Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:37:40
|
|
|
|
bamby
|
Si jih je že podrgnil, pa v posteljo ulegel. Zdaj samo upam, da ne bo kompliciral, ker se jaz ob kompu valjam . Pa da še en pir zraven spijem, pa bo veselo
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:38:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, evo, pa je dežek tudi k nam prišel. Kako paše. Naju je iz parka pregnal, sva tako šibali, da sem morala prav pazit, da je ne prekucnem iz vozička, ker pripasana še ni. Moja dva že spita, ena po protokolu , drugi pa kezensko, ker je preveč pivičk popil . Za nameček pa sem ga še jaz razp.... Juti dobi še eno porcijo litanij. Jaoooo, sem huda. ella - kje najdeš poste z našega nosečniškega čveka? bamby - Anaja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:39:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby Si jih je že podrgnil, pa v posteljo ulegel. Zdaj samo upam, da ne bo kompliciral, ker se jaz ob kompu valjam . Pa da še en pir zraven spijem, pa bo veselo saj ti bi ga verjetno ruknila, pa se "bojiš", da te Tim g. Klobasi ne zatoži
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:39:49
|
|
|
|
bamby
|
srečka nosečka, a nisi ti bila danes snič na kompu, da bi videla, kolik sem jih že jaz danes spila . A name pa ne boš nič huda
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:41:48
|
|
|
|
bamby
|
Pa na zdravje !
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:43:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby srečka nosečka, a nisi ti bila danes snič na kompu, da bi videla, kolik sem jih že jaz danes spila . A name pa ne boš nič huda nate seveda ne bom huda
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:46:45
|
|
|
|
bamby
|
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:50:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby a je zame? hvala, jih bom kar v vodo dala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:53:38
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy ella boš ti prej ,jaz še azro v naročju evo izvidnica: inja2 je decemberka08, tako da februarčica skoraj zagotovo ne more biti ursi84 pa je res februarka sam bolj pri marčevkah smeta, k je imela marca rok očitno nismo dost dobre
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 21:57:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: nizy ella boš ti prej ,jaz še azro v naročju evo izvidnica: inja2 je decemberka08, tako da februarčica skoraj zagotovo ne more biti ursi84 pa je res februarka sam bolj pri marčevkah smeta, k je imela marca rok očitno nismo dost dobre No, očitno smo enim zabavne pa nas zato berejo Ursi, ti pa le pogumno tudi z nami kako naklofaj, ti ne bo žal Še na pivo greš lahko z nami
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:07:39
|
|
|
|
pina-1
|
čer. Ej dolenjka sam še enkrat da te slišim kako čez ubogega Stipeta rečt. Ti bom takoj gor g. Pinota poslala. On ubogi revež še sedaj ni prišel k sebi od včerajšnjega večera jaz bi tudi eno pivo, če mi ga kera prinese, pa ne preveč mrlega ker sem bolana. Ampak res me zanima kdaj misli ta teta viroza stran od mene. Sedaj me tudi drugo uho boli, pa glas mi je šol fuč. No g. PIno se nad tem sploh nič ne pritožuje . Aja pa prosim za dovolilnico, da grem danes lahko hitro spat. Zaradi bolezni. PROSIMMMMMMMMMMMMM
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:09:20
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 evo, če je kateri dolgčas kar pa ne dvomim no dej najdi eno ki ji je doglajt no bamby je mela neke čudne pribliske danes čez dan kje je pa naša prfoksa???? po moje je mlekarnarja napadla, pa se masti z mlečnimi izdelki
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:10:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. Ej dolenjka sam še enkrat da te slišim kako čez ubogega Stipeta rečt. Ti bom takoj gor g. Pinota poslala. On ubogi revež še sedaj ni prišel k sebi od včerajšnjega večera jaz bi tudi eno pivo, če mi ga kera prinese, pa ne preveč mrlega ker sem bolana. Ampak res me zanima kdaj misli ta teta viroza stran od mene. Sedaj me tudi drugo uho boli, pa glas mi je šol fuč. No g. PIno se nad tem sploh nič ne pritožuje . Aja pa prosim za dovolilnico, da grem danes lahko hitro spat. Zaradi bolezni. PROSIMMMMMMMMMMMMM Ok, čez g. Dolenjca ne bom več nobene rekla, okrog pa Virozo ti je ziher Pino zrihtu, da te ni treba poslušat Dovolilnico? Njet sploh! Kaj si pa sploh prišla gor, zdej pa kr tle bod
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:13:46
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ok, čez g. Dolenjca ne bom več nobene rekla, okrog pa Virozo ti je ziher Pino zrihtu, da te ni treba poslušat Dovolilnico? Njet sploh! Kaj si pa sploh prišla gor, zdej pa kr tle bod mu bom že jaz vse raportirala. g. PIno uživa v miru in tišini, sam čaki ki bom jaz jutri opalila še ležanje. Po moje bo prosil da se mi glas povrne fajn prjatelca si ja.... Si bom to zapomnila . babji
