|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
16.5.2008 11:47:23   
srečka nosečka
Moja dva sem odpakirala na sprehod. Jaz pa kosilo kuham in na RR visim. user posted image

kati - gremo v Seget Vranjica. A boš ti tukaj kaj tam čez poletje?

misar - daj še meni malo motivacije, da bo končno spisala diplomsko user posted image  Jaoooo meneo, ne vem kak se naj skup vzamem.

IZVIRNO SPOROČILO: buči

joj, sem odkrila drogo: Kokos Chips od alnature iz dm-ja - spet ne bo nič s shujševalno!

najmiiiii , nato pa jaz tudi palim user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 476
16.5.2008 11:47:26   
mesecnica
Kati - kupili bomo Grand Modusa (Renault). Pa ga je treba mesec pa pol čakat user posted image , ampak če sem tolk dolg zdržala bom pa še tolk...
A vi se tud ponoč še tako pogosto dojite al samo podnev?

Mesečnica

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 477
16.5.2008 11:49:13   
mesecnica
Mi smo tud ene tri leta zaporedoma hodili v Trogir na dopust - v Hotel Medena. Pa mi je bilo full všeč.user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 478
16.5.2008 11:50:10   
srečka nosečka
mesecnica - user posted image  za avto. Naj vam dobro služi.

Mi smo tudi razmišljali, da bi malo večjega (enoprostorca) kupili. Pa je ati preveč Lanino rojstvo praznoval. user posted image  In naredil na tem avtu 5.000 EUR škode user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 479
16.5.2008 11:52:31   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

Mi smo tudi razmišljali, da bi malo večjega (enoprostorca) kupili. Pa je ati preveč Lanino rojstvo praznoval. user posted image  In naredil na tem avtu 5.000 EUR škode user posted image .

Ups...to pa ni dobr...
Mate vsaj kasko?

Mesečnica

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 480
16.5.2008 11:58:28   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Ups...to pa ni dobr...
Mate vsaj kasko?

Na žalost letos ga nisva dala, ker je star 3 leta in je moj rekel, da ne. Mah, sva že požrla te EUR. Saj nisem imela srca, da ga user posted image . Razlog za pijanoco je imel lep. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 481
16.5.2008 12:13:57   
mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Ups...to pa ni dobr...
Mate vsaj kasko?

Na žalost letos ga nisva dala, ker je star 3 leta in je moj rekel, da ne. Mah, sva že požrla te EUR. Saj nisem imela srca, da ga user posted image . Razlog za pijanoco je imel lep. user posted image

To je pa tud res user posted image .

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 16.5.2008 12:14:13 >

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 482
16.5.2008 12:16:13   
srečka nosečka
Opa, pozabila sem nekaj pomembnega - mi smo danes stari točno 4 mesece.
Joj, kako čas beži. Se mi zdi, kot da bi jo včeraj v naročje dobila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 483
16.5.2008 12:34:35   
dolenjka
Evo, midve sva že nazaj user posted image  Nisem imela srca, da ne bi šla v hrib in Tarici carici privoščila malo ptičjega petja in čričkov tam gor. Že ob sami misli, da bi šla nazaj domov sem imela slabo vest user posted image  Bravo mami user posted image  user posted image  user posted image  Sicer ful piha, pa sem ji dala pleničko čez in "pritrdila" z mrežo proti mrčesu, da ji ni nič notri pihalo user posted image  Sva bili pa več ali manj v zavetrju. Sam je pa tko lepo sončno, da bova šle še eno rundo na sosednji hrib, sam počakam da se zbudi in ji cico dam, pa gasssaaaa
Res sem vesela, da je pri Larisi v Mengšu deževalo in sva se midve preveč zaklepetali, tako da sva potem s Taro doma ostali user posted image  Sorči Larisa k sem ti drž privoščila user posted image
No, sej zdej imate pa sonček. Sva vama z Nejcem ga midve s carico poslali - kot kontra uslugo user posted image

Srečka nosečka, user posted image  za 4m!

