palčki...sej veste...standard....tut oči že žaga user posted image

Jaz pa ne vem, al bi zdej ene muflne spekla, k dobim ene obiske jutri, al bi tle strašila in imela kak samogovor user posted image

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......