Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:33:00
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 carica Tarica in za dolenjko tudi sam na linijo pa res pazi pina ne se zdej še z mlekom obremenjevat, k potem ga bo res lahko manj ji pač ne paše danes tok jest, jaz se to sploh ne sekiram, k itak nima manekenste postavce, pa je čist vseeno če ima kak dan mal dieto pri nas bo tudi pomoje deževati začelo, grmi že eno uro a katera pride na mafine pa pivo je tudi že v hladilniku, nič bat zdej se peče druga runda (sploh nisem vedla da bo tok tega ratal ), kruhek pa takoj za njimi Ella, kje že praviš, da si doma? Prihajam namreč na mafine sam jaz mislim, da te je pivo bolj premamil kamot prideta, pa še večerjo lahko dobiš, k bo kruhek ravno pečen res, če maš čas kar pridita al pa pridete (sicer so pri nas sam babe doma zdele), pa sej veš kje sem doma, lahko pa prej zvrcneš morva počakat atija, da pride domov, pol mamo pa v planu kopanje itd., ker gre ati dons mal vn (ja, Dolenjka spet ), ker ma RD v torek in grejo fantje na pivo, mami pa dobi domov tud družbo, da bomo lepo v miru enega spile . Rade volje pa se bova enkrat oglasila na vašem koncu. Recimo enkrat, ko bo tud vreme bolj primerno za nas vozičkarice, velja? Vseeno pa hvala za povabilo!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:37:01
|
|
|
|
ella79
|
jencili sem že mogla povabit pri nas bo danes zvečer tudi nekaj podobnega moj bo baje bolj pozen, pa sem se tudi z prijateljico zmenla, da naj pride na enega potem k bom Zojo spat dala zdej sam še čakam na potrditev no, pri nas se je dež končno mal opogumil prav paše, se mi zdi da je kar mal bolj sveže
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:47:50
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mmm, jest bi tud mafine. Pa pirček zravn. Nič še nism šla peglat, sem mogla najprej gdč. Lariso spet nafutrat. Sm šla prov štet - danes je jedla že 4x, pa še ene 2x bo pomoje. Ne vem kam da. Ma naj je, če ji paše. Grem ji dat še flašo, že nori. Pol pa res peglat. Sam ne kavč. ti tudi veš kej sem doma, pirček hladen, mafini se še hladijo, jaz ti Lariso pomerkam, ti boš pa lahko mal popeglala, če že doma ne morš Hvala. Jest sem spet kle. Larisa je zaspala, prav dolg jo ne bom pustila, da bo ponoči mir, zdej grem pa res tja kot skoz oblublam. Ampak sem mogla pridt pogledat če je kaj novga. Sej sem že priznala mojo odvisnost, tako da mi je pol odpuščenega, kajne? Končno je začel dež tud pri nas mal padat... Je grmelo kot 100 , dežja pa od nikoder.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:55:05
|
|
|
|
Suzi*
|
Tud pri nas je čist temno in samo grmi. je pa fino, ker malo piha in se je hladilo, tako da že lahko luftamo stanovanje. smo pa spet sami. .....samo še 2 tedna. jutri bo končno 1 koncert. tako bi šla rada jih pšoslušat, pa me mal skrbi za zvečer, kako bojo tamalo dal spat, ker rabi tolk časa, da zaspi. a naj vseeno grem??? je pa ob 20. pa ene 2 uri bo trajalo. (glih takrat ko se drugač uspavamo ) Pina, ne se zarad mleka obremenjevat. Saj ga imaš za izvoz. meni ga tudi ob vročini in AB ni primanjkovalo, tako da samo brez panike. Sem pa povečala dozo pijače vsaj za 1 liter takrat, to pa res.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:56:16
|
|
|
|
Suzi*
|
ela, jaz bi tud mafine, pa kruhek tudi. Lahko pa oboje napokaš v košarico, pa prideš k nam. Imamo danes v mestu cvičkarijo. ....uuuu, zdele se je pa pri nas končno ulilo.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 18:27:57
|
|
|
|
Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Jst sm bla pa dons pridna , sm se spravla zaeno urco na rolarje . Kok je blo luštn, sam pol je pa neki temno začelo ratvat, sm se pa rajš dam pobrala. Bajsa, sm bla na vašem koncu Na kermu našmu koncu pa? Preddvor al Sveti Duh? Mam zdej kr dva konca .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 18:48:43
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy elma - jaz mam pa 3 ,a pol ne smemo pipce zapirat ,da bodo pri nas tudi parčki nizy jaz sem rekla za svojo pipo vi če mislite imeti parčke neč ne zapirajte , moja je že mal starejša pa ji gdaj mož mora diftungo zamenjati
