|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
30.5.2008 21:37:40   
bamby
Si jih je že podrgnil, pa v posteljo ulegel. Zdaj samo upam, da ne bo kompliciral, ker se jaz ob kompu valjam user posted image . Pa da še en pir zraven spijem, pa bo veselo user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
30.5.2008 21:38:05   
srečka nosečka
čer,

evo, pa je dežek tudi k nam prišel. user posted image  Kako paše. user posted image  Naju je iz parka pregnal, sva tako šibali, da sem morala prav pazit, da je ne prekucnem iz vozička, ker pripasana še ni. user posted image

Moja dva že spita, ena po protokolu user posted image , drugi pa kezensko, ker je preveč pivičk popil user posted image user posted image user posted image . Za nameček pa sem ga še jaz razp.... Juti dobi še eno porcijo litanij. Jaoooo, sem huda.

ella - kje najdeš poste z našega nosečniškega čveka?

bamby - user posted image  Anaja

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
30.5.2008 21:39:12   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Si jih je že podrgnil, pa v posteljo ulegel. Zdaj samo upam, da ne bo kompliciral, ker se jaz ob kompu valjam user posted image . Pa da še en pir zraven spijem, pa bo veselo user posted image

saj ti bi ga verjetno ruknila, pa se "bojiš", da te Tim g. Klobasi ne zatoži user posted image user posted image user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
30.5.2008 21:39:49   
bamby
srečka nosečka, a nisi ti bila danes snič na kompu, da bi videla, kolik sem jih že jaz danes spila user posted image user posted image user posted image user posted image . A name pa ne boš nič huda user posted image user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
30.5.2008 21:41:48   
bamby
Pa na zdravje user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
30.5.2008 21:43:19   
srečka nosečka

srečka nosečka, a nisi ti bila danes snič na kompu, da bi videla, kolik sem jih že jaz danes spila user posted image user posted image user posted image user posted image . A name pa ne boš nič huda user posted image user posted image

nate seveda ne bom huda user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
30.5.2008 21:46:45   
bamby
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4307
30.5.2008 21:50:14   
srečka nosečka

user posted image

a je zame?user posted image

hvala, jih bom kar v vodo dala user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
30.5.2008 21:53:38   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

ella boš ti prej ,jaz še azro v naročju user posted image

evo izvidnica:

inja2 je decemberka08, tako da februarčica skoraj zagotovo ne more biti user posted image
ursi84 pa je res februarka user posted image sam bolj pri marčevkah smeta, k je  imela marca rok user posted image očitno nismo dost dobre user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
30.5.2008 21:57:25   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

ella boš ti prej ,jaz še azro v naročju user posted image

evo izvidnica:

inja2 je decemberka08, tako da februarčica skoraj zagotovo ne more biti user posted image
ursi84 pa je res februarka user posted image sam bolj pri marčevkah smeta, k je  imela marca rok user posted image očitno nismo dost dobre user posted image

No, očitno smo enim zabavne pa nas zato berejo user posted image

Ursi, ti pa le pogumno tudi z nami kako naklofaj, ti ne bo žal user posted image  Še na pivo greš lahko z nami user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
30.5.2008 22:06:27   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

ella - kje najdeš poste z našega nosečniškega čveka?

evo, če je kateri dolgčas user posted image user posted image user posted image kar pa ne dvomim user posted image user posted image user posted image

1. del: je šel k user posted image k je že tok časa nazaj k smo tam čvekale

2. del:http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2015138&mpage=1&key=

3. del: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2230429&mpage=1&key=

4. del: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2415925&mpage=1&key=

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 4311
30.5.2008 22:07:39   
pina-1
čer.

Ej dolenjka sam še enkrat da te slišim kako čez ubogega Stipeta rečt. Ti bom takoj gor g. Pinota poslala. On ubogi revež še sedaj ni prišel k sebi od včerajšnjega večerauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi eno pivo, če mi ga kera prinese, pa ne preveč mrlega ker sem bolana. Ampak res me zanima kdaj misli ta teta viroza stran od mene. Sedaj me tudi drugo uho boli, pa glas mi je šol fuč. No g. PIno se nad tem sploh nič ne pritožujeuser posted image user posted image .

Aja pa prosim za dovolilnico, da grem danes lahko hitro spat. Zaradi bolezni. PROSIMMMMMMMMMMMMM

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
30.5.2008 22:09:20   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

evo, če je kateri dolgčas user posted image user posted image user posted image kar pa ne dvomim user posted image user posted image user posted image

no dej najdi eno ki ji je doglajtuser posted image user posted image  no bamby je mela neke čudne pribliske danes čez danuser posted image user posted image user posted image

kje je pa naša prfoksa???? po moje je mlekarnarja napadla, pa se masti z mlečnimi izdelkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
30.5.2008 22:10:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

čer.

Ej dolenjka sam še enkrat da te slišim kako čez ubogega Stipeta rečt. Ti bom takoj gor g. Pinota poslala. On ubogi revež še sedaj ni prišel k sebi od včerajšnjega večerauser posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi tudi eno pivo, če mi ga kera prinese, pa ne preveč mrlega ker sem bolana. Ampak res me zanima kdaj misli ta teta viroza stran od mene. Sedaj me tudi drugo uho boli, pa glas mi je šol fuč. No g. PIno se nad tem sploh nič ne pritožujeuser posted image user posted image .

