|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarski sončki 2008 - 2.del
30.5.2008 15:17:18   
Bajsa
Janey jaz te čist razumem kar se tašče tiče. Men tud moja skoz neki sika. Mi je zadnjič rekla ko sem prišla na obisk in je Zala pač spala: "Kaj a zdej nej pa tebe popestvam?" A me razumeš? Kaj a nej otroka budim, da bo njeno visočanstvo lahko pestvalo. Že 3 mesece nismo več doma,no zdej smo tuki doma user posted image , pa je celo enkrat uspela pridet na obisk. Pol bo pa ona men govorila kok jo ma rada in bla bla... Tko da te jaz čist podpiram, da se ji ne pustiš. Drži svoj režim in fertik!
Bamby verjetno si mislna da je Eva tud moja, no sej je samo moja polsestra user posted image . Tia je sestra, Anže pa polbrat. Tok za obrazložitev. Ja pa jaz bi res rada tist zvark pila, ker drugač mi bo res mleka zmanjkal. Tko da Bamby če si tok prijazna in mi zaupaš?
Dolenjka pivo pa ne nuca glih kej preveč da boš vedla. Preizkušeno!

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
30.5.2008 15:21:51   
Bajsa
Sem mogla it zdele avto pokrit, me je moj klicu da bo toča. Pa nč od točeuser posted image user posted image user posted image . Sej bojo sosedje mislni da sm čist zmešana, ko sem s kovtri okol avta letala, pa zdej še dežja ni user posted image . No sej sem dost naglas povedala, da me je moj poslal pokrit avto, tko da so zih vsi slišal user posted image .
Drgač pa draga Dolenjka, ko bo flet končan si vabljena na pivo al pa dva!
Morm zdele hitr burek skup zmetat, pa cune speglat dokler Zala pančka. To je prav čudež, da je zaspala. Sm jo dojila in je lepo zaspala, pa se je zbudila mal vmes, jaz sem tacajt avto pokrivala in pridem gor in evo ona spi na pojstli. Pridna user posted image , čist po mamici user posted image .

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
30.5.2008 15:22:25   
ella79
bajsa pr men pa pivo pali za mlek user posted image sam me zdej že skrbi da ne bom pjanka ratala user posted image user posted image user posted image pomoje si ti zdele sam mal preveč delala, premalo počivala in pila user posted image morš dobr jest in velik kvalitetne tekočine, pa bo še mlekec user posted image lahko pa da je tudi malo pojačala dozo, ti jo kar pristavi čim večkrat, da ne bo usahnilo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
30.5.2008 15:24:02   
bamby
bajsa, jaz sem vam ga že pripravljenega ponudila, kaj je pa noter, ti bosta mogli pa pina in dolenjka zaupat. Sigurno je kakšen pinin magični napoj user posted image .

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
30.5.2008 15:27:49   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

user posted image user posted image  Dolenjka hitar še enega naredit da ti ne bomo zastonj čestitale ...user posted image

Predlagam, da najprej ti, pol bom pa še jaz user posted image

user posted image  jaz imam parček in zaenkrat sem pipo fajn zaprla.user posted image
Ne upam si jo odpret da ne bo poplava user posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
30.5.2008 15:30:20   
nizy
pozdravljene, pri nas je pa ohladitev , dež pada user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
30.5.2008 15:32:25   
nizy
elma - jaz mam pa 3user posted image ,a pol ne smemo pipce zapirat ,da bodo  pri nas tudi parčki user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
30.5.2008 15:37:14   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

pozdravljene, pri nas je pa ohladitev , dež pada user posted image  user posted image  user posted image

Kje je dež? Pošlji ga še k nam, je peklensko vroče zunaj. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.5.2008 15:39:31   
nizy
pri nas na gorenjskem ga mamo ,pa še fjst grmi 

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
30.5.2008 15:40:03   
bamby
srečka nosečka, evo dežja posebno zate user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
30.5.2008 15:43:52   
nizy
bamby- čestitke za miniuser posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
30.5.2008 15:44:31   
Bajsa
Sm izpadla ko največji butl. Itak da ni toče, sam dež je. Dec zmešan. Če je v Žireh toča, pol misle, da more bit tud v lok user posted image user posted image user posted image . Grem zdej kovtre dol pobrat, da naujo čist namočeni.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
30.5.2008 15:55:32   
dolenjka
Dan user posted image

