Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 9:39:23
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Janey sej bo boljš! Moja tašča je tudi zelo svojeglava in sem vesela, da nimamo stikov, ker bi imela že parcelo na Žalah Aja, pa jaz imam tudi tisti stolček že ready, mogoče ga bomo že na morju sprobali No Bamby, prklat se naslednji teden v LJ, ker pol gre s carico za debelih 14 dni na in ti bo dolgčas Buči, nč ni treba pečt, če za nas v sredo nisi, tut za te obiske ni treba Pinči, Stipe te puno pozdravlja Pinotu pa prstek pokaži kar se vikenda tiče, jih imaš še ti kar nekaj v dobrem Pa k zdravniku se spel, če ne zaradi drugega, da bo imel Pino spet mal otroke! Suzi , sej bo kmal koncert, pol pa mal izpreži in pejt na 5 moških al pa 6 Ktero sem spustila? Bajsika pridem kmal flet pogledat, pa na eno pivo, to dela mleko Pa na srečanje pridi, pa bo kuj mlek nazaj, k se boš mal spočila od deca in stanovanja, pa od tašče in še česa Tko, mogoće še kaj ? bi rekel šipec
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 9:42:09
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Bamby, ČESTITKE za obletnico in Anaji za mini RD!!
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 9:53:18
|
|
|
|
bamby
|
dolenjkica, končno si se mal na komp prklopla. Sem že mislila da se odvajaš . A ti jo boš pa že kar na morje popihala . Pa si koga kaj vprašala za dovolilnico . Ker da tebe zdaj okroglih 2 meseca ne bo na spregled je pa tudi too much ! In v kateri obmorski kraj se greš odvajat od RRja? Drug teden pa res pridem v LJ. Se dobimo s tuno in najino cimro iz porodnišnice .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:00:11
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej sem bla na compu, sam tipkat se mi ni dal, ker sem mal čudna Kr vse me boli, pa vroče mi je za znort! Se mi zdi, da so mi hormoni dokončno podivjal in sem kot Kdaj prideš v LJ drug teden? Jaz bi tudi tebe rada videla, pa carica bi rada videla Anajo Pa sej zdej gremo samo za dobrih 14 dni v Zadar, pol bomo pa 3 tedne v LJ in pol gremo za 3 tedne v Novigrad, pol bomo spet mal doma, pol pa še za kak teden ali 10 dni Pa mogoče me še ena RRjevka nekam s carico za par dni vzame Bom septembra čist ozdravljena
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:21:00
|
|
|
|
dolenjka
|
Ženske, a veste kaj se je zdej zgodil? Grem gledat zadnjih 50 novih tem in najdem naslov: PREMAKNJENO: Midva bova zibala, avtor dolenjka Odprem in vidim, da sem to jaz Jaz o tem seveda ne vem nič In pol ugotovim, da je Ella iz naftalina potegnila moj post od lani 11.6. ko sem naredila test
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:31:41
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, sem vidla, ja.
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:36:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* dolenjka, sem vidla, ja. Jaz sem pa že klela kdo se norca dela in sem prec napisala, da že pestvam in da ŠE NISEM spet
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:36:49
|
|
|
|
misar
|
sem šla pogledat...ja dolenjka čestitke ne??
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:37:21
|
|
|
|
misar
|
a se elli mal
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:38:18
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a veste kaj se je zdej zgodil? Grem gledat zadnjih 50 novih tem in najdem naslov: PREMAKNJENO: Midva bova zibala, avtor dolenjka Odprem in vidim, da sem to jaz Jaz o tem seveda ne vem nič In pol ugotovim, da je Ella iz naftalina potegnila moj post od lani 11.6. ko sem naredila test Evo, da ne boste preveč iskale kje je ta zabava http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1600138&mpage=3&key=
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:38:58
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar sem šla pogledat...ja dolenjka čestitke ne?? Hvala hvala, sej zdej boš pa tut ti že kmal plust zagledala a ne?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:40:08
|
|
|
|
misar
|
jaglede na to, da mi zaščita sploh ne, se zna zgodit ja
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:49:40
|
|
|
|
dolenjka
|
Dons je en čudn dan a ne? Ne vem zakaj se mi zdi, da lahko danes še daleč proti 200tki sežemo? Pri nas je 2 minuti lil ko iz škafa, jaz pa vesela k , da bo mal bolj za dihat, zdej pa spet nič oz. sonce Bom tamalo na cico prklopla, pa v voziček vrgla, ker že neki zeha, pa je šele dobr vstala Včeraj mi je ob 18h zaspala in ob 19h sem jo dvignila, je bila 5 minut budna in pol spet zaspala in spala do 20.30 No, pol je šla pa ob 21.15 spat in smo imeli "normalno" noč. Res mi ni jasn kako lahko tolk spi No, sej men je prav
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 10:54:45
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Ženske, a veste kaj se je zdej zgodil? Grem gledat zadnjih 50 novih tem in najdem naslov: PREMAKNJENO: Midva bova zibala, avtor dolenjka Odprem in vidim, da sem to jaz Jaz o tem seveda ne vem nič In pol ugotovim, da je Ella iz naftalina potegnila moj post od lani 11.6. ko sem naredila test veš da sem mogla neki napisat, k sem čist slučajno našla drugač pa čestitke za nazaj sem pa upala da ene 10 dni tega ne boš pogladala, da bi ti takrat pripopala link
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 11:25:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Sorči ker sem te razočarala Ella Ej, a se naslednji teden še na kakem celodnevnem izletu dobiva?
