Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 9:53:38
|
|
|
|
larisa
|
Ojla , evo me pri zajtrku.... spali spet fajn. Od 20.30 do 5.30, popapali, no bolj oblizali zizo, pa spali do 8.30 . Če nebi treskalo ponoči, kot pri norcih, bi blo prov fajn, ker se je ohladilo Danes je pa kar nekaj mini RD-jev. Vsem za mini r.d., pa vsem mamicam , da ste jih na svet spravile. Sej je kar škoda, ker nimamo več nobenega seznamčka, da bi vedele naše mini r.d.-je Marusah se je neki s seznamčki na koncu ukvarjala. Zdej je pa sploh nič na RR ni, al sem jo spregledala? Ella, ven greste? Pa kje jst živim, da je skos dež
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 9:56:13
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Je pa zgleda spt dieto usekala in ko se je zbudila, pojedla samo 1 zizo Če bo šlo tko naprej si bom mogla spet sčrpat in mal flaško uturit, ker dvomim, da je v eni cici dost kar naenkrat Jaz vedno dojim samo na eni strani za en obrok, razen zvečer dam obe, ker jih hoče.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 9:58:28
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Larisa Pri nas tudi (še) ne pada Jaz se ravno s pol litra višnjevega jogurta bašem Sej res, Lana, Zoja, Luka, Taj in vsi ostali februarčki za 4. mini RD MEn je pa mal dolgčas
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:00:01
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Je pa zgleda spt dieto usekala in ko se je zbudila, pojedla samo 1 zizo Če bo šlo tko naprej si bom mogla spet sčrpat in mal flaško uturit, ker dvomim, da je v eni cici dost kar naenkrat Jaz vedno dojim samo na eni strani za en obrok, razen zvečer dam obe, ker jih hoče. Jaz pa vedno na obe, že od rojstva (njenega ) samo ponoči mi samo 1 poliže
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:01:46
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Larisa MEn je pa mal dolgčas Dan Dolenjka Če ti je dolgčas, prid k meni stanovanje v red spravit, ti bo hitro žal za dolgčasom
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:04:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Dan Larisa MEn je pa mal dolgčas Dan Dolenjka Če ti je dolgčas, prid k meni stanovanje v red spravit, ti bo hitro žal za dolgčasom A ti boš pa med tem men bajto porihtala al kako Se opravičujem in se popravljam: JAZ SEM LENA IN MI JE DOLGČAS Bo OK?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:11:59
|
|
|
|
larisa
|
[/quote] A ti boš pa med tem men bajto porihtala al kako Se opravičujem in se popravljam: JAZ SEM LENA IN MI JE DOLGČAS Bo OK? [/quote] Ah, vidim, da si ne morem s tabo nč pomagat Povej, a kej telovadite?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:12:26
|
|
|
|
larisa
|
uuuu, ker citat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:15:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa uuuu, ker citat Ja, res obvladaš Včeraj sem jo mal matrala, pa rajš ne preveč, ker je imala dovolj Kupčka podiramo po novem Zdaj bo šla počas v mižule, pol bo pa ekšn Pa vi?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:21:06
|
|
|
|
larisa
|
Ejo Dolenjka, a carica čez dan pri tebi dol spi, al v zgornjih sobanah?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:24:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Ejo Dolenjka, a carica čez dan pri tebi dol spi, al v zgornjih sobanah? Jo kar gor v posteljico nesem, ker ji je košek že zdavnaj premajhen in jo nimam kam dat spat, razen v voziček Glede na to, da spi kar dolgo jo pa rajš v posteljico dam, sej v vozičku je tudi drugače kar veliko Zakaj vprašaš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:29:36
|
|
|
|
larisa
|
Vprašam zato, ker je naš do sedaj spal na kavču v košari, da se je dogajal okrog (ker pravjo da tako mora bit ), ampak včeraj sem ga dala pa v košaro v spalnico in je spet mal dalj časa spal. Se mi zdi, da je že mal prevelik in ga počas ves hrup moti, čeprav je bil na to navajen Pa me zanima kako ostale to delate, sej veš firbec
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 10:56:05
|
|
|
|
Februarka08
|
glih oblečeva se za ven, se pa dež ulije. Pa taka tečka je bla. Se vidi, da pride njena ura za spanje in takrat je tečna. Sem jo potem na zizi uspavala. Sva šle kar v mojo posteljo ajat, ji dam zizo in je lepo zaspala. Jest mam pa zdej čas za pospravljanje. Se mi ne da, ampak je treba. Bom pa potem tok boljš volje, ko bo narejeno. Sam sesat zdej ne morm, pa spalnice tud ne morm uštimat... ah, bom pa pol. Pridem mal F5 prtisnt, če bo kej novga.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:10:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, carica je zaspala, jaz grem pa mal pokidat, pa mogoče peglo sprehodit, pol greva pa malo na potep z mojo sestro in njenim sinčkom Verjetno se bomo kar po kakih trgovinah "sprehodile"
