Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:48:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Ubogi revež mi bo še odpoved dal, ker je tako abstinenca kaj bi šele Stipe pol reku
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:49:37
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Ubogi revež mi bo še odpoved dal, ker je tako abstinenca kaj bi šele Stipe pol reku se tud moj pridružuje klubu.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:51:04
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uu, vidi vidi mene v četrtek pr najboljšem sosedu. dolenjka, kaj te muči???? suzi jaz bom jutri le ene 3 kupila, da bojo na zalgi do četrtka, pol pa v četrtek po zalogo da ko ti prideš ven potegnem its a dil!!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:51:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joj bejbe, moške mate doma, pa na RR visite. pa nič akcije. jao, bogi moški. dam si ga vzem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:52:07
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uu, vidi vidi mene v četrtek pr najboljšem sosedu. dolenjka, kaj te muči???? suzi jaz bom jutri le ene 3 kupila, da bojo na zalgi do četrtka, pol pa v četrtek po zalogo da ko ti prideš ven potegnem its a dil!!! ja ženske, počas bo cajt, da se vsi 3je na kupu dobijo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:52:31
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Ubogi revež mi bo še odpoved dal, ker je tako abstinenca kaj bi šele Stipe pol reku bolš da ne vemo kako bi se naši trije dedci pritoževali čez nas, če bi se skup dobili... Dolenjka, ti boš dej na dopustu nadoknadla. suzi ti boš čez 2 tedna.. zame, ni pomoči aja, dolenjči a nisi šla nanit
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:53:12
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joj bejbe, moške mate doma, pa na RR visite. pa nič akcije. jao, bogi moški. dam si ga vzem koga, a tvojga??? bi raj najprej še mal mojga si domov vzela.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:53:30
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* uu, vidi vidi mene v četrtek pr najboljšem sosedu. dolenjka, kaj te muči???? suzi jaz bom jutri le ene 3 kupila, da bojo na zalgi do četrtka, pol pa v četrtek po zalogo da ko ti prideš ven potegnem its a dil!!! ja ženske, počas bo cajt, da se vsi 3je na kupu dobijo dolenjka ko prideš z dopusta zorganiziraj zadevo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:53:37
|
|
|
|
dolenjka
|
nočko, pa eno bolho za pomoč, če vas pa pič....pa sej veste.... je to vaš problem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:53:59
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* joj bejbe, moške mate doma, pa na RR visite. pa nič akcije. jao, bogi moški. dam si ga vzem koga, a tvojga??? bi raj najprej še mal mojga si domov vzela.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:54:40
|
|
|
|
pina-1
|
tudi jaz grem.... se pino smuka kot muca okoli mene.... mogoče pa se še pozdravim
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:55:12
|
|
|
|
pina-1
|
ej suzi mam na mizi polno vazo marjetnic pa sem se nate spomnila. še to sem ti morala nappisat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:56:21
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Ubogi revež mi bo še odpoved dal, ker je tako abstinenca kaj bi šele Stipe pol reku bolš da ne vemo kako bi se naši trije dedci pritoževali čez nas, če bi se skup dobili... Dolenjka, ti boš dej na dopustu nadoknadla. suzi ti boš čez 2 tedna.. zame, ni pomoči aja, dolenjči a nisi šla nanit to bi mel kej za govort. bi mel tolk suhe gofle pol, da bi lahko fejst zalival s pirom. res se mormo enkrat dobit. sicer bom pa nadoknadla, ko mi TA PREKLETA nePRJATLCA NEHA PACKAT!!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:57:56
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 ej suzi mam na mizi polno vazo marjetnic pa sem se nate spomnila. še to sem ti morala nappisat ooo, kako lepo. zdej bom pa lepš spala nočko, IZDAJALKE!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 23:31:39
|
|
|
|
Bajsa
|
Čer! Sam da vas pozdravim in vam zaželim sladke sanje! Sm čist utrujena ker non stop neki okol skačem in delam. Sploh ne upam zaspat, ker neki čudn grmi, mi pa še nimamo pokrite frčade. Tale vreme me tko zaj . Pridne bodte! Grem pančat