Mi smo nazaj iz posvetovalnice! Pikice nismo dobili, ker je nismo hotli user posted image  user posted image  user posted image  Bomo še mal pretenstal ta cepiva in se potem odločili user posted image

Tehtamo manekenskih 5330 g, spet smo zrasli za 3 cm in imamo 61 cm, glavica pa je zdaj 39,5 cm (1 cm +). SMo bili pohvaljeni, samo zaradi cepiva so me čudn gledal user posted image  Pa se ne sekiram glih user posted image

Vidim, da je pri  Bamby na podstrešju panika in je skrajni čas, da pride mal v LJ user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
30.5.2008 16:15:11   
pina-1
dolenjka bravo za tarino težo in velikost. Je skori velika kot ana, sam v kilaži vas pa šišamouser posted image user posted image user posted image

mene je strah, da se bo količina mleka zmanjšala, zaradi mojega prehlada. A je to možno?????? Ana pa ma danes še štrajk dan kar se hrane tičeuser posted image  MEne kar panika.user posted image

Bamby se je pa orng skisalo.. Bamby reci tvojmu da maš pomanjkanje KURAMICINAuser posted image user posted image user posted image user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.5.2008 16:41:04   
Februarka08
Bamby, tebi pa res dogaja.user posted image user posted image Si me tako prijetno nasmejala, da je kaj.user posted image
Dolenjka user posted image user posted image za Taro. Bosta pomoje kar podobne teže najini user posted image . Samo mi imamo posvetovalnico šele čez 2 tedna.user posted image
Pina, si kaj boljše?user posted image

Naša frajla je sitna, čeprav je velik spala že dons, ven ne morva, ker moj gnojnico fura in smrdi user posted image user posted image user posted image user posted image . Grem peglezn na sprehod pelat pa zraven malo zabavat. Če mi bo ratalo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
30.5.2008 16:53:20   
mary_lou
Bamby kva pa teb dogaja dons? a si anaji uspavala dala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dolenjka sej ce bamby nima urejenga podstresnja ni panike sej ma blizu ustanovo, kjer pometajo podstresja sam na gricek skoci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej kdaj jo boste pa zdej cepili? Sej ves da sm bla jest tud v dvomih glede cepiva in to pa mi je P rekla da do 1 leta more bit ceplen, da pa mi toplo priporoca da naj bo 1 doza cim prej k z visjo starostjo otroka tezje prenesejo cepivo majo ful vec reakcij na cepivo in so ful bolj bogi. no tai je cist ok prenesu tko da se mi je zdej kamen odvalu od srca in sm vesela da nisem komplicirala

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
30.5.2008 16:59:27   
ella79
carica Tarica user posted image user posted image user posted image in za dolenjko tudi user posted image sam na linijo pa res pazi user posted image user posted image

pina ne se zdej še z mlekom obremenjevat, k potem ga bo res lahko manj user posted image ji pač ne paše danes tok jest, jaz se to sploh ne sekiram, k itak nima manekenste postavce, pa je čist vseeno če ima kak dan mal dieto

pri nas bo tudi pomoje deževati začelo, grmi že eno uro user posted image

a katera pride na mafine user posted image user posted image user posted image pa pivo je tudi že v hladilniku, nič bat user posted image user posted image zdej se peče druga runda (sploh nisem vedla da bo tok tega ratal user posted image ), kruhek pa takoj za njimi user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
30.5.2008 17:00:19   
mary_lou
o jest bi mafine user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
30.5.2008 17:01:06   
mary_lou
Pr nas je glih zacel padat dezek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da je mal manj vroce

