Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:28:01
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči a starševki dodatek je za študenteke? Tega nikoli ne vem ... Ja, pa nas, brezposelne ne, resno, jaz sem tudi pred nastopom porodniške bila na zavodu brezposelna, ampka imam porodniško. A ni starševski dodatek enoten za vse (500 evrov)
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:28:24
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Super, da sta tvoja fanta že bolje. Baje je najboljša ustekleničena voda Dana, ker jo na najbolj "čistem" kraju črpajo. Jih je pa res nemogoče pred vsemi bakterijami obvarovat. Naša že vse lepo nosi v usta in cuca, kar ji pride v roke. Najboljše so roke, ko prideva s sprehoda domov. Ima tako zašmirane , kot da bi bila rudarka.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:28:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa Buči hvala za nasvet. Upam, da boste kmalu zdravi. Enkrat ste že govorile o tem britta filtru, kje se najugodneje kupi, če mi katera pove? Ni kakih omembe vrednih razlik, bolj je potem pri filtrih razlika v cenah, se mi zdi, da je pr francozu še najugodnejše (filtri)
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:30:41
|
|
|
|
buči
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: larisa Buči hvala za nasvet. Upam, da boste kmalu zdravi. Enkrat ste že govorile o tem britta filtru, kje se najugodneje kupi, če mi katera pove? Ni kakih omembe vrednih razlik, bolj je potem pri filtrih razlika v cenah, se mi zdi, da je pr francozu še najugodnejše (filtri) al pa če imaš bon od baby bonusa za dm
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:30:51
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: buči a starševki dodatek je za študenteke? Tega nikoli ne vem ... Ja, pa nas, brezposelne ne, resno, jaz sem tudi pred nastopom porodniške bila na zavodu brezposelna, ampka imam porodniško. A ni starševski dodatek enoten za vse (500 evrov) np, starševski dodatek je 182 EUR in ga dobijo študentke in brezposelne (več kot 3 leta brez službe), je pa pol ena fora za tiste, ki so bile v zadnjih 3 letih kaj zaposlene in dobijo cca 500 EUR bruto, ostale pa porodniško oz. starševsko nadomestilo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:30:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A jaz tut še kako * dobim al sem na maximumu ko imaš 4000 postov te skenslajo samo te me ne bomo dale JOKE
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:31:47
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka A jaz tut še kako * dobim al sem na maximumu ko imaš 4000 postov te skenslajo samo te me ne bomo dale JOKE
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:33:46
|
|
|
|
buči
|
Se mi bo odfu*****! Aljaž že od sobote od kosila ni nič jedel. No kakšen grizek česa. in danes se mu počasi vrača apetit. Seveda mu ustrežem, ko le reče, da bi kaj. Tako sem že ob 8.10 kuhala juho, ob 10.20 pire, zdaj spet juho. Poje seveda par žlic, ker ne more več.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:35:44
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči Se mi bo odfu*****! Aljaž že od sobote od kosila ni nič jedel. No kakšen grizek česa. in danes se mu počasi vrača apetit. Seveda mu ustrežem, ko le reče, da bi kaj. Tako sem že ob 8.10 kuhala juho, ob 10.20 pire, zdaj spet juho. Poje seveda par žlic, ker ne more več. Sej bo boljš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:37:09
|
|
|
|
buči
|
Se bom spet malo poslovila od vas, čeprav bi še ful klepetala. Grem pihat juhi in mu probat uturit vsaj 10 žličk, predno potem dobi zdravilo in vseečko, da gre spat.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:37:34
|
|
|
|
Suzi*
|
ojla. smo z vozičkanja. pri nas je celo malo sončka. plačala in odnesla sem pogodbo za vrtec v vrtec, pa končno sem dobila plenice v mullerju. pol se je pa žana posračkala in lačna ratala, smo šle pa kar domov. danes pa moj pride prej domov. juhej. moram pa nekej skuhat za kosilo, pa nimam ideje.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:38:23
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ojla. smo z vozičkanja. pri nas je celo malo sončka. plačala in odnesla sem pogodbo za vrtec v vrtec, pa končno sem dobila plenice v mullerju. pol se je pa žana posračkala in lačna ratala, smo šle pa kar domov. danes pa moj pride prej domov. juhej. moram pa nekej skuhat za kosilo, pa nimam ideje. Plačala pogodbo Jaz tudi ne vem kaj bi kuhala Mogoče rožice od Pine
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:40:47
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka a se ti da pogledat na vodo kok ima natrija? Pa če še za druge sestavine piše kok je česa? prosim in hvala Evo: Nitrat < 2 mg/l Nitrit < 0,01 mg/l Natrij < 1 mg/l Fluorid < 0,1 mg/l Sulfat < 1 mg/l Mangan < 10 ng/l Da boš tole uslugo drago plačala ti je pa verjetn jasn ja ja mi je čist jasn hvala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:41:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka a se ti da pogledat na vodo kok ima natrija? Pa če še za druge sestavine piše kok je česa? prosim in hvala Evo: Nitrat < 2 mg/l Nitrit < 0,01 mg/l Natrij < 1 mg/l Fluorid < 0,1 mg/l Sulfat < 1 mg/l Mangan < 10 ng/l Da boš tole uslugo drago plačala ti je pa verjetn jasn ja ja mi je čist jasn hvala No, sam da ti je In, je sestava OK, al kako
