Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:17:18
|
|
|
|
Bajsa
|
Janey jaz te čist razumem kar se tašče tiče. Men tud moja skoz neki sika. Mi je zadnjič rekla ko sem prišla na obisk in je Zala pač spala: "Kaj a zdej nej pa tebe popestvam?" A me razumeš? Kaj a nej otroka budim, da bo njeno visočanstvo lahko pestvalo. Že 3 mesece nismo več doma,no zdej smo tuki doma , pa je celo enkrat uspela pridet na obisk. Pol bo pa ona men govorila kok jo ma rada in bla bla... Tko da te jaz čist podpiram, da se ji ne pustiš. Drži svoj režim in fertik! Bamby verjetno si mislna da je Eva tud moja, no sej je samo moja polsestra . Tia je sestra, Anže pa polbrat. Tok za obrazložitev. Ja pa jaz bi res rada tist zvark pila, ker drugač mi bo res mleka zmanjkal. Tko da Bamby če si tok prijazna in mi zaupaš? Dolenjka pivo pa ne nuca glih kej preveč da boš vedla. Preizkušeno!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:21:51
|
|
|
|
Bajsa
|
Sem mogla it zdele avto pokrit, me je moj klicu da bo toča. Pa nč od toče . Sej bojo sosedje mislni da sm čist zmešana, ko sem s kovtri okol avta letala, pa zdej še dežja ni . No sej sem dost naglas povedala, da me je moj poslal pokrit avto, tko da so zih vsi slišal . Drgač pa draga Dolenjka, ko bo flet končan si vabljena na pivo al pa dva! Morm zdele hitr burek skup zmetat, pa cune speglat dokler Zala pančka. To je prav čudež, da je zaspala. Sm jo dojila in je lepo zaspala, pa se je zbudila mal vmes, jaz sem tacajt avto pokrivala in pridem gor in evo ona spi na pojstli. Pridna , čist po mamici .
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:22:25
|
|
|
|
ella79
|
bajsa pr men pa pivo pali za mlek sam me zdej že skrbi da ne bom pjanka ratala pomoje si ti zdele sam mal preveč delala, premalo počivala in pila morš dobr jest in velik kvalitetne tekočine, pa bo še mlekec lahko pa da je tudi malo pojačala dozo, ti jo kar pristavi čim večkrat, da ne bo usahnilo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:24:02
|
|
|
|
bamby
|
bajsa, jaz sem vam ga že pripravljenega ponudila, kaj je pa noter, ti bosta mogli pa pina in dolenjka zaupat. Sigurno je kakšen pinin magični napoj .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:27:49
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Dolenjka hitar še enega naredit da ti ne bomo zastonj čestitale ... Predlagam, da najprej ti, pol bom pa še jaz jaz imam parček in zaenkrat sem pipo fajn zaprla. Ne upam si jo odpret da ne bo poplava
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:30:20
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljene, pri nas je pa ohladitev , dež pada
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:32:25
|
|
|
|
nizy
|
elma - jaz mam pa 3 ,a pol ne smemo pipce zapirat ,da bodo pri nas tudi parčki
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:37:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nizy pozdravljene, pri nas je pa ohladitev , dež pada Kje je dež? Pošlji ga še k nam, je peklensko vroče zunaj.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:39:31
|
|
|
|
nizy
|
pri nas na gorenjskem ga mamo ,pa še fjst grmi
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:40:03
|
|
|
|
bamby
|
srečka nosečka, evo dežja posebno zate
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:43:52
|
|
|
|
nizy
|
bamby- čestitke za mini
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:44:31
|
|
|
|
Bajsa
|
Sm izpadla ko največji butl. Itak da ni toče, sam dež je. Dec zmešan. Če je v Žireh toča, pol misle, da more bit tud v lok . Grem zdej kovtre dol pobrat, da naujo čist namočeni.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 15:55:32
|
|
|
|
dolenjka
|
Dan Mi smo nazaj iz posvetovalnice! Pikice nismo dobili, ker je nismo hotli Bomo še mal pretenstal ta cepiva in se potem odločili Tehtamo manekenskih 5330 g, spet smo zrasli za 3 cm in imamo 61 cm, glavica pa je zdaj 39,5 cm (1 cm +). SMo bili pohvaljeni, samo zaradi cepiva so me čudn gledal Pa se ne sekiram glih Vidim, da je pri Bamby na podstrešju panika in je skrajni čas, da pride mal v LJ
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 16:15:11
|
|
|
|
pina-1
|
dolenjka bravo za tarino težo in velikost. Je skori velika kot ana, sam v kilaži vas pa šišamo mene je strah, da se bo količina mleka zmanjšala, zaradi mojega prehlada. A je to možno?????? Ana pa ma danes še štrajk dan kar se hrane tiče MEne kar panika. Bamby se je pa orng skisalo.. Bamby reci tvojmu da maš pomanjkanje KURAMICINA
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 16:41:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Bamby, tebi pa res dogaja. Si me tako prijetno nasmejala, da je kaj. Dolenjka za Taro. Bosta pomoje kar podobne teže najini . Samo mi imamo posvetovalnico šele čez 2 tedna. Pina, si kaj boljše? Naša frajla je sitna, čeprav je velik spala že dons, ven ne morva, ker moj gnojnico fura in smrdi . Grem peglezn na sprehod pelat pa zraven malo zabavat. Če mi bo ratalo...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 16:53:20
|
|
|
|
mary_lou
|