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
30.5.2008 17:11:50   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

carica Tarica user posted image user posted image user posted image in za dolenjko tudi user posted image sam na linijo pa res pazi user posted image user posted image

pina ne se zdej še z mlekom obremenjevat, k potem ga bo res lahko manj user posted image ji pač ne paše danes tok jest, jaz se to sploh ne sekiram, k itak nima manekenste postavce, pa je čist vseeno če ima kak dan mal dieto

a katera pride na mafine user posted image user posted image user posted image pa pivo je tudi že v hladilniku, nič bat user posted image user posted image zdej se peče druga runda (sploh nisem vedla da bo tok tega ratal user posted image ), kruhek pa takoj za njimi user posted image

Ella, kje že praviš, da si doma?
Prihajam namreč na mafineuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
30.5.2008 17:15:17   
jencili
no, dan!

evo, dons sm si pa mal prej vzela čas za vas, da mi spet prej vse ne pobegnete. Se ne dam kr tko jstuser posted image

Vidim, da je med nami spet ursi84 - se je mogoce ze kej javila, pa da sm jst sregledala?

Pri nas je tud tko čudno že dve uri in sam grmi, od dežja pa čist nč. No sej fajn, sam če že naj se zlije, da bo pol mir, ne da bo kr tkole, da človek niti na sprehod ne more.

Jst sm bla pa dons pridnauser posted image , sm se spravla zaeno urco na rolarjeuser posted image user posted image user posted image . Kok je blo luštn, sam pol je pa neki temno začelo ratvat, sm se pa rajš dam pobrala. Bajsa, sm bla na vašem koncuuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.5.2008 17:16:51   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Ella, kje že praviš, da si doma?
Prihajam namreč na mafineuser posted image

sam jaz mislim, da te je pivo bolj premamil user posted image user posted image user posted image user posted image
kamot prideta, pa še večerjo lahko dobiš, k bo kruhek ravno pečen user posted image
res, če maš čas kar pridita al pa pridete (sicer so pri nas sam babe doma zdele), pa sej veš kje sem doma, lahko pa prej zvrcneš

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.5.2008 17:20:26   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

no, dan!

evo, dons sm si pa mal prej vzela čas za vas, da mi spet prej vse ne pobegnete. Se ne dam kr tko jstuser posted image

Vidim, da je med nami spet ursi84 - se je mogoce ze kej javila, pa da sm jst sregledala?

Pri nas je tud tko čudno že dve uri in sam grmi, od dežja pa čist nč. No sej fajn, sam če že naj se zlije, da bo pol mir, ne da bo kr tkole, da človek niti na sprehod ne more.

Jst sm bla pa dons pridnauser posted image , sm se spravla zaeno urco na rolarjeuser posted image user posted image user posted image . Kok je blo luštn, sam pol je pa neki temno začelo ratvat, sm se pa rajš dam pobrala. Bajsa, sm bla na vašem koncuuser posted image

jaz sem že tok firbčna kdo je ursi84, k nas tok zvesto spremlja, nič pa ne pove user posted image
pa sej jaz vem, da so na naši temi same pametne stvari, velik se naučiš in novga zveš, sam kej pa tudi dovolimo da kaka smetarka pokomentira. Taki user posted image pa smet nismo user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.5.2008 17:21:04   
Februarka08
Mmm, jest bi tud mafine.user posted image Pa pirček zravn.user posted image
Nič še nism šla peglat, sem mogla najprej gdč. Lariso spet nafutrat.user posted image Sm šla prov štet - danes je jedla že 4x, pa še ene 2x bo pomoje.user posted image Ne vem kam da.user posted image Ma naj je, če ji paše.
Grem ji dat še flašo, že nori.user posted image Pol pa res peglat.user posted image Sam ne kavč.user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.5.2008 17:23:13   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Mmm, jest bi tud mafine.user posted image Pa pirček zravn.user posted image
Nič še nism šla peglat, sem mogla najprej gdč. Lariso spet nafutrat.user posted image Sm šla prov štet - danes je jedla že 4x, pa še ene 2x bo pomoje.user posted image Ne vem kam da.user posted image Ma naj je, če ji paše.
Grem ji dat še flašo, že nori.user posted image Pol pa res peglat.user posted image Sam ne kavč.user posted image

ti tudi veš kej sem doma, pirček hladen, mafini se še hladijo, jaz ti Lariso pomerkam, ti boš pa lahko mal popeglala, če že doma ne morš user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?