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 484
16.5.2008 12:35:54   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: misar

evo spet je tašča uletela po tamalo...user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa seminarsko pišem in vsake 3 minute pritiskam F5 na RR-ju.user posted image user posted image user posted image , pa če jaz nisem odvisnež user posted image user posted image user posted image

Ja si ja user posted image  user posted image  user posted image

Pa spet 3x hura za taščo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 485
16.5.2008 12:36:38   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Bamby, da ne boš pol jamrala, da je račun za elektriko visok, k je zdej luč gorela tko dolg user posted image  user posted image  user posted image

Mati, svaka čast k maš res dobr zrihtan! Al je vaš med tem ko si ga "zanemarjala" igrce špilal?

Moj spet žaga. user posted image  Rabi katera kaj drv, ker mi se poleti ne bomo grel - upam user posted image  user posted image

Je tvojmu delal konkurenco - žagal drva user posted image . Račun za elektriko bo pa prej zaradi celodnevnega vžganega računalnika visok user posted image . Saj veš,da sem odvisnica od RR user posted image user posted image .

Madonca, ste dobile virus menjave avatarjev user posted image user posted image user posted image . Najbolj pogrešam pa Minnie od misar, ki mi je bila tolk simpatična user posted image . pina, tvoj je pa zakon user posted image !

Janey, Anaja isto poje kot tvoj Jakec 120-150 ml.

neni, mi gremo na otok Ćiovo pri Trogirju. Ravno sedaj pa iščem vdovi prijateljici s tremi otrocmi apartma nekje na Rabu. Upam, da mi ga uspe najti. Je že kar pozno za te stvari user posted image .

meti, za potovanje na morje si omislite nočne ure. Mi se vedno ponoči vozimo, da nam ni prevroče. Letos bo isto.

srečka nosečka, ali gerste morda v Medena apartma?
Pa čestitke za 4. mini RD user posted image . Madonca, kako čas hitro beži user posted image . Pa Janez od vrtnice ga tudi danes praznuje. Čestitke tudi njemu, čeprav vrtnica zadnje čase konkretno štrajka user posted image . Nje pa res ni nič več na RR.

mesečnica, user posted image  za avteka.

buči, a ti dam eno podporo? Jaz sem že 8 kg šla dol v 7 tednih user posted image ! A sem pridna ali ja?
Tistemu čipsu se pa kar odpovej, ti bo lažje. Kar zamiži, ko boš šla mimo njega user posted image !

Naša se je pa ponoči že 20 minut do 4h zbudila user posted image . Sem ji najprej dala dudo, ki pa je zadostovala le do4h, pol sem ji pa šla flašo mleka dat, je pa pojedla samo 30 ml in pol so se spet začeli njeni problemi krčev user posted image . Se nisva matrali več jest. Sem ji dala dudo in sva šli spat dalje do 6h, ko je pojedla še 130 ml, kar je bilo čisto dovolj. Ob 10h sva pa jedli v dveh rundah s presledkom 15 minut in je pojedla skupaj 140 ml. Zdaj pa spi na kavču.
Kosilo sem že skuhala, kruh mi vzhaja še zadnjo rundo predno gre v pečico, vreme je pa za **** user posted image . Popoldne bom šla kar k staršem po Tima, zvečer moram pa še eno zeljševko spečt, da jo bosta imela jutri moja delavca (mož in tast) za zraven kosila.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 486
16.5.2008 12:36:52   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: buči

misar, jaz ti jo lahko potem lektoriram, če rabiš

No, k si že glih dobre volje: a bi jo men napisala in lektorirala? user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 487
16.5.2008 12:37:56   
ELMA

Opa, pozabila sem nekaj pomembnega - mi smo danes stari točno 4 mesece.
Joj, kako čas beži. Se mi zdi, kot da bi jo včeraj v naročje dobila. user posted image

Nimam časa pisati moram vse da preberem user posted image

tolk ste na čvekale pa še na srečanju nisem bla , tko da sem vas poznala le po avtaru ..user posted image

Zdaj vas pa sploh ne poznam več user posted image

user posted image   user posted image   user posted image     LANA VSE NAJBOLŠE ZA MINI RD.user posted image   user posted image    user posted image   user posted image

Mi smo se tudi včeraj znebili  širokega povijanje ,
kolki so vredi sploh nerabimo na kontrolu hodit ,
tko da smo plenice kar pri zdravniku vrgli v koš ....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 488
16.5.2008 12:40:33   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Bamby, da ne boš pol jamrala, da je račun za elektriko visok, k je zdej luč gorela tko dolg user posted image  user posted image  user posted image

Mati, svaka čast k maš res dobr zrihtan! Al je vaš med tem ko si ga "zanemarjala" igrce špilal?

