|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
30.5.2008 17:33:00   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

carica Tarica user posted image user posted image user posted image in za dolenjko tudi user posted image sam na linijo pa res pazi user posted image user posted image

pina ne se zdej še z mlekom obremenjevat, k potem ga bo res lahko manj user posted image ji pač ne paše danes tok jest, jaz se to sploh ne sekiram, k itak nima manekenste postavce, pa je čist vseeno če ima kak dan mal dieto

pri nas bo tudi pomoje deževati začelo, grmi že eno uro user posted image

a katera pride na mafine user posted image user posted image user posted image pa pivo je tudi že v hladilniku, nič bat user posted image user posted image zdej se peče druga runda (sploh nisem vedla da bo tok tega ratal user posted image ), kruhek pa takoj za njimi user posted image

Ella, kje že praviš, da si doma?
Prihajam namreč na mafineuser posted image

sam jaz mislim, da te je pivo bolj premamil user posted image user posted image user posted image user posted image
kamot prideta, pa še večerjo lahko dobiš, k bo kruhek ravno pečen user posted image
res, če maš čas kar pridita al pa pridete (sicer so pri nas sam babe doma zdele), pa sej veš kje sem doma, lahko pa prej zvrcneš

morva počakat atija, da pride domov, pol mamo pa v planu kopanje itd., ker gre ati dons mal vn (ja, Dolenjka spetuser posted image ), ker ma RD v torek in grejo fantje na pivo, mami pa dobi domov tud družbo, da bomo lepo v miru enega spileuser posted image .
Rade volje pa se bova enkrat oglasila na vašem koncu. Recimo enkrat, ko bo tud vreme bolj primerno za nas vozičkarice, velja?user posted image
Vseeno pa hvala za povabilo!user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
30.5.2008 17:37:01   
ella79
jencili sem že mogla povabit user posted image user posted image pri nas bo danes zvečer tudi nekaj podobnega user posted image moj bo baje bolj pozen, pa sem se tudi z prijateljico zmenla, da naj pride na enega potem k bom Zojo spat dala user posted image zdej sam še čakam na potrditev

no, pri nas se je dež končno mal opogumil user posted image prav paše, se mi zdi da je kar mal bolj sveže user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
30.5.2008 17:47:50   
Februarka08

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mmm, jest bi tud mafine.user posted image Pa pirček zravn.user posted image
Nič še nism šla peglat, sem mogla najprej gdč. Lariso spet nafutrat.user posted image Sm šla prov štet - danes je jedla že 4x, pa še ene 2x bo pomoje.user posted image Ne vem kam da.user posted image Ma naj je, če ji paše.
Grem ji dat še flašo, že nori.user posted image Pol pa res peglat.user posted image Sam ne kavč.user posted image

ti tudi veš kej sem doma, pirček hladen, mafini se še hladijo, jaz ti Lariso pomerkam, ti boš pa lahko mal popeglala, če že doma ne morš user posted image user posted image user posted image

Hvala.user posted image
Jest sem spet kle.user posted image Larisa je zaspala, prav dolg jo ne bom pustila, da bo ponoči mir, zdej grem pa res tja kot skoz oblublam. Ampak sem mogla pridt pogledat če je kaj novga.user posted image Sej sem že priznala mojo odvisnost, tako da mi je pol odpuščenega, kajne?user posted image
Končno je začel dež tud pri nas mal padat... Je grmelo kot 100user posted image , dežja pa od nikoder.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
30.5.2008 17:55:05   
Suzi*
Tud pri nas je čist temno in samo grmi. je pa fino, ker malo piha in se je hladilo, tako da že lahko luftamo stanovanje. smo pa spet sami. user posted image user posted image  .....samo še 2 tedna.user posted image user posted image  jutri bo končno 1 koncert. tako bi šla rada jih pšoslušat, pa me mal skrbi za zvečer, kako bojo tamalo dal spat, ker rabi tolk časa, da zaspi. user posted image  a naj vseeno grem??? je pa ob 20. pa ene 2 uri bo trajalo. (glih takrat ko se drugač uspavamo user posted image )

Pina, ne se zarad mleka obremenjevat. Saj ga imaš za izvoz. meni ga tudi ob vročini in AB ni primanjkovalo, tako da samo brez panike. user posted image user posted image  Sem pa povečala dozo pijače vsaj za 1 liter takrat, to pa res.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
30.5.2008 17:56:16   
Suzi*
ela, jaz bi tud mafine, pa kruhek tudi. Lahko pa oboje napokaš v košarico, pa prideš k nam. Imamo danes v mestu cvičkarijo. user posted image user posted image  