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 11:46:44
|
|
|
|
ELMA
|
Dolenjka hitar še enega naredit da ti ne bomo zastonj čestitale ...
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 11:50:21
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Sorči ker sem te razočarala Ella Ej, a se naslednji teden še na kakem celodnevnem izletu dobiva? veš da lahko a greva na bled en krog naredit, da si potem lahko brez slabe vesti kosilo privoščiva
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 12:04:46
|
|
|
|
dolenjka
|
Kaj pa kje bližje Al pa Rakitna
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 12:14:32
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Dolenjka hitar še enega naredit da ti ne bomo zastonj čestitale ... Predlagam, da najprej ti, pol bom pa še jaz
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 12:25:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kaj pa kje bližje Al pa Rakitna Sej enkrat sem bla gor, sam se bolj mal spomnim bom mal premislila, pa kej lepega našla škoda k nista že večji, bi šle lahko v Zoo
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 12:37:57
|
|
|
|
bamby
|
hahaha, sem se zdaj nasmejala tej zgodbi, kako je ella dolenjko našla . dolenjka, samo ti se boš pa čez poletje res ozdravljena od RRja vrnila , nas še pogledala ne boš več . Drug teden v četrtek se me dobimo v Supernovi, če te kaj prinese naokrog . Pri nas se je tudi ulilo zdaj. Sva z Anajo ta zadnji cajt domov prišle. So naju že prve kaplje lovile. Zdaj moram pa Anajo prpravt do tega, da bo kaj pojedla. Od 8h ni še nič, pa zdaj tudi ni imela nobene želje. Zdaj je zadremala, pa bo morda potegnila .
|
|
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 12:41:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kaj pa kje bližje Al pa Rakitna Sej enkrat sem bla gor, sam se bolj mal spomnim bom mal premislila, pa kej lepega našla škoda k nista že večji, bi šle lahko v Zoo Mi smo bli za 1. maj pa je blo ful luštn, pa za mamice so taki fajn ležalniki s pogledom na jezero Najdt ni težko, ker je vse s tablami označeno
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 12:55:14
|
|
|
|
pina-1
|
dannnn.. evo me smo nazaj. Olajšane za 60€ od tega so samo miini čevlji40€. kako ti na otrocih služijo . ana je sedaj zaspala in jaz grem hitro na kavč ker me res rula... Zdravnik bo pa še kar malo počaku, pa ne zato ker g. PInotu nebi uturila otrok, ampak ker se mi otroci smilijo Dolenjka stara, večri sem se fullkrat nate spomnila, ko sem predstavo gledala, pa ne vem zakaj.. Ene par je blo dobrih for Ko k sebi pridem bom kako napisala, sedaj mi glava preveč ne dela. No edino ena mi hodi skozi po glavi..... JE reku Bizovičar, ko je opisoval, g. Klobaso, da ma veliko sluzasto čelo in ma ogromne kosmate noge Aja pa servus stipetu nazaj. Bamby tebi dogaja s temi smajliji. ME prov v dobro voljo spravljaš. Upam, pa da se pri meni ne bo končalo tako kot si napovedala...
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 12:59:06
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Kaj pa kje bližje Al pa Rakitna Sej enkrat sem bla gor, sam se bolj mal spomnim bom mal premislila, pa kej lepega našla škoda k nista že večji, bi šle lahko v Zoo Mi smo bli za 1. maj pa je blo ful luštn, pa za mamice so taki fajn ležalniki s pogledom na jezero Najdt ni težko, ker je vse s tablami označeno po vrh vsega je pa še fajn temperatura gor sam to pa zame ni tok bizu kaj pa kej bolj v LJ, je obema enako
|
|
RE: februarski sončki 2008 - 2.del 30.5.2008 13:01:42
|
|
|
|
bamby
|
dolenjka, a je pri vas še kaj komarjev ? Drugače se pa mal po njih zgleduj, bo Stipe u iber zadovoljen . pina, tebe naj pa varuje pred prehladi!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?