Moj spet žaga. user posted image  Rabi katera kaj drv, ker mi se poleti ne bomo grel - upam user posted image  user posted image

Je tvojmu delal konkurenco - žagal drva user posted image . Račun za elektriko bo pa prej zaradi celodnevnega vžganega računalnika visok user posted image . Saj veš,da sem odvisnica od RR user posted image user posted image .

Madonca, ste dobile virus menjave avatarjev user posted image user posted image user posted image . Najbolj pogrešam pa Minnie od misar, ki mi je bila tolk simpatična user posted image . pina, tvoj je pa zakon user posted image !

Janey, Anaja isto poje kot tvoj Jakec 120-150 ml.

neni, mi gremo na otok Ćiovo pri Trogirju. Ravno sedaj pa iščem vdovi prijateljici s tremi otrocmi apartma nekje na Rabu. Upam, da mi ga uspe najti. Je že kar pozno za te stvari user posted image .

meti, za potovanje na morje si omislite nočne ure. Mi se vedno ponoči vozimo, da nam ni prevroče. Letos bo isto.

srečka nosečka, ali gerste morda v Medena apartma?
Pa čestitke za 4. mini RD user posted image . Madonca, kako čas hitro beži user posted image . Pa Janez od vrtnice ga tudi danes praznuje. Čestitke tudi njemu, čeprav vrtnica zadnje čase konkretno štrajka user posted image . Nje pa res ni nič več na RR.

mesečnica, user posted image  za avteka.

buči, a ti dam eno podporo? Jaz sem že 8 kg šla dol v 7 tednih user posted image ! A sem pridna ali ja?
Tistemu čipsu se pa kar odpovej, ti bo lažje. Kar zamiži, ko boš šla mimo njega user posted image !

Naša se je pa ponoči že 20 minut do 4h zbudila user posted image . Sem ji najprej dala dudo, ki pa je zadostovala le do4h, pol sem ji pa šla flašo mleka dat, je pa pojedla samo 30 ml in pol so se spet začeli njeni problemi krčev user posted image . Se nisva matrali več jest. Sem ji dala dudo in sva šli spat dalje do 6h, ko je pojedla še 130 ml, kar je bilo čisto dovolj. Ob 10h sva pa jedli v dveh rundah s presledkom 15 minut in je pojedla skupaj 140 ml. Zdaj pa spi na kavču.
Kosilo sem že skuhala, kruh mi vzhaja še zadnjo rundo predno gre v pečico, vreme je pa za **** user posted image . Popoldne bom šla kar k staršem po Tima, zvečer moram pa še eno zeljševko spečt, da jo bosta imela jutri moja delavca (mož in tast) za zraven kosila.

Sorči bamby, tole je blo Meti namenjen, pa sem "mati" napisala user posted image  user posted image  user posted image

Ejo, kdaj prideš v LJ na srečanje? Jaz bi mal ocvirkovke za zeljševce, sam bommogla v skrinjo dat, ker zdej še ne smem user posted image  Ah nič, boš spekla sam zame, ko bom lahko jedla te dobrote user posted image  Sej boš, a ne? user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 489
16.5.2008 12:43:03   
dolenjka
UUU mami28 je gor user posted image  KU KU, Interpol te išče! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 490
16.5.2008 12:53:11   
bamby

Sorči bamby, tole je blo Meti namenjen, pa sem "mati" napisala user posted image  user posted image  user posted image

Ejo, kdaj prideš v LJ na srečanje? Jaz bi mal ocvirkovke za zeljševce, sam bommogla v skrinjo dat, ker zdej še ne smem user posted image  Ah nič, boš spekla sam zame, ko bom lahko jedla te dobrote user posted image  Sej boš, a ne? user posted image

Saj se mi je zdelo, sam je bilo tako napisano, da je meni tudi ustrezalo user posted image user posted image user posted image .

