Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:22:35
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, jaz bi jo kar zbudila. razen če misliš, da bo kar za celo noč potegnila s spanjem.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:23:25
|
|
|
|
Suzi*
|
jaz grem v boj. v kopalnico. pol se pa nazaj prikažem, če bom še med živimi. upam, da bosta kej kmal šla k palčkom.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:24:49
|
|
|
|
dolenjka
|
Če bi bila sigurna, da bo spala do 6h, bi jo pustila ja Sej jo bom dvignila čez 15 min, če se sama ne zbudi, pol bom pa klovna špilala, pa v banjo dala in pol ziziland in palčkova dežela, jaz pa z vami na pir, če me boste pa razočarale bom pa štopala in čakala, da me zapelje k palčkom
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:31:23
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo tako da gremo ob pol v kopalnico a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj potem pa tvoj res ni kar tako jaz pa žal skoraj vedno sama uuu morm iti, taiming
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:33:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo tako da gremo ob pol v kopalnico a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj potem pa tvoj res ni kar tako jaz pa žal skoraj vedno sama uuu morm iti, taiming Ne, moj res ni kar tako, sam jaz sem se danes spet drla nanjga?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:35:36
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo tako da gremo ob pol v kopalnico a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj potem pa tvoj res ni kar tako jaz pa žal skoraj vedno sama uuu morm iti, taiming Ne, moj res ni kar tako, sam jaz sem se danes spet drla nanjga? tvoj je sej doma, da se lahko nanjga dereš, jaz še to ne morm kaj je zdej boljš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:38:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo tako da gremo ob pol v kopalnico a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj potem pa tvoj res ni kar tako jaz pa žal skoraj vedno sama uuu morm iti, taiming Ne, moj res ni kar tako, sam jaz sem se danes spet drla nanjga? tvoj je sej doma, da se lahko nanjga dereš, jaz še to ne morm kaj je zdej boljš A maš ti comp v kopalnici?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:39:24
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo tako da gremo ob pol v kopalnico a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj potem pa tvoj res ni kar tako jaz pa žal skoraj vedno sama uuu morm iti, taiming Ne, moj res ni kar tako, sam jaz sem se danes spet drla nanjga? tvoj je sej doma, da se lahko nanjga dereš, jaz še to ne morm kaj je zdej boljš A maš ti comp v kopalnici? tud če hočem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:40:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo tako da gremo ob pol v kopalnico a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj potem pa tvoj res ni kar tako jaz pa žal skoraj vedno sama uuu morm iti, taiming Ne, moj res ni kar tako, sam jaz sem se danes spet drla nanjga? tvoj je sej doma, da se lahko nanjga dereš, jaz še to ne morm kaj je zdej boljš A maš ti comp v kopalnici? tud če hočem Ti si res Supermami
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 20:18:03
|
|
|
|
misar
|
ti dolenjka, a boš kaj fotk poslala na mail s srečanja?? mail maš na ZS.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 20:43:44
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo, sem preživela Sem jo pa mogla zbudit (19.45) in je bla tko jokasta ker sem jo dvignila No, preživeli sva obe! Je skopana, pojedla obe joški, flaško samo polizala in je že pri palčkih v svoji sobici Misar, sem ti poslala, sam je kar velik file in bo mal trajal.....
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 20:57:10
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, še dobro, da je carica pri manekenskih merah, drugače bi mene kap . Carica ima +2cm in +180g v primerjavi z Anajo, pa glavico ima tudi večjo. IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Bamby kva pa teb dogaja dons? a si anaji uspavala dala Dolenjka sej ce bamby nima urejenga podstresnja ni panike sej ma blizu ustanovo, kjer pometajo podstresja sam na gricek skoci Še dobro,da ga ne vidim, drugače bi bila lahko že z eno nogo tam ("zeleni hotel" se reče ). Anaja je bila pa čist pridna danes, ker se je naužila svežega zraka ! tuna, a tako pridna je bila Anja danes? Pa papico je tako noro pojedla . Jaz ji pol nisem več dajala, samo bom spet začela! Mi smo popoldan šli po Tima, pol sem pa oba skopala, pa še sama sebe . Anaji bom šla zdaj dat spet jest (šele 4. obrok danes ), pol gremo pa v palčkovo deželo. IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Bamby se je pa orng skisalo.. Bamby reci tvojmu da maš pomanjkanje KURAMICINA Ali imam jaz, ali pa on A bi katera sladoledno palčko ? Z mojo ne bo nič, ker jo bo nesel spet na šiht
< Sporočilo je popravil bamby -- 30.5.2008 20:58:22 >