....uuuu, zdele se je pa pri nas končno ulilo.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
30.5.2008 18:27:57   
Bajsa
IZVIRNO SPOROČILO: jencili
Jst sm bla pa dons pridnauser posted image , sm se spravla zaeno urco na rolarjeuser posted image user posted image user posted image . Kok je blo luštn, sam pol je pa neki temno začelo ratvat, sm se pa rajš dam pobrala. Bajsa, sm bla na vašem koncuuser posted image

Na kermu našmu koncu pa? Preddvor al Sveti Duh? Mam zdej kr dva konca user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
30.5.2008 18:48:43   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

elma - jaz mam pa 3user posted image ,a pol ne smemo pipce zapirat ,da bodo  pri nas tudi parčki user posted image  user posted image  user posted image

nizy jaz sem rekla za svojo pipo user posted image  vi če mislite imeti parčke neč ne zapirajte , moja je že mal starejša pa ji gdaj mož mora diftungo zamenjatiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
30.5.2008 18:52:48   
ELMA
Pri nas pada in dež in toča , vreme je grozno .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
30.5.2008 19:02:33   
tuna
Pri nas pa dež lije, a je prav fajn, ker smo prezračili stanovanje in ni vroče. Anja je zaspala kot top. Upam, da za kaj več časa kot dve uri user posted image  Smo ponoči še kar naprej pokonci.
Sem ji pa danes prvič dala kašico in je čisto znorela, ko sem hotela ostati pri eni žlički. Je super pogoltnila. Sem ji dala 3 žličke in čaj po žlički zraven. Potem je pa še celo flašo zvrnila. Zgleda, da naša punca spet več rabi in to tudi gosto hrano, ker je kar naprej odpirala usta, kot bi bila že 6 mesečnik...

Joj, mafine pa tud jaz obožujem user posted image  Pa še kavica zraven user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
30.5.2008 19:03:53   
dolenjka
Čer user posted image

Evo mene! Sem bila na vakum terapiji in limfni drenaži tu v enem salonu in sem lepo 30 minut med limfno odžagala in sem kot prerojena user posted image  user posted image  user posted image
Otrok je bil pri očku v varstvu, baje je bila cendrasta in zoprna, pa 2 x kakala user posted image  in pred 45 mn jo je dal spat, zdej pa upam, da ne bo kot včeraj, ko je kar do 20.30 spala user posted image
Naj vam pa zaupam, da sva sami doma celo noč (1.) ker je šel danes tudi moj na lepše in to kar v sosednje Hrvate (Zagreb) in bo tam spal, ker je bil to edini pogoj da sem mu pustila it, glede na to, da bo verjetno kaj spil user posted image  Tko da se bo jutr 1x prklatu in do takrat sem samo vaša user posted image  no, pa Tarina user posted image

Mary_lou ne vem kdaj in če bomo Taro cepili user posted image  Jaz nisem čisto prepričana v ta cepiva, moj ima malo manj deljeno mnenje, definitivno bova pa še kako rekla na to temo. Ta cepiva niso tako nedolžna, to je jasno, kolk škode lahko naredijo pa ne bom pisala, ker ste očitno večina oz. skoraj vse malčke cepile in nočem nobeni kakih dvomov delat.

Pri nas je padala toča, velika za lešnik user posted image  Zdaj je prijetnih 18 stopinj user posted image

No, ktera bo kako pivo na mizo dala, da bomo eno rekle? user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
30.5.2008 19:08:53   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Evo mene! Sem bila na vakum terapiji in limfni drenaži tu v enem salonu in sem lepo 30 minut med limfno odžagala in sem kot prerojena user posted image  user posted image  user posted image
Otrok je bil pri očku v varstvu, baje je bila cendrasta in zoprna, pa 2 x kakala user posted image  in pred 45 mn jo je dal spat, zdej pa upam, da ne bo kot včeraj, ko je kar do 20.30 spala user posted image
Naj vam pa zaupam, da sva sami doma celo noč (1.) ker je šel danes tudi moj na lepše in to kar v sosednje Hrvate (Zagreb) in bo tam spal, ker je bil to edini pogoj da sem mu pustila it, glede na to, da bo verjetno kaj spil user posted image  Tko da se bo jutr 1x prklatu in do takrat sem samo vaša user posted image  no, pa Tarina user posted image

Mary_lou ne vem kdaj in če bomo Taro cepili user posted image  Jaz nisem čisto prepričana v ta cepiva, moj ima malo manj deljeno mnenje, definitivno bova pa še kako rekla na to temo. Ta cepiva niso tako nedolžna, to je jasno, kolk škode lahko naredijo pa ne bom pisala, ker ste očitno večina oz. skoraj vse malčke cepile in nočem nobeni kakih dvomov delat.