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 7:17:39
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. a sem prva
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 7:24:01
|
|
|
|
Lanchy
|
Jutro punce! Toooook cvekate, da vas ne dohajam , sploh! Pri nas dogaja 100 na uro. Jutri imam zagovor diplome, mala raste s svetlobno hitrostjo, bo stara ze 4,5 meseca , semi zdi da bomo sle zdej zdej delat nazaj. Ful me je zacelo met, da bi imela se enega soncka....sam menstre se kar ni in ni, bomo mogl ocitno do konca dojenja pocakat. Drugac se mamo pa zlo fajn in se ze prav veselimo dopusta. Fredov obroc smo sprobali ta vikend, ko smo se sli v Topolsico kopat. Bilo je res fino....mala je uzivala 100/h, sam ji pa ni bilo cist jasno kako je lahko toooook velik vode okol, pa se eni cudni ljudje. Sem dodala nekaj novih fotk v album. Sem pa vidla fotke od janey in stolcek od jakca, potem ste pa nekatere rekle, da ga celo odsvetujejo...pa me zanima zakaj, ker mi imamo nekaj zelo podobnega od Brevija. Nic babuske, se se kaj tipkamo in beremo, jst grem pa zdele se mal mojo prezentacijo popilit, pol pa upam da na kak sprehodek. Uzivite 100/h, ker cas res prehitro bezi. LP
< Sporočilo je popravil Lanchy -- 4.6.2008 7:25:55 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 7:55:03
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Čakam obiske, pa morm bit že pokonc, pa tako bi še spala lahko. Saj, če bi kakšna kolegica prišla, ne bi blo nič narobe, tako pa ne bo... Spali smo spet super, zgleda da je naša deklica tud ˝ujela˝ nočni interval. Le tako naprej. Grem še nekaj pojest...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 7:56:09
|
|
|
|
Februarka08
|
Aja, Lanchy, srečno pri zagovoru in vaša deklica je res že prav velika prinesa. Pa seveda luštkana.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 8:26:52
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. lanchy, jutri velik sreče! februarka, za spanje. naša se tud počas popravlja. pridem nazaj.....
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 8:59:10
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Evo, jaz sem se pred pol ure zbudila, zdejle pa kavico popila, pa alelujo slišim Grem, ker pol bo pa carica (še pančka, od 5.30 dalje ) budna pa bo mal težje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 9:05:34
|
|
|
|
mala_pikica
|
Dobro jutro! Lanchy držim pesti za zagovor, pa mala je res že prava luštna babika. Meni je tudi žal, da tako hitro mineva čas. Janey, tvoj Jakec je tudi luštni dečko. Pa zgleda, da se ne bomo MB, nič dobile. Drugače pa je naš star že tudi 4m, sva imela v čeraj OP in je dobil prvo pikico. Velik je 63cm, težek pa 6100g. lp
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 9:43:37
|
|
|
|
ella79
|
imamo že enega februarčka 2009 kaj ste smetale se opravičujem za včeraj... jencili jah ne vem kaj je z vremenom bomo pa še mal počakal zdej pa hitr vn šibava, da mi ne bo spet nazaj zaspala novo nočno spanje je že čist osvojila, zaspala kako minuto čez 20:30 in do 8:30 očitno spi tudi ponoči, čeprav je cel dan prespala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 9:48:01
|
|
|
|
Suzi*
|
Hudo Ela, tvoja Zoja je pa res prava zaspanka. naša podnevi skor nič ne spi, malo podremucka parkrat, pa tud ponoči glih ne blesti s kakšnim 12 urnim spanjem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 4.6.2008 9:52:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 imamo že enega februarčka 2009 kaj ste smetale se opravičujem za včeraj... jencili jah ne vem kaj je z vremenom bomo pa še mal počakal zdej pa hitr vn šibava, da mi ne bo spet nazaj zaspala novo nočno spanje je že čist osvojila, zaspala kako minuto čez 20:30 in do 8:30 očitno spi tudi ponoči, čeprav je cel dan prespala Sem videla ja, sem kuj čestitala A ti si pozabila na vljudnost in spet nič ne pozdravljaš gorenjski Za včeraj ni opravičila, ker tega si moraš v naprej izboriti Naši se v stolčku čist dogaja, je tko glasna danes, da me kar mal moti Je pa zgleda spt dieto usekala in ko se je zbudila, pojedla samo 1 zizo Če bo šlo tko naprej si bom mogla spet sčrpat in mal flaško uturit, ker dvomim, da je v eni cici dost kar naenkrat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?