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:04:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, še dobro, da je carica pri manekenskih merah, drugače bi mene kap . Carica ima +2cm in +180g v primerjavi z Anajo, pa glavico ima tudi večjo. IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou Bamby kva pa teb dogaja dons? a si anaji uspavala dala Dolenjka sej ce bamby nima urejenga podstresnja ni panike sej ma blizu ustanovo, kjer pometajo podstresja sam na gricek skoci Še dobro,da ga ne vidim, drugače bi bila lahko že z eno nogo tam ("zeleni hotel" se reče ). Anaja je bila pa čist pridna danes, ker se je naužila svežega zraka ! tuna, a tako pridna je bila Anja danes? Pa papico je tako noro pojedla . Jaz ji pol nisem več dajala, samo bom spet začela! Mi smo popoldan šli po Tima, pol sem pa oba skopala, pa še sama sebe . Anaji bom šla zdaj dat spet jest (šele 4. obrok danes ), pol gremo pa v palčkovo deželo. IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Bamby se je pa orng skisalo.. Bamby reci tvojmu da maš pomanjkanje KURAMICINA Ali imam jaz, ali pa on A bi katera sladoledno palčko ? Z mojo ne bo nič, ker jo bo nesel spet na šiht Ti pa ne smeš hujšat, ker se ti čist odpili A hočeš povedat, da je naša tvojo prinčipeso prehitela v cm in kilaži Ja pol jo morm pa mal na dieto dat, ker je vaša skoraj 1 mesec starejša
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:05:56
|
|
|
|
MetiLu
|
Čer! Mi smo se pa po dolgem času spet skupaj kopali, ampak je res lažje v dvoje Tamal mi je dones skoz neki bruhcal, smo se šli predčasno skopat, ker je bil tečen in zaspan za znoret... tok mi je začel zadnje dva dni jokat, prov histerično, ne vem kaj mu je kot bi zamenjal jakost joka se mi tud tolk razvrešči, da ga sploh ne morem hitro potolažit No, po kopanju je pa kar, brez da bi pojedel drugo zizo, ob 20.15 zaspal Pomojem je danes popoldan spet prepogosto jedel, ker je dopoldan zdržal 4 ure brez papanja... Smo se pa danes cel dan potepali, atiju smo kupili srajco in kravato za poroko, darilo za krst moževega 2-mesečnega bratrančka za v nedeljo, pol smo bili pri frizerju mava oba frišne frizurce zdej sem pa res blond pol pa še pri tašči na obisku, kjer nam je najmlajši svak spekel super domačo pico Tko, zdele pa še trojanski krof do konca zmažem, grem pod tuš bruhanje dol sprat , cujne dat prat in v mižovce...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:09:44
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, saj to je bilo pri 3. mesecih . Tara je čist vredu, ne rabi diete tako kot midve
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:11:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, saj to je bilo pri 3. mesecih . Tara je čist vredu, ne rabi diete tako kot midve Sem se hecala! Ja hvala, k si me spomnila da si zdajle ne smem sladoleda privoščit
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:20:44
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: bamby dolenjka, saj to je bilo pri 3. mesecih . Tara je čist vredu, ne rabi diete tako kot midve Sem se hecala! Ja hvala, k si me spomnila da si zdajle ne smem sladoleda privoščit a ni šel tvoj sladoled v Zagreb moje prijateljice ne bo, mi je pravkar sporočila tako, da sem samo vaša no, dokler moj ne pride
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:22:30
|
|
|
|
dolenjka
|
Ne, v ZG je šla sladoledna palčka, sladoled imam pa v skrinji UU Ella, do kdaj ga bomo pa sekale pol danes?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:22:44
|
|
|
|
nizy
|
a ni bila ursi 84 z nami nosečka ,se mi zdi ,da smo jo imele na seznamu
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:24:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy a ni bila ursi 84 z nami nosečka ,se mi zdi ,da smo jo imele na seznamu pismo, bo treba mal nazaj pogledat dej nizi ti to obvladaš kaj pa inja2 jaz se teh dveh smetark nič ne spomnim je pa res, da od kar sem bila je moj spomin 0
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:25:59
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ne, v ZG je šla sladoledna palčka, sladoled imam pa v skrinji UU Ella, do kdaj ga bomo pa sekale pol danes? čak bom mojga poklicala, kdaj misli pridet sam potem bo tako zgledal, k da mora takoj domov, men pa čist nič ni hudga, zoja spančka, mami pa na RR straši
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:29:20
|
|
|
|
nizy
|
ella boš ti prej ,jaz še azro v naročju
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:32:28
|
|
|
|
bamby
|
Naša je zdaj celo flaško zmazala (165 ml), samo kupčka pa ni podrla, ker je spala kot ubita . Zdaj bomo pa imeli enkrat ponoi spet uzbuno. Tim si pa zobe umiva, pa ne vem, kako si jih bo sploh umil
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:35:27
|
|
|
|
dolenjka
|
Bamby ne kompliciraj, Tim si jih bo že nekak umil, ti kar en pir na mizo dej, da lohk maraton zalavfamo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:35:34
|
|
|
|
nizy
|
joj, moje so še vse pokonc ,jih sploh ne spravim spat ,...tavelka je že rekla ,da je jutri sobota in ni treba zgodaj vstat
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?