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:11:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Vprašam zato, ker je naš do sedaj spal na kavču v košari, da se je dogajal okrog (ker pravjo da tako mora bit ), ampak včeraj sem ga dala pa v košaro v spalnico in je spet mal dalj časa spal. Se mi zdi, da je že mal prevelik in ga počas ves hrup moti, čeprav je bil na to navajen Pa me zanima kako ostale to delate, sej veš firbec Jaz bi jo sicer lahko dala na kavč spat, sam pol moram bit stalno zraven tu dol, tko pa lahko grem gor peglat, pod tuš, lulat... Kar se hrupa tiče je pa tko tko, včasih jo moti, včasih pa ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:20:56
|
|
|
|
srečka nosečka
|
dobru jutro bejbe, sem vidla, da ste kar čvek v pričakovanju okupirale . Nostalgija kaj? Meni je bila nepozabna, prav tako ti trenutki sedaj. Eva, mala spančka, mami pa obisk dobi. Pride kolegica s svojim 11M nagajvčkom. Pa bova kakšno rekli. Drgače pa se tebi dolenjka pridružujem - sem lena kot . Še sreča, da gre dragi na kosilo v službi in ne rabim kuhat. Jaz bom pa si nekaj iz hldilnika postregla.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:34:23
|
|
|
|
ella79
|
jaz živim na gorenjskem, tam k so še z dežjem skromni v glavnem, sva se navozičkali, sedaj je pa neki rosit začel zojo že od vsega začetka dajem spat v svojo sobico, tudi podnevi imam pa vrata odprta, pa ropotam na polno, da ne bi slučajno mislila da mora spat 12 h aja, pa skoraj vedno pomalca obe zizi, razen kadar je ponoč jedla je sam eno oziroma je tako, da obe pomalca, potem vem da je mir za 3-4 ure, drugače pa je treba jest na 2 uri, tako da ji kar obe dam, pa imava obe mir jaz sem tudi lena, čeprav bi bilo fino mal pospravt, pa peglo na sprehod peljat hvala za voščila za mini roj. dan neverjetno, kako hitro lahko minejo 4 meseci
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:37:04
|
|
|
|
dolenjka
|
No, jaz sem pa po dolgem času uspela vse flaške in cuclje vržt v tekočino za steriliziranje, pa še prekuhala jih bom, ker jih že lep cajt nisem. Pa uclje na flaškah sem zamenjala, pa 1 dudo stan vrgla, ker je cajt za novo, je že dobra 2 meseca bila stara Likalnika pa še zdaj nisem prižgala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:39:03
|
|
|
|
MetiLu
|
dan! Midva sva mela pa zanimivo noč 1. sva jedla ob 2.00, pol sva spala 1 uro, pol sem si šla eno zizo spraznit, pol se je tamal zbudil in se začel pogovarjat sem mu miljonkrat dudo popravila, ob 5.30 sem se pa naveličala, pa sem ga k seb vzela, sem ga še enkrat dala na zizo, ker sem vedla, da bo pol spal, če mu je pa ne bi dala, bi se pa čez 1 uro spet zbudil ... no ob šestih sva pa nazaj zaspala in sva drnjohala do 9.30 Larisa, jaz ga čez dan že dober mesec dajem kar v posteljico, da v miru spi. Je pa tako kot Tara, včasih ga hrup ful moti, včasih pa čist nič Moj dedc se mi je z Raba javil, pomojem uživajo 100/h Midva se bova šla pa najbrž dones spet potepat, sam zdele sem ga dala spat, da ne bo siten pol ko bova šla Grem ozimnico pospravit pa neki pojest ...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:39:20
|
|
|
|
ella79
|
mene pa zanima, če lahko dam ustekleničeno vodo, brez da jo prekuham jaz tudi nisem še pegle prižga,a bom počakala da Zoja dobi malco potem pa mogoče, ampak res mogoče
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:43:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mene pa zanima, če lahko dam ustekleničeno vodo, brez da jo prekuham jaz tudi nisem še pegle prižga,a bom počakala da Zoja dobi malco potem pa mogoče, ampak res mogoče jaz bom še mal počakala, sem pa že razmišljala o tem in glih sestro spraševala, kdaj je ona začela s tem, pa je rekla da pri 6ih mesecih Al pa či bi ji Humano dajala, tista, ki je prav za dojenčke in je ni treba prekuhavat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:48:56
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 mene pa zanima, če lahko dam ustekleničeno vodo, brez da jo prekuham jaz tudi nisem še pegle prižga,a bom počakala da Zoja dobi malco potem pa mogoče, ampak res mogoče jaz bom še mal počakala, sem pa že razmišljala o tem in glih sestro spraševala, kdaj je ona začela s tem, pa je rekla da pri 6ih mesecih Al pa či bi ji Humano dajala, tista, ki je prav za dojenčke in je ni treba prekuhavat ja sej to poznam, zato pa sprašujem, k na morju ne mislim prekuhavat vode za čaj, k ga itak potem nič ne spije kaj pa je ta Humana drugač od ustekleničene a jo imajo samo v BC, k v mullerju je nisem vidla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:50:51
|
|
|
|
mary_lou
|
jest mam hip vodo za dojencke in nc ne prekuhavam, mu jo dam direkt
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:51:16
|
|
|
|
mary_lou
|
ja vode za dojencke so ze prekuhane
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 11:51:37
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne vem če in kakšna je razlika Mogoče sam mal bl verjemem v to vodo, kot pa v ustekleničene Jaz sem si 2 pakumge humena za na morje kupila, pol jo bom pa dol kupovala, ker jo ravno tako imajo. Obstaja pa tudi od Hippa A si ziher za Müller? Men se zdi, da sem jo vidla
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?