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 18:52:48
|
|
|
|
ELMA
|
Pri nas pada in dež in toča , vreme je grozno .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:02:33
|
|
|
|
tuna
|
Pri nas pa dež lije, a je prav fajn, ker smo prezračili stanovanje in ni vroče. Anja je zaspala kot top. Upam, da za kaj več časa kot dve uri Smo ponoči še kar naprej pokonci. Sem ji pa danes prvič dala kašico in je čisto znorela, ko sem hotela ostati pri eni žlički. Je super pogoltnila. Sem ji dala 3 žličke in čaj po žlički zraven. Potem je pa še celo flašo zvrnila. Zgleda, da naša punca spet več rabi in to tudi gosto hrano, ker je kar naprej odpirala usta, kot bi bila že 6 mesečnik... Joj, mafine pa tud jaz obožujem Pa še kavica zraven
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:03:53
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo mene! Sem bila na vakum terapiji in limfni drenaži tu v enem salonu in sem lepo 30 minut med limfno odžagala in sem kot prerojena Otrok je bil pri očku v varstvu, baje je bila cendrasta in zoprna, pa 2 x kakala in pred 45 mn jo je dal spat, zdej pa upam, da ne bo kot včeraj, ko je kar do 20.30 spala Naj vam pa zaupam, da sva sami doma celo noč (1.) ker je šel danes tudi moj na lepše in to kar v sosednje Hrvate (Zagreb) in bo tam spal, ker je bil to edini pogoj da sem mu pustila it, glede na to, da bo verjetno kaj spil Tko da se bo jutr 1x prklatu in do takrat sem samo vaša no, pa Tarina Mary_lou ne vem kdaj in če bomo Taro cepili Jaz nisem čisto prepričana v ta cepiva, moj ima malo manj deljeno mnenje, definitivno bova pa še kako rekla na to temo. Ta cepiva niso tako nedolžna, to je jasno, kolk škode lahko naredijo pa ne bom pisala, ker ste očitno večina oz. skoraj vse malčke cepile in nočem nobeni kakih dvomov delat. Pri nas je padala toča, velika za lešnik Zdaj je prijetnih 18 stopinj No, ktera bo kako pivo na mizo dala, da bomo eno rekle?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:08:53
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Čer Evo mene! Sem bila na vakum terapiji in limfni drenaži tu v enem salonu in sem lepo 30 minut med limfno odžagala in sem kot prerojena Otrok je bil pri očku v varstvu, baje je bila cendrasta in zoprna, pa 2 x kakala in pred 45 mn jo je dal spat, zdej pa upam, da ne bo kot včeraj, ko je kar do 20.30 spala Naj vam pa zaupam, da sva sami doma celo noč (1.) ker je šel danes tudi moj na lepše in to kar v sosednje Hrvate (Zagreb) in bo tam spal, ker je bil to edini pogoj da sem mu pustila it, glede na to, da bo verjetno kaj spil Tko da se bo jutr 1x prklatu in do takrat sem samo vaša no, pa Tarina Mary_lou ne vem kdaj in če bomo Taro cepili Jaz nisem čisto prepričana v ta cepiva, moj ima malo manj deljeno mnenje, definitivno bova pa še kako rekla na to temo. Ta cepiva niso tako nedolžna, to je jasno, kolk škode lahko naredijo pa ne bom pisala, ker ste očitno večina oz. skoraj vse malčke cepile in nočem nobeni kakih dvomov delat. Pri nas je padala toča, velika za lešnik Zdaj je prijetnih 18 stopinj No, ktera bo kako pivo na mizo dala, da bomo eno rekle? točno to sem čakala cel dan izvoli sam da ne bom potem jaz kriva, če boš takale izvajala večerni ritaul
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:09:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Če ga sploh bom, ker tamala spi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:09:50
|
|
|
|
ella79
|
aja hotla sem še rečt, da si si fajn ti tole danes privoščila si mogla mal tvojga ponucat, sej vem
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:11:24
|
|
|
|
ella79
|
naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo tako da gremo ob pol v kopalnico a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:11:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja hotla sem še rečt, da si si fajn ti tole danes privoščila si mogla mal tvojga ponucat, sej vem sej to ni blo samo danes, naslednji teden imam še 3 terapije, da bom mal bolj šlang (pa ne čang šlang ) ker ne vem kaj naj naredim, ker nimam grderobe za na morje
