Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:14:55
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Februarka, ti ni si prva izdajalka, 1.je Ella, ker se tut poslovila ni, babji
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:15:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaj zdej...bom samogovore mela evo mene draga kje is bla na stipetu a??? si se mu šla orpavičit za popoldne? ne, po ZS sem se šuntala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:18:02
|
|
|
|
Suzi*
|
čer ponovno. naša baba se je zbudila mal pred deseto, zdrla eno zizo in šla nazaj k palčkom. tamal pa tud zdej drnjoha. deca pa ni itak. tako da imam mal miru. eno pitanje....kolk časa je lahko moje mleko v hladilniku, pa a se ga lahko samo 1x pogreva? kako ga pa grejete, v topli vodi???
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:19:28
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaj zdej...bom samogovore mela evo mene draga kje is bla na stipetu a??? si se mu šla orpavičit za popoldne? ne, po ZS sem se šuntala se mi zdi aj...nič ti ne vrjamem čaki bom stipeta vprašala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:20:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer ponovno. naša baba se je zbudila mal pred deseto, zdrla eno zizo in šla nazaj k palčkom. tamal pa tud zdej drnjoha. deca pa ni itak. tako da imam mal miru. eno pitanje....kolk časa je lahko moje mleko v hladilniku, pa a se ga lahko samo 1x pogreva? kako ga pa grejete, v topli vodi??? tvoje ( ) mleko je lahko v hladilniku 24 h, v skrinji pa 3 mesece, pogrevam ga v topli vodi, samo 1x, večkrat nikoli in verjetn ni glih najboljš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:20:42
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer ponovno. naša baba se je zbudila mal pred deseto, zdrla eno zizo in šla nazaj k palčkom. tamal pa tud zdej drnjoha. deca pa ni itak. tako da imam mal miru. eno pitanje....kolk časa je lahko moje mleko v hladilniku, pa a se ga lahko samo 1x pogreva? kako ga pa grejete, v topli vodi??? suzika rožica v hladilniku je baje lahko 48 ur. JAz ga dam kar v zmrzvalnik, pa sem mirna. pogreješ pa smao enkrat na "bagno maria"
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:21:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaj zdej...bom samogovore mela evo mene draga kje is bla na stipetu a??? si se mu šla orpavičit za popoldne? ne, po ZS sem se šuntala se mi zdi aj...nič ti ne vrjamem čaki bom stipeta vprašala pitaj, pitaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:22:35
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer ponovno. naša baba se je zbudila mal pred deseto, zdrla eno zizo in šla nazaj k palčkom. tamal pa tud zdej drnjoha. deca pa ni itak. tako da imam mal miru. eno pitanje....kolk časa je lahko moje mleko v hladilniku, pa a se ga lahko samo 1x pogreva? kako ga pa grejete, v topli vodi??? tvoje ( ) mleko je lahko v hladilniku 24 h, v skrinji pa 3 mesece, pogrevam ga v topli vodi, samo 1x, večkrat nikoli in verjetn ni glih najboljš ja za tistga iz štacune vem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:23:44
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaj zdej...bom samogovore mela evo mene draga kje is bla na stipetu a??? si se mu šla orpavičit za popoldne? ne, po ZS sem se šuntala se mi zdi aj...nič ti ne vrjamem čaki bom stipeta vprašala pitaj, pitaj čaki da pino pride nimam številke
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:24:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer ponovno. naša baba se je zbudila mal pred deseto, zdrla eno zizo in šla nazaj k palčkom. tamal pa tud zdej drnjoha. deca pa ni itak. tako da imam mal miru. eno pitanje....kolk časa je lahko moje mleko v hladilniku, pa a se ga lahko samo 1x pogreva? kako ga pa grejete, v topli vodi??? tvoje ( ) mleko je lahko v hladilniku 24 h, v skrinji pa 3 mesece, pogrevam ga v topli vodi, samo 1x, večkrat nikoli in verjetn ni glih najboljš ja za tistga iz štacune vem. pa sej nisem tko mislila, sam da ne bi za mojga sprašvala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:24:12
|
|
|
|
pina-1
|