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:42:11
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ojla. smo z vozičkanja. pri nas je celo malo sončka. plačala in odnesla sem pogodbo za vrtec v vrtec, pa končno sem dobila plenice v mullerju. pol se je pa žana posračkala in lačna ratala, smo šle pa kar domov. danes pa moj pride prej domov. juhej. moram pa nekej skuhat za kosilo, pa nimam ideje. Plačala pogodbo Jaz tudi ne vem kaj bi kuhala Mogoče rožice od Pine plačala sem akontacijo ob vpisu, pa to potrdilo in izpolnjeno pogodbo odnesla v vrtec. sem mal čudno napisala, res.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:42:38
|
|
|
|
ella79
|
buči važno da ima spet apetit, sej še kak dan pa bo bolje jaz bom pa danes spet špinačo kuhala kok je men to dobr ne nimam špinače, blitvo mam, sam je še tok mlada, da zgleda kot špinača
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:43:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* ojla. smo z vozičkanja. pri nas je celo malo sončka. plačala in odnesla sem pogodbo za vrtec v vrtec, pa končno sem dobila plenice v mullerju. pol se je pa žana posračkala in lačna ratala, smo šle pa kar domov. danes pa moj pride prej domov. juhej. moram pa nekej skuhat za kosilo, pa nimam ideje. Plačala pogodbo Jaz tudi ne vem kaj bi kuhala Mogoče rožice od Pine plačala sem akontacijo ob vpisu, pa to potrdilo in izpolnjeno pogodbo odnesla v vrtec. sem mal čudno napisala, res. ti si itak mal čudna A si se tut ti skrivat začela
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:43:35
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 buči važno da ima spet apetit, sej še kak dan pa bo bolje jaz bom pa danes spet špinačo kuhala kok je men to dobr ne nimam špinače, blitvo mam, sam je še tok mlada, da zgleda kot špinača mmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:44:29
|
|
|
|
mlavla
|
ojla punce..se vam malo pridružujem..z debato.. pri nas pa bo danes kar solata s tuno..se mi sploh ne da kuhat... moj pa itak šele zvečer pride..pa bom takrat kaj v lonec vrgla... glede starševskega dodatka..jst sem ena od tistih, ki dobi teh bogih 182eur... buči..upsm,da bo Aljaž kmalu bolje...drugače pa mu jst malo posodim svoj apetit...zadnje čase samo jem...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:45:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka a se ti da pogledat na vodo kok ima natrija? Pa če še za druge sestavine piše kok je česa? prosim in hvala Evo: Nitrat < 2 mg/l Nitrit < 0,01 mg/l Natrij < 1 mg/l Fluorid < 0,1 mg/l Sulfat < 1 mg/l Mangan < 10 ng/l Da boš tole uslugo drago plačala ti je pa verjetn jasn ja ja mi je čist jasn hvala No, sam da ti je In, je sestava OK, al kako imam pred sabo vodo Jana, pa mal primerjam sestavine. Mislim, da je pri najbolj natrij problem Jana ga ima 2 mg/l, 'tvoja' pa pol manj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:47:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka a se ti da pogledat na vodo kok ima natrija? Pa če še za druge sestavine piše kok je česa? prosim in hvala Evo: Nitrat < 2 mg/l Nitrit < 0,01 mg/l Natrij < 1 mg/l Fluorid < 0,1 mg/l Sulfat < 1 mg/l Mangan < 10 ng/l Da boš tole uslugo drago plačala ti je pa verjetn jasn ja ja mi je čist jasn hvala No, sam da ti je In, je sestava OK, al kako imam pred sabo vodo Jana, pa mal primerjam sestavine. Mislim, da je pri najbolj natrij problem Jana ga ima 2 mg/l, 'tvoja' pa pol manj tnx, jaz pa ponavad Jano sa limun pijem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:48:32
|
|
|
|
ella79
|
mlavla jaz sem tudi sama za kosilo, pa si bom vseeno blitvo in krompirček naredila jaz pa nimam apetita, sem pa isto skoz lačna, tako da morm jest mi je to zdele čist nepomembno, sam da je dovolj mleka in da je kvaliteten država pa res špara z vami, mamami študentkami je vedno za vse drugo dnar, sam za mlade ne
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:49:10
|
|
|
|
ella79
|
pa je padla 200-tka namreč
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:49:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pa je padla 200-tka namreč že imamo 3. del
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 12:52:32
|
|
|
|
mlavla
|
ja pr men je mleka zaenkrat dovolj..sej mam kar kalorično hrano na jedilniku(beri sladkarije..in se mi to na vagi že pozna.. )..sam kdaj pa kdaj moram pa to popravt tud s kakšno skledo solatke.. zanima me kako vaši kaj spijo ponoči? Mi smo danes spet imeli predstavo sredi noči..Neža je imela ob enih 100% polne baterije in do pol štirih ni zaspala...sem še zdej čist hin..zdele pa spi...
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?