lillchy123
|
ojla mamice in ! Da se na hitro javim. Za nami je en k******* teden oz. dva. 5.5 sva imela testiranje za sluh, kjer so potrdili, da ni vse tako kot bi morali biti. Kaj več pa po eni preiskavi niso vedeli povedat. So naju pod nujno naročili naprej na preiskave, a ker je naše zdravstvo tako enkratno, sva dobila datum šele konec junija. K sreči nam je preko vez uspelo preiskavo že opraviti, zdaj pa že cel teden čakava rezultate. Pa jih ni, pa čeprav so rekli, da grejo v ponedeljek na pošto. Včeraj sem klicala, pa so rekli, da so jih že poslali. Pa sej smo doma na hribu, ampak pošta pa vseeno pride naslednji dan! V glavnem za p*****. naprej pa ne morejo delat preiskav, dokler ne dobimo rezultatov. V poneedeljek bom šla tja, bom pa prej enga ta kratkiga ngnila, ker drugače mi bo po moje film poču.Sem pa klicala, če lahko zadevo malo pospešimo, glede na to, da sva zdaj to že naredila. Datum za nasledno so nama dali namreč 11.7., pa pravi gospa na drugi strani: "ja pa sej to je ŽE čez dva mesca. sej bo hitro" Me prov zanima, če bi šlo za njenega otroka, če bi se ji tudi zdelo hitro.. skrastka, za Skratka naš zlat sonček zaenkrat ne sliši, vsaj ne veliko oz. govora skoraj sigurno ne. Upamo, da okvara ni prehuda in da mu bodo lahko pomagali. Mi se ne damo, upamo na najboljše, je pa ubijalsko tole čakanje, ko nič ne veš.... ta ponedeljek pa smo pokopali mojega dedka.zgubili smo ga čisto znenada, meni pa je še vedno tako zelo žal, ker nikoli ne bo videl svojega pravnučka.... Ko se nekje zaprejo vrata, se drugje odpre okno. Upam, da kmalu.