Aja pa prosim za dovolilnico, da grem danes lahko hitro spat. Zaradi bolezni. PROSIMMMMMMMMMMMMM

Ok, čez g. Dolenjca ne bom več nobene rekla, okrog pa user posted image  user posted image  user posted image

Virozo ti je ziher Pino zrihtu, da te ni treba poslušat user posted image  user posted image  user posted image

Dovolilnico? Njet sploh! Kaj si pa sploh prišla gor, zdej pa kr tle bod user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
30.5.2008 22:13:46   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ok, čez g. Dolenjca ne bom več nobene rekla, okrog pa user posted image  user posted image  user posted image

Virozo ti je ziher Pino zrihtu, da te ni treba poslušat user posted image  user posted image  user posted image

Dovolilnico? Njet sploh! Kaj si pa sploh prišla gor, zdej pa kr tle bod user posted image

mu bom že jaz vse raportirala.user posted image

g. PIno uživa v miru in tišini, sam čaki ki bom jaz jutri opalila še ležanje. Po moje bo prosil da se mi glas povrneuser posted image user posted image user posted image

fajn prjatelca si ja.... Si bom to zapomnila . user posted image babjiuser posted image

< Sporočilo je popravil pina-1 -- 30.5.2008 22:14:12 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
30.5.2008 22:15:24   
pina-1
ej ženske a ste prebrale tole novico.

Prepovedano kajenje penisov!

Rab/Ljubljana, 30.05.2008, 09:21 | Š.Z.

Rabskih oblasti seks na javnem mestu ne moti. V Sloveniji boste za ''pregrešno veselje'' odšteli od 200 do 420 evrov kazni.

Vidikovac na Brdu Kamenjak na otoku Rab je priljubljeno zbirališče mladih Rabčanov, ki si želijo telesne ljubezni. Lokacija jim je tako všeč, da popoldne in zvečer v avtomobilih navdušeno izpolnjujejo spolne fantazije.
Prejšnjo nedeljo pa se je na poti proti Kamenjaku pojavil znak z napisom ''Prepovedano kajenje v avtomobilu'', ki so ga postavili starejši meščani. Risbica ob napisu ni bila namenjena ljubiteljem cigaret, temveč oboževalkam moških spodnjih prijateljev. Meščani so se tako na svojevrsten in duhovit način odzvali na obnašanje mladine. Seveda so se našli tudi posamezniki, ki so posumili, da se za vsem skriva mestna uprava Raba, a so se motili. Predsednik rabskega mestnega sveta Željko Peran je zatrdil, da znaka ni videl. ''Mesto nima razloga, da bi reagiralo zaradi seksa mladih na vidikovcu. Pri nas so dobrodošli vsi turisti, poleti nimamo nikoli težav zaradi svobodnega obnašanja mladine.'' Torej, znak je potrjeno posledica iniciative posameznih puristov.

user posted image user posted image user posted image user posted image  nema ništa ustnih zagovorovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
30.5.2008 22:16:04   
dolenjka

g. PIno uživa v miru in tišini, sam čaki ki bom jaz jutri opalila še ležanje. Po moje bo prosil da se mi glas povrneuser posted image user posted image user posted image

fajn prjatelca si ja.... Si bom to zapomnila . user posted image babjiuser posted image

Kad volim, volim srcem, al kad mrzim, mrzim srcem user posted image  user posted image  user posted image  Vračam za zadnjič, ko si oz sta si me z Bamby mal privoščile user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
30.5.2008 22:17:43   
pina-1

Kad volim, volim srcem, al kad mrzim, mrzim srcem user posted image  user posted image  user posted image  Vračam za zadnjič, ko si oz sta si me z Bamby mal privoščile user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

si ti to dobro preštudirala, da se ti splača si sposojat?? bamby je danes kar navita.. jaz bom pa čez kak dan v stari formiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
30.5.2008 22:22:35   
pina-1
kaj zdej... si spi****?? si se me ustrašla...
ne se me bat rožica... Grem jaz sedaj počasi v mižuleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
30.5.2008 22:22:49   
dolenjka

user posted image user posted image user posted image user posted image

si ti to dobro preštudirala, da se ti splača si sposojat?? bamby je danes kar navita.. jaz bom pa čez kak dan v stari formiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  a sem ga polomila? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
30.5.2008 22:23:38   
dolenjka

kaj zdej... si spi****?? si se me ustrašla...
ne se me bat rožica... Grem jaz sedaj počasi v mižuleuser posted image user posted image user posted image

ne, po ZSju sem se šuntala user posted image  user posted image  user posted image

AJd, lahko noč, pa 1 bolho za pomoč, če te pa pič, je pa to tvoj problem user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
30.5.2008 22:24:18   
bamby
dolenjka, a mi lako malo spomin osvežiš user posted image

elma, zate pa nov avatar user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
30.5.2008 22:25:50   
bamby
evo, pa še enga  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
30.5.2008 22:26:18   
pina-1
eh bamby to ona neku bluzi... user posted image user posted image user posted image

ne bo me pičla, s bom fajn skiral pa vse k tebi poslalauser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
30.5.2008 22:26:47   
pina-1

evo, pa še enga  user posted image

ti kar nadaljuješ z odpičenimi danesuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?