|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
30.5.2008 19:22:35   
Suzi*
dolenjka, jaz bi jo kar zbudila. razen če misliš, da bo kar za celo noč potegnila s spanjem.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
30.5.2008 19:23:25   
Suzi*
jaz grem v boj. v kopalnico. pol se pa nazaj prikažem, če bom še med živimi. upam, da bosta kej kmal šla k palčkom.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
30.5.2008 19:24:49   
dolenjka
Če bi bila sigurna, da bo spala do 6h, bi jo pustila ja user posted image

Sej jo bom dvignila čez 15 min, če se sama ne zbudi, pol bom pa klovna špilala, pa v banjo dala in pol ziziland in palčkova dežela, jaz pa z vami na pir, če me boste pa razočarale bom pa štopala in čakala, da me zapelje k palčkom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
30.5.2008 19:31:23   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo  user posted image tako da gremo ob pol v kopalnico
a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi user posted image

Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila user posted image
Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj user posted image

potem pa tvoj res ni kar tako user posted image user posted image user posted image jaz pa žal skoraj vedno sama user posted image
uuu morm iti, taiming user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
30.5.2008 19:33:04   
dolenjka

naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo  user posted image tako da gremo ob pol v kopalnico

Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila user posted image
Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj user posted image

potem pa tvoj res ni kar tako user posted image user posted image user posted image jaz pa žal skoraj vedno sama user posted image

Ne, moj res ni kar tako, sam jaz sem se danes spet drla nanjga? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
30.5.2008 19:35:36   
ella79

Ne, moj res ni kar tako, sam jaz sem se danes spet drla nanjga? user posted image

tvoj je sej doma, da se lahko nanjga dereš, jaz še to ne morm user posted image user posted image user posted image user posted image kaj je zdej boljš user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
30.5.2008 19:38:17   
dolenjka

tvoj je sej doma, da se lahko nanjga dereš, jaz še to ne morm user posted image user posted image user posted image user posted image kaj je zdej boljš user posted image

A maš ti comp v kopalnici? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
30.5.2008 19:39:24   
ella79

A maš ti comp v kopalnici? user posted image  user posted image  user posted image

tud če hočem user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
30.5.2008 19:40:38   
dolenjka

tud če hočem user posted image user posted image user posted image

Ti si res Supermami user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
30.5.2008 20:18:03   
misar
ti dolenjka, a boš kaj fotk poslala na mail s srečanja??

mail maš na ZS.

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
30.5.2008 20:43:44   
dolenjka
Evo, sem preživela user posted image  Sem jo pa mogla zbudit (19.45) in je bla tko jokasta ker sem jo dvignila user posted image  No, preživeli sva obe! Je skopana, pojedla obe joški, flaško samo polizala in je že pri palčkih v svoji sobici user posted image

Misar, sem ti poslala, sam je kar velik file in bo mal trajal.....

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
30.5.2008 20:57:10   
bamby
dolenjka, še dobro, da je carica pri manekenskih merah, drugače bi mene kap user posted image  user posted image user posted image . Carica ima +2cm in +180g v primerjavi z Anajo, pa glavico ima tudi večjo.

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Bamby kva pa teb dogaja dons? a si anaji uspavala dala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka sej ce bamby nima urejenga podstresnja ni panike sej ma blizu ustanovo, kjer pometajo podstresja sam na gricek skoci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro,da ga ne vidim, drugače bi bila lahko že z eno nogo tam ("zeleni hotel" se reče user posted image ). Anaja je bila pa čist pridna danes, ker se je naužila svežega zraka user posted image !

tuna, a tako pridna je bila Anja danes? Pa papico je tako noro pojedla user posted image . Jaz ji pol nisem več dajala, samo bom spet začela!

Mi smo popoldan šli po Tima, pol sem pa oba skopala, pa še sama sebe user posted image . Anaji bom šla zdaj dat spet jest (šele 4. obrok danes user posted image ), pol gremo pa v palčkovo deželo.

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Bamby se je pa orng skisalo.. Bamby reci tvojmu da maš pomanjkanje KURAMICINAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ali imam jaz, ali pa on user posted image  user posted image user posted image user posted image

A bi katera sladoledno palčko ? Z mojo ne bo nič, ker jo bo nesel spet na šiht user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bamby -- 30.5.2008 20:58:22 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
30.5.2008 21:04:49   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

dolenjka, še dobro, da je carica pri manekenskih merah, drugače bi mene kap user posted image  user posted image user posted image . Carica ima +2cm in +180g v primerjavi z Anajo, pa glavico ima tudi večjo.

IZVIRNO SPOROČILO: mary_lou

Bamby kva pa teb dogaja dons? a si anaji uspavala dala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka sej ce bamby nima urejenga podstresnja ni panike sej ma blizu ustanovo, kjer pometajo podstresja sam na gricek skoci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Še dobro,da ga ne vidim, drugače bi bila lahko že z eno nogo tam ("zeleni hotel" se reče user posted image ). Anaja je bila pa čist pridna danes, ker se je naužila svežega zraka user posted image !

tuna, a tako pridna je bila Anja danes? Pa papico je tako noro pojedla user posted image . Jaz ji pol nisem več dajala, samo bom spet začela!