jaz pa zej ledenko jem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:24:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* čer ponovno. naša baba se je zbudila mal pred deseto, zdrla eno zizo in šla nazaj k palčkom. tamal pa tud zdej drnjoha. deca pa ni itak. tako da imam mal miru. eno pitanje....kolk časa je lahko moje mleko v hladilniku, pa a se ga lahko samo 1x pogreva? kako ga pa grejete, v topli vodi??? tvoje ( ) mleko je lahko v hladilniku 24 h, v skrinji pa 3 mesece, pogrevam ga v topli vodi, samo 1x, večkrat nikoli in verjetn ni glih najboljš ja za tistga iz štacune vem. pa sej nisem tko mislila, sam da ne bi za mojga sprašvala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:24:43
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzika rožica v hladilniku je baje lahko 48 ur. JAz ga dam kar v zmrzvalnik, pa sem mirna. pogreješ pa smao enkrat na "bagno maria" pinči dragica, italjansko pa še ne znam. oziroma primorsko. si pa predstavljam da pomeni dost podobno kokr sem že prej ugotovila.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:25:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz pa zej ledenko jem mmmmmmmmmm
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:26:00
|
|
|
|
Suzi*
|
a zdej se boste pa name spravle, al kako??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:26:04
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 suzika rožica v hladilniku je baje lahko 48 ur. JAz ga dam kar v zmrzvalnik, pa sem mirna. pogreješ pa smao enkrat na "bagno maria" pinči dragica, italjansko pa še ne znam. oziroma primorsko. si pa predstavljam da pomeni dost podobno kokr sem že prej ugotovila. sem zanalašč tako napisala si pa priv predstavljaš, v vodico ga daš pa greješ pa pazi da ga ne pregreješ
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:26:40
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz pa zej ledenko jem mmmmmmmmmm mmmmm na kvadrat. kako dolgo je že nisem jedla.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:26:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a zdej se boste pa name spravle, al kako?? its jur turn tudej
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:27:23
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz pa zej ledenko jem mmmmmmmmmm mmmmm na kvadrat. kako dolgo je že nisem jedla. dej uletita, dam eno lico vsaki..
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:28:50
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a zdej se boste pa name spravle, al kako?? its jur turn tudej sej, končno enkrat zvečer na obisku, pa me stran podite. mir pr bajti, če hočte dons do 200tke prit.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:28:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz pa zej ledenko jem mmmmmmmmmm mmmmm na kvadrat. kako dolgo je že nisem jedla. jaz pa po 100ih letih ko je bila Tara 1 mesec stara in je bla fullll dobraaaaa
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:29:25
|
|
|
|
pina-1
|
kdo te stran podi?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:29:39
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 jaz pa zej ledenko jem mmmmmmmmmm mmmmm na kvadrat. kako dolgo je že nisem jedla. dej uletita, dam eno lico vsaki.. a ti bi mi kr ličko dala?? sej jaz mam tud tebe rada, bejbi.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:29:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* a zdej se boste pa name spravle, al kako?? its jur turn tudej sej, končno enkrat zvečer na obisku, pa me stran podite. mir pr bajti, če hočte dons do 200tke prit. naj ti bo, k si glih ti
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 3.6.2008 22:29:58
|
|
|
|
jencili
|
ojla dečvice, po parih dneh sem spet končno našla čas, da vas malo pozdravim. Pri nas se dogaja na polno Na strani (mogoče kateri poznana) Facebook sem našla svojo teto iz Kanade, katere nisem še nikoli v življenju vidla. Taj je dons ponoči postavil rekord in spal dobrih 8 ur. Več kot 6 jih ni spal še nikoli, s tem, da ponavadi se vrti tam okoli 4-5 Bomo vidl, kako bo dons Danes moj praznuje RD, pa je revček zbolu, tko da ga dons mal cartam Joj, tok se dagaja, da se sploh ne spomnim, kaj vse sm vam hotla še povedat. Sej se bom š kej spomnila, pa naknadno napisala Ella, kako nama kaže kej z vremenom? Si se kej zmenila za kakega sončka? glihkar slišim grmenje Bo mogla Zoja očitno še kak dan počakat Za nazaj vas ne bom brala, ker ste zih čist preveč načvekale spet... No, če je blo pa kej posebnega, pa mi lahko kera nardi samo obnovo v dveh stavkih Bodite pridne... papa
|
Bi se odločila za doulo?willmaDa (
13%)
Ne (
12%)
kaj je to doula? (
74%)
Število vseh glasov: 319Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!