Pri nas je padala toča, velika za lešnik user posted image  Zdaj je prijetnih 18 stopinj user posted image

No, ktera bo kako pivo na mizo dala, da bomo eno rekle? user posted image

točno to sem čakala cel dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

izvoli

user posted image

sam da ne bom potem jaz kriva, če boš takale izvajala večerni ritaul

user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
30.5.2008 19:09:46   
dolenjka
Če ga sploh bom, ker tamala spi user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
30.5.2008 19:09:50   
ella79
aja hotla sem še rečt, da si si fajn ti tole danes privoščila user posted image si mogla mal tvojga ponucat, sej vem user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
30.5.2008 19:11:24   
ella79
naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo  user posted image tako da gremo ob pol v kopalnico
a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
30.5.2008 19:11:37   
dolenjka

aja hotla sem še rečt, da si si fajn ti tole danes privoščila user posted image si mogla mal tvojga ponucat, sej vem user posted image

sej to ni blo samo danes, naslednji teden imam še 3 terapije, da bom mal bolj šlang (pa ne čang šlang user posted image  ) ker ne vem kaj naj naredim, ker nimam grderobe za na morje user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
30.5.2008 19:13:08   
dolenjka

naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo  user posted image tako da gremo ob pol v kopalnico
a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi user posted image

Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila user posted image
Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
30.5.2008 19:13:26   
ella79

sej to ni blo samo danes, naslednji teden imam še 3 terapije, da bom mal bolj šlang (pa ne čang šlang user posted image  ) ker ne vem kaj naj naredim, ker nimam grderobe za na morje user posted image

doma ostaneš user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
30.5.2008 19:15:02   
Suzi*
dolenjčica, tole si si pa fajn privoščla. user posted image user posted image  boš poročala, če bodo kaki rezultati.

kaj pa jaz dobim, ki ne maram piva???? user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
30.5.2008 19:15:17   
dolenjka

doma ostaneš user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Veš kaj je dobr? Da sem si lani na Baliju kupila kar 3 rute za med ljudi, tko da bom verjetn več al manj kar v ruto zavita, sam če ne neham jest, bo tut ruta premejhna in pol bom mogla it v Induplati Jarše po šotorsko krilo user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
30.5.2008 19:15:46   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

dolenjčica, tole si si pa fajn privoščla. user posted image user posted image  boš poročala, če bodo kaki rezultati.

2 pivi user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
30.5.2008 19:16:51   
Suzi*
Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj user posted image

user posted image user posted image  a res??? no, jaz pa sama 2 froca obdelam. vsak dan. user posted image  pa še celo preživim. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
30.5.2008 19:18:25   
dolenjka

Drugač sem pa jaz tole pred 6imi leti že sprobala in deluje, zato sem se pa zdaj spet odločila, ker vem kaj in kako. Takrat sem shujšala v 2,5 meseca 12 kg in iz konfekcije 42 na 38 user posted image  user posted image  user posted image  Tokrat tako ne bo, ker pač dojim in moram jest še kaj kaloričnega (slaba tolažba), računam pa, da bom dala dol vsaj 6 kg s 6 terapijami in 1 mesecem in pol telovadbe in "lažje" hrane. Kako pivce pa seveda pade user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
30.5.2008 19:18:28   
Suzi*

2 pivi user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image  pol bi blo pa res zabavno tole večerno kopanje in spat dajanje. user posted image  jaz bi spala, onadva pa žurala. user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
30.5.2008 19:19:26   
Februarka08
Naša je pa že skopana in ready za spanje. Ki bo bohved kdajuser posted image user posted image Se je prej sama zbudila glih ko sem nehala peglatuser posted image tako da mi jo ni bilo treba zbujat. Pa že 3 bodije sva dons zamenale. 2 sta bla pobruhana, 1 pa polulan. Zgleda ma prevelke plenice, al kaj jest vem... user posted image
Gremo se mal cartat, pa spet papat.user posted image Mami se je glih najedla, pa bi kar še...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
30.5.2008 19:19:41   
dolenjka

user posted image user posted image  a res??? no, jaz pa sama 2 froca obdelam. vsak dan. user posted image  pa še celo preživim. user posted image user posted image user posted image user posted image  

sej vem, sej bom jaz tudi, ker je še vsaka user posted image  Pa še "čudežno" brisačo imam, tko da je men še lažje in se res ne smem pritoževati user posted image
Sam če bo prdolg spala pa ne vem kaj bo user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?