Mi smo popoldan šli po Tima, pol sem pa oba skopala, pa še sama sebe user posted image . Anaji bom šla zdaj dat spet jest (šele 4. obrok danes user posted image ), pol gremo pa v palčkovo deželo.

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Bamby se je pa orng skisalo.. Bamby reci tvojmu da maš pomanjkanje KURAMICINAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ali imam jaz, ali pa on user posted image  user posted image user posted image user posted image

A bi katera sladoledno palčko ? Z mojo ne bo nič, ker jo bo nesel spet na šiht user posted image user posted image user posted image

Ti pa ne smeš hujšat, ker se ti čist odpili user posted image  user posted image  user posted image

A hočeš povedat, da je naša tvojo prinčipeso prehitela v cm in kilaži user posted image  Ja pol jo morm pa mal na dieto dat, ker je vaša skoraj 1 mesec starejšauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
30.5.2008 21:05:56   
MetiLu
Čer!

Mi smo se pa po dolgem času spet skupaj kopali, ampak je res lažje v dvoje user posted image  Tamal mi je dones skoz neki bruhcal, smo se šli predčasno skopat, ker je bil tečen in zaspan za znoret... tok mi je začel zadnje dva dni jokat, prov histerično, ne vem kaj mu je user posted image   kot bi zamenjal jakost joka user posted image  se mi tud tolk razvrešči, da ga sploh ne morem hitro potolažit user posted image
No, po kopanju je pa kar, brez da bi pojedel drugo zizo, ob 20.15 zaspal user posted image  Pomojem je danes popoldan spet prepogosto jedel, ker je dopoldan zdržal 4 ure brez papanja...

Smo se pa danes cel dan potepali, atiju smo kupili srajco in kravato za poroko, darilo za krst moževega 2-mesečnega bratrančka za v nedeljo, pol smo bili pri frizerju mava oba frišne frizurce user posted image  zdej sem pa res blond user posted image  pol pa še pri tašči na obisku, kjer nam je najmlajši svak spekel super domačo pico user posted image

Tko, zdele pa še trojanski krof do konca zmažem, grem pod tuš bruhanje dol sprat user posted image , cujne dat prat in v mižovce...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
30.5.2008 21:09:44   
bamby
dolenjka, saj to je bilo pri 3. mesecih user posted image  user posted image . Tara je čist vredu, ne rabi diete tako kot midve user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
30.5.2008 21:11:28   
dolenjka

dolenjka, saj to je bilo pri 3. mesecih user posted image  user posted image . Tara je čist vredu, ne rabi diete tako kot midve user posted image

Sem se hecala! user posted image  Ja hvala, k si me spomnila da si zdajle ne smem sladoleda privoščit user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
30.5.2008 21:20:44   
ella79

Sem se hecala! user posted image  Ja hvala, k si me spomnila da si zdajle ne smem sladoleda privoščit user posted image

a ni šel tvoj sladoled v Zagreb user posted image

moje prijateljice ne bo, mi je pravkar sporočila user posted image tako, da sem samo vaša user posted image user posted image no, dokler moj ne pride user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
30.5.2008 21:22:30   
dolenjka
Ne, v ZG je šla sladoledna palčka, sladoled imam pa v skrinji user posted image  user posted image  user posted image

UU Ella, do kdaj ga bomo pa sekale pol danes? user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
30.5.2008 21:22:44   
nizy
a ni bila ursi 84 z nami  nosečka user posted image ,se mi zdi ,da smo jo imele na seznamu user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
30.5.2008 21:24:59   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

a ni bila ursi 84 z nami  nosečka user posted image ,se mi zdi ,da smo jo imele na seznamu user posted image

pismo, bo treba mal nazaj pogledat user posted image dej nizi ti to obvladaš user posted image user posted image
kaj pa inja2 user posted image
jaz se teh dveh smetark nič ne spomnim user posted image je pa res, da od kar sem bila user posted image je moj spomin 0 user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
30.5.2008 21:25:59   
ella79

Ne, v ZG je šla sladoledna palčka, sladoled imam pa v skrinji user posted image  user posted image  user posted image

UU Ella, do kdaj ga bomo pa sekale pol danes? user posted image

čak bom mojga poklicala, kdaj misli pridet user posted image user posted image user posted image sam potem bo tako zgledal, k da mora takoj domov, men pa čist nič ni hudga, zoja spančka, mami pa na RR straši user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
30.5.2008 21:29:20   
nizy
ella boš ti prej ,jaz še azro v naročju user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
30.5.2008 21:32:28   
bamby
Naša je zdaj celo flaško zmazala (165 ml), samo kupčka pa ni podrla, ker je spala kot ubita user posted image . Zdaj bomo pa imeli enkrat ponoi spet uzbuno.
Tim si pa zobe umiva, pa ne vem, kako si jih bo sploh umil user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
30.5.2008 21:35:27   
dolenjka
Bamby ne kompliciraj, Tim si jih bo že nekak umil, ti kar en pir na mizo dej, da lohk maraton zalavfamo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
30.5.2008 21:35:34   
nizy
joj, moje so še vse pokonc user posted image  user posted image  user posted image ,jih sploh ne spravim  spat ,...tavelka je že rekla ,da je jutri sobota in ni treba zgodaj vstat  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?