Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:07:02
|
|
|
|
itata
|
meti: jaz bi se sicer strinjala s tabo, ampak sta ela in dolenjka proti, tko da ostane očitno supernova. če bo kaka sprememba mi prosim javite na: 041/835-040. meti prosim javi. jaz štartam, ker sva glih zrihtana in moram še neki v štacuno skočit in v lekarno. se vidimo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:07:10
|
|
|
|
MetiLu
|
ok, se pol dobimo v supernovi! midva bova počas štartala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:12:19
|
|
|
|
larisa
|
Bejbe, pri nas se je močno vlil dež in sedaj no way, da se midva spraviva od doma. Tako da sporočam, da naju z Dolenjko ne bo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:35:17
|
|
|
|
misar
|
no še jaz semnašla en avatar zame..pa da vidim kako zgleda
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:38:10
|
|
|
|
jencili
|
hihi, Ella, sm vidla, da si napisala, da je ful sonček in da bi ga rada izkoristila . Poglej ven
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:40:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dan, od včerajšnjega smeha sem že prišla k sebi. Punce lepe avatarje ste si naložile. Mi smo ponoči spali bolj slabo. Ima Lana nosek zabasan, pa je bilo potrebno sesalec vključit in posesat smrklje. Potem pa je trajalo, da je pojedla in zaspala nazaj. sedava pri nama v postelji. Lepo se mala šverca. Je pa zjutraj potegnila do 9. Zdaj pa spet aja. Pridna punca.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:52:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
neni - mi gremo 6.7 v Petrčane pri Zadru in to v hotel. Itak je AC do dol, tako, da ni panike. Mala pa se še vedno doji in takrat še ne bova začele z GH. Na pravi dopust pa gremo v Trogir v apartma. Jaz ne bom nič komplicirala, ker po izkušnjah drugih tako na morju vedno uživajo in ni problemov.
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:54:53
|
|
|
|
mesecnica
|
Jutro... Mi pa še kar standardno jemo na 3 do 4 ure . Tud ponoč... Ne vem, kdaj bo kaj dlje spala ponoč . Je pa pri nas tud full čudno vreme zunaj, pa full piha. Pada pa zaenkrat še ne. Tako, da ne grem ven. Mi je pa moj včeraj vplačal aro za novega avteka . Dobim ga čez mesec pa pol in potem tud jaz pridem na kakšno srečanje . Zdaj ga namreč moj rabi cel dan v službi, ker full laufa tudi po terenu... Suzi - za možeka. Če bo tako vreme boste lahko skoz notri in se cartali . Pa upam, da bo Žana čimprej OK - .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:57:07
|
|
|
|
mesecnica
|
Mi gremo pa na Pag na dopust - v kamp Šimune - v tiste hiške čist ob morju . Gremo pa že 25.06. in to za 10 dni. Tudi jaz računam, da bi se takrat samo dojile (trkam na les) pa pol ni problem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:58:02
|
|
|
|
buči
|
Sem že upala, da se kaj dobite, da ne boste tolk čvekale!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:58:28
|
|
|
|
mesecnica
|
No naša pa zdele spi, jaz pa kosilo kuham in visim na RR. Sem včeraj pozabila: Sem Nataša in sem odvisnica od RR . Se pa trudim, da ko je mala budna ne hodim na net...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:59:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Sem že upala, da se kaj dobite, da ne boste tolk čvekale! Ti pa sam sikaš dons! Pri nas je pa spet al še vedno sonce in greva mal ven. Je pojedla še 2. cico (na pol) in zaspala v naročju in sm jo že v voziček deportirala Zdej se grem pa oblečt pa gas proti hribu, če bom šla gor pa še ne vem, ker imam mal musclefibra
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 10:59:58
|
|
|
|
mesecnica
|
Oj Buči. Sej ene se dobijo, da bodo mal dinarčke zapravlale . Me bomo pa bogate, ker smo lepo doma .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:00:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica No naša pa zdele spi, jaz pa kosilo kuham in visim na RR. Sem včeraj pozabila: Sem Nataša in sem odvisnica od RR . Se pa trudim, da ko je mala budna ne hodim na net... No, če se trudiš, je to že zelooo veliko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:01:00
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica No naša pa zdele spi, jaz pa kosilo kuham in visim na RR. Sem včeraj pozabila: Sem Nataša in sem odvisnica od RR . Se pa trudim, da ko je mala budna ne hodim na net... No, če se trudiš, je to že zelooo veliko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:05:42
|
|
|
|
jencili
|
evo, jst sm se pa odločla, da vas za kako urco zapustim. Taj se mi ravno prebuja, tko da hitro nastavim joško, pol pa gasa v Qlandio , na zmenek
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:15:06
|
|
|
|
pina-1
|
jaz sem pa vse zlikala.... bravo jaz.... in sedaj grem kosilo pristavit. danes bomo mi3 bolj malo šetkale ker mene noga kar boli . se za jutri raje malo pošparam
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:21:46
|
|
|
|
misar
|
evo spet je tašča uletela po tamalo... , jaz pa seminarsko pišem in vsake 3 minute pritiskam F5 na RR-ju. , pa če jaz nisem odvisnež
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:28:30
|
|
|
|
kati kati
|
[ mi gremo 6.7 v Petrčane pri Zadru in to v hotel. Itak je AC do dol, tako, da ni panike. Mala pa se še vedno doji in takrat še ne bova začele z GH. Na pravi dopust pa gremo v Trogir v apartma. Jaz ne bom nič komplicirala, ker po izkušnjah drugih tako na morju vedno uživajo in ni problemov. srekča nosečka-kam pa greste v trogir? ..ker js mam starega ata tam...mogoče pa kje blizu? Mesečnica-naj te potolažim da se tud še mi dojimo na 3-4 ure.. kakšen avtek pa ste kupili? pr nas pa piha zunaj k pr norcih katastrofalno...nč ne boma šla ven aha tud js sem KATJA pa postajam odvisnica od rr
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:30:01
|
|
|
|
larisa
|
Dolenjka, kaj pa to, da je tuki zdaj sonček Halooo, tole vreme me pa mal zaj**** No nič hudega, bomo pa mal stanovanje pokidali, k je res kr mal štala ratala odkar mamo . Misar a nisi ti navijala za čvek, zdej pa doma na compu visiš ?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:34:59
|
|
|
|
buči
|
Valda, da sem tečna, ker moram imet danes popoldne izpite za tista 2 zamudni8ka. Pa se mi ne da, pa že v naprej vem, da bo kriza, ker se nista mogla v tako kratkem času brez predavanj kaj veliko naučit. Saj sta boga, samo jeb ga, nekaj pa morata pokazat, če hočeta pozitivno oceno. To me vedno spravi v slabo voljo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:35:02
|
|
|
|
misar
|
ja sem navijala za čvek, sam mi ni za v trgovskih centrih viset, že tko dostkrat tle v celju bredem po štacunah, sploh ko je slabo vreme. če bi se pa dobile kje na sončku bi bla pa prva tam.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:36:36
|
|
|
|
misar
|
zdaj pa mir, ker jaz pišem seminarsko
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:36:54
|
|
|
|
buči
|
joj, sem odkrila drogo: Kokos Chips od alnature iz dm-ja - spet ne bo nič s shujševalno!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 16.5.2008 11:37:56
|
|
|
|
buči
|
misar, jaz ti jo lahko potem lektoriram, če rabiš
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......