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:13:08
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 naša se je pa pol ure nazaj zbudila, zdej me tuki zravn gleda, kaj sem tok zasedena, da se tudi z njo nočem pogovarjat in se mora sama s sabo tako da gremo ob pol v kopalnico a zbudiš je pa ne, če ti takole zaspi Včeraj je ob 18h zaspala in sem jo šla ob 19h dvignit, pol smo šli pa mal ven in mi je spet zaspala do 20.30, ko sem jo seveda z ropotanjem zanalašč ampak s težkim srcem zbudila Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:13:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja hotla sem še rečt, da si si fajn ti tole danes privoščila si mogla mal tvojga ponucat, sej vem sej to ni blo samo danes, naslednji teden imam še 3 terapije, da bom mal bolj šlang (pa ne čang šlang ) ker ne vem kaj naj naredim, ker nimam grderobe za na morje doma ostaneš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:15:02
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjčica, tole si si pa fajn privoščla. boš poročala, če bodo kaki rezultati. kaj pa jaz dobim, ki ne maram piva????
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:15:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 aja hotla sem še rečt, da si si fajn ti tole danes privoščila si mogla mal tvojga ponucat, sej vem sej to ni blo samo danes, naslednji teden imam še 3 terapije, da bom mal bolj šlang (pa ne čang šlang ) ker ne vem kaj naj naredim, ker nimam grderobe za na morje doma ostaneš Veš kaj je dobr? Da sem si lani na Baliju kupila kar 3 rute za med ljudi, tko da bom verjetn več al manj kar v ruto zavita, sam če ne neham jest, bo tut ruta premejhna in pol bom mogla it v Induplati Jarše po šotorsko krilo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:15:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjčica, tole si si pa fajn privoščla. boš poročala, če bodo kaki rezultati. kaj pa jaz dobim, ki ne maram piva???? 2 pivi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:16:51
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj a res??? no, jaz pa sama 2 froca obdelam. vsak dan. pa še celo preživim.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:18:25
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjčica, tole si si pa fajn privoščla. boš poročala, če bodo kaki rezultati. kaj pa jaz dobim, ki ne maram piva???? Drugač sem pa jaz tole pred 6imi leti že sprobala in deluje, zato sem se pa zdaj spet odločila, ker vem kaj in kako. Takrat sem shujšala v 2,5 meseca 12 kg in iz konfekcije 42 na 38 Tokrat tako ne bo, ker pač dojim in moram jest še kaj kaloričnega (slaba tolažba), računam pa, da bom dala dol vsaj 6 kg s 6 terapijami in 1 mesecem in pol telovadbe in "lažje" hrane. Kako pivce pa seveda pade
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:18:28
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjčica, tole si si pa fajn privoščla. boš poročala, če bodo kaki rezultati. kaj pa jaz dobim, ki ne maram piva???? 2 pivi pol bi blo pa res zabavno tole večerno kopanje in spat dajanje. jaz bi spala, onadva pa žurala.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:19:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Naša je pa že skopana in ready za spanje. Ki bo bohved kdaj Se je prej sama zbudila glih ko sem nehala peglat tako da mi jo ni bilo treba zbujat. Pa že 3 bodije sva dons zamenale. 2 sta bla pobruhana, 1 pa polulan. Zgleda ma prevelke plenice, al kaj jest vem... Gremo se mal cartat, pa spet papat. Mami se je glih najedla, pa bi kar še...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 19:19:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mi je pa kr mal umetnost, k jo bom sama kopala danes, ker to vseno, ampak res vedno, delava skupaj a res??? no, jaz pa sama 2 froca obdelam. vsak dan. pa še celo preživim. sej vem, sej bom jaz tudi, ker je še vsaka Pa še "čudežno" brisačo imam, tko da je men še lažje in se res ne smem pritoževati Sam če bo prdolg spala pa ne vem kaj bo
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?