dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Bamby, da ne boš pol jamrala, da je račun za elektriko visok, k je zdej luč gorela tko dolg Mati, svaka čast k maš res dobr zrihtan! Al je vaš med tem ko si ga "zanemarjala" igrce špilal? Moj spet žaga. Rabi katera kaj drv, ker mi se poleti ne bomo grel - upam Je tvojmu delal konkurenco - žagal drva . Račun za elektriko bo pa prej zaradi celodnevnega vžganega računalnika visok . Saj veš,da sem odvisnica od RR . Madonca, ste dobile virus menjave avatarjev . Najbolj pogrešam pa Minnie od misar, ki mi je bila tolk simpatična . pina, tvoj je pa zakon ! Janey, Anaja isto poje kot tvoj Jakec 120-150 ml. neni, mi gremo na otok Ćiovo pri Trogirju. Ravno sedaj pa iščem vdovi prijateljici s tremi otrocmi apartma nekje na Rabu. Upam, da mi ga uspe najti. Je že kar pozno za te stvari . meti, za potovanje na morje si omislite nočne ure. Mi se vedno ponoči vozimo, da nam ni prevroče. Letos bo isto. srečka nosečka, ali gerste morda v Medena apartma? Pa čestitke za 4. mini RD . Madonca, kako čas hitro beži . Pa Janez od vrtnice ga tudi danes praznuje. Čestitke tudi njemu, čeprav vrtnica zadnje čase konkretno štrajka . Nje pa res ni nič več na RR. mesečnica, za avteka. buči, a ti dam eno podporo? Jaz sem že 8 kg šla dol v 7 tednih ! A sem pridna ali ja? Tistemu čipsu se pa kar odpovej, ti bo lažje. Kar zamiži, ko boš šla mimo njega ! Naša se je pa ponoči že 20 minut do 4h zbudila . Sem ji najprej dala dudo, ki pa je zadostovala le do4h, pol sem ji pa šla flašo mleka dat, je pa pojedla samo 30 ml in pol so se spet začeli njeni problemi krčev . Se nisva matrali več jest. Sem ji dala dudo in sva šli spat dalje do 6h, ko je pojedla še 130 ml, kar je bilo čisto dovolj. Ob 10h sva pa jedli v dveh rundah s presledkom 15 minut in je pojedla skupaj 140 ml. Zdaj pa spi na kavču. Kosilo sem že skuhala, kruh mi vzhaja še zadnjo rundo predno gre v pečico, vreme je pa za **** . Popoldne bom šla kar k staršem po Tima, zvečer moram pa še eno zeljševko spečt, da jo bosta imela jutri moja delavca (mož in tast) za zraven kosila. Sorči bamby, tole je blo Meti namenjen, pa sem "mati" napisala Ejo, kdaj prideš v LJ na srečanje? Jaz bi mal ocvirkovke za zeljševce, sam bommogla v skrinjo dat, ker zdej še ne smem Ah nič, boš spekla sam zame, ko bom lahko jedla te dobrote Sej boš, a ne?