Veš, da ti bom spekla ocvirkavco, tudi zeljševko lahko (pol-pol). Je moja sestra je ravno zadnjič rekla, da ko je dojila, je take stvari vse jedla user posted image . Kdaj bom pa kaj v LJ prišla, pa zdaj ne morem rečt user posted image . Bom že povedala, pa še prej se prpravla na peko user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 491
16.5.2008 12:56:35   
pina-1
bamby a je dober moj avtarček.. tak pravi zame, ki sem okrogla in sladkosneda.user posted image user posted image user posted image user posted image

uff kolk mam jest energije- za spat.....
dolenjka dej napovej se na obisk, bom mela vsak štalo pospravljeno, ker sedaj nimam motivacije za pospravljatuser posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 492
16.5.2008 12:57:50   
dolenjka
Jaz sem že ene parkrat piknik predlagala, pa nobena ne odkomentira? user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 493
16.5.2008 12:58:29   
bamby
Punce, te sladoledne palčke so user posted image  nevarne! Če se še spomnite lanskega leta, točno maja meseca, ko se je začela sezona lizanja, smo se vse posledično 9 mesecev brezpogojno redile user posted image ! Zato brez zaščite nič palčk lizat user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 494
16.5.2008 12:59:03   
pina-1
jaz sem za piknik vedno.... ti zorganiziraj in določi kera bo kaj prnesla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 495
16.5.2008 13:00:08   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

bamby a je dober moj avtarček.. tak pravi zame, ki sem okrogla in sladkosneda.user posted image user posted image user posted image user posted image

dolenjka dej napovej se na obisk, bom mela vsak štalo pospravljeno, ker sedaj nimam motivacije za pospravljatuser posted image user posted image user posted image

Sej pridem v nedeljo user posted image  Tko da pejt vse pokidat, ker jutri te itak ni doma, pol je pa že nedelja user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 496
16.5.2008 13:00:22   
pina-1

Punce, te sladoledne palčke so user posted image  nevarne! Če se še spomnite lanskega leta, točno maja meseca, ko se je začela sezona lizanja, smo se vse posledično 9 mesecev brezpogojno redile user posted image ! Zato brez zaščite nič palčk lizat user posted image user posted image user posted image !

bamby mi mamo še malo fore, do dneva ko smo pošteno lizali in nalizali ano....user posted image user posted image user posted image  sam je pa res sušno obdobje pri nas... Zgleda da nas še od lanskega maja držiuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 497
16.5.2008 13:00:49   
bamby

Jaz sem že ene parkrat piknik predlagala, pa nobena ne odkomentira? user posted image

pandica, ti samo reci user posted image

pinči, tebi sem pa v prejšnjem postu že nekaj odgovorila. Še dobro, da imaš prjatlco, drgač veš, kaj bi sledilo, če bi sladoledno palčko preveč lizala user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 498
16.5.2008 13:00:55   
pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Sej pridem v nedeljo user posted image  Tko da pejt vse pokidat, ker jutri te itak ni doma, pol je pa že nedelja user posted image

a res... evo že šibam....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 499
16.5.2008 13:02:33   
dolenjka

Jp, midva imava obletnico 28. maja user posted image  Je bil tko lep sončen dan, midva pa bolj lene sorte in sva šla tist dan ene 3x spat user posted image  Evo ti, zdej pa carica pančka na lep sončen dan user posted image

No, itak sem ti pa že povedala, da jaz nič palčke ne ližem user posted image  Bom pa kmal začela, sam da bo res kak zeloo lep dan, ker se na take dneve očitno dela lepe in pridne otroke user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Bolj ali manj glupo...
HuAnita

Koliko je ura?

Ura je... (68%)

Ne vem. (32%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!