< Sporočilo je popravil pina-1 -- 30.5.2008 22:14:12 >
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:15:24
|
|
|
|
pina-1
|
ej ženske a ste prebrale tole novico. Prepovedano kajenje penisov! Rab/Ljubljana, 30.05.2008, 09:21 | Š.Z. Rabskih oblasti seks na javnem mestu ne moti. V Sloveniji boste za ''pregrešno veselje'' odšteli od 200 do 420 evrov kazni. Vidikovac na Brdu Kamenjak na otoku Rab je priljubljeno zbirališče mladih Rabčanov, ki si želijo telesne ljubezni. Lokacija jim je tako všeč, da popoldne in zvečer v avtomobilih navdušeno izpolnjujejo spolne fantazije. Prejšnjo nedeljo pa se je na poti proti Kamenjaku pojavil znak z napisom ''Prepovedano kajenje v avtomobilu'', ki so ga postavili starejši meščani. Risbica ob napisu ni bila namenjena ljubiteljem cigaret, temveč oboževalkam moških spodnjih prijateljev. Meščani so se tako na svojevrsten in duhovit način odzvali na obnašanje mladine. Seveda so se našli tudi posamezniki, ki so posumili, da se za vsem skriva mestna uprava Raba, a so se motili. Predsednik rabskega mestnega sveta Željko Peran je zatrdil, da znaka ni videl. ''Mesto nima razloga, da bi reagiralo zaradi seksa mladih na vidikovcu. Pri nas so dobrodošli vsi turisti, poleti nimamo nikoli težav zaradi svobodnega obnašanja mladine.'' Torej, znak je potrjeno posledica iniciative posameznih puristov. nema ništa ustnih zagovorov
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:16:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ok, čez g. Dolenjca ne bom več nobene rekla, okrog pa Virozo ti je ziher Pino zrihtu, da te ni treba poslušat Dovolilnico? Njet sploh! Kaj si pa sploh prišla gor, zdej pa kr tle bod mu bom že jaz vse raportirala. g. PIno uživa v miru in tišini, sam čaki ki bom jaz jutri opalila še ležanje. Po moje bo prosil da se mi glas povrne fajn prjatelca si ja.... Si bom to zapomnila . babji Kad volim, volim srcem, al kad mrzim, mrzim srcem Vračam za zadnjič, ko si oz sta si me z Bamby mal privoščile
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:17:43
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ok, čez g. Dolenjca ne bom več nobene rekla, okrog pa Virozo ti je ziher Pino zrihtu, da te ni treba poslušat Dovolilnico? Njet sploh! Kaj si pa sploh prišla gor, zdej pa kr tle bod mu bom že jaz vse raportirala. g. PIno uživa v miru in tišini, sam čaki ki bom jaz jutri opalila še ležanje. Po moje bo prosil da se mi glas povrne fajn prjatelca si ja.... Si bom to zapomnila . babji Kad volim, volim srcem, al kad mrzim, mrzim srcem Vračam za zadnjič, ko si oz sta si me z Bamby mal privoščile si ti to dobro preštudirala, da se ti splača si sposojat?? bamby je danes kar navita.. jaz bom pa čez kak dan v stari formi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:22:35
|
|
|
|
pina-1
|
kaj zdej... si spi****?? si se me ustrašla... ne se me bat rožica... Grem jaz sedaj počasi v mižule
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:22:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ok, čez g. Dolenjca ne bom več nobene rekla, okrog pa Virozo ti je ziher Pino zrihtu, da te ni treba poslušat Dovolilnico? Njet sploh! Kaj si pa sploh prišla gor, zdej pa kr tle bod mu bom že jaz vse raportirala. g. PIno uživa v miru in tišini, sam čaki ki bom jaz jutri opalila še ležanje. Po moje bo prosil da se mi glas povrne fajn prjatelca si ja.... Si bom to zapomnila . babji Kad volim, volim srcem, al kad mrzim, mrzim srcem Vračam za zadnjič, ko si oz sta si me z Bamby mal privoščile si ti to dobro preštudirala, da se ti splača si sposojat?? bamby je danes kar navita.. jaz bom pa čez kak dan v stari formi a sem ga polomila?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:23:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 kaj zdej... si spi****?? si se me ustrašla... ne se me bat rožica... Grem jaz sedaj počasi v mižule ne, po ZSju sem se šuntala AJd, lahko noč, pa 1 bolho za pomoč, če te pa pič, je pa to tvoj problem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:24:18
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, a mi lako malo spomin osvežiš elma, zate pa nov avatar
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:25:50
|
|
|
|
bamby
|
evo, pa še enga
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:26:18
|
|
|
|
pina-1
|
eh bamby to ona neku bluzi... ne bo me pičla, s bom fajn skiral pa vse k tebi poslala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 22:26:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby evo, pa še enga ti kar nadaljuješ z odpičenimi danes
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?