Bamby kva pa teb dogaja dons? a si anaji uspavala dala Dolenjka sej ce bamby nima urejenga podstresnja ni panike sej ma blizu ustanovo, kjer pometajo podstresja sam na gricek skoci Ej kdaj jo boste pa zdej cepili? Sej ves da sm bla jest tud v dvomih glede cepiva in to pa mi je P rekla da do 1 leta more bit ceplen, da pa mi toplo priporoca da naj bo 1 doza cim prej k z visjo starostjo otroka tezje prenesejo cepivo majo ful vec reakcij na cepivo in so ful bolj bogi. no tai je cist ok prenesu tko da se mi je zdej kamen odvalu od srca in sm vesela da nisem komplicirala
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 16:59:27
|
|
|
|
ella79
|
carica Tarica in za dolenjko tudi sam na linijo pa res pazi pina ne se zdej še z mlekom obremenjevat, k potem ga bo res lahko manj ji pač ne paše danes tok jest, jaz se to sploh ne sekiram, k itak nima manekenste postavce, pa je čist vseeno če ima kak dan mal dieto pri nas bo tudi pomoje deževati začelo, grmi že eno uro a katera pride na mafine pa pivo je tudi že v hladilniku, nič bat zdej se peče druga runda (sploh nisem vedla da bo tok tega ratal ), kruhek pa takoj za njimi
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:00:19
|
|
|
|
mary_lou
|
o jest bi mafine
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:01:06
|
|
|
|
mary_lou
|
Pr nas je glih zacel padat dezek da je mal manj vroce
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:11:50
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 carica Tarica in za dolenjko tudi sam na linijo pa res pazi pina ne se zdej še z mlekom obremenjevat, k potem ga bo res lahko manj ji pač ne paše danes tok jest, jaz se to sploh ne sekiram, k itak nima manekenste postavce, pa je čist vseeno če ima kak dan mal dieto pri nas bo tudi pomoje deževati začelo, grmi že eno uro a katera pride na mafine pa pivo je tudi že v hladilniku, nič bat zdej se peče druga runda (sploh nisem vedla da bo tok tega ratal ), kruhek pa takoj za njimi Ella, kje že praviš, da si doma? Prihajam namreč na mafine
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:15:17
|
|
|
|
jencili
|
no, dan! evo, dons sm si pa mal prej vzela čas za vas, da mi spet prej vse ne pobegnete. Se ne dam kr tko jst Vidim, da je med nami spet ursi84 - se je mogoce ze kej javila, pa da sm jst sregledala? Pri nas je tud tko čudno že dve uri in sam grmi, od dežja pa čist nč. No sej fajn, sam če že naj se zlije, da bo pol mir, ne da bo kr tkole, da človek niti na sprehod ne more. Jst sm bla pa dons pridna , sm se spravla zaeno urco na rolarje . Kok je blo luštn, sam pol je pa neki temno začelo ratvat, sm se pa rajš dam pobrala. Bajsa, sm bla na vašem koncu
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:16:51
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: ella79 carica Tarica in za dolenjko tudi sam na linijo pa res pazi pina ne se zdej še z mlekom obremenjevat, k potem ga bo res lahko manj ji pač ne paše danes tok jest, jaz se to sploh ne sekiram, k itak nima manekenste postavce, pa je čist vseeno če ima kak dan mal dieto pri nas bo tudi pomoje deževati začelo, grmi že eno uro a katera pride na mafine pa pivo je tudi že v hladilniku, nič bat zdej se peče druga runda (sploh nisem vedla da bo tok tega ratal ), kruhek pa takoj za njimi Ella, kje že praviš, da si doma? Prihajam namreč na mafine sam jaz mislim, da te je pivo bolj premamil kamot prideta, pa še večerjo lahko dobiš, k bo kruhek ravno pečen res, če maš čas kar pridita al pa pridete (sicer so pri nas sam babe doma zdele), pa sej veš kje sem doma, lahko pa prej zvrcneš
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:20:26
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, dan! evo, dons sm si pa mal prej vzela čas za vas, da mi spet prej vse ne pobegnete. Se ne dam kr tko jst Vidim, da je med nami spet ursi84 - se je mogoce ze kej javila, pa da sm jst sregledala? Pri nas je tud tko čudno že dve uri in sam grmi, od dežja pa čist nč. No sej fajn, sam če že naj se zlije, da bo pol mir, ne da bo kr tkole, da človek niti na sprehod ne more. Jst sm bla pa dons pridna , sm se spravla zaeno urco na rolarje . Kok je blo luštn, sam pol je pa neki temno začelo ratvat, sm se pa rajš dam pobrala. Bajsa, sm bla na vašem koncu jaz sem že tok firbčna kdo je ursi84, k nas tok zvesto spremlja, nič pa ne pove pa sej jaz vem, da so na naši temi same pametne stvari, velik se naučiš in novga zveš, sam kej pa tudi dovolimo da kaka smetarka pokomentira. Taki pa smet nismo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:21:04
|
|
|
|
Februarka08
|
Mmm, jest bi tud mafine. Pa pirček zravn. Nič še nism šla peglat, sem mogla najprej gdč. Lariso spet nafutrat. Sm šla prov štet - danes je jedla že 4x, pa še ene 2x bo pomoje. Ne vem kam da. Ma naj je, če ji paše. Grem ji dat še flašo, že nori. Pol pa res peglat. Sam ne kavč.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 17:23:13
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Mmm, jest bi tud mafine. Pa pirček zravn. Nič še nism šla peglat, sem mogla najprej gdč. Lariso spet nafutrat. Sm šla prov štet - danes je jedla že 4x, pa še ene 2x bo pomoje. Ne vem kam da. Ma naj je, če ji paše. Grem ji dat še flašo, že nori. Pol pa res peglat. Sam ne kavč. ti tudi veš kej sem doma, pirček hladen, mafini se še hladijo, jaz ti Lariso pomerkam, ti boš pa lahko mal popeglala, če že doma ne morš
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?