Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:31:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz pa zej ledenko jem mmmmmmmmmm mmmmm na kvadrat. kako dolgo je že nisem jedla. dej uletita, dam eno lico vsaki.. a ti bi mi kr ličko dala?? sej jaz mam tud tebe rada, bejbi. lahko se tudi lubčkamo, pol ti bom pa ŽLICO dala da ledenko zagrabiš.. ampak pohiti ke se nekam hitro topi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:31:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz pa zej ledenko jem mmmmmmmmmm mmmmm na kvadrat. kako dolgo je že nisem jedla. dej uletita, dam eno lico vsaki.. a ti bi mi kr ličko dala?? sej jaz mam tud tebe rada, bejbi. s polnimi usti piše in črke požira od požrešnosti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:33:09
|
|
|
|
Suzi*
|
že šibam.... pa ne se preveč basat. bo rit rasla.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:33:27
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka s polnimi usti piše in črke požira od požrešnosti sama foušarija te je ĐOUK
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:34:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Na strani (mogoče kateri poznana) Facebook sem našla svojo teto iz Kanade, katere nisem še nikoli v življenju vidla. kako ti je pa to ratal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:34:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* že šibam.... pa ne se preveč basat. bo rit rasla. sem si ab roket naročila pa bo rit tudi dol šla
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:35:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka s polnimi usti piše in črke požira od požrešnosti sama foušarija te je ĐOUK ju got mi bejbi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:35:59
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* že šibam.... pa ne se preveč basat. bo rit rasla. sem si ab roket naročila pa bo rit tudi dol šla sam to je treba tut uporabljat veš, če ga gledaš ni učinka
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:36:07
|
|
|
|
pina-1
|
evo ledenke ni več jaz bi šeeeeeeeeeeee. bomo jutri napolnili skrinjo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:36:08
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* že šibam.... pa ne se preveč basat. bo rit rasla. sem si ab roket naročila pa bo rit tudi dol šla kaj za enga si si naročila???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:36:57
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* že šibam.... pa ne se preveč basat. bo rit rasla. sem si ab roket naročila pa bo rit tudi dol šla sam to je treba tut uporabljat veš, če ga gledaš ni učinka boš ti vidla kako bom fit poleti. Me sploh prepoznala ne boš.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:37:20
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ledenke ni več jaz bi šeeeeeeeeeeee. bomo jutri napolnili skrinjo le dej. ko jaz uletim, da maš tole na zalogi.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:40:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ledenke ni več jaz bi šeeeeeeeeeeee. bomo jutri napolnili skrinjo le dej. ko jaz uletim, da maš tole na zalogi. prej je bila na TV reklama, da je pr najboljšmu sosedu v četrtek 30% popusta na vse sladolede. Jaz si bom šla ultra zalogo narest
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:40:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* že šibam.... pa ne se preveč basat. bo rit rasla. sem si ab roket naročila pa bo rit tudi dol šla kaj za enga si si naročila??? zadevo, ki sama trebušnjake dela, pa samo topi.... pravijo da je zadeva super. Da vrat in hrbet nič ne bolijo. JAz mam pa glih z vratom in hrbom full probleme..Sprobam pa poročam. Sem si nardila cel načrt telovadbe; en dan trebuh in ab roket, drugi dan pa noge in rit z leg magic. Pa da vidimo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:41:09
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ledenke ni več jaz bi šeeeeeeeeeeee. bomo jutri napolnili skrinjo le dej. ko jaz uletim, da maš tole na zalogi. prej je bila na TV reklama, da je pr najboljšmu sosedu v četrtek 30% popusta na vse sladolede. Jaz si bom šla ultra zalogo narest a tudi na ledenko?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:42:52
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ledenke ni več jaz bi šeeeeeeeeeeee. bomo jutri napolnili skrinjo le dej. ko jaz uletim, da maš tole na zalogi. prej je bila na TV reklama, da je pr najboljšmu sosedu v četrtek 30% popusta na vse sladolede. Jaz si bom šla ultra zalogo narest kaj bo tebi saldoled, če gre na dopust??? za nas ga pusti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:43:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ledenke ni več jaz bi šeeeeeeeeeeee. bomo jutri napolnili skrinjo le dej. ko jaz uletim, da maš tole na zalogi. prej je bila na TV reklama, da je pr najboljšmu sosedu v četrtek 30% popusta na vse sladolede. Jaz si bom šla ultra zalogo narest a tudi na ledenko? Pomojem da ja Danes pa ne bo 200 tke a ne? Grem ajat, k sem žalostna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:44:13
|
|
|
|
pina-1
|
zakaj si žalostna????
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:44:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ledenke ni več jaz bi šeeeeeeeeeeee. bomo jutri napolnili skrinjo le dej. ko jaz uletim, da maš tole na zalogi. prej je bila na TV reklama, da je pr najboljšmu sosedu v četrtek 30% popusta na vse sladolede. Jaz si bom šla ultra zalogo narest kaj bo tebi saldoled, če gre na dopust??? za nas ga pusti neki more bit za jest doma, ko se vrnem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:44:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 evo ledenke ni več jaz bi šeeeeeeeeeeee. bomo jutri napolnili skrinjo le dej. ko jaz uletim, da maš tole na zalogi. prej je bila na TV reklama, da je pr najboljšmu sosedu v četrtek 30% popusta na vse sladolede. Jaz si bom šla ultra zalogo narest kaj bo tebi saldoled, če gre na dopust??? za nas ga pusti neki more bit za jest doma, ko se vrnem aaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:45:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 zakaj si žalostna???? ker ne bo 200 tka padla in ker je tolk izdajalk med nami
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:46:22
|
|
|
|
Suzi*
|
uu, vidi vidi mene v četrtek pr najboljšem sosedu. dolenjka, kaj te muči????
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:46:40
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 zakaj si žalostna???? ker ne bo 200 tka padla in ker je tolk izdajalk med nami ehhh pusti jim veselje, da so izdajalke... ti se pa pejdi k stipetu stisnit, pa misli na to kako boste šli na morje.... takrat boš ti izdajalka...skratka polno lepih stvari tudi jaz bom počasi šla, ker me pino čaka...sam nema ništa danes....sem bolana... Ubogi revež mi bo še odpoved dal, ker je tako abstinenca
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:47:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uu, vidi vidi mene v četrtek pr najboljšem sosedu. dolenjka, kaj te muči???? suzi jaz bom jutri le ene 3 kupila, da bojo na zalgi do četrtka, pol pa v četrtek po zalogo da ko ti prideš ven potegnem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:48:52
|
|
|
|
Suzi*
|
joj bejbe, moške mate doma, pa na RR visite. pa nič akcije